Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bu arada İstanbul'dan misafirlerimiz var..
Ara ara bakıyorum ancak yazacak zaman bulamıyorum..
Bilginize..

Son düzenleme:
Ben gidiyorum şimdi
Gelicem gene fırsat buldukça..
öpüyorum hepinizi

bütün evi temizledimmmm

poğaça
içli köfte
patatesli bükme kol böreği
tramisu

yaptım...

misafirler yarın geliyor gardımı aldım hazırım

selamlar
gecmisi takip edemedim
ablamlar bugun gitti kaldik yine bi basimiza
oglum da cok hastaydi ama sukur biraz iyilesti
ama ne yese kusuyor maalesef
2 defa doktora gittik yarin bikez daha gidicez hastalik tamamen gecmis mi
bi de su kusma mevzusundan kurtulsaydik

hepiniz iyisinizdir umarim
pazar rehaveti gerci kimse yok ama

merhaba kizlar
goguslrime zeytinyagiyla masaj yapsam olur di mi
gogus ucuna da sursem sonucta zarari olmaz di mi
2 tane kirmizi cizgi gordum moralim cok bozuldu goguslere hic birsey kullanmiyordum
gobegim normal cok sukru yok catlak ama sanirim gogus ltinda gordugum iki kirmizilik damar gibi duruyor ama catlak olacak

Bende de pazar rehaveti var banyoyu zor yaptım kocamda gece gece mutfaga girdi dogaçlama bişeyler yapcakmış ne cıkcak bahtımıza bakalım evide daha yeni temizlemiştim keşke bekleseydim:)

bana korku filmi ismi verin kızlar musallat 2 yi izledim cuma gecesi tırsıtmadı beni paranormalinde bütün seriyi izledim şöyle çok korkunç ossun..

ferdam çok geçmiş olsn oncelkle inş bulantı da bter en kısa zamanda...
ben çalışablr raporunu yarın alcam 32 artı 2 olcak yarın ama 32 de cumartesiydi cumartesi mesai gunu olmadıgı için pazartesi alcam bi sorun olmaz demi heralde olursa da yaplcak bşey yok ne yapaym gecti artık cumartesi
meganm bnm de aklma takldı ya biz yenidoganla başlıcz heralde demikaç paket gder yenidogandan ben maaşı alnca başlıcam bez almaya artık ...ıslak mendl de almam lazm...
bu arada akşam sekz bucukta aradılar yarın gelp odanızı kurcz die dedm yarın musait deglm hastaneye gidicem salı geln kurum ekbyle konşp doncekmş bana bakalm inş gelrler salı sonra ben de işime bakarm

Ben ıslak mendili 4 paket aldım prima primium care ama indirim olmuş acaba yarın birkaç paket daha alsammı diye düşünüyorum.
2 tl ye inmiş 10 tane alayım kenerda dursun diye düşünüyorum nede olsa hep lazım olacak.Bezide öbür ay alıcam 9. aya gireyim duruma göre karar vericem acaba 1 nomu almalı 2 nomu bilemedim.Çünkü dr ailede iri bebek varmı iri doğabilir dedi bende 9. aya girince belli olur diye düşünüyorum yarın kontrol var nst ye giricem çok heyecan yaptım

Bende de pazar rehaveti var banyoyu zor yaptım kocamda gece gece mutfaga girdi dogaçlama bişeyler yapcakmış ne cıkcak bahtımıza bakalım evide daha yeni temizlemiştim keşke bekleseydim:)

Ayy ne güzel mahşllah eşine ne güzel süpriz yemekİştahına düşkün biri olaraktan bende çok mutlu olurdum ama benimki hiç anlamaz yemekten anca hazır yer

Everym benim göğüslerim ilk aylar çok hızlı büyüyordu ve gergindi
ben ilk aydan 5. aya kadar hep göbüşümü göğüslerimi ve çatlama ihtimali olan yerleri yağladım.
Yağı komple tüm göğsüme sürüyordum ucuda dahil.
Ben bebe yağı badem yağı ve kakao yağı karışımı sürdüm 5 ay hiç çatlama olmadı.
5.aydan sonra yağı bıraktım 5-6 ay arası göbüşüm için lierac kullandım
göğüslerin gerginliği yok diye boş geçtim bir ay içinde bendede bir iki kırmızı çizgi oldu göğüslerde.Ve muhtemlen çatlak onlar.
Ama göbüşte benimde hiç çatlak oluşmadı çok şükür inşalalhta olmaz.
Şuan göbek bel çevresi toto için chicco nun bir kremini kullanıyorum.
Göğüslerimede dr un yazdığı bir kremi kullanıyorum madecasol isimli ssk karşılıyor benim göğüs uçlarımda kuruma vardı çok iyi geldi ve çatlağada faydası olduğu için ucuda dahil tüm göğüse sürüyorum.Onu deneyebilirsin.

Bütün yıkama ütüleme işlerim bitti bebeişin tüm eşyaları yerlerine yerleşti.
Hafta orasıda çantamızı hazırlayıp yatağını hazırlıycam yatağının üzerinede toz olmasın diye büyük bir çarşaf örterim diye düşündüm.
Bu arada grip oldum her yerim ağrıyor ilaçta içemiyorum inşallah çabuk atlatırım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…