Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum baktım henüz foto eklemememişsin albüme eğer bugün tekrar giremezsem hemen kaldırma foto eklersen yarın görürüm artık

Everym başka bir topikte gördüm yediklerini mahşlalah ne güzel besleniyorsun
birde ben yazayımmı yediklerimi
Sabah 2 dilim pasta yedim aç karına
Sonra bir dilim ekmek ve peynir

Biraz uyudum kalktığımda bir bardak portakal suyu peynir zeytin reçel çay

Ara öğün 2 portakal

Akşam yemeği iki dilim ekmek bir tabak mantar

İnsallah canim ama vucudumu o kadar iyi taniyorum ki yaklastiginin sinyallaerini aldim yinese Rabbim ol dedikten sonra otesi yok nasip iste

insallah gonlune gore olur canim
zor zamanalr oluyor yumurtlama sonrais beklemek
umarim kurtulursun en yakin zamanda bu bekleyisten
Cook yorgunum canimm cok insallah bigun kurtulurum tek istegim bu oldu 15 ay oldu Rabbim daha uzun suredir bekleyenlere dahada sabir versin
Sizlerede aaglikla kucaklamayi nasip etsin
aah ah ben de kacmak istiyorum bi yerlere.. benim bat cumartesi, senin ne zaman??

cok sirin bence :)
İnsallah gelme seninkiler
Canim geen ay catlatma ignesi oldum 17. Gun adet oldum ama 4 yumirta vardi gec catlayan olmus olabilor bu y 2 yumurtam vardi yone igne oldum haftaya 17. Gunum ama pazar p.tesi gibide olabilir
Sorduguna pisman ettim seni :))

Telden gordim abil sabik yazarsam anlayin kizlar

Son düzenleme:

est canim niye pisman olayim, su topikta zaten bi kac kisiyiz bebek icin ugrasan, birbirimize destek olmamiz lazim.
igneden sonra 17. gun hangi gun oluyor yani? pazar mi?
benim asilama oldu bu ay, 26 ocak ta. yani 9 subat bat im.
senin de 10 subat sa, asagi yukari ayni..

benim de adet belirtilerim var baya.. o yuzden kendimi ikinci asilama icin hazirliyorum fikren..
esime polen ari sutu filan aldim. bi da findik ezmesi alayim..
Rabbim ol dedikten sonra olur neden olmasin. bizim de 2 yil oldu canim..
Rabbim bol sabirlar versin..

Bence güzellBaşka aklında olan isimler varsa biz arasından seçelim istersen.
yok canim hic dusunmedik
ilk dusundugumuz bu
ama uzerine dusunsek mi acele mi karar verdik bilmiyorum
hosumuza gidiyor ama cevrmde soyledigimde aaa cok iyi isim diyen duymadim hic
annem zaten birsye begenmez
ondan biraz bocalama oldu:44:
canim ben 15 subatta seker testimi yeniliycem ya her gun 1 saat tempolu yuruyorum ve yedikleirmi cok sinirlandirdim
cok dikkat edicem iki haftada doktoru sasirtmam lazim
degerim baya yuksek cikti cunku 229 seker
o yuzden bir bakalim dikkat edince degisiyor mu birseyler onu ogrenmek icin cok dikkat ediyorum bu ara
canim acayip pogaca pizza istior ama yemiyorum meyveyi de gunde 1 ya da 2yle sinirlandiriyorum
bakalim durumlar ne olacak

canim ben daha once bahsettim mi bilmiyorum burda
ama esine tabak tabak kabak cekirdegi yedir olur mu
adetin ilk gununden itibaren baslasin her aksam bol bol yesin
inanilmaz etkili spermleri cok hizlandiriyor ve arttiriyor
ben bricok kisiye demistim hep hamile kaldilar
tabiki kismet vakti zamani gelmis ama bizler de elimziden geleni yapmaliyiz iste
ki umarim hic gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin

