Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

emosum moralinmı bosuk senın kıs sorunu anlamadım kaynananlamı sorun eşinlemi
hızlıcana bakıyım dedim ya evde mısafirim var nbabannem bi hafta bizde olcek cok giremiyorum kuzu ya.

merhaba kizlaaar...napiyosunuz? Emine cim kolay gelsin canim, biz de yilllarca babaannemle beraber yasamistik, (annem icin) cok zor gunlerdi.. Allah yardimcin olsun canim.. hastalara Rabbim sifalar versin, ins dikkat edin usutmeyin.. hasta misafirlere filan sarilip opmeyin. baska ne vardir bu kadardri sanirim...

benim de bugun sabah doktor randevum vardi,
hemen 2. asilamaya geciyoruz hic beklemeden.
bu ay bir de ovidrelle igne yapicam kendime.

bugun klomen e basliyorum 5 gun,
sonra haftaya pazartesi tekrar doktor randevum var
kac yumurta olmus diye bakacak,
ins bu ikinci asilamada gelir bebisim.

adet olunca cok uzulmustum ama simdi tekrar tedavi moduna gecince biraz kendime geldim.
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz, vermek vermemek Allah a kalmis.
ins guzel haberler verebilirim bu ay :):):)

peri napti? adet oldu mu? ins olmamistir.. ins isteyen herkese verir Rabbim tez elden..amin..

amin canim insss :):)
kadin olmak boyle bi sey heralde,
bi gun moralin yerlerde,
ertesi gun hemen toparlanip yine umutla bakiyorsun onundeki aya :)

en dogrusu da bu hayatm inan bana gelıolar gelıolar tmm başta aglıorz edıorz ama er geç gelecek bu tedavi vesile olcak senn de inşşş umuda herr zaman dvm cunku onlar zamanı gelnce Rabbim tarafndan gonderılıolar biz de bi üzüluorz ama sonra kalkarak umutla duayla beklıorz onları ...ii şeyler olcak cnm çok ii şeyler

amin canim insss :):)
kadin olmak boyle bi sey heralde,
bi gun moralin yerlerde,
ertesi gun hemen toparlanip yine umutla bakiyorsun onundeki aya :)

Canim daha olmadim ama carsamba persembe en gec bekliyorum zaten
Bende adet olna kadar yerlerdeyim olunca bi raahatlayim yeniden umutlaniyorum
Tahmin edersin suan adet oncesi sendromlardayim
Senin adina cok sevimdim ikince asilmadaa ihtimal dahada artiyor bence olucak bu kez sen asilamadn sonra bolca dinlen

Eminecim cok iclenmissin cok uzuldum Allah karsindakilere vicdan versin bence senin elini ayagini opmeleri lazim evine esine sahip cikiyorsun kiymetini anlamalari icin ne olmasini istiyorlar acana esinin sagligi yerinde olsun bugunler gecicek oyle yada boyle sn duaun guclu olmak arkadasim sende o guc var cunku sen annesin

ins canim, girdik bi alamete.. gidiyoruz.. 2-3 ay da asilama yapilcakmis olmazsa tekrar oturup konusacakmisiz, oyle dedi doktor.
ins bu ikinci asilama basarili olur. dinlenmem lazim biliyorum ama calisiyorum nasil olcak o is bilmiyorum dogrusu.
bazen esime oyle diyorum, ben mezun olayim, calismaya ara vereyim, sonra 1 ay hic kalkmadan yatayim belki o ay tedavi tutar.
oldugu kadar artik simdilik elimden gelen bu. Rabbim hayirli yazilar yazsin ins..

senin de ins gelmez kirmizi cadilarin.. Rabbim hepimizi ummadgmz anda surpriz lutuflariyla sevindirsin :)

Aslinda nasip canim nasibinse dinlenmeden de olur degilse dinlensende olmaz insallah bu ay oyle yada boyle nasip olsun
Banada kismet diyelim ama eminim olmadigini hisettiyor vucudum kirmizilar geliyor malesef

Canım kelebekim hakkında hayırlısı olsun inşallah üzüldüm amaaa herşeyde bir hayır vardır.Bu aralar o kadar yorgunum ki uykusuzum yataktan kalkasım yok.Hep uyusam hiç sıkılmam herhalde.Şimdi kalkıp kendime güzel bir türk kahvesi yapıcammm misss gibi kokusu geldii burnuma içemedim 2gündür.Var mı içmek isteyen şekerli orta hemen yapıp geliyorummm

nerdesn sen kusum ya bugun arıcaktm seni kocişn evdedr belki die vazgectm ...

