selamlar
herkesler iyidir umarım
ben perişan haldeyim gelemiyorum
oğlumun hastalığı geçip tekrar başlıyor anlayamadım noluyo antibiyotiğe başladık
düzelsşn artık canım sıkılıyo
gecelerş de hiç uyumuyoruz yine
tepemden de inmiyo
poff sabır sabır
inşallah tahlil sonucun da iyi çıkar duygumm dualarım seninle canım arkadaşımbutun vucudm cnm sırtım başmn içi avuç içlerm malum bolgem bacaklarm ayak altım hepsi de aynı anda kaşnıo bi de cıldırtıcı gerçekten ki bak mantar için fitil falan kullanıorm yok sadece orda degl ki butun vucut ama odem var dun saglık ocagnda hermşre odemden de olur dedi ...
tuzu kestm çikolatayı kestm bi de üzüm yiyim bakalm
yarın da alaym tahlili gosterym druma ....
merhaba kızlar bu yazıyı yazmamın amacı okuyanlara umut olsun ben 2 yıllık evliydim ve bebeğim olsun die aylarca ugraştım okumadım yazı gitmediğim doktor kalmamıştı ilk önce troidlerimden sebeb olmadığını sanımştım tedavi olmaya başladım fakat halaa olmuyodu bebeğim klomen kullandım aylarca ve en son olarak rahim filmi çektirdim filmde tüplerimin ikiside kapalı çıktı ama ben acısına dayanamadım için doktor yarım bıraktı bir sonraki ay tekkrar çektirmem gerekiyodu ilaçla açılabileceğini söyledi doktorum ve bir daha çektirdim bebeğim için dayandım ve sonunda tek tüpüm açılmıştı 1 ay korunduktan sonra ilk defa hamile kaldığımı ögrendim ama içimde acayip huzursuzluk vardı herkes sevinirken ben sevinemiyodum ve 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim ama kürtaj olmadım kendiliğinden düştü daha sonra 1 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu bebeğim bana sıkıca tutundu yaşadığım bütün üzüntülerim geride kaldı şu anda 5 aylık hamileyim o kadar mutluyumki anlatamam Allahh isteyipte olmayan herkese nasip etsin herkese dualarımı yolluyorum sizlerde duanızı benden eksik etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın sabredin elbet olcaktırr allah zamanını biliyor...
inşallah tahlil sonucun da iyi çıkar duygumm dualarım seninle canım arkadaşım
rabbim tammamına erdirsin inşallah paylaşım için teşekkürler
selamlar
herkesler iyidir umarım
ben perişan haldeyim gelemiyorum
oğlumun hastalığı geçip tekrar başlıyor anlayamadım noluyo antibiyotiğe başladık
düzelsşn artık canım sıkılıyo
gecelerş de hiç uyumuyoruz yine
tepemden de inmiyo
poff sabır sabır
atesi yok
iki farklı doktor gördü hafif bi üst solunum yolu enfeksiyonu diyolar
hafifi böyleyse
melix01 sana bsy sormak icin uye oldm cnm ama yeni uyeym diye özel msj atamadm.bende adana dym sana göz ameliyatı ile ilgili bsy sormak istiyordm.
oğlum hasta onla uğraşıyorum ben
gözünün teki açılmıyo sabahları çapaktan damla aldırdım.
öksürükte başladı antibiyotiğe başladım ne yapayım
arada ateşide var ve hiç uyumuyo 2. alt dişimizde gelmek üzere sanki
perişanım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar bu yazıyı yazmamın amacı okuyanlara umut olsun ben 2 yıllık evliydim ve bebeğim olsun die aylarca ugraştım okumadım yazı gitmediğim doktor kalmamıştı ilk önce troidlerimden sebeb olmadığını sanımştım tedavi olmaya başladım fakat halaa olmuyodu bebeğim klomen kullandım aylarca ve en son olarak rahim filmi çektirdim filmde tüplerimin ikiside kapalı çıktı ama ben acısına dayanamadım için doktor yarım bıraktı bir sonraki ay tekkrar çektirmem gerekiyodu ilaçla açılabileceğini söyledi doktorum ve bir daha çektirdim bebeğim için dayandım ve sonunda tek tüpüm açılmıştı 1 ay korunduktan sonra ilk defa hamile kaldığımı ögrendim ama içimde acayip huzursuzluk vardı herkes sevinirken ben sevinemiyodum ve 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim ama kürtaj olmadım kendiliğinden düştü daha sonra 1 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu bebeğim bana sıkıca tutundu yaşadığım bütün üzüntülerim geride kaldı şu anda 5 aylık hamileyim o kadar mutluyumki anlatamam Allahh isteyipte olmayan herkese nasip etsin herkese dualarımı yolluyorum sizlerde duanızı benden eksik etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın sabredin elbet olcaktırr allah zamanını biliyor...
yanlış yerdesin bebişimm
Selam kızlar adet oldum sonunda şükürler olsun. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum ama. Doğumdan sonra adet sancısı kesilmiyormuş öğrenmiş oldum. Hurafe bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?