Canim saol aynen kac kisi kaldik kurtullim bizde insallah asilamada ikinci aana daha yuksek diye duydum uzulmemeye imitlu olmaya calis ama mucizeler beklenmedik anlard gelir derler insallah seninki ilk asilamanla gelir
Ben kendime engel olamiyorum bazen posman olucagim seyler soyluyoeuma duayi dileimden hic eksik etmiyorum bu ay cok saldim iyice fakat bat yaklastilca stres basladi
Haftaya carsamba ovitrella catlatma ignesinden sonra ki 17. Gunum ama gogus hassasiyetim azaldi bu sefer daha erkende gelebilir
Sana sormk istedigim bisey ve yumurya gelistirici ilac olarak ne kullandin
Gecen ay klomenle 4 yumurtam varsi boyutlrida gayet guzeldi
Bu ay menegon igne kullandim ne oldugunu pek anlamadim dra sorddugumd gebeligini hizlandirmk istiyoruz artik bundan sonraki ilaclar tup bebek ilclari dedi

tamam canim esime soyledim gelirken bakkaldan alicak ins :)

ben de klomen kullandim canim, ama yumurta takibi yapmadi doktor, o yuzden bilmiyorum kac tane gelisti,
hasta olunca gidicem bakalim bu sefer takip de yapsin, igne de yapsin,
artik ne gerekiyorsa yapsin gercekten cok bunaldim.

kist olusmadiysa tabi, o varsa bi de onun gitmesiniz beklemem gerek..

Bence güzel isim mete ama artık düşünmek lazım ismini netleştirin bence şurada ne kaldıki paşanın gelmesineBende düzenli beslenmek istiyorum ama aklım fikrim abur cubur ve meyvede yemeği gçrünce midem bulanıyor hergün bir kase yoğurt bir yumurta yesem geceleri yatmadan süt içsem ne güzel olur ama yok nerdeee kızıyorum kendime ama engel olamıyorum yemeklerden midem bulanınca açlıktan o an canım ne istiyorsa onu yiyorum.

İnşallah iyi çıkar bu defa şeker ama dr da demişti sanırım dikkat edersen düzelebilir diye

Son düzenleme:

Desene gitmemekle isabetli karar vermisim sinir oluyorum normal zamanda bile park yeri olmuyor bugun mahşer gibidir o zaman iyilik gitmemiştin şevketi bostan almak icin inmeyi düşündüm ama vazgeçtim ..:) isabet olmuş.

Gule gule kullan duygucum bence kurulum parası da vermemen gerek yeni ürün almissin affedersin essek gibi kuracaklar millet be kadar uyanık yaa. Bizden bisey istemediler kurup gittiler sen bahşiş verirsen verirsin gönlüne kalmış istemek ne oluyor terbiyesiz deseydin:))

Korkma canim Allahin izniyle kist filan olmamistir normaldede boyle bir sorunun yoksa gonluni ferh tut gecen ay 4 yumurta catlamaz kist olur diye korktum ama olmadi cok sukur hatta dr gebelik olusmadi diye cok sasirmisti caktirmadida amann alisicak :))
Ama bidahaki ay daha temkinli olmakta fayda var hergun degil bende bir kere gittim kontrole o gunde igne oldum bidaha adette gidicem iste
Hepimiz icin hayirlisi

Simdilik cikmam lazim iyi alsamlar kizlar

Selam kizlar nasilsinz. Benim:sutum hala yetmiyo mecbur mama veriyorum: ((

canin saolsun canim ya, napalim, uzme kendini uzersen daha da cok azalir.
insallah Rabbim onun ihtiyaci olan gideyi verir bi sekilde
hic yemek bulamayan cocuklari dusun. biz ne kadar sansliyiz.
sut olsun mama olsun bebkleriniz saglikli olsun yeter degil mi canim?

Saol Canım çok Tşkr Ederim. Bugün hormon tahlili yapıldı. Sonuçları alamadım ama. İşlerim çıktı bekleyemedim hastanede. ptesiden öncede gidemem sonuçları almaya. Çalışıyorum çünkü.Hayırlısı Rabbimden. Ben Bugün karar aldım buda son kararım.. Dr umada Söyledem Bi bebeğim olsun istiyorum Dedim :)) Evet istiyorum hemde çok istiyorum Anne olmak bebeğimin mis kokusuyla uyanmak istiyorum artık. Rabbim nasip etsin inşallah herkesee.. Aslında hep istiyordum bunu ama bugün tam anlamıyla karar verdim. İnşallah bi sorun çıkmaz.. Sende ne olur dikkatli ol. Başka çocuğun varmı bilmiyorum Ama Rabbim inşallahh miniğini sana kavuştursunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…