Bütün yıkama ütüleme işlerim bitti bebeişin tüm eşyaları yerlerine yerleşti.
Hafta orasıda çantamızı hazırlayıp yatağını hazırlıycam yatağının üzerinede toz olmasın diye büyük bir çarşaf örterim diye düşündüm.
Bu arada grip oldum her yerim ağrıyor ilaçta içemiyorum inşallah çabuk atlatırım :2:
geçmiş olsn cnmcm cabucak geçer inşş ıhlamurla atlattm ben ıhlamur ii gelıo çok
ay meganm bnm de gece yatagm grdgmde butun vucudu bi kaşntuı tutuo sorma sinrsel mi blemedm kociş bal yedrdi haftasonu petekli ondan mı oldu acaba blmıorm :44:
ohh ne guzel işlern btti cnmbnm de alma işleri btti artık ütülemeler var yarın dra gtcm salı oda kurulcak salıdan itibaren yıkama işleri başlıcak bnm de sanrm cumaya kadar da bter zaman gectkçe heyecan artıo hayırlısyla bi kavşlm yavrlarmza inşşşşş
Islak mendil marketlerde 3 lü paketler halinde satılanlar uygun oluyor.Evet çok lazım olacak aslında ben geç bile kaldığımı fark ettim birçok şey için ikinci bebeişte Allah kısmet ederse çok daha erken başlıcam hazırlıklara.Şimdiden ikinciyide gözüm kesiyor doğunca görücem ben kendimivalla daha bekleylm evt bez için son klolara gore bi ya da iki alrz bi paket sonra duruma gore alrz yne
ıslak mendl stog yapmak lazm ama onn bi boyutu yok naslsa
ve çokkkkk gdıo çokkkkkkkk
herkese selamlar oğluşumun damakları şişti diş çıkarcak sanırım 2 haftadır oldukça mızmız gelemiyorum umarım herkes iyidir hepinizi öptükkkkkkkkkkkkk
herkese selamlar oğluşumun damakları şişti diş çıkarcak sanırım 2 haftadır oldukça mızmız gelemiyorum umarım herkes iyidir hepinizi öptükkkkkkkkkkkkk
selamlar
gecmisi takip edemedim
ablamlar bugun gitti kaldik yine bi basimiza
oglum da cok hastaydi ama sukur biraz iyilesti
ama ne yese kusuyor maalesef
2 defa doktora gittik yarin bikez daha gidicez hastalik tamamen gecmis mi
bi de su kusma mevzusundan kurtulsaydik
hepiniz iyisinizdir umarim
pazar rehaveti gerci kimse yok ama
bizde aynı durumdayız alt 2 dişş şiş ve mızır mızır yavrum damağını elletmiyo korkuyo mu acıyo mu bilmem
bizde aynı durumdayız alt 2 dişş şiş ve mızır mızır yavrum damağını elletmiyo korkuyo mu acıyo mu bilmem
ya gamzem sorma daha birsürü çıkcak dişleri var yandık)) rabbim hepsine sağlık sıhhat versinde annelik kolay değil .acıyordur kıyamma onada ben jel aldım diş etine sürmek için kullanmadım yarın hemşire ablam oturmaya gelcek ona gösteriyimde ona göre kullanıyım prospektüste 6 aydan sonra kullanın yazıyordu çünkü:26:
opyrm canlar kociş başmda inşş kaşntı tutmaz tutarsa gelrm zaten yne uyumaya imkan olmuo cunku
Gamze hoşgeldin geçmiş olsun.Bir krem oluyor ama biliyorsundur sanırım damağını sürünce uyuştırıyor onu denedinmi.
Gamzem sende ketenhelvamın bebişlerinin fotosu varmı geçen demişti gamzeye söliyim eklesin diye eğer varsa senin albümüde koyarmısın ben hiç görmedimde sonra kaldırırsın.
bi yollamıştı bana dur ben sana özelden atayım başka göndermedi ama dur facesinden çalıp göndertiyim
Bende yatıyorum herkese iyi geceler yarın sabah 9 da hastanede olmam lazım nst için hemde kontrolümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?