Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşalah birtanem ama ben sanmıyorum karaciğerle ilgili olduğunu inşallah sandığım gibidir tabi.Çatlak olmaması azmin yüzünden oldu bence dikkat ettin herşeye ama ben hamile kalsam vücudum çatlamaya çok müsait ne yaparsam yapayım direk çatlar.Ani kg aldığımda acayip çatlaklar oluşmuştu bende kırmızı kırmızı çizgiler çok korkmuştummm kötü bişey oldu sanmıştımmVücut sıkılığından kaynaklanıyor çok sıkı benim vücudum yani esneklik yok biraz esneklik olsa çatlak falan olmaz amaa malesef benim ilk aylardan çatlaklarım olur yaniii

peki çok belli oluo mu gamze demşti ki beyaz tenlilerde çok belli olmuo die ...
boyle kalrsa gerçekten ii cunku aynayı iice yaklştrnca anlaşlıo
sen yne de musaitim deyp bırakma ipin ucunu ilerde elnden geleni yap olursa olur ne yapalım ama en azından insann içi rahat oluo ...

Bende hiç belli olmuyor ilk zaman çok belliydi ama resmen silindi gibi bişey olduu...Ben dikkat ederimde vücutt bildiğin çatlayıveriyor az bir kg alsam yetiyor yani.çok Su içmiyorum muhtemelen ondandır diye düşünüyorum..

meg mis gibi koktularrrr

a bak bu ii hber iice azalıosa çok guzel ya şu anda aşırı kıpkırımızı degl bi iki tane büyük var dgerleri küçük göbşmn altında gülüm demek sıkı vucutlarda oluo bnm de sıkıdır etm
ben çok da su içtm ya onnla da ilgli degl olcaksa oluo işte amannnn

Hiç korkmaaa kuzumm benim çatlak oluşan yerim harita gibiydi acayippp korkmuştum o derece yani ama şimdi ne bir iz ne bir çizikk çok şükür geçti gitti çook hafif dedimya görünmez oldular...

çook uykum geldi herkese iyi geceler ben yatayım artıkk fena oldum uyuyup kalıcam net başındaa.Öpüyorum hepiniziiii

Hiç korkmaaa kuzumm benim çatlak oluşan yerim harita gibiydi acayippp korkmuştum o derece yani ama şimdi ne bir iz ne bir çizikk çok şükür geçti gitti çook hafif dedimya görünmez oldular...

anladm cnm beyazlynca gecıo heralde işte ben yne nemlendrıorm oraları da yagla artmasn die son ana kdar mucadeleye dvm

bu arada o sesin nasl finalstleri kızlar km birinci olcakk sizceeeeeee

opyrm fısıtklar biraz daha ayaklarımı uzatym ben odemin gtmesi için görşrzzzzzzz yarınnnnnnnn

Slmm okudum okudum yazamadım kocişle avm, deydik cok mutluyum alışveriş yaptım uzun zamandır istedigim ama paraya kıyıp alamadıgım şeyleri yüzde 70 indirimde buldum :)

kelebek 2.asılamaya gecmişsin hayırlı olsun umarım bu ay gelir bebiş
bende soranlara akışına bıraktık diyorum hakkaten öyle ovu fln hiç yok ilişkiler böyle daha güzel

günlerimde yogun geçiyor kafam da dagınık böyle olunca daha rahatım

cok iyi yapmissin canim, indirimde alisveris yapmak cok keyifli oluyor,
benim de begendgm bi kac tunik elbise var simdi %15 indirimde biraz daha dussun fiyati tekrar bakicam :)

akisina birakmayi ah ben bi yaabilseydim, aslinda cok istiyorum rahat olayim kafaya takmiyim ama yapamiyorum.
bakalim 2. asilama da bi sansim olacak mi.. Allah buyuk..

benim de uykum geldi daha saat 4 ama, gozlerim kapaniyor.. cok isim var cok, kalkip islerimin basina donmeliyim :/

herkese selamlarrrrrrr biz yatmaya gidiyoz tabi paşam uyursa

perimmm canımsın yazdıklarınla bile nasıl içten biri olduğun öyle anlaşılıyorkimesajın sonunu okuyunca dua ettim sana inşallah sende anne olursun perim die rabbim kabul etsin inşallah sana ve olmayan herkese
canım gülbebeğimmrabbim şifa versin kayınbabana inşallah güzel kalpli arkadaşım benim

beyaz kelebek sende çok sağol
inşallah bu tedavi sana çok iyi gelir ve meleğin gelir kucağına

gunaydınn
oglum galıba yıne huy değiştiriyo gece 12 yi buldu uyumamız onda da sureklı aglayarak uyandı korktu galıba yavrum

bugün hayırdır inşallah
rüyamda bebek emziriyorum okadar güzeldiki kendi kendime diyorum bu defa hiç göğüs ucum acımadı diyorum (kızımda çok acımıştıda)
rabbim tekrar yaşatsın inşallah bu duyguyu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…