Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slmm
hava cook güzel bugün yaz geliyo artık ama kaynanamlar gelecekmiş bugün yaz gelse kaç yazar merve ye hep kış
tam da haftasonuna denk getiriyolar ya bı gezmemiz var onunda içine ...

nerdesiniz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biz iyiyiz hepinizi öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Essue canım öyle valla övgü değilde beğenilmesi güzel oluyo ne diyeyim

ya ben neden bugun cumartesi kafalarindayim acaba :44::44:

kizlar nerdesiniz yine yaaaa

neler oluyor bizeeeeee

yine neler oluyor guluuuummmm

neler oluyor sana , bana neler oluyorr

emine gibi kederimden turku cikgirmaya basladim sonunda

bizim dun dr randevumuz vardi, gecen hafta 37. haftasindaydi kuzum bu haftad ayni haftada cikti. bende doktoro sordum nasil oluyor iki hafta ayni haftada diye. bazen birden buyurler sonra normale doner dedi.. kuzum haftaya 38 olur insaallah ..

cati muayenesi falan yapmadi. sadece vajinama kulak cubugu gibi birsey surdu bir tur bakteri var mi yok mu onu tespit icin.. ayrica da kan aldilar demir kontrolu icin. cati muayenesinin lafi bile gecmedi. ve hergun yarim saat yurumemi soyledi bebisin dogum icin tam pozisyon almasina yardimci olurmus. aksi halde dogum suresi uzar, daha zor olur senin icin dedi, bakalim artik her gun yarim saat usenmeden yurumem lazim.

bebegimizin yatagi geldi, nevresimlerini siparis ettik. az bir isimiz kaldi.. Rabbim hayirlisiyla , saglikla tamamina erdirsin.. dua edin kizlar

slm kızlar
nerelerdesiniz gııı kimse yok
uzun zamandır yokum diyemi gelmiyonuz
benim başım kalabalık bu aralar gelen giden...gelip de yatılı kalan amannn işte..giremedim nezaamndır
biz iyiyiz nazar:
öpüldünüz

Kızlar Dün hormon tahlili yaptırmıştım. dr çıkmış o yüzden göstermedim sonucu. Siize yazıyım İllaki anlıyorsunuzdur :)

Estradiol : 139,00

fsh : 2,02

Prolaktin : 15,40

Ben hiç bişi anlamadım :)

Slmmm kızlarr
şebnem ugramış rose ugramış denk gelemedim üzüldüm yyaa bayadır gelmiyordunuz
gamzem kolay gelsin yatılı misafir ne zordur bilirim bende dün cok yorgunum diye sızlandıktan sonra mecburen kalktım yaprak sardım pazardan almıştım
bugünde hem evimi temizledim hem kuaföre gittim bu ay hiç ovu fln yok rastgele atıcaz tutarsa tutar
benimde bu aralar yogun geciyor günler cok yoruluyorum ama olsun

Kizlarr selammm
Kimsecikler yok nazar olmus bu topige
Ben baska bi gezegende yasamak istiyorum arkama bakmadan herkesi birakabilicek kafadayim bu konuda fikri olanlar benimle irtibata gecsin pls

Hilal iyi karar vermissin annem neden acele ettin ki ovu testleri ocin biraz stresli basladin ama bu ay saol o bebek gelicek insallah

Rosess melekimm seni ozledim yavv iyiyiz derken minnaktan haber yok mu

canlarmm ben iş güç nedenyle ugrayamadm bu aralar çok
bugun ütü faslı btti yerlştrdm kızımn dolabını uyku setini de koydm
otrdm yne agladım odasında Rabbim bütün isteyenlere bu gunleri görmeyi nasip etsn die dua ettm kızımn odasında
yorucu ama çok keyfli gunler gecrıorm ama geceleri bi kaşntı tutuo gece tam yatcagm zamanlarda delrdm resmen akşam dört dondum evin içinde başmn içi kollar bacaklarm her tarafm bşey doknuo ama ne :26: bak şimdi bşeyyok mesela gece oluo olan kabartı falan da yok aile hekmne rapor almaya gttgmde sorayım ben en iisi ...

Duygum bunu dr unla paylaştınmı senden bir kaç test isteye bilir bizim bir tanıdıktada var aynı sorun gebeliğin sonralrına doğru kaşınıyor onun karaciğer enzimleri ile ilgili bir sorun oluyormuş gebelikte bu nedenle 36. yada en geç 37. haftada sezeryanla doğum yapması gerekiyormuş.İnşallah seninki alarji gibi birşeydir ama bunu dr una mutlaka söyle kaşındığını

Duygum bende çok duygulanıyorum hep dua ediyorum Allah hayırlısıyla herkese yaşamayı nasip etsin bu duyguları inşallah.Bizlerinde hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hani bebeişin cicilerini foto ekliycektin sabırsızlıkla bekliyorum.

Duygum mahşlalah çabuk bitirmişsin hazırlıkları.Bizim biraz uzun sürdü bir haftayı buldu çünkü kurutacak yer sorunu oldu ama artık hazır herşeyimiz hatta dün çantalarıda hazırladım ben.Sadece kızımın çantası bez ilave olacak benim çantamada birkaç eksiğim var onları alıcam dışarı çıkınca.

sen dedn hem bana meganm o gece rrahat uyuynca heh polenden dedm ama yok dun delrdm resmen ya ben soyle yapayım once aile hekmne soraym baktım gecmıo basaym dra erken gdeym uyardgn için saol cnm ciddye almam lazm cunku geçrekten çıldrtıcı

benm çanta yok cnm daha hazırlıcam ama yarın hazırlarm belki
meganm şimdi konştm annemle ben drumu beklemicem pazartesi hemen devlet hastanesine gtcm hem de rapor isticem bi hafta
gerçekten çok saol ya uyardn beni ciddi bşey de olablr
bnm eskden de oluodu ama şimdi herşeyi ciddiye almak lazm :26:

Duygu bu durumu Dr tlf la sor hemen gitmeyi bekleme gözünde yildiz yüz ışık çakması ve kaşıntı gibi seylerde muayene gününüzü beklemeden Dr unuzu arayın yazıyor bendeyi ayse önerin kitabında seninki oyle bisey değildir ana icin rahat eder ara sor ihmal etme gebelik zehirlwnmesi b aylarda bizim riskimiz çünkü.

Canım git mutlaka geciktirme ama devlette anlarlarmı bilmiyorum tahlil yaptırmak istediğini söyle onlar öenmsiz desede sen mutlaka yaptır tahlilleri.İnşallah birşey yoktur basit bir alerjidir ama dediğim gibi karaciğer enzimleriyle ilgili olma ihtimali var öyle olursa dr takip altında tutmak isteyecek kontroller sıklaşıcak.Öyleysede korkma benim dediğim kişi şimdi 3. bebeişine hamile ve dr takibiyle çokta sağlıklı bir gebelik süreci geçiriyor tek sorun 37. haftada sezeryan oluyor oda sorun sayılmaz zaten.Sen tahlillerini tedbir amaçlı yaptır için rahat etsin.

duygucum domates ve salçada yapabilir alerji.dr mutlaka git

ayşe çok haklsn yawrucum tmm bak gdeym bi devlete baktım igilenmediler salı gunu gokhan beydeym hemen söz
ben blmıorm boyle zehrlnme falan ya ii ki uyardnz çok ama çokk saolunnn
meganm karacagierle ilgli bşey olablr cunku su anda haff uyuşklk ve kaşnma dvm edıoo gece çok artıo
ya kontrol altna alnınca hallolur demi yaa eceye bşey olmaz demi keşke once soylesydm dra :26::26::26:

Kizcelerim
Bakicimiz basladi pzt
ise başlamama 3 hafta kaldı
cok zor olacak ayrılık
ama isimi de özledim
iki duygu birarada
herkes ii dir umarim

Canım korkma bişiy olmaz annesi ama önlem amaçlı git mutlaka geciktirmeden dr a
Kizcelerim
Bakicimiz basladi pzt
ise başlamama 3 hafta kaldı
cok zor olacak ayrılık
ama isimi de özledim
iki duygu birarada
herkes ii dir umarim

Ayy ilk günler zor olacak huzurum senin için ama herşey prensesin için öyle düşününce sanırım daha kolay adapte olursun işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…