Eki Görüntüle 625152
Eki Görüntüle 625154
Eki Görüntüle 625155
profiterol
paşa lokumu ( şekil bozuk ama tad mükemmel)
elossanın şekerparesi
eminem bu isin 60 ni 70 i yok yahu rakamlara takilma hic. bu tamamen vucut yapina, boyuna falan bagli olarak degisio .. mesela ben 68 de super oluyorum.. 60 olsam aynaya bakamam sanirim
Herşey alındıysa hazırsa bir tek çantaya koyması kalmıştır boşver yaparsın.Yürüyüş iyidir bende hep diyorum artık dışarı çıkmıycam yoruluyorum diyorum ama dayanamıyorum insan evde bunalıyor hava almak istiyor.Ama şuara mont sıkıntım var çıkamıycam artık mecburiyetler dışında.İkinci mont küçüldüartık 2 ay için birtane daha alamıycam
Herşey alındıysa hazırsa bir tek çantaya koyması kalmıştır boşver yaparsın.Yürüyüş iyidir bende hep diyorum artık dışarı çıkmıycam yoruluyorum diyorum ama dayanamıyorum insan evde bunalıyor hava almak istiyor.Ama şuara mont sıkıntım var çıkamıycam artık mecburiyetler dışında.İkinci mont küçüldüartık 2 ay için birtane daha alamıycam
Ama diyetteyiz yaaaaaaaa
ben panco aldim kuzu atiyorum ustume.. montumu bir iki sefer giydim onu acik olarakama polar salla kapadim onumu. burda cok da soguk degil bence. belki normalde daha da usurum ama simdi zaten ara ara ates basio. cok kalin giyinemem yaniii
işte asıl sorun orda yaboy 1. 57 kilo 60 olunca sen düşün halimi
o pançoyu alcaktm ben de hiç gymedgm bşey die vazgectm ama yakştran yakştrıo hoş duruo bazılarnda
burdakler de çok kokoştu çok sevmıorm kokoş şeyleri
sadece boy da degil bacim.. bi ton sey etkiliyor.
mesela benim boyum 171 bir defasinda 72 kiloyla diyetisyene gittim. kadin bana tuhaf tuhaf bakti ne isin var burda diye. hele gisedekiler randevu vermicekti nerdeyse ..
takma o kadar.
ben panco aldim kuzu atiyorum ustume.. montumu bir iki sefer giydim onu acik olarakama polar salla kapadim onumu. burda cok da soguk degil bence. belki normalde daha da usurum ama simdi zaten ara ara ates basio. cok kalin giyinemem yaniii
bnm de 167 boyum 70ler tam oluo aslnda gydgm yakşıo
60larda yüzüm çokmeye başlıo bacaklarm da çırpı gibi kalıo
yaza denk gelseydi de görseydiniz ateş basmasını
günde 2 kere banyoya giriyodum ama kesmiyodu ayy ne ateşli günlerdi be
bi dahakini kışa denk getircemnasıl olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?