Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya yerim ben onun o tatlı cicilerini maşallah cok güzel sen agladım dıyosun inan şu an bende tutamıyorum tutmak ta istemiyorum sevinç gözyaşları bunlar Rabbime sonsuz şükürler olsun inş saglıkla doydugu ve güzel günler yaşıcagınız cok mutlu günler yasasın minik ecem odasında ayyyy cennet kokusuyla doldursın inş odasını evınızı hersey cok zevkli maşallah

ne diyim ben sana şimdiii duygulandrdn yne benii gel yamacıma sımmsıkı sarılaym sana ve yavrucugna
cnmm kader arkdasım bnm bak sabrettk Rabbim yüzümüzü güldruo
senn de oda fotolarına bakcz Rabbimn izniyle
zaman su misali cunkuu

İnş duygum inş allhahım sırayla hepimize. Yaşatsın inş bu heycanı evet ya inş bende koyucam bi 7 ay kadar sonra nasipse yeterki hersey güzel gitsin ama önce göbişi bi buyutuyımde gerci benim göbiş zaten maşallahı var malum tup ilaçlarıda şişiriyo iyıce şiştim göğüslerim göbeğim eklesem bi 5 aylık duruyorum yani neyse ogunlerde gelicek inş duygum aysundan haber yokmu yav merak ettım

Ayy çok tatlıı beşiği gormştm ama uyku setyle daha bi şrin oluolar demi yaa

cnm bi deneym bakalm nasl olcak bnm de bnm daha inik sanki asansoru ama bi denemek lazım

Teşekkür ederim duygum.Diğer eklediğim fotolardaki uyku seti beşiğin yanında hediye verilendi bunu sonradan aldım pamuklu olsun istedim.Benimde asansörü bayağı indi fotoda tam belli değil sende bir dene böyle olur seninkide ben üstten ayarladım fazla kalan kısmıda aşağıya sıkıştırdımSen uyku setini yıkadınmı ben yıkadım şimdi foto çekmek için açtım üzerini normalde örtülü duruyor toz olmasın diye üzerine büyük bir çarşaf örtüyorum sende ört istersen bir daha yıkamıycaksan doğuma kadar temiz kalsın

cnm ben çarşfla yastıgını yıkadm ütüledm dger herşeyini de sildm dalinli suyla sonra da normal suyla cunku bnmki oyle fermuarlı degl dikili yorganyla falan
sonra tabi yıkıcam ama şimdi silnce de gerek yok die düşndm ...
üstünü yarından itibaren ortucem ben de cnm
meganm olmuo bnm yani soyle arasında sıkştrmak için mesafe dar buruşma yapıo tam yaparken de kociş geldi zorlama uyku seti yıpranr falan deynce tam da deneyemedm saolsn pek bi ilgli kocişm vardır da

Çok sıkışıyorsa zorlama boşver böylede güzel duruyor benimki o kadar sıkışmadı rahat oldu.
Benimkindede yok fermuar ben yıkadım çamaşır makinasında 30 derecede 30 dk lık kısa programda yıkadım bozulmadı.Ama yan kenarları bende ütülemedim.
Duygum albüme buruşuk kübrayı ekledim gördünmü

Son düzenleme:
mervem simdi gordum kusura bakma.

dr un dedigine gore bas asagida ama tabi tam dogum kanalina yerlesmemis. tam dogum pozisyonu almamis yani. onun icinde her gun yarim saat yuru dedui.

Ccanım inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın.

Ccanım inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın.

insaallah canim

artik hergun yarim saat yurumem lazim yuruyus bebegin tam dogum pozisyonu almasina yardimci olurmus. yoksa dogumun daha uzun surer ve zorlanirsin dedi

ya aslnda karşnm çok blıomsn annem kaynvaldem bugun başmdaydı ne gerek var yıkama sil falan dedler ben de zıtlaşmak istemıorm pek olmadı aslnda atar yıkarm doguma kadar m,sler gibi yatar kızm gunduz orda yatacak cunku yatagndan uzak tutmak istemıorm alşsn yatagna da sonra odasına alştrmak da kolay olur ....

halısıda çok güzel güle güle kullansın prenses.

kizlar ben adet oldum, size de haber vereyim dedim.. :/

kuzum uzldm ne yalan soyleym ama var Rabbimn bi bildiği zaten sen tedaviye dvm etcksn oyle ya da boyle gelcek bebşin bu bitiş degl başlangıç gun gelcek hamileym hberini de vercksn inşşşşşşşşşşşşşş

insaallah canim

artik hergun yarim saat yurumem lazim yuruyus bebegin tam dogum pozisyonu almasina yardimci olurmus. yoksa dogumun daha uzun surer ve zorlanirsin dedi
Tamda kışa denk geldi son ayımız orada hava nasıl yürümeye müsayitmi.Ben hiç dışarı çıkamıyorum hele önümüzdeki ay dahada soğuk olur nasıl yürücem bilmiyorum dışarı çıkıncada hasta oluyorum.
kizlar ben adet oldum, size de haber vereyim dedim.. :/
Canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip eder.Bu ay olmazsa öbür ay gelecek inşallah hayırlısıyla umudunu hiçbir zaman yitirme

Ben yıkadım bozulmadı ama istersen yıkamadan önce kızlardan bir kaçına daha sor emin ol hepsinin malı aynımıdır bilmiyorum ama ben bozulacağını sanmam.
Evet başında karışan olunca insan istediği gibi yapamıyor herşeyi ama olsun daha çok faydaları dokunacak o yüzden zıtlaşmamak lazım.Sen dediğim gibi araştır bir kaç kişiye daha soralım bizim kızlardan onlardanda yıkayan varsa sende korkmadan at yıka kısa programda.
Şimdi kullanılmadı hiç ama ne kadar olsa dikim aşamasında elden ele ortada dolaşıyor yıkamakta yarar var diye düşündüm ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…