Geçmiş olsun canım.Bende grip olmuştum peşinede midemi üşüttüm kaç gündür kötüydüm ama çok şükür toparlandım.İnşallah hayırlı olsun tedavin bu ay tedavin sana bebişini getirsin inşallah.Hoşbulduk cnm bikaçgündür çok hastaydım bugün iyiyim çok şükür bende yarın çatlatma iğnesi olacam hakkımda hayırlısını nasip etsin Rabbim inş.
Kızlar çatı muayenesini kim yapıyor ebelermi yoksa kendi dr unmu.Ben geçen hafta nst için gittiğimde nst ye ebeler bağladı dr un muayene istedimi dediler yok dedim korktum çatı muayenesi olucam diye ama onlarmı yapacaktı acaba yoksa dr umumu çağıracaklardı şimdi bunu düşünüp duruyorum bu defa olmadı ama bir sonraki kontrolde kesin olacak sanırım çünkü benimle arasında bir iki hafta olanları nst den sonra ayrı bir odaya aldılar.
Geçmiş olsun canım.Bende grip olmuştum peşinede midemi üşüttüm kaç gündür kötüydüm ama çok şükür toparlandım.İnşallah hayırlı olsun tedavin bu ay tedavin sana bebişini getirsin inşallah.
Duygum herşeyi çok cici güle güle kullansın ececik
Ben karyolanın sağ yanınıda diğer taraf gibi içten bağladım ama doğrusu nasıl bilmiyorum sanki öyle daha kullanışlı olur gibi duygum hani beşiğin yan çıtalarının üzeri örtülmüş olsa daha iyi olmazmı
cok süslü ve zilli olacak bu kız coook güzel bi odası var cnm Allah sagllıkla içinde büyütmeyı nasip etsin
çoooooook saoll cnmm dur sen bak daha süslücz biz odamızııı
cnm şimdi soyle bi durum var resmde de belli sag tarafı daha alcalttık başta oyle kullanlıomş ya ...büyüynce çocuk yuksek kullancam o zaman içten baglıcam
ama şimdi ya hiç takmamam lazm ya da boyle olması lazm cunku dedgm gibi alcak oldugu için içe olmuo ....
bu baglayşı da nisan annelernde bi akrdas eklmş saosln ordan ogrendim boyle yapaym şimdlk dedm ....
Eki Görüntüle 627127
Cnm hepsi birbirinden güzel inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın iyi günlerde kullansın cicilerini
çooook saolll zeynebmmmmm
Allah sana da nasip etsn hayırlısyla tezz zamanda inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Duygum buradaysan en geç 10 dk foto ekliycem bende
Bizimkininde kenarı asansörlü ve bende indirdim tek tarafı çünkü çok derin bebeişi içinden almak zor olur diye bende bir süre kenarı inik kullanıcam.Ama ben yinede içten bağladım kenara aşağı doğru sıkıştırdım öyle bağladım şimdi annemdeyim eve çıkınca foto çekeyim eklerim bende.Aslında iki türlüde güzel duruyor ama ben ne olur ne olmaz diye çıtaların üzeri örtülü olsun istedim.
Duygum birde fotoların birinde görünen çiçekli halı odayla uyumlu onuda kullanabilirsin henüz halı almadıysan
aminnnnnnnnnnnn ztarmmm senden de istıorzz fotokuzun guzel odasinda misler gibi saglikla, huzurla uyusun insaallah
Duygum buradaysan en geç 10 dk foto ekliycem bende
kis haftaya cati muayenesi icin cok erken degilmi yav
bana lafini bile etmiyorlar. sanirim benim dr dogum tarihine randevu veriyormus hala dogurmadiysan o zaman bakiomus
kis haftaya cati muayenesi icin cok erken degilmi yav
bana lafini bile etmiyorlar. sanirim benim dr dogum tarihine randevu veriyormus hala dogurmadiysan o zaman bakiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?