canim, oluyor oyle ya, ben her ay silik cizgi goruyorum mesela, hatta fotografini cekip kac kere kizlara da gostermisligim var.
ama iste koyulasmiyor bir turlu, oylece kaliyor.
sizin sorun neydi ne kadar suredir istiyorsunuz? bizim 2 yil oldu, bu ay asilama yaptirdik ilk kez.
ins tutar Rabbim buyuk :)
İnşallah Tutar Yavruna kavuşursun sende Bir An önce Rabbimin izniyle.Bu defa ikinci çizgiyide Görürsün inşallah Hemde Kopkoyuu... Benim sorunum Kistler. Yumurtalıkta bulunan minik kistler. Kilo alımım oldu çok fazla. Doktorum Kilo vermem gerektiğini o zaman yokolacağını söyledi. Ama veremiyorum :S Şeker yüklemesi istedi doktorum. Yarın nasipse gidip onu yaptırıcam. Ya normalde korunuyoruz Ama gecikme olunca işte belki Diyorum hep Rabbim nasip etti oldu Diyorum Aslında çok istememe rağmen korunuyoruz. Aklımda yaz sonu çalışmalara başlamak var :)) Rabbim inşallah Aratmasın. Zamanını o Biliyo inşallah çok beklemeden bende Bebeğimi belkide bebeklerimi Alırım kucağımaa :))
Ozimmm Çok Geçmiş olsun Canımm. Rabbim sizi korusunn Sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı nasip Etsin inşallahhh. Çok Dikkat Et. Bol Bol Dinlen Hiç bişey düşünmeee Sakın. Kavuşucaksın inşallah sende bebeğinee
neolmş cnm ozime :26::26::26:
Kanaması olmuş Biraz.. Ama iyiymiş şimdi. Dooktor Dinlenmesini Söylemiş. Bebeğinin Kalp Atışlarınıda Dinlemiş :))
Sağol canım inş gecicek bu gunlerde rabbimin izniyle pıtırımın kalp sesini duydum ya iyiyim şükür dinleniyorum ayazım bebden sana tavsiye o kucuk kıstlerın adı polıkistik over sendromu yani kısaca pko benım sorunum da o kılo yapar hormonları bozar kıllanma yapar hamıle kalmayı engeller adetler duzensızlesır demiştı doktorum bende kılo harıcı hıc bı sıkayet yapmadı bıde bebiş tabi inş sen benım kadar bekleme ben korunurken keske bılseydım hastalığımı hıc korunmazdım benden sana tavsıyem mutlaka hormonlarına baktırve yumurta takıbı yaptıryuöosşar gelişiyomu bı baksın doktor inş istediğin zaman hemencık gelır kuzunOzimmm Çok Geçmiş olsun Canımm. Rabbim sizi korusunn Sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı nasip Etsin inşallahhh. Çok Dikkat Et. Bol Bol Dinlen Hiç bişey düşünmeee Sakın. Kavuşucaksın inşallah sende bebeğinee
Duygummm ole korktumkı anlatamam ama gıdınce kaşp atısını duyunca rahatladım bıraz kahve kahve devam edıyo hala ama yatıyorum kalkmadan progestanı hem iğne hem fıtıl olarak kullanıyorum coraspırını kestım inş bakalım eger coğalırsa kan sulandırıcı iğneyide kesicez bi müddet cok şükür miniğim benimle inş gecicek bu gunlerde duygumozimm kalp atısını duymşsnz kuzucmm şükrlerr olsnnhiç korkma geçecek lekelenme de
progesterona dvmmcoraspini bırak cnm evt o yapablr herşey ii olcakk ozimmm Allahıma emanet güçlü bebşş oo
Sağol hilalim cok şükürminiğim benimle inş rabbim kucagıma almayıdanasip eder evet canım 707 defa okuyorum hergun ama vakıtlerı degişiyo hergun meryem suresını okumaya calısıyorumbıde 4 cuma ust uste ya evvel 1000 defa cek canım Allahım kabul etsın canım evet ankaradakı doktorum o yapabılır dedı burdakı doktor kese etrafında kanama gozukmuyo şükür dedi biraz duvara yakın yerlesmiş plesanta oyuzden kese buyudukce kanama yapabılır dedı coraspırını kestık denıyelim olmadı clexsanı bı muddet keserız dedı rabbım en kısa zamanda saglıkla sana da nasıp etsın canım hep duamdasınozimmm cnm duymuşsunuz pıt pıtları inş.herşey yolunda gitcek
demek kan sulandırıcı yapıyormuş öylemi dedi dr?
gönlünü ferah tut cnm dualarımdasın
bide sen geçen gün ya varis oku demiştin ya netten baktım güneş dogmadan okunur diyo sen öylemi yaptın
bide 707 defa diyo dogrumu
Sağol canım allahım sizede tattırsın nası bı duygu oldugunu o sesi duyana kadar dunya basıma yıkıldı ama kuzumun saglıklı oldugunu duyunca sukurler olsun gecicek inş bu lekelerde sakın umutsuz olma canım benım bundan oncekı hamılelıgım asılamayla oldu ve ben adet olucagımdan cok emındım kı bı hamılelığimde de hep adet belirtim vardı hala var yanı kırmızılar gelmeden umıtsızlık yok dua dua dua :26:aa evet ozimcim ben de okumustum yazmayi unuttum... canim tebrik ederim tekrar, ins lekeler hemen gecer merak etme sen :)
pit pit pit nasil da tatlidir o ses degil mi? yerin ben onun pitircik kalbini :):):)
masallah size tekrardan...
Ya Varis Ya Allah diye ben 707 defa soylemeye calisiyorum ama gun icersinde,
gunes dogmadan kismini bilmiyordum :/
Yarın doğuma giriyorum arkadaşlar bebeğimde kordon dolanması olduğu için mecburi sezeryan olcam normal beklerken böyle oldu hayırlısı olsun sizlere haber vermek istedim az çok konuşmuşluğumuz var dualarınız eksik etmeyin
hayırlı dogumlarr olsun cnmmmm dualarm sennlee foto da beklıorz sonra tmm mııYarın doğuma giriyorum arkadaşlar bebeğimde kordon dolanması olduğu için mecburi sezeryan olcam normal beklerken böyle oldu hayırlısı olsun sizlere haber vermek istedim az çok konuşmuşluğumuz var dualarınız eksik etmeyin
Kimsecikler yok erken dağılmış herkes
Yarın doğuma giriyorum arkadaşlar bebeğimde kordon dolanması olduğu için mecburi sezeryan olcam normal beklerken böyle oldu hayırlısı olsun sizlere haber vermek istedim az çok konuşmuşluğumuz var dualarınız eksik etmeyin
Adetimden 3 gün önce başlayan kahverengi akıntılar giderek çoğalıp adet oldu, vücut ısımda düşük zaten... 5. ayımızda bitti. Korkuyorum olmazsa diye. İlk defa bu kadar karamsar oldum sanırım, çok korktum.
Allah'ımmm sen ol dersen ol. Nasip et Allah'ım. Ama moralim çok bozuk...
Ay kahroldum deli olcam gari çocuğumun kolu bacağı kırılmadan biteydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?