inşalah birtanem ama ben sanmıyorum karaciğerle ilgili olduğunu inşallah sandığım gibidir tabi.Çatlak olmaması azmin yüzünden oldu bence dikkat ettin herşeye ama ben hamile kalsam vücudum çatlamaya çok müsait ne yaparsam yapayım direk çatlar.Ani kg aldığımda acayip çatlaklar oluşmuştu bende kırmızı kırmızı çizgiler çok korkmuştummm kötü bişey oldu sanmıştımmyok ama şeyi düşnmuorm baktım baktım yne oldu degl bence belki daha çok olcaktı en azından elmden geleni yaptım ya gülüm ne yapalım saglık olsn içim rahat elmden geleni yaptgm için ....
çatlaklar sıktı cnmı tabi ama gidip de bikini gycek deglm yaniio kadar mühm degl
kaşntı sıkıo ama çok cnmı inş karacigerle ilgli degldr :26:
Çok normal canımm yani bu ayda olması normal olmasa iyiydi ama yapacak bişey yok.Krem falan verirse geçer inşallah yaa sıkma canınıı çatlaklar olucak annesiiii hamişlik kolay değil.Bebiş sağlıkla gelsinde gerisi boş sıkma canınıı sakınnn
inşalah birtanem ama ben sanmıyorum karaciğerle ilgili olduğunu inşallah sandığım gibidir tabi.Çatlak olmaması azmin yüzünden oldu bence dikkat ettin herşeye ama ben hamile kalsam vücudum çatlamaya çok müsait ne yaparsam yapayım direk çatlar.Ani kg aldığımda acayip çatlaklar oluşmuştu bende kırmızı kırmızı çizgiler çok korkmuştummm kötü bişey oldu sanmıştımmVücut sıkılığından kaynaklanıyor çok sıkı benim vücudum yani esneklik yok biraz esneklik olsa çatlak falan olmaz amaa malesef benim ilk aylardan çatlaklarım olur yaniii
Bende hiç belli olmuyor ilk zaman çok belliydi ama resmen silindi gibi bişey olduu...Ben dikkat ederimde vücutt bildiğin çatlayıveriyor az bir kg alsam yetiyor yanipeki çok belli oluo mu gamze demşti ki beyaz tenlilerde çok belli olmuo die ...
boyle kalrsa gerçekten ii cunku aynayı iice yaklştrnca anlaşlıo
sen yne de musaitim deyp bırakma ipin ucunu ilerde elnden geleni yap olursa olur ne yapalım ama en azından insann içi rahat oluo ...
Bende hiç belli olmuyor ilk zaman çok belliydi ama resmen silindi gibi bişey olduu...Ben dikkat ederimde vücutt bildiğin çatlayıveriyor az bir kg alsam yetiyor yani.çok Su içmiyorum muhtemelen ondandır diye düşünüyorum..
meg mis gibi koktularrrr
Hiç korkmaaa kuzumm benim çatlak oluşan yerim harita gibiydi acayippp korkmuştum o derece yani ama şimdi ne bir iz ne bir çizikk çok şükür geçti gitti çook hafif dedimya görünmez oldular...a bak bu ii hberiice azalıosa çok guzel ya şu anda aşırı kıpkırımızı degl bi iki tane büyük var dgerleri küçük göbşmn altında gülüm demek sıkı vucutlarda oluo bnm de sıkıdır etm
ben çok da su içtm ya onnla da ilgli degl olcaksa oluo işte amannnn
Hiç korkmaaa kuzumm benim çatlak oluşan yerim harita gibiydi acayippp korkmuştum o derece yani ama şimdi ne bir iz ne bir çizikk çok şükür geçti gitti çook hafif dedimya görünmez oldular...
Slmm okudum okudum yazamadım kocişle avm, deydik cok mutluyum alışveriş yaptım uzun zamandır istedigim ama paraya kıyıp alamadıgım şeyleri yüzde 70 indirimde buldum :)
kelebek 2.asılamaya gecmişsin hayırlı olsun umarım bu ay gelir bebiş
bende soranlara akışına bıraktık diyorum hakkaten öyle ovu fln hiç yok ilişkiler böyle daha güzel
günlerimde yogun geçiyor kafam da dagınık böyle olunca daha rahatım
perimmm canımsın yazdıklarınla bile nasıl içten biri olduğun öyle anlaşılıyorkiCanim daha olmadim ama carsamba persembe en gec bekliyorum zaten
Bende adet olna kadar yerlerdeyim olunca bi raahatlayim yeniden umutlaniyorum
Tahmin edersin suan adet oncesi sendromlardayim
Senin adina cok sevimdim ikince asilmadaa ihtimal dahada artiyor bence olucak bu kez sen asilamadn sonra bolca dinlen
Eminecim cok iclenmissin cok uzuldum Allah karsindakilere vicdan versin bence senin elini ayagini opmeleri lazim evine esine sahip cikiyorsun kiymetini anlamalari icin ne olmasini istiyorlar acana esinin sagligi yerinde olsun bugunler gecicek oyle yada boyle sn duaun guclu olmak arkadasim sende o guc var cunku sen annesin
canım gülbebeğimmBu arada keşke aşılamanı 1 ay arayla yaptırsaydın bir çok insan var aşılamadan hemen sonra hamile kalan.Yumurtalar uyarıldığı için 2 ay falan etkisi sürüyor.Bir arkadaşım 7 seneden sonra aşılamadan sonraki ay hamile kaldı bir çok yerdede okumuştum ama nasip inşallah bu ay bebişimiz gelirrr kelebeğimmm .Allah yüzünü güldürsün canım benim.
Duygum çok geçmiş olsun kaşıntı hamişlikten kaynaklanıyordur.İnşalllah karaciğerde falanda hiç bişey yoktur.Eminecimmm sıkma canını kuzum yaa o olayın gerçi beni bile üzüyor ki sen ne durumdasındır ama bunlar hep bir sınav.Çekiyoruz işte farklı farklı
benimde kayınbabam rahatsız o kadar çok korkuyorum ki haberi gelecek diye.Allahım korusunnn inşallah hiç bişey olmaz.Böbrek hastası 10 senedir diyalize bağlı yaşıyor.Yardım etsin ALLAHIM.Tüm hastalara şifa versin inşallah....
Günaydın mervemgunaydınn
oglum galıba yıne huy değiştiriyo gece 12 yi buldu uyumamız onda da sureklı aglayarak uyandı korktu galıba yavrum
Günaydın kızçeler
Günaydın mervem
dur bakalım daha ne huylar değiştirecek
her hastalıkta yeni bir huy değiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?