Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizcelerim
Bakicimiz basladi pzt
ise başlamama 3 hafta kaldı
cok zor olacak ayrılık
ama isimi de özledim
iki duygu birarada
herkes ii dir umarim

zaman cabucak gecıo demi huzurm
emnm çok zor olcaktır ama kısa zmanda düzene de grcek herşey asel alşçak bakıcısına
süt izni verckler demi git gel olarak nasl mesefe evnle iş yeri ?

eşimn enştesi dogum uzmanı aradık onu hemen normal olur boyle kaşntı falan dedi
anti histemk ilaçlar kullanrsam gecrmş ama ben yne de bırakmıcam ucunu ....

eşimn enştesi dogum uzmanı aradık onu hemen normal olur boyle kaşntı falan dedi
anti histemk ilaçlar kullanrsam gecrmş ama ben yne de bırakmıcam ucunu ....

Duygum telaş yapma korkma sadece tedbir amaçlı dr una söylersin ama şimdi bunları düşünme ecemizide huzursuz etme annesi

Duygum ecenin odasını ekliycekmisin albüme

şimdi onu düşnuordm ben de... evham yaptım fena bundan sıyrılmam lazm die odann resmlerini çekicektm
daha halısı yok şifonyer de eksik ama dolabını yatagını perdesini lambasını çekeym eklyim sonra btnce btmişini de eklermm
o zaman ben gdıorm foto şak şakaaa

Duygum telaş yapma korkma sadece tedbir amaçlı dr una söylersin ama şimdi bunları düşünme ecemizide huzursuz etme annesi

zaten kasıgma agrı grdi kaslma oldu korkudan gttm yattım agladm açldm şimdi iim
ya hemen şey geldi aklma dıolar ya çok ozenme hemen odasını hazrlama falan bşey olmasn terslk die hemen o geldi aklma panik oldum bi an ....
bşeycik olmucak ama ;Allahın iziniyle Rabbim korur hepimiziiiiiiii

Evham yapma canım benim ececiğide strese sokma rahat ol Gidersin dr atedbir amaçlı için rahat eder

nerdesnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben duyguuuuuuuuu sen de beni hatrladn demiii

hatırlamaz olurmuyummmmmm
bizim bıcırıkla uğraşmaktan başımı kaldıramıyorum ki :/ gelen giden derken birde ist aile ziyareti hiç müsait olamadım valla
nasılsınızz bakalımmmm anlatınnn hadi çok özledim siziiii

Selam kızlarrriibeni hatırladınız mıı ? :)

cnmmm yerm ben senn bıcırıgı kızdı demi
sen gittin cnm ondan sonra bizim macere başladı eşimde sperm hareket ve sayı sorunu çıktı baya zor bi kış geçrdm gecen sene sonraaa yaza tüp denedk ve tuttu ece'mmm gelcek allahın izinyle takmvde de gordgn gibi az kaldı oda telaşı falan işte guzel şeylerle ugraşıorm Allahıma binlerceee şükürrrrrrr

fotolar gelıo şimdiiiii ama daha tam oda gibi degl iice btnce daha guzel olcakk

Olsun tam bitince tekrar eklersin.
Duygum bu aralar bebişin hareketleri nasıl sizde ben sanki eskiye göre azalma hissediyorum ama yeri daraldığı içinmi acaba yoksa dr asöylemelimiyim.Mutlaka gün içinde hareket ediyor ama eskiye göre fark var sanki.:44:Bu arada o hıçkırık gibi şey bizdede oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…