gecmiş olsun duygumm insallah birşeyin yokturr
saol birsumum inş bakalm cnm dr bazı gebelerde oluo bu durum dedi dogumdan sonra btıo dedi bnm hassastr bunye zaten gebelk bi de odem de varmş hepsi bi araya gelnce oldu heralde ama araştrmak lazm hassas haftalar cunku ....
tabi cm bnm sen tedbirini al...
birşey kalmamış maşallah doğuma..
bir avazda kurtulursn inşallahh
slm kızlar kaşntı için aile hekmne gttm kan tahlili yaptı karacagierme baklcak çarşmba çıkcak sonucu onu drma da göstercem gece yne uyuyamadm şu anda dvm edıo ne doknuo bi bulsam :26::26::26:
inşş cnm bnm aminnn darısı tezz zamanda başnza inşş
neoldu ses var mı kırmızılardan ?
slm kızlar kaşntı için aile hekmne gttm kan tahlili yaptı karacagierme baklcak çarşmba çıkcak sonucu onu drma da göstercem gece yne uyuyamadm şu anda dvm edıo ne doknuo bi bulsam :26::26::26:
ahhh duygum ahhhh hani ne derler ektiğini biçersin yokk biçemiyosun malesef iyilik ektik ama nankörlük biçtik canım çok sıkkın akşam banyoya gidp hıçkıra hıçkıra ağladımah şu erkeklere dıorm başka da bşey demıorm tmm onlar sinrlenıo edıo da herşeyi bizden çıkarmak da nedr ya biz onlardan bşey çıkarmıorz amaidare idare başka çare yok işte kadınlar olmasa hiç bi evlilik sürmez bence bzm alttan almalrmz idaremiz ...
mervem zor bi durum ama dedgn gibi biraz uzak kalmak ii oluo bazen anlasn hatasını kısa sürede düzelr inşş mrk etme cnm
eminem çok kızıorm eşinn ailesine destek olcaklarına köstek oluolar resmeninşş kısa zamanda iş bulcak cnm eşin yne rayına oturcak herşey ....
İnşallah ketenhelvam o değil eşimin piskolojisi iyi değil daha kötü olmaz umarım:26:slm kızlarn mervecim takma kafana canıım erkekler böyule hepsi düşüncesizpericim dur bakalım kırmızılar gelene kadar ümit kesme balım eminecim inşallah eşin en kısa zamanda iş bulur bi errkek için zor bi dönem çünkü ah ahh bu ewlilikleri neden hep kadınlar kurtarıryorki birazda adamlar alttan alsa ne olur sanki
selam kızlar ağzım burnum komple yara bide faranjit olmuşum fenalardayım rüzgar efendide uyumuyor gece cinlerim tepeme çıktıama gülünce çok güzel gözüküyor tek dişi olan canavarımın
ağzını burnunu yiyesim geliyo benimde
cumartesi gece uyandı diye sinirlendim
meğer midesi bulanıyomuş çocuğun büyük insan gibi kustu korktu ağladı
sonra ben vicdan azabı çektim tabi derdinden anlamadım kızdım diye
benimkide hasta misafirler bize bulaştırdı gittiama uyumuyo kardeşim sallarken ben uyuyorum aaaa dedim bi bağırmışım benim adamın ödü koptu
kızalr naıslsınız ben tşk etmek istedim megim eminem gamzem hepinize çok tşk ederim Allah razı olsun beni çok mutlu ettiniz megim sana ayrı tşk ederim havi fişeğimiz için teyzesi sağolsın öpüyoruz snei kocaman
kız doğurdun mu sen
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
çarşmba tahlilim çıksn ondan sonra arıcam hülyam ....inşallah birşey çıkmaz canım kendi dokturunu arayıp sorsaydın birde keşke
kıyamamm ben seniii belki de gtmektir en iisi ama onn da bi zamanı var eminem biraz daha kız büyüsn bi toparlayn kendinizi maddi manevi gdersnz allah ıslah etsin onları dıorm başka da ne diyim :26:ahhh duygum ahhhh hani ne derler ektiğini biçersin yokk biçemiyosun malesef iyilik ektik ama nankörlük biçtik canım çok sıkkın akşam banyoya gidp hıçkıra hıçkıra ağladımyani benim suçum ne eşimin suçu ne anlamıyorum en destek olunacak zamanlarda köstek olmayı bildiler anlamıyorum eşim onlardan uzak biryere gitmek istiyorum diyo herşeyi unutmuşlar ne diyeyim ne desem ucu bana dokunur o yüzden yine SUSUYORUM
İnşallah ketenhelvam o değil eşimin piskolojisi iyi değil daha kötü olmaz umarım:26:
çarşmba tahlilim çıksn ondan sonra arıcam hülyam ....
kıyamamm ben seniii belki de gtmektir en iisi ama onn da bi zamanı var eminem biraz daha kız büyüsn bi toparlayn kendinizi maddi manevi gdersnz allah ıslah etsin onları dıorm başka da ne diyim :26:
eşime kalsa çoktan gidecektik ama şimdi ben engelliyorum açıkçası kımıldayacak durumda değiliz başka bir yere taşınıp sıfırdan başlamak kolaymı:26: ama eşim taşınıcam burdan gidicem dedikçe sevgili kaynanam bende gelirim benim senden başka kimim var OĞLUM diyo
heyy yarabbim yaaa o zaman neden destek olmuo etmıo nasl mantık nasl vicdan bu
neoldu yemek işi ayrı mı yıosnz artık peki :26yle bi muhabbet yapmştı bi zamanlar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?