Merhaba ben depresyon bat yaklastilca sinir tavan yapiyor biri beni uzaya kacirsin
Merhaba ben depresyon bat yaklastilca sinir tavan yapiyor biri beni uzaya kacirsin
Mete ismi nasil kizlar ?
Mete ismi nasil kizlar ?
İnsallah canim ama vucudumu o kadar iyi taniyorum ki yaklastiginin sinyallaerini aldim yinese Rabbim ol dedikten sonra otesi yok nasip isteMoonum inşallah iner testis ve ameliyata gerek kalmaz bildiğim kadarıyla sonradan inen bebişler oluyor.
Gamzem geçmiş olsun nasıl çocuk öyle yaaaYanyana bırakma hiç rüzgarla daha ne kadra kalacaklar annesi neden bakmıyor sinir oldum.Çocuğa birşey denmez adı üztünde çocuk ama annesi ilgilenmesi lazım
Umutegem geçmiş olsun dr da demiş ciddi birşey değil diye korma inşallah birşey yoktur cuma günü kendi dr unla görüşünce için dahada rahat eder
Perim inşallah gelmez kırmızılar hayırlısıyla bebeişin bu ay seninle olsun inşallah.
Cook yorgunum canimm cok insallah bigun kurtulurum tek istegim bu oldu 15 ay oldu Rabbim daha uzun suredir bekleyenlere dahada sabir versininsallah gonlune gore olur canim
zor zamanalr oluyor yumurtlama sonrais beklemek
umarim kurtulursun en yakin zamanda bu bekleyisten
İnsallah gelme seninkileraah ah ben de kacmak istiyorum bi yerlere.. benim bat cumartesi, senin ne zaman??
cok sirin bence :)
İnsallah gelme seninkiler
Canim geen ay catlatma ignesi oldum 17. Gun adet oldum ama 4 yumirta vardi gec catlayan olmus olabilor bu y 2 yumurtam vardi yone igne oldum haftaya 17. Gunum ama pazar p.tesi gibide olabilir
Sorduguna pisman ettim seni :))
Telden gordim abil sabik yazarsam anlayin kizlar
yok canim hic dusunmedikBence güzellBaşka aklında olan isimler varsa biz arasından seçelim istersen.
canim ben 15 subatta seker testimi yeniliycem ya her gun 1 saat tempolu yuruyorum ve yedikleirmi cok sinirlandirdimEverym başka bir topikte gördüm yediklerini mahşlalah ne güzel besleniyorsun
birde ben yazayımmı yediklerimi
Sabah 2 dilim pasta yedim aç karına
Sonra bir dilim ekmek ve peynir
Biraz uyudum kalktığımda bir bardak portakal suyu peynir zeytin reçel çay
Ara öğün 2 portakal
Akşam yemeği iki dilim ekmek bir tabak mantar
est canim niye pisman olayim, su topikta zaten bi kac kisiyiz bebek icin ugrasan, birbirimize destek olmamiz lazim.
igneden sonra 17. gun hangi gun oluyor yani? pazar mi?
benim asilama oldu bu ay, 26 ocak ta. yani 9 subat bat im.
senin de 10 subat sa, asagi yukari ayni..
benim de adet belirtilerim var baya.. o yuzden kendimi ikinci asilama icin hazirliyorum fikren..
esime polen ari sutu filan aldim. bi da findik ezmesi alayim..
Rabbim ol dedikten sonra olur neden olmasin. bizim de 2 yil oldu canim..
Rabbim bol sabirlar versin..
Canim saol aynen kac kisi kaldik kurtullim bizde insallah asilamada ikinci aana daha yuksek diye duydum uzulmemeye imitlu olmaya calis ama mucizeler beklenmedik anlard gelir derler insallah seninki ilk asilamanla gelirest canim niye pisman olayim, su topikta zaten bi kac kisiyiz bebek icin ugrasan, birbirimize destek olmamiz lazim.
igneden sonra 17. gun hangi gun oluyor yani? pazar mi?
benim asilama oldu bu ay, 26 ocak ta. yani 9 subat bat im.
senin de 10 subat sa, asagi yukari ayni..
benim de adet belirtilerim var baya.. o yuzden kendimi ikinci asilama icin hazirliyorum fikren..
esime polen ari sutu filan aldim. bi da findik ezmesi alayim..
Rabbim ol dedikten sonra olur neden olmasin. bizim de 2 yil oldu canim..
Rabbim bol sabirlar versin..
canim ben daha once bahsettim mi bilmiyorum burda
ama esine tabak tabak kabak cekirdegi yedir olur mu
adetin ilk gununden itibaren baslasin her aksam bol bol yesin
inanilmaz etkili spermleri cok hizlandiriyor ve arttiriyor
ben bricok kisiye demistim hep hamile kaldilar
tabiki kismet vakti zamani gelmis ama bizler de elimziden geleni yapmaliyiz iste
ki umarim hic gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin
Canim saol aynen kac kisi kaldik kurtullim bizde insallah asilamada ikinci aana daha yuksek diye duydum uzulmemeye imitlu olmaya calis ama mucizeler beklenmedik anlard gelir derler insallah seninki ilk asilamanla gelir
Ben kendime engel olamiyorum bazen posman olucagim seyler soyluyoeuma duayi dileimden hic eksik etmiyorum bu ay cok saldim iyice fakat bat yaklastilca stres basladi
Haftaya carsamba ovitrella catlatma ignesinden sonra ki 17. Gunum ama gogus hassasiyetim azaldi bu sefer daha erkende gelebilir
Sana sormk istedigim bisey ve yumurya gelistirici ilac olarak ne kullandin
Gecen ay klomenle 4 yumurtam varsi boyutlrida gayet guzeldi
Bu ay menegon igne kullandim ne oldugunu pek anlamadim dra sorddugumd gebeligini hizlandirmk istiyoruz artik bundan sonraki ilaclar tup bebek ilclari dedi
Bence güzel isim mete ama artık düşünmek lazım ismini netleştirin bence şurada ne kaldıki paşanın gelmesineyok canim hic dusunmedik
ilk dusundugumuz bu
ama uzerine dusunsek mi acele mi karar verdik bilmiyorum
hosumuza gidiyor ama cevrmde soyledigimde aaa cok iyi isim diyen duymadim hic
annem zaten birsye begenmez
ondan biraz bocalama oldu:44:
canim ben 15 subatta seker testimi yeniliycem ya her gun 1 saat tempolu yuruyorum ve yedikleirmi cok sinirlandirdim
cok dikkat edicem iki haftada doktoru sasirtmam lazim
degerim baya yuksek cikti cunku 229 seker
o yuzden bir bakalim dikkat edince degisiyor mu birseyler onu ogrenmek icin cok dikkat ediyorum bu ara
canim acayip pogaca pizza istior ama yemiyorummeyveyi de gunde 1 ya da 2yle sinirlandiriyorum
bakalim durumlar ne olacak
slmm herkese ben çoook yorgunum pazar gazisiyimmm
akrabam tel. açtı pazarda buluşalım mı diye olurrr dedim,
ama hem 15 tatil hem hava yazdan kalma olunca tıka basa doluydu
resmen yürünmüyordu kadın diyo ne oldu sana rengin gitti
şimdi eve geldim yemek yedim ama elim kolum tutmuyor bişey değil
yaprak fln aldım kim sarcak şimdi:26:
Selam kizlar nasilsinz. Benim:sutum hala yetmiyo mecbur mama veriyorum: ((
odamız kısmen kuruldu
yanlş getrmşler şifonyeri kurmadılar
bi de kurulum parası istıolar magazya uzak oldgu için getrdkleri yer km başı 1 tl dedm valla beni ilgilendrmez once hepsi eksksz kurulsn yol parası sonra bozldular gttler arkdasın beşiğin tamre gtmşlerdi orda dıolarmş ki iki kez yol parası alrz die magaza yetklisini aradm dedm boyle bşey olmaz cunku bnm ne sucum var onlar yanlş getrmş oyle şey olmaz dedi
parayı versem koş artık şifonyer peşnden şimdi paşa paşa gelp kurcaklar elleri mecburne yapayım ya çakal olmak lazm sonra yne bi sürü stres istemıorm
dolapla beşk guzel oldu ama beşk sallanrken biraz tutuklk yapıo onu da göstercem gelnce ...
canim ben daha once bahsettim mi bilmiyorum burda
ama esine tabak tabak kabak cekirdegi yedir olur mu
adetin ilk gununden itibaren baslasin her aksam bol bol yesin
inanilmaz etkili spermleri cok hizlandiriyor ve arttiriyor
ben bricok kisiye demistim hep hamile kaldilar
tabiki kismet vakti zamani gelmis ama bizler de elimziden geleni yapmaliyiz iste
ki umarim hic gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin
Selam kizlar nasilsinz. Benim:sutum hala yetmiyo mecbur mama veriyorum: ((
Sağol canım inş gecicek bu gunlerde rabbimin izniyle pıtırımın kalp sesini duydum ya iyiyim şükür dinleniyorum ayazım bebden sana tavsiye o kucuk kıstlerın adı polıkistik over sendromu yani kısaca pko benım sorunum da o kılo yapar hormonları bozar kıllanma yapar hamıle kalmayı engeller adetler duzensızlesır demiştı doktorum bende kılo harıcı hıc bı sıkayet yapmadı bıde bebiş tabi inş sen benım kadar bekleme ben korunurken keske bılseydım hastalığımı hıc korunmazdım benden sana tavsıyem mutlaka hormonlarına baktırve yumurta takıbı yaptıryuöosşar gelişiyomu bı baksın doktor inş istediğin zaman hemencık gelır kuzun
Duygummm ole korktumkı anlatamam ama gıdınce kaşp atısını duyunca rahatladım bıraz kahve kahve devam edıyo hala ama yatıyorum kalkmadan progestanı hem iğne hem fıtıl olarak kullanıyorum coraspırını kestım inş bakalım eger coğalırsa kan sulandırıcı iğneyide kesicez bi müddet cok şükür miniğim benimle inş gecicek bu gunlerde duygum
Duanızda unutmayın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?