Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah canım bebeğinekalp atışlarını da duymuşsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darsı diğer arkadaşlarımızın başına
kendi yorma canım dikkat et ağır işler falan yapma sakın boşver epi pislik götürsün
yeterki yavrularımız iyi olsun

amin canım inşallah geçecek iyi olacak herşey
allaha emanetiz hepimiz o ne derse o olur
dediğin gibi dua etmekten başka çarem yok

bende ne zaman gelsem kimse olmuyor artık herkes bebek büyütür zamanları olmuyor sanırım:26:

evet bebekli arkadaşlar uğramaz oldu neyse sağlık olsun sen nasılsın hülyamm

evet bebekli arkadaşlar uğramaz oldu neyse sağlık olsun sen nasılsın hülyamm

iyim çok şükür canım benim de bu hafta iş hayatım son buluyor
oğlumun son hazırlıkları yapmaya başlıcam hayırlsıyla haftaya
evde eşyalar değişecek falan mart başına kadar yine yoğun olucam ama son bir ay inşallah dinlenmeye fırsatım olacak.

malesef eskisi gibi gelemiyoruz malum bebişler büyüdükçe daha çok ilgi istiyorlar şuan bile oğlum dikmiş gözlerini bana bakıyor :))) oynayayım onla diye.

benim oğluşun testisinin biri inik , diğeri daha inmedi aynı durumda olan varmı ya inmezse 6 aya kadar ,1 yaşından sonra ameliyat olabilirmiş diye söylemişti dr.inşallah inerde gerek kalmaz.

ozim maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz rabbim tamamına erdirsin kucağına sağ salim al inşallahhhhhh

çocuk büyüdükçe dertleride büyüyormuş derlerdi doğrumuş,

gamzecim sinir oldum hee :)) kim sıkıştırdı senin oğluşunu öyle ben acayip sinir oluyorum öyle çocuk sevenlere elleyenlere.
gene iyi dayanmışsın.
ben hemen söylüyorum özellikle bebek severken böyle dudaklarına ellerini götürüyorlar acayip kızıyorum geçen gün bebek görmeye akrabalardan geldiler çocuk baktım elini oğlumun ağzına götürüyor hop dedim ne yapıyorsun elleme sonra meme istiyor götürürüm içeri yapma öyle dedim . zaten öyle deyince hemen çeki düzen veriyorlar kendilerine sokak ta bulmadık ya meleklerimizi hiç çekinmeyin valla söyleyin benim kayınpederde öpüyordu mutfağa gittim geldim baktımın eşimin kucağında fatihim dedimki eşime senmi öptün bu çocuğu böyle yanakları kıpkırmızı olmuş yüzkere söylüyorum sana öpme diye hasta ediceksin dedim o gün bugün öpmüyorlar:))))))))))))))))aferin onlara.

çok güzel ir telaş içindesin değilmi
insanın içi içne sığmıyor
bencede işlerini halledip dinlen artık

bebek bu yaa öyle şapur şupur öpülürmü
babannem bebek öpülmez koklanır derdi
ama bazı annelerde hiç dikkat etmiyo geçen dolmuşta küçücük bebek heryere dokunuyo tutuyo vs annenin umrunda bile değil

aynen tatlım işte ben sakınıyorum diye birkaç kere laf söylemeye kalktılar ki düşün ben kedi besleyen bir insanım ki kedim onlardan daha hijyeniktir:))) dedim ben 7 yıl sonra bebek yapmaya karar vermişim kıymetli olcak tabi diyorum .

ozim cok gecmis olsun canim cok sukur hicbisey yokmus
eger asagi yerlestiyse zaman zaman kanama olabilir hemen panik olma rabbim korusun tum melekleri

umutege canim ben iki defa ayrintili ultrasona girdim o zaman bi sikinti yoktu
dogumdan sonra da kac doktor muayene etti kimse bisey anlayamadi
bizimki rutin ekg sonucunda cikti
ama zaten bizimkiyle sizin durum farkli bizimki kalpte delik ve tum bebeklerin kalbi anne karninda delik oluyor
dogumdan sonra kapanmas gerekiyor kimininki kapaniyor kimininki de bizimki gibi kaliyor
sizin de ciddi bisey degilmis iste doktor demis
ben dusunmuyorum bile rabbim sikinti vermesin bu tip sorunlar bicok bebekte olan seyler
ha bicok anne baba farkinda degil o kadar
biz sadece bilen sanssiz kesimiz bilmesek kafamiz rahat olur

moon testis iner merak etme
hem inmezse de basit bi operasyon sunneti de yaptirirsiniz aradan cikar dert etme sen

inşallah tatlım sağol cevap için.kuzeyide öptükkkkkkk

Selam Kızlar Nasılsınız?

Nasıl özlüyorum sizleri anlatamam ama bu ara sıkıntılardan kafamı kaldıramadım.
Kocişim düştü merdivenlerden kolu çıktı, fizik tedavilerle uğraştık, haftaya da ufak bir ameliyat geçircek.
EE ben malum insülin tedavisine deva ediyorum her ay kontroldeyim, doktorlardan çıkamadık yani karı koca.
Tek güzel haber verebileceğim 5,5 kilo vermeyi başarmış olmam şimdilik.

Bu arada Ozinin gebelik haberine çok çok çok mutlu oldum, Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah.
Varmı başka havadis

çoksağol canım
ben de iki kere girdim doktor hiçbir sorun yok dedi.bu sorun çıkınca da baktı alrıntılı 2 kere daha aynı şekilde yapısıyla ilgili hiçbir sorun yokmuş.
ve seninde dediğin gibi bebeklerin kalbi açık olumuş zaten anne karnında:26:doğumdan sonra kapanırmış.
cuma günü kendi doktorumla görüştükten sonra tam belli olur herşey oda içimiz rahat etsin diye eko çektirmemizi isteyecek büyük ihtimalle duruma göre bana ilaç verip bu durumu anne karnındaykende düzeltilebilirmiş

slmm herkese ben çoook yorgunum pazar gazisiyimmm
akrabam tel. açtı pazarda buluşalım mı diye olurrr dedim,
ama hem 15 tatil hem hava yazdan kalma olunca tıka basa doluydu
resmen yürünmüyordu kadın diyo ne oldu sana rengin gitti
şimdi eve geldim yemek yedim ama elim kolum tutmuyor bişey değil
yaprak fln aldım kim sarcak şimdi:26:

Son düzenleme:
Sağol ferdam ya sanırım aşşagıdaymış minnoş doktorda bu şekilde lekelenmelerin olabilir korkma dedi inş bu sefer olucak rabbimin izniyle ferdam ya nazlana nazlana ılerlıyoruz bakalım
Sağol hulyam evet kalp atıslarını duyduk cok şükür dün 6+ 4 günlük gözüküyo dedi doktor kese duvara yakınmış ondan olabılır dedı içerde bi problem yokmus vok şükür hülyam ya sen progestan iğne kullanmışmıydın bide sen pıhtılsşma yoktu dimi oğlun içinde hiç endişelenme bizimdw bi tanıdıgı ole korkuttu masallahı var oğlunun şimdi bende sana tavsiye sezeryan olucaksan bile sorun yoksa 39 dan once aldırma gelişimini tamamlasın annesi yok ole ufuruk falan sen takılma
Saol canım cok sükür duyduk yatıyoruz ole yerım ben senin oğlunu buyumüşte annesı neler dusunuyo merak etme annnesi o küçükbişi ki bence daha zamanı var iner o iner

Canım geçmiş olsun inşallah ameliyatıda iyi geçer.

Moonum inşallah iner testis ve ameliyata gerek kalmaz bildiğim kadarıyla sonradan inen bebişler oluyor.

Gamzem geçmiş olsun nasıl çocuk öyle yaaaYanyana bırakma hiç rüzgarla daha ne kadra kalacaklar annesi neden bakmıyor sinir oldum.Çocuğa birşey denmez adı üztünde çocuk ama annesi ilgilenmesi lazım

Umutegem geçmiş olsun dr da demiş ciddi birşey değil diye korma inşallah birşey yoktur cuma günü kendi dr unla görüşünce için dahada rahat eder

Perim inşallah gelmez kırmızılar hayırlısıyla bebeişin bu ay seninle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…