test aldım test bana bakıyor ben testeee
bakma sen teste direk yap bakalım inşalllahh güzel haber verirsin inşallah
Birsummm neeey gebelik testimi eger günün geçtiyse yap cnm
bilgisayarım şarjda ama resimleri koycam mutlaka
çoook kolaymış hele pastanelerde kilosu 90tl ye satılan bi çeşit var bende bayılırım onuda yaptık hiç bi zorlugu yokmuş insan kendinden geciyor yaparken bide heryerim çikolata koktu misler gibi
tek lazım olan onu da gıda çarşısından veya kurstan alıcam bitter kuvartür yani koca kalıp gerçek çikolata,onla ne yapsan lezzetti olur parmaklarımızı yaladık koca koca kadınlar cok komikti bide arkadaş edindim:)
Kızalr internetten bir tv sehası satın almıştım çok severek aldım ürün bugün geldi kargocunun yanında kontrol etmedim o gidince bir açtımki sehpanın cam kısmı paramparça çok canım sıkıldı şimd ürünü satın aldığım yerle irtibata geçtim ama onlarda kabul etmeyecek kargocunun yanında açsaydın diyecekler yani elimde kaldı moralim çok bozuldu.
selam kızlar annemdaydik bi kaç gündür kociş şehir dışındaydıherkesin sevgililer günü kutlu olsunnnn eminem ve birsum işşallahhh esracım takma kafana ya inan doğru zamanda gelicek o bebiş lovelycim ferda doğru söylemiş sorun sadece camsa kestirirsin üzerine göre duygucum geçmiş olsun balım son zamanlar biraz sıkıntılı oluyor böyle inan çok çabuk geçiyor:13:hilalll bende çok istemişimdir böyle kurslara gitmeyi artık senden tarifler bekliyoruz ferda haklısın valla zaman çok çabuk geçiyor ama insan bazen öyle yoruluyorki bi an önce büyüsün istiyor çocuğu...bugün bizde bi plan yapıcaktık ama daha tık yok hayırlısı bakalım neyse yaaa önemli olan sevgimizin baki kalması zaten
Gecmis olsun canım Onemli bir sey çıkmamasına sevindimslm kızlarrrr gttm anlattm dra derdimi başta o da bi korktu sonra baktı kan tahlilime karacger fonksyonuları ii çıkmş kan yapmaya gerek yok dedi idrar testi de yaptı o temiz çıknca vermedi ilaç falan cildlyeye yonlendrdi o da çok ilgllendi saolsn iice muayne etti cildye bana bi losyon verdi haftaya kadar geçmezse alerji testi yapıcak bakalm içim rahat etti valla karacigerle ilgli bşey çıkmayınca ...
birsumum canım benim dualarım seninle inşallah gebesindir
keten helvam canımmkeşke olsa ama benim hep geçer kendimle dalga geçiyorum işte
emine kaçar ALLAH a emanet olun
saol cnmm hilalim ben de daha bi rahatladm çok şükür onemli bşey çıkmadı ....Kızzzzzlarrrr slmm
ben mutluluk hormonuyla dolup taşdım bugün çikolata kursum vardı cok güzel geçti aslında bilgisayardan girip resimlerinide ekliycem bide kalpli kutu verdiler afrodizyak etklside varmış çikolatanın bakalım akşama görcez
bugün kayınvalidemin dogum günü telde kutladım
bende sabah eşimin mesajıyla uyandım akşama bende süpriz yapcam cooook heyecanlıyım
duygum cok şükür bende cok merak ediyordum maşallah eceyede
perim ben sana bşey diyim mi biraz da inanmakla ilgli bşey zaten ama bak hilalin dedklerne yüzde yüz katlıorm once poztf dusunce sen mesela tedavi mi istıosn bunnla mı bebş gelcegine inanıosn bunu negatf olrak hissetme şimdi kocişm bunu istemeyeblr ama bi gun isticek die hisset bak gör kocişin nasıl kabul edicek ii şeyler hisset ii olsun ne olursun çikolata bonibon pasta ekler ve sevdgnn tum tatlıların aşkınaaaaakızım bırak alsın hediyeni adamcağızın hevesini kursağında bırakma bugünün tadını çıkart
benimki daha aramadı bile hoş akşama planımız var ama öküz işte
canım yaa o böyle 5 -6 ayda hamile kalamayanlar için yani bi sorun olmayanlar için bence 1,5 sene olucak bana yarıcağını sanmam sama yinede saol bebeğim
ben niye hiç heycanlı değilim ya
acaba tamda bugün adet olduğum için mi
bencede çikolata aşkına diyorum Hiloşum
ben kocamın hdiyesini aldım benimkini birlikte almamız lazımdı aramadı ki gidelim alalım gerçi ben o hediye yerine tedavi olalım dese daha mutlu olucam o ayrı
akşamada balık restoranına gidicez amaaan hepsi boş geliyor bana bazen duygularım alınmış benim olsada olur olmasada
saol ztarm inşş bkalım gecmezse cildye uzmanı inceleyecek iice ...selam kizlar
duygucum gecmis olsun insaallah onemsiz birseydir .. bi baksinlar bakalim ne var ne yok..
valla kizlar hepinize teker teker yazmka istiyorum da kafami toplayamiyorum ki birseyler yazayim. hep kontrol ediyorum ama yazamiyorum.
bizde sevgililer gunu kutlanmaz. kutlayanlarinki kutlu olsun.
inşşşşşşşşşşşşş meganm çokk saol cnmm bnmmm bakıcam bakalm o verdigi listeye de uymaya çalşıcam yasak şeyleri yemicem elimden geldgnceDuygum çok sevindim karaciğer fonksiyonlarıyla ilgili olmamasına.İnşallah cildiyenin verdiği losyonla kaşıntılarında geçerde mışıl mışıl uyursunMahşlalah eceyede
cnm nerden aldın hangi siteden ? kargocular duruo mı sanki kapıda da bakalmKızalr internetten bir tv sehası satın almıştım çok severek aldım ürün bugün geldi kargocunun yanında kontrol etmedim o gidince bir açtımki sehpanın cam kısmı paramparça çok canım sıkıldı şimd ürünü satın aldığım yerle irtibata geçtim ama onlarda kabul etmeyecek kargocunun yanında açsaydın diyecekler yani elimde kaldı moralim çok bozuldu.
saol cnmm inşş yarar cnm bnmherkesler burdaymış ne güzel
hepinizn sevgililer günü kutlu olsun
okudum yazamadım
hemen de çıkıcam hazırlanayım yemeğe gidicez kocişle
biz de kutlamayız da bahane olsun dedik
duygu geçmiş olsun losyon işe yarar inşallah
pericim bence de bırak karamsarlığı git kocanla eğlen biraz kafan dağılsın
lovely hak iddia edemezsin bence de kötü olmuş inş pahalı bişey değildir
gerçi sorun sadece camsa camcıdan kestirirsin üstüne göre
demi ya ketenhelvam 32den sonra gerçekten farklıymş ama dedgn gibi gececek bu gunler de hayırlısyla ....selam kızlar annemdaydik bi kaç gündür kociş şehir dışındaydıherkesin sevgililer günü kutlu olsunnnn eminem ve birsum işşallahhh esracım takma kafana ya inan doğru zamanda gelicek o bebiş lovelycim ferda doğru söylemiş sorun sadece camsa kestirirsin üzerine göre duygucum geçmiş olsun balım son zamanlar biraz sıkıntılı oluyor böyle inan çok çabuk geçiyor:13:hilalll bende çok istