geçmiş olsun tatlım .iyi kilo vermişsin maşallahSelam Kızlar Nasılsınız?
Nasıl özlüyorum sizleri anlatamam ama bu ara sıkıntılardan kafamı kaldıramadım.
Kocişim düştü merdivenlerden kolu çıktı, fizik tedavilerle uğraştık, haftaya da ufak bir ameliyat geçircek.
EE ben malum insülin tedavisine deva ediyorum her ay kontroldeyim, doktorlardan çıkamadık yani karı koca.
Tek güzel haber verebileceğim 5,5 kilo vermeyi başarmış olmam şimdilik.
Bu arada Ozinin gebelik haberine çok çok çok mutlu oldum, Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah.
Varmı başka havadis
:)) ya tatlım büyüyorlar işte zaman aslında çabuk geçiyor ama yaşarken farketmiyoruz.inşallah iner :26:Sağol ferdam ya sanırım aşşagıdaymış minnoş doktorda bu şekilde lekelenmelerin olabilir korkma dedi inş bu sefer olucak rabbimin izniyle ferdam ya nazlana nazlana ılerlıyoruz bakalım
Sağol hulyam evet kalp atıslarını duyduk cok şükür dün 6+ 4 günlük gözüküyo dedi doktor kese duvara yakınmış ondan olabılır dedı içerde bi problem yokmus vok şükür hülyam ya sen progestan iğne kullanmışmıydın bide sen pıhtılsşma yoktu dimi oğlun içinde hiç endişelenme bizimdw bi tanıdıgı ole korkuttu masallahı var oğlunun şimdi bende sana tavsiye sezeryan olucaksan bile sorun yoksa 39 dan once aldırma gelişimini tamamlasın annesi yok ole ufuruk falan sen takılma
Saol canım cok sükür duyduk yatıyoruz ole yerım ben senin oğlunu buyumüşte annesı neler dusunuyo merak etme annnesi o küçükbişi ki bence daha zamanı var iner o iner
cnm benim inşallah iner 1 yıla kadar inenler varmış bugün netten biraz baktım inşallahMoonum inşallah iner testis ve ameliyata gerek kalmaz bildiğim kadarıyla sonradan inen bebişler oluyor.
Gamzem geçmiş olsun nasıl çocuk öyle yaaaYanyana bırakma hiç rüzgarla daha ne kadra kalacaklar annesi neden bakmıyor sinir oldum.Çocuğa birşey denmez adı üztünde çocuk ama annesi ilgilenmesi lazım
Umutegem geçmiş olsun dr da demiş ciddi birşey değil diye korma inşallah birşey yoktur cuma günü kendi dr unla görüşünce için dahada rahat eder
Perim inşallah gelmez kırmızılar hayırlısıyla bebeişin bu ay seninle olsun inşallah.
Selam kizlar nasilsinz. Benim:sutum hala yetmiyo mecbur mama veriyorum: ((
mrb canlarrrr ay çamaşır ütü yerlştrme kolaylandı baya işler ama daha var pek bşey almadm derken baya bşey oldu ya anneanne babaanne baya baya bşey almşlar saklamşlar battnyeler falan çekmece dolap var yeteri kadar allahtan ....
hadi maşallah cnm güle güle kullanın, sağlıkla gelsin meleğin
Gule gule kullan duygucum bence kurulum parası da vermemen gerek yeni ürün almissin affedersin essek gibi kuracaklar millet be kadar uyanık yaa. Bizden bisey istemediler kurup gittiler sen bahşiş verirsen verirsin gönlüne kalmış istemek ne oluyor terbiyesiz deseydin:))
amiinnnn cnmm inşşşşşşşşş
moonum bşey sorcam senn bebşi hıçkrık tutuomydu hamileyken ona
ya boyle goz seyrmesi gibi bşey tık tık kıprdma degl ama hışkırıga yordm benn...
baya bi süre sürdü gece uyutmadı beni
bol uyuyn dıosnz ya uyunmuo ki beşte kalktı m bugun bi daha da iş güç zaten
evet tatlım hıçkırık tutuyordu bebek başını doğum pozisyonunu alınca kuku tarafında tık tık gibi oluyordu:) aynen uyu diyoruz ama o zamanda heyacandan stresten uyunmaz
günaydınnnnn
Napıyonuz bacılarım özlüyom ben sizi rüzgarı sallıyorum odada tlfondan girdim hemencecik
kuzenin gözünü korkuttum ben rüzgara bağırıyorum 6 yaşındaki çocuğa kızmıyo yengem dayıma dedim oda sert çıktı bende kızıyorum ben bakmadığım zaman çullanıyo rüzgara gözüm her an üstünde :)
benim kanamam başladı kızlar ama simsiyah bi kan ağrım filan yok sadece çok yorgun hissediyorum onuda her öğün ayrı bişeyler yapıp yorulmama çocuk peşinde koşmama bağlıyorum ama yinede gidicem dra
yengem herkesi tlfonla arayı gamze "avrat"ın kralı olmuş diyo :) cidden çok şaşırdı turşularıma filan bittl ne ara yaptın diyo ufacık bebekle o bilmiyomuş benim kırmızbiber turşusunu bide izmirln meşhur geremez lorlu biberini yapmıştım onuda gördü yok kızım 500 tane kadını cebinden çıkarırsın dedi:) börek yaptım ya ben hazır yufkadan gözleme yapıyorum ancak dedl :)
bişiy değil nazara gelicem anacım :)
günaydıınnn yine kimse yok
günaydın bende sabahtan beri burdayım e
elf de dogurmuş ona bakıyodum
kimse yok bugün hava güzel herkes gezmelerde kahvaltılarda olabilir.
bizde işteyiz işte... pofff
ögle yemeğinde gezeriz artık 1 saatçik...
ask olsun bende seni gördüm sana cevap yazıyodunbeeen insan değiiiiilmiiyiiimmmmmmmmmm
günaydın sebilem nasılsın bakalım
ask olsun bende seni gördüm sana cevap yazıyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?