Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese selamlarrrrrrrrrrr nice sevgililer günün inşallahhhhhhhhhhhhhh.

bol bebişllllli günler yeni gebeleri bekliyoruz.

herkesler burdaymış ne güzel
hepinizn sevgililer günü kutlu olsun
okudum yazamadım
hemen de çıkıcam hazırlanayım yemeğe gidicez kocişle
biz de kutlamayız da bahane olsun dedik

duygu geçmiş olsun losyon işe yarar inşallah
pericim bence de bırak karamsarlığı git kocanla eğlen biraz kafan dağılsın
lovely hak iddia edemezsin bence de kötü olmuş inş pahalı bişey değildir
gerçi sorun sadece camsa camcıdan kestirirsin üstüne göre

ve kuzey bugün 8 aylık oldu
zaman ne çabuk geçip gidiyo farkında değiliz
hergünün değerini anlayarak doya doya yaşamak lazım

Birsummm neeey gebelik testimi eger günün geçtiyse yap cnm
bilgisayarım şarjda ama resimleri koycam mutlaka
çoook kolaymış hele pastanelerde kilosu 90tl ye satılan bi çeşit var bende bayılırım onuda yaptık hiç bi zorlugu yokmuş insan kendinden geciyor yaparken bide heryerim çikolata koktu misler gibi
tek lazım olan onu da gıda çarşısından veya kurstan alıcam bitter kuvartür yani koca kalıp gerçek çikolata,onla ne yapsan lezzetti olur parmaklarımızı yaladık koca koca kadınlar cok komikti bide arkadaş edindim:)

bakma sen teste direk yap bakalım inşalllahh güzel haber verirsin inşallah

yapıcam cnm bnm ama sancılarım var fena halde benim yaaa..

gecti cnm ama laparoskopi oldum ya gecen ay ondan beri adet olmuyorum ben..
20 gün gecihemde..adet belirtileri yaşıyorum şuan ama..
ne güzel işte hilalcim valla imrendim kafan dagılıyor ve güzel şeyler üretiyorsun

selam kızlar annemdaydik bi kaç gündür kociş şehir dışındaydıherkesin sevgililer günü kutlu olsunnnneminem ve birsum işşallahhhesracım takma kafana ya inan doğru zamanda gelicek o bebişlovelycim ferda doğru söylemiş sorun sadece camsa kestirirsin üzerine göre duygucum geçmiş olsun balım son zamanlar biraz sıkıntılı oluyor böyle inan çok çabuk geçiyor:13:hilalll bende çok istemişimdir böyle kurslara gitmeyi artık senden tarifler bekliyoruzferda haklısın valla zaman çok çabuk geçiyor ama insan bazen öyle yoruluyorki bi an önce büyüsün istiyor çocuğu...bugün bizde bi plan yapıcaktık ama daha tık yok hayırlısı bakalım neyse yaaa önemli olan sevgimizin baki kalması zaten

kıyamam güzel gebişim takma kafana ara bakalım belki kabul ederler ya..
olmazsada ölcülerinde alır kestirirsiniz cnm bnmmm

aminn cnm senin ikizlerin mi oldu maşallahhhhh
Saglıkla büyüsün inşallahhhhhh
Allah bağışlasın cnmm

Gecmis olsun canım Onemli bir sey çıkmamasına sevindim

birsumum canım benim dualarım seninle inşallah gebesindir

keten helvam canımm keşke olsa ama benim hep geçer kendimle dalga geçiyorum işte

kızlar benim oğluş bu ara zorlanıyor gibi ses çıkarıyor, kabız değil ama arada kafasına estimi çıkarıyor keyfi yerinde allah şükür bebişi böyle ses çıkaran varmı acaba .ilgilenmeye başlayınca hemen kesiyor o zorlanma sesini acep benimi kandırıyor ilgimi çekmeye çalışıyor.:26:.bilemedim

saol cnmm hilalim ben de daha bi rahatladm çok şükür onemli bşey çıkmadı ....
perim ben sana bşey diyim mi biraz da inanmakla ilgli bşey zaten ama bak hilalin dedklerne yüzde yüz katlıorm once poztf dusunce sen mesela tedavi mi istıosn bunnla mı bebş gelcegine inanıosn bunu negatf olrak hissetme şimdi kocişm bunu istemeyeblr ama bi gun isticek die hisset bak gör kocişin nasıl kabul edicek ii şeyler hisset ii olsun ne olursun çikolata bonibon pasta ekler ve sevdgnn tum tatlıların aşkınaaaaa
saol ztarm inşş bkalım gecmezse cildye uzmanı inceleyecek iice ...
Duygum çok sevindim karaciğer fonksiyonlarıyla ilgili olmamasına.İnşallah cildiyenin verdiği losyonla kaşıntılarında geçerde mışıl mışıl uyursunMahşlalah eceyede
inşşşşşşşşşşşşş meganm çokk saol cnmm bnmmm bakıcam bakalm o verdigi listeye de uymaya çalşıcam yasak şeyleri yemicem elimden geldgnce
cnm nerden aldın hangi siteden ? kargocular duruo mı sanki kapıda da bakalm ben hiçbşeyi bakamıorm bırakp gdıolar cunku onu telafi etmek zorundalar konuş bakalm yaz burdan mrk ederm ben ....
saol cnmm inşş yarar cnm bnm
demi ya ketenhelvam 32den sonra gerçekten farklıymş ama dedgn gibi gececek bu gunler de hayırlısyla ....
Gecmis olsun canım Onemli bir sey çıkmamasına sevindim
saol cnmm huzurum çıkmadı çok şükür ...inş gececek bu sıkntı da ....

Son düzenleme:

o sesı benımkıde cıkarıyor bende cözemedım hala nıye yapıyor
ıkınıyor gıbı dımı ama kaka yapmıyor
sınırlenıncemı yapıyor dıkkat cekmeye calıısncamı bende bılmıyorum
bazende uyutmaya calıısnca zorlanma sesını cıkarıyor
normadır heralde

napıyorsun tatlım özledik seni:)aynen ilgi çekmek istiyor diye düşünüyorum .çünkü hemen kucağıma alıyom kesiyor sesini sıpa elinde oynatıyor beni

birsum laparoskopi böyle gecilne yaparmıymış doktor öyle bişey dedi mi
eger yapmazsa bence hiç bekleme yap hemen testti
merakla bekliyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…