Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsn cnmcm cabucak geçer inşş ıhlamurla atlattm ben ıhlamur ii gelıo çok
ay meganm bnm de gece yatagm grdgmde butun vucudu bi kaşntuı tutuo sorma sinrsel mi blemedm kociş bal yedrdi haftasonu petekli ondan mı oldu acaba blmıorm :44:
ohh ne guzel işlern btti cnm bnm de alma işleri btti artık ütülemeler var yarın dra gtcm salı oda kurulcak salıdan itibaren yıkama işleri başlıcak bnm de sanrm cumaya kadar da bter zaman gectkçe heyecan artıo hayırlısyla bi kavşlm yavrlarmza inşşşşş

İnşallah geçer atlatırım çabucak.İkimizinde yarın kontrolü varmış akşam ayrıntıları paylaşırız ben nst ye giricem.
Kaşıntıyı mutlaka dr a söyle belki onunla ilgili testler isteyebilir.
Evet bitti yıkama ütüleme çok şükür inşlalah hayırlsıyla sağlıcakla gelsinde giysin prenseslerimiz eşyalrını.
Odası kurulunca foto eklersin çok merak ediyorum.

valla daha bekleylm evt bez için son klolara gore bi ya da iki alrz bi paket sonra duruma gore alrz yne
ıslak mendl stog yapmak lazm ama onn bi boyutu yok naslsa
ve çokkkkk gdıo çokkkkkkkk

valla daha bekleylm evt bez için son klolara gore bi ya da iki alrz bi paket sonra duruma gore alrz yne
ıslak mendl stog yapmak lazm ama onn bi boyutu yok naslsa
ve çokkkkk gdıo çokkkkkkkk
Islak mendil marketlerde 3 lü paketler halinde satılanlar uygun oluyor.Evet çok lazım olacak aslında ben geç bile kaldığımı fark ettim birçok şey için ikinci bebeişte Allah kısmet ederse çok daha erken başlıcam hazırlıklara.Şimdiden ikinciyide gözüm kesiyor doğunca görücem ben kendimi

herkese selamlar oğluşumun damakları şişti diş çıkarcak sanırım 2 haftadır oldukça mızmız gelemiyorum umarım herkes iyidir hepinizi öptükkkkkkkkkkkkk

herkese selamlar oğluşumun damakları şişti diş çıkarcak sanırım 2 haftadır oldukça mızmız gelemiyorum umarım herkes iyidir hepinizi öptükkkkkkkkkkkkk

bizde aynı durumdayız alt 2 dişş şiş ve mızır mızır yavrum damağını elletmiyo korkuyo mu acıyo mu bilmem

Canım geçmiş olsun.İnşallah geçer kusmasıda.

opyrm canlar kociş başmda inşş kaşntı tutmaz tutarsa gelrm zaten yne uyumaya imkan olmuo cunku

bizde aynı durumdayız alt 2 dişş şiş ve mızır mızır yavrum damağını elletmiyo korkuyo mu acıyo mu bilmem

Gamze hoşgeldin geçmiş olsun.Bir krem oluyor ama biliyorsundur sanırım damağını sürünce uyuştırıyor onu denedinmi.
Gamzem sende ketenhelvamın bebişlerinin fotosu varmı geçen demişti gamzeye söliyim eklesin diye eğer varsa senin albümüde koyarmısın ben hiç görmedimde sonra kaldırırsın.

ya gamzem sorma daha birsürü çıkcak dişleri var yandık)) rabbim hepsine sağlık sıhhat versinde annelik kolay değil .acıyordur kıyamma onada ben jel aldım diş etine sürmek için kullanmadım yarın hemşire ablam oturmaya gelcek ona gösteriyimde ona göre kullanıyım prospektüste 6 aydan sonra kullanın yazıyordu çünkü:26:

ay oğlumun dişi çıkınca çok yakışcak he şimdiden alt damağı göstere göstere gülüyo ayy dötünü ısırasım geldi ama uyuyo

hemen çıkacak diye bekleme canım ben 5 aydır bekliyorum jel sür ben 2 aylıktı sürdüm valla en azından rahatlıyo acısı diniyo azı dişler çok zormuş diolar:18::18::18::18:

bi yollamıştı bana dur ben sana özelden atayım başka göndermedi ama dur facesinden çalıp göndertiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…