sen dedn hem bana meganm o gece rrahat uyuynca heh polenden dedm ama yok dun delrdm resmen ya ben soyle yapayım once aile hekmne soraym baktım gecmıo basaym dra erken gdeym uyardgn için saol cnm ciddye almam lazm cunku geçrekten çıldrtıcıDuygum bunu dr unla paylaştınmı senden bir kaç test isteye bilir bizim bir tanıdıktada var aynı sorun gebeliğin sonralrına doğru kaşınıyor onun karaciğer enzimleri ile ilgili bir sorun oluyormuş gebelikte bu nedenle 36. yada en geç 37. haftada sezeryanla doğum yapması gerekiyormuş.İnşallah seninki alarji gibi birşeydir ama bunu dr una mutlaka söyle kaşındığını
Duygum mahşlalah çabuk bitirmişsin hazırlıkları.Bizim biraz uzun sürdü bir haftayı buldu çünkü kurutacak yer sorunu oldu ama artık hazır herşeyimiz hatta dün çantalarıda hazırladım ben.Sadece kızımın çantası bez ilave olacak benim çantamada birkaç eksiğim var onları alıcam dışarı çıkınca.
canlarmm ben iş güç nedenyle ugrayamadm bu aralar çok
bugun ütü faslı btti yerlştrdm kızımn dolabını uyku setini de koydm
otrdm yne agladım odasındaRabbim bütün isteyenlere bu gunleri görmeyi nasip etsn die dua ettm kızımn odasında
yorucu ama çok keyfli gunler gecrıormama geceleri bi kaşntı tutuo gece tam yatcagm zamanlarda delrdm resmen akşam dört dondum evin içinde başmn içi kollar bacaklarm her tarafm bşey doknuo ama ne :26: bak şimdi bşeyyok mesela gece oluo olan kabartı falan da yok aile hekmne rapor almaya gttgmde sorayım ben en iisi ...
sen dedn hem bana meganm o gece rrahat uyuynca heh polenden dedm ama yok dun delrdm resmen ya ben soyle yapayım once aile hekmne soraym baktım gecmıo basaym dra erken gdeym uyardgn için saol cnm ciddye almam lazm cunku geçrekten çıldrtıcı
benm çanta yok cnm daha hazırlıcam ama yarın hazırlarm belki
meganm şimdi konştm annemle ben drumu beklemicem pazartesi hemen devlet hastanesine gtcm hem de rapor isticem bi hafta
gerçekten çok saol ya uyardn beni ciddi bşey de olablr
bnm eskden de oluodu ama şimdi herşeyi ciddiye almak lazm :26:
duygucum domates ve salçada yapabilir alerji.dr mutlaka git
Canım korkma bişiy olmaz annesiayşe çok haklsn yawrucum tmm bak gdeym bi devlete baktım igilenmediler salı gunu gokhan beydeym hemen söz
ben blmıorm boyle zehrlnme falan ya ii ki uyardnz çok ama çokk saolunnn
meganm karacagierle ilgli bşey olablr cunku su anda haff uyuşklk ve kaşnma dvm edıoo gece çok artıo
ya kontrol altna alnınca hallolur demi yaa eceye bşey olmaz demi keşke once soylesydm dra :26::26::26:
Kizcelerim
Bakicimiz basladi pzt
ise başlamama 3 hafta kaldı
cok zor olacak ayrılık
ama isimi de özledim
iki duygu birarada
herkes ii dir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?