Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun ferdammm
bi an once iileşir kuzeycik inşşşşş
ateşi oluo mu peki :26:

inşallah tahlil sonucun da iyi çıkar duygumm dualarım seninle canım arkadaşım

rabbim tammamına erdirsin inşallah paylaşım için teşekkürler

ferdam çok geçmiş olsun peki sorun nedir bademcikmi başka bişeymi doktor ne dedi:26:

atesi yok
iki farklı doktor gördü hafif bi üst solunum yolu enfeksiyonu diyolar
hafifi böyleyse

çokk geçmiş olsun kuzeyimize
bu dönemde daha çok hasta oluyolar seni çok iyi anlıyorum benim kızım 2 gün iyiyse 3. gün ateşlenirdi ama sorun bademcikti boğazına baktığımız zaman felan çok az bir açıklık olduğunu görürdüm 2 sene önce aldırdık bademciklerini iyimi ettik kötümü bilmiyorum ama şimdi çok şükür rahat

melix01 sana bsy sormak icin uye oldm cnm ama yeni uyeym diye özel msj atamadm.bende adana dym sana göz ameliyatı ile ilgili bsy sormak istiyordm.

BİRİSİ BÜYÜMÜ YAPTI NEDİR TOPİĞE GİDEN GELMİYO
BULEMON
ELİS
AZRA
DİDEM
ESRA
PUFY
DAHA AKLIMA GELMEYEN BİRSÜRÜ ARKADAŞ NERDELER ACABA

smeminem nasılsın yaa birşey sorucam bu bebeklerde kabızlık neden olur çaresi nedir biliyormusun sen ıkınıyo kıpkırmızı kesiliyo yapamıyo hiç durmuyo acep nedendir:26::26:

oğlum hasta onla uğraşıyorum ben

gözünün teki açılmıyo sabahları çapaktan damla aldırdım.

öksürükte başladı antibiyotiğe başladım ne yapayım

arada ateşide var ve hiç uyumuyo 2. alt dişimizde gelmek üzere sanki

perişanım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geömşiş olsun gamzem yaa bebekler hasta olmasın vallaha çok zor aynısıda bende kakasııı yapamıyo aslında yapıyoda böyle kuş pırtlaması gibi sancısı var garşbim kıpkırmızı oluyo ne iyi gleirki bilirsin sen canım ne yapayım ilaç önerilmiyomuş keisnlikle ne yapmalı :26::26::26:

HERKESE SELAMLAR ferdacım geömşğ olsun cnm acil şifalar oğluna .

eminem topiğn demirbaşısın cnmcım

hepinizi öptüm oğlum mızıklıyorrrrrrrr

canim paylastgn icin cok tesekkur ederim... valla keske bizim de oyle hemen olabilse bebegimiz ama olmuyor iste. biz de 2 yildir ugrasiyoruz, rahim filmi cekindim, 1 asilama yaptirdim, hala yok, bu ay ikinci asilamayi yaptiracagiz bakalim.. hayirlisi Rabbimden..

bebkler hep hastaymis ya gecmis olsun, kuzey, ruzgar, mizik-lanan diger bebekler, Allah yardimciniz olsun..
opuyorum hepinizi.. ins bi gun ben de bu tarz seyler konusucam bu topikte, hic kimse kalmasa da yillar gecse de gelip kendi kendime konusucam ins :)

gecmis olsun gamzecim, ne zordur bebisin bir yerinde birsey oldugunda anne icin. senin de bogazin hemen iyilesir umarim..

ben bugun agla agla bir hal oldum, kedim minicik yavrum o da, bebek gibi o da canim icim gidiyor bakarken. tuy sorunu coktu diye babama gotur tras etsinler veterinerde dedim. ama ben narkoz verildigini bilmiyordm. kedim zaten minicik nasil kaldirsin narkozu yavrum, geldigimden beri 8 saat gecti hala kendine gelemedi cok kotu halde tuyleri de tamamen gitti rahatlar belki daha saglikli uzar ama onu bu halde gorunce ben cok uzuldum bilseydim ben kestirtmezdim, ona baka baka icim gidiyor aglayip durdum butun gun. oyle gecti gunum oglusu da cok uzdum.

Selam kızlar adet oldum sonunda şükürler olsun. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum ama. Doğumdan sonra adet sancısı kesilmiyormuş öğrenmiş oldum. Hurafe bunlar.

Selam kızlar adet oldum sonunda şükürler olsun. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum ama. Doğumdan sonra adet sancısı kesilmiyormuş öğrenmiş oldum. Hurafe bunlar.

evet ben de eminim kesilmiycek benim de
evlenince gecer dediler yok
simdi cocuk dogur gecer diyorlar sanmiyorum

hayirli olsun rahatlamissindir dogumdan sonra adet gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…