Ccanım hayırlı olsun.Albüme foto eklermisin şimdilik gelenleri ekle sonra bitmiş halini eklersin yineodamız kısmen kuruldu
yanlş getrmşler şifonyeri kurmadılar
bi de kurulum parası istıolar magazya uzak oldgu için getrdkleri yer km başı 1 tl dedm valla beni ilgilendrmez once hepsi eksksz kurulsn yol parası sonra bozldular gttler arkdasın beşiğin tamre gtmşlerdi orda dıolarmş ki iki kez yol parası alrz die magaza yetklisini aradm dedm boyle bşey olmaz cunku bnm ne sucum var onlar yanlş getrmş oyle şey olmaz dedi
parayı versem koş artık şifonyer peşnden şimdi paşa paşa gelp kurcaklar elleri mecburne yapayım ya çakal olmak lazm sonra yne bi sürü stres istemıorm
dolapla beşk guzel oldu ama beşk sallanrken biraz tutuklk yapıo onu da göstercem gelnce ...
Benim annemle bedenimiz hamile kalmadan önceki bedenimle aynı o yüzden şimdi benimkiler daraldığı için onunkilerde dar banameganm ben annemn kaşe kısa bordolu bi manto gibi bşeyi var gyıormbol bol içine her türlü ceket sıgıo
ay ne yapayım ya idare etsn dedm kışı cıkarttı bana maşallahhh
Zztarım senin boyunun mahşallahı varmışsadece boy da degil bacim.. bi ton sey etkiliyor.
mesela benim boyum 171 bir defasinda 72 kiloyla diyetisyene gittim. kadin bana tuhaf tuhaf bakti ne isin var burda diye. hele gisedekiler randevu vermicekti nerdeyse ..
takma o kadar.
Ssende uzunmuşsun fıstıkım bir ben kısayım sanırımbnm de 167 boyum 70ler tam oluo aslnda gydgm yakşıo
60larda yüzüm çokmeye başlıo bacaklarm da çırpı gibi kalıo
Canım bende seni merak ediyordum heralde doğurdu toparlanınca gelir diye düşünüyordum.Hayırlı doğumlar diliyorum.Doğumdan sonra bebişin fotosunu bekliyoruzzzYarın doğuma giriyorum arkadaşlar bebeğimde kordon dolanması olduğu için mecburi sezeryan olcam normal beklerken böyle oldu hayırlısı olsun sizlere haber vermek istedim az çok konuşmuşluğumuz var dualarınız eksik etmeyin
hmm misafirler mi yapti? ne kotuler, insan uslu uslu sever, bi da cagirma madem onlari.
ya da ruzgar obur odada uyusun, onlar gelsin gitsinler.
ay bilemedim ama cok ayip oyle yapmamalilar bence..
Ccanım hayırlı olsun.Albüme foto eklermisin şimdilik gelenleri ekle sonra bitmiş halini eklersin yineNakliye ücretini peşin vermemekle iyi yapmışsın dediğin gibi sonra şifonyer için bekletirlerdi
Benim annemle bedenimiz hamile kalmadan önceki bedenimle aynı o yüzden şimdi benimkiler daraldığı için onunkilerde dar bana
Zztarım senin boyunun mahşallahı varmışBen 1.62 yim 60 kg ken gayet zayıf görünüyorum.Senin boyun uzun olduğu için sende 72 kg da zayıf olursun yani ideal bence Doğumdan sonra yine bu kilolara insek yeterli
Ssende uzunmuşsun fıstıkım bir ben kısayım sanırım
Canım bende seni merak ediyordum heralde doğurdu toparlanınca gelir diye düşünüyordum.Hayırlı doğumlar diliyorum.Doğumdan sonra bebişin fotosunu bekliyoruzzz
yatılı misafir canım 1 hafta burdalar
bak kızdım çok cocuga şimdibırakma rüzgarmı evt ya nasl morartır bnm tombk suratımı ya kaç yaşnda bu çocuk :26:
Kızlar Allah razı olsun yatıyorum zaten ben kan sulandırıcı igne ve coraspırın kullanıyorum fazla gelmiş olabilir coraspırını kes dedi olmadı iğneyide kesicez bi sure kese biraz rahim assagısına yerlesmiş o yapabilir dedi lekelenmeyi inş miniğimin kalbi sınuna kadar atar sağlıkla alırım kycagıma dualarınızı eksik etmeyın bizden
Pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ozimm canim dualarim seninle sen cok bekledin o bebegi kucagina saglikla almayida hakettin hersey guzel olucak canim dualar et hep guzel dusun
hülyam canım inşallah geçicidir rabbim yavrunu sana bağışlasın çok kafaya takma doktorlar biraz kötü haber tellalıdır sen içini rahat tutu bol bol dua et inşallah sağlıkla kucağına alırsıncanım birşey danışıcam sana
hani kuzey'e eco çektirmiştin ya sen bununla ilgili hamileliğin sırasında birşey fark edilmişmiydi:26:
benim oğluşumda kalp ritim bozukluğu varmış.dr yapısıyla ilgili hiçbirşey yok dedi.ilaç kullanmam gerekmezmiş şimdilik genelde doğumdan sonra geçiyor dedi. doğumdan sonra ecı çektirmemizi istedi ama yine içimizde şüphe kalmasın diye bizi çoçuk kardiyolağa yönlerdi.:26:
bende bugün araştırdım biraz genelde geçiçi olduğu yazıyor inşallah bizimkide öyle birşeydir
ne oldu kimler sıktı canını:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?