Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun tatlım .iyi kilo vermişsin maşallah
:)) ya tatlım büyüyorlar işte zaman aslında çabuk geçiyor ama yaşarken farketmiyoruz.inşallah iner :26:
cnm benim inşallah iner 1 yıla kadar inenler varmış bugün netten biraz baktım inşallah
Selam kizlar nasilsinz. Benim:sutum hala yetmiyo mecbur mama veriyorum: ((

cnm üzülme emzirmeye devam et anne sütünüde alsın humana stil tea , tarçınlı muhallebi yada tarçınlı süt , salep ne içersen , dere otu bulgur pilavı en önemlisi bol bol su iç cnm. ben sütün genetik bişi olduğuna inanıyorum yani, ama sen bunlarıda dene.zaten şimdiki mamalar anne sütüne yakın değerde oluyor yani canını sıkma ama sütün kesilmesin diyede bol bol emzir cnm.en azından 6 aya kadar alsın. okadar şey geçirdin ameliyattı falan gene iyi maşallah kesilmedin ya sütten takma kafana.

mrb canlarrrr ay çamaşır ütü yerlştrme kolaylandı baya işler ama daha var pek bşey almadm derken baya bşey oldu ya anneanne babaanne baya baya bşey almşlar saklamşlar battnyeler falan çekmece dolap var yeteri kadar allahtan ....

hadi maşallah cnm güle güle kullanın, sağlıkla gelsin meleğin

hadi maşallah cnm güle güle kullanın, sağlıkla gelsin meleğin

amiinnnn cnmm inşşşşşşşşş
moonum bşey sorcam senn bebşi hıçkrık tutuomydu hamileyken ona
ya boyle goz seyrmesi gibi bşey tık tık kıprdma degl ama hışkırıga yordm benn...
baya bi süre sürdü gece uyutmadı beni
bol uyuyn dıosnz ya uyunmuo ki beşte kalktı m bugun bi daha da iş güç zaten

saol cnm bnmmm hello babynin kuralı bu biz bulndgu semte baya uzak oldgmz için km başı bi tl alıolar 65 tl falan edıo guya yol parasıymş ii de beni ilgilendrmez tam getrselerdi şifonyer die bşey yok ortada iki sunta getrmşler şifonyer yerne herşeyi eksk nasıl bozldu anlatamam benden çıkıp başka bi eve gtti tamr içn o da bnm arkdas orda dedikodumu yapmşlar benden iki kere yol parası alcaklarmş alsnlar da goreym hiç umurum degl valla arıorm magazayı onn saat müzikler dnletıolar cvp veren yokk ulaşsya cnm çıkıo ben boyle yapnca hopp arayıverdi magazadaki kız en kısa zamanda gelp kurcz dedi iknci yol parasını fabrkadan alcaklarmş dedm adamlarnz boyle boyle dıomş yanlş anlaşlma olmşmş amann boyle işte çok da analtmaya degmez ama insanı da enayi yerne koymasnlar ...

evet tatlım hıçkırık tutuyordu bebek başını doğum pozisyonunu alınca kuku tarafında tık tık gibi oluyordu:) aynen uyu diyoruz ama o zamanda heyacandan stresten uyunmaz

evet tatlım hıçkırık tutuyordu bebek başını doğum pozisyonunu alınca kuku tarafında tık tık gibi oluyordu:) aynen uyu diyoruz ama o zamanda heyacandan stresten uyunmaz

aynen dedgn gibi işte kasklarma dogru edıo tık tık
bugn de çok fena kaşntı tuttu ya bana uyku haram
bşey doknuo bnm karacigerme ama ne :26::26::26:

Napıyonuz bacılarım özlüyom ben sizi rüzgarı sallıyorum odada tlfondan girdim hemencecik

kuzenin gözünü korkuttum ben rüzgara bağırıyorum 6 yaşındaki çocuğa kızmıyo yengem dayıma dedim oda sert çıktı bende kızıyorum ben bakmadığım zaman çullanıyo rüzgara gözüm her an üstünde :)

benim kanamam başladı kızlar ama simsiyah bi kan ağrım filan yok sadece çok yorgun hissediyorum onuda her öğün ayrı bişeyler yapıp yorulmama çocuk peşinde koşmama bağlıyorum ama yinede gidicem dra

yengem herkesi tlfonla arayı gamze "avrat"ın kralı olmuş diyo :) cidden çok şaşırdı turşularıma filan bittl ne ara yaptın diyo ufacık bebekle o bilmiyomuş benim kırmızbiber turşusunu bide izmirln meşhur geremez lorlu biberini yapmıştım onuda gördü yok kızım 500 tane kadını cebinden çıkarırsın dedi:) börek yaptım ya ben hazır yufkadan gözleme yapıyorum ancak dedl :)

bişiy değil nazara gelicem anacım :)

Merhaba kızlar nasılasınız ?? Özledim hepinizi itiraf ediyorum unuttum kk ya girmeyi :))) olsun bundan sonra sık sık gelirim çok şükür oğlumda büyüyor yavaş yavaş öptüm hepinizi

günaydın bende sabahtan beri burdayım e
elf de dogurmuş ona bakıyodum
kimse yok bugün hava güzel herkes gezmelerde kahvaltılarda olabilir.
bizde işteyiz işte... pofff
ögle yemeğinde gezeriz artık 1 saatçik...

ne güzel böyle seyler yapmak hele de övgüler alınca ooh degmeyin keyfeeee.....
benimde ablam yapıyo ondan alıyorum hehehe
ablam dediğime de bakma benden 1 yaş büyük ama o çalışmadıgı için yapabiliyor...

günaydın sebilem nasılsın bakalım
günaydın bende sabahtan beri burdayım e
elf de dogurmuş ona bakıyodum
kimse yok bugün hava güzel herkes gezmelerde kahvaltılarda olabilir.
bizde işteyiz işte... pofff
ögle yemeğinde gezeriz artık 1 saatçik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…