Bu arada keşke aşılamanı 1 ay arayla yaptırsaydın bir çok insan var aşılamadan hemen sonra hamile kalan.Yumurtalar uyarıldığı için 2 ay falan etkisi sürüyor.Bir arkadaşım 7 seneden sonra aşılamadan sonraki ay hamile kaldı bir çok yerdede okumuştum ama nasip inşallah bu ay bebişimiz gelirrr kelebeğimmm .Allah yüzünü güldürsün canım benim.
Duygum çok geçmiş olsun kaşıntı hamişlikten kaynaklanıyordur.İnşalllah karaciğerde falanda hiç bişey yoktur.Eminecimmm sıkma canını kuzum yaa o olayın gerçi beni bile üzüyor ki sen ne durumdasındır ama bunlar hep bir sınav.Çekiyoruz işte farklı farklı

benimde kayınbabam rahatsız o kadar çok korkuyorum ki haberi gelecek diye.Allahım korusunnn inşallah hiç bişey olmaz.Böbrek hastası 10 senedir diyalize bağlı yaşıyor.Yardım etsin ALLAHIM.Tüm hastalara şifa versin inşallah....

nerdesn sen kusum ya bugun arıcaktm seni kocişn evdedr belki die vazgectm ...
Duygumm öyle yorulmuşumkiii 2 gündür sınavı hallettim öncesinde sabahlaya sabahlaya bir hal oldum zaten..Sonrada pertim çıktıı yani.Hala kendime gelemedim yorgunluktan belim sırtım ağrıyor .Uykusuz ve çok yorgunum atamadım üstümden yorgunluğu birde okullar başladıı okul bitimine kadar bittiğimin resmidirrrr....

saol gülüm sorrma ben de hiç uyuyamıorm geceleri kaşntıdan araştrlsn bakalm kan vernce içim rahatladı neyse ona gore alnr tedbiri ...
kaynpedern için üzluorm cnm Allah çektrmesn tezz zamanda şifa versn çokk zorr çokk :26::26::26:
nasl geçti sınavların kuzum ? okuldan sonra gelcne yat dnlen bu hafta hep ....

Son düzenleme:
Amin Duygummm...Hayatımda gördüğüm en zor sınavdı o neydi öyle.Öss kpssde bile öyle soru tarzı yoktur herhalde.Kitaptan cımbızla çekmişlerdi resmen.Bilmiyorum inan nasıl geçti ne yaptım hiç bilmiyorum çarşamba sorular yayınlanır diye umut ediyorum o zaman belli olur durumum.Allahtan hayırlısıı.Duygum babama dua et emi sen 2 canlısın duaların kabul olur inşallah....

etmemm mi kuzucumm bnmm tabii ki inşşş iileşecek inşşşşşşşşşşşşşşşşş
senn de inşş sınavlarn guzel gelcek kuzucum belli olmaz hiç korkulu rüya hayıradır derler ii çaçabların karşlıgını alacaksın Rabbimin iziniyle

Canımmm benimmm inşallahh Rabbim yüzümüze baksın tüm hastalara şifa versin...Umarım çabalarımda boşa gitmez dediğin gibi canım benimm içimi rahatlattınn tşk ederim bir lafın yetiyor bana işte...Bizim bir arkadaş vardı hamile kalır kalmaz kaşınmaya başladı öyle böyle değil doğuma kadar delii gibi kaşındı çok zor günler geçirdi yara bere içindeydi her yeri...Çok şükür hiç bişey çıkmamıştı bol bol su içç emii sende

evt içıorm tuzu kestm tamamen ayaklarımı da uzatıorm yüksege
bu arada çatlama olmş bende tam kasklarmda göbegmden göremıodm bugun aynada gördm
çok mu kötü hayır boyle kalsa çok ucuz atlatrm daha da olursa yapılcak bşey yok ben elmden geleni yaptım ama
kaşnma çatlamayla çok ilgli degl cunku ayaklarm falan da kaşnıo sırtım şu bi ay hayırlısyla gecsn inşşş gerçekten 32den sonra birden bire bi sürü şey çıktı ....

Çok normal canımm yani bu ayda olması normal olmasa iyiydi ama yapacak bişey yok.Krem falan verirse geçer inşallah yaa sıkma canınıı çatlaklar olucak annesiiii hamişlik kolay değil.Bebiş sağlıkla gelsinde gerisi boş sıkma canınıı sakınnn

yok ama şeyi düşnmuorm baktım baktım yne oldu degl bence belki daha çok olcaktı en azından elmden geleni yaptım ya gülüm ne yapalım saglık olsn içim rahat elmden geleni yaptgm için ....
çatlaklar sıktı cnmı tabi ama gidip de bikini gycek deglm yanii o kadar mühm degl
kaşntı sıkıo ama çok cnmı inş karacigerle ilgli degldr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…