hilal aferim kiz ne guzel yaopmissin tebrikler
tam da gunun anlam ve onemine uygun bir calisma olmus hehe
afiyet olsun size
evettttttbenimde çok hoşuma gitti hatta daha önce gitseydim dedim
görümcemle konuştum o da bende gitmek istiyorum yaa diyo
beni gıda çarşına götürcek orda toptancılardan uyguna malzeme de alıcam
burda paylaşırım tarifleri
bide çiftlerde geliyomuş çok hoş geçen yıl 3 adam gelmiş eşlerine yemek yapcaklarmış öğrenmek için
ne hoş süpriz dimi??????benimde koca çok meraklı keşke iş saatleri belli olsa bende bize ders alsam
o yapsın ben izliyim oooooh ne ala olur
neyse ben kaçtım son rütuşları yapayım soframda çok güzel oldu gül yaprakları bilem attım
herkesler burdaymış ne güzel
hepinizn sevgililer günü kutlu olsun
okudum yazamadım
hemen de çıkıcam hazırlanayım yemeğe gidicez kocişle
biz de kutlamayız da bahane olsun dedik
duygu geçmiş olsun losyon işe yarar inşallah
pericim bence de bırak karamsarlığı git kocanla eğlen biraz kafan dağılsın
lovely hak iddia edemezsin bence de kötü olmuş inş pahalı bişey değildir
gerçi sorun sadece camsa camcıdan kestirirsin üstüne göre
kıyamam güzel gebişim takma kafana ara bakalım belki kabul ederler ya..
olmazsada ölcülerinde alır kestirirsiniz cnm bnmmm
Kızlar sağolun gg dan almıştım açınca camı parça parça görünce çok canım sıkıldı ama satıcı ile irtibata geçtim sağlam cam göndericeklercnm nerden aldın hangi siteden ? kargocular duruo mı sanki kapıda da bakalmben hiçbşeyi bakamıorm bırakp gdıolar cunku onu telafi etmek zorundalar konuş bakalm yaz burdan mrk ederm ben ....
Canım eline sağlık çok güzel görünüyor.bunları ben yaptımmm kutunun içide dolu orda değişik çeşitlerde var ama açamam kocam açcak
Eki Görüntüle 633231 Eki Görüntüle 633232
slm duygum nasılsın topik boşş yine nerde bu kızlar eski hali yok ne zamandır:26:
oyle valla elifim bi duragnlk donemne grdk ki sorma kuzum sen naslsn cnm bnm nasl gdıo bebşle hayat çokk guzel bi duygu demiben de gün sayıorm biraz sıkntılı gecıo son gunler ama bu gunler de hayırlısyla gececek inşşşş
slm duygum nasılsın topik boşş yine nerde bu kızlar eski hali yok ne zamandır:26:
inş eski haline döner duygum vallaha nasıl geçsin çokkk güzel ama o kadarda zor geçiyo kuzumun bireaz saırılığı çıktı derken 3 gündürde gaz sancısı var ama bugün rahat çok şükür iyi olduğunda çok güzel ama sıkıntılı olunca insanın ii dayanmıyo inş sende hayırlıyla alıcaksın kucağına tadıcaksın abbim olmayanlarda versin tattdırsın ben sancı çekerken megimin prensesin hilalin bir çok kişinin adını saydım dua ettim inş rabbim kabukl eder mükemmel birşey senin neden sıkıntılı geçiyo hayrdır kuum neyin var:26:
aminn cnm senin ikizlerin mi oldu maşallahhhhh
Saglıkla büyüsün inşallahhhhhh
Allah bağışlasın cnmm
ewet balım benim ikizlerim war darısı başına işşallah
ayyy kıyamam yaa evt işte dedgn gibi huzrsz olnca insann içi gder gerçekten yoksa gectm uykuszlugu falan o ii olsn yeter ki inşş cnm ya şimdi boyle hayal gibi gelıo garip bi duygu ama az kaldı da çok heyecanlı yaa
cnm benm bi haftadr geceleri felaket kaşntım oldu boyle cıldırcakmşm gibi gttm dra tahller yapldı biraz kanda enfeksyon çıktı karacigerde bşey çıkmadı şükürler olsn onda çıknca tehlikelymş cunku ... cildye losyon verdi haftaya gecmzse alerji testi yapcak bakalm ...geceleri huzursz olnca uyuyamynca azcık btkn düştm cnm ama onn dısında iim çok şükür
aman duygum çopk dikkat et bak son haftalar hassas oluyo senin birde sezeryan olucaksanırım soğuk alma kimde gördüysem grip öksürük oluyo son zamanda ddaha çok dikkat et kaşıntında inş geçer karaciğer falan değilmiş bak rahat ol Allahın izniyle birşey çımaz geçer gider her anı çok zor Allahım rahatlık versin hayırlısıyla geçsin günlerin cnaım benim ama tadını çıakrın karnın boşaldığı zaman çok tuhaf oluyo insan hala alışamdım eğilirken falan ona birşey olucakmış korkusu oluyo hamieik çok başkaymış:26:
duygum ebn çıkıyorum cnaım kuzum ağlıyo emzireyim sornada yatarım çok geçmiş olsun canım lendine çok iyi bak ecemede tabiki görüşmek üzere iyi geceler öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?