slm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...
gecmiş olsun duygum..slm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...
kızlar size bi sorum olucak ya.bi topıcte okumuştum sabahları aç karnına sırt üstü yatıp göbek deliğinin sağ alt köşesine bastırdığınızda ordaki damar atıyosa hamile değilsiniz ama eğer atmıyorsa hamilesinizz acaba ne kadar doğru hamile arkadaşlar denesede söylese çok merak ettim doğrusu
batım 5 gün gecikti
ay budefa kesin gebeyim
bilirsinizz hiiiçç günüm geçmez
eğer 5 gün geçtiysee ohooo benim bebek 1.5 aylık olmuştur bile
kendimle dalga geçmeyi öğreniyorum kızlar deliliğimi maruz görünn
batım 5 gün gecikti
ay budefa kesin gebeyim
bilirsinizz hiiiçç günüm geçmez
eğer 5 gün geçtiysee ohooo benim bebek 1.5 aylık olmuştur bile
kendimle dalga geçmeyi öğreniyorum kızlar deliliğimi maruz görünn
yok be mervem ne testibelki de o gün bugündür inşsallahhh
test yap hadiiiii
ne bilisoun yaa bekide ölesin..
sen bana bak hele bnmkide 3 hafa gecti bnmkinin neredeyse cinsiyeti belli olacak kuzummm
dr.a bi gidiyorsun nur topu gibi bir kızınız olucak amanınnn olsa keşke ne güzel olurne bilisoun yaa bekide ölesin..
sen bana bak hele bnmkide 3 hafa gecti bnmkinin neredeyse cinsiyeti belli olacak kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?