bugün hayırdır inşallah
rüyamda bebek emziriyorumokadar güzeldiki kendi kendime diyorum bu defa hiç göğüs ucum acımadı diyorum (kızımda çok acımıştıda)
rabbim tekrar yaşatsın inşallah bu duyguyu bana
dimi yaOlsun napalım öyle böyle büyüyecek artık
aminn inşallahinşsallahhhh rüyan hayır olsun
bugün hayırdır inşallah
rüyamda bebek emziriyorumokadar güzeldiki kendi kendime diyorum bu defa hiç göğüs ucum acımadı diyorum (kızımda çok acımıştıda)
hayırlara çıksın canımmm inşallah en kısa zamanda gerçek olurrrr
bugün hayırdır inşallah
demek ki bu topiğin hikayesi de buraya kadarmış
herkes birden mi elini eteğini çeker..
eminem ben de transferden bi ay once görmştm bu ruyayı emzrrken sonra beklme suresnde de bi kaç kez çocuk emzrdgimi gordum bence hberci bi ruya çocuk emzrmek hayırlısyla inşşş
megim yne çiçeklerrrrrr miss gibi koktuuuu
inşallah duygumm yaa okadar çok istiyorumki rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
duygumm canım kaşıntı olayı n durumda bak kara üzüm çekirdeği kaşıntıya çok iyi geliyomuş saraç oğlunu sitesinde yazıyodu:26:
şekeri olanlar sadece çekirdeğini olmayanlarda tamamını yemesi gerekiyomuş ama çekirdekleri iyice çiynemek lazım
saol eminem hemen aldıraym cnm ay inşş ii gelr perişanm gerçekten gunduz olsa tmm gece uyksuzlk maf edıo maf :26:
duykum tüm vücutdamı var yoksa sadece karın bölgesindemi:26:
haa birde mesela metal olan takılar felan takıyomusun yani emitasyon eğer takıyosan onlardı çıkar bakalım duygum inşallah tez zamanda şifa bulursun
merhaba kızlar bu yazıyı yazmamın amacı okuyanlara umut olsun ben 2 yıllık evliydim ve bebeğim olsun die aylarca ugraştım okumadım yazı gitmediğim doktor kalmamıştı ilk önce troidlerimden sebeb olmadığını sanımştım tedavi olmaya başladım fakat halaa olmuyodu bebeğim klomen kullandım aylarca ve en son olarak rahim filmi çektirdim filmde tüplerimin ikiside kapalı çıktı ama ben acısına dayanamadım için doktor yarım bıraktı bir sonraki ay tekkrar çektirmem gerekiyodu ilaçla açılabileceğini söyledi doktorum ve bir daha çektirdim bebeğim için dayandım ve sonunda tek tüpüm açılmıştı 1 ay korunduktan sonra ilk defa hamile kaldığımı ögrendim ama içimde acayip huzursuzluk vardı herkes sevinirken ben sevinemiyodum ve 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim ama kürtaj olmadım kendiliğinden düştü daha sonra 1 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu bebeğim bana sıkıca tutundu yaşadığım bütün üzüntülerim geride kaldı şu anda 5 aylık hamileyim o kadar mutluyumki anlatamam Allahh isteyipte olmayan herkese nasip etsin herkese dualarımı yolluyorum sizlerde duanızı benden eksik etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın sabredin elbet olcaktırr allah zamanını biliyor...
Günaydın mervem
dur bakalım daha ne huylar değiştirecek
her hastalıkta yeni bir huy değiştirir
günaydınn huzurummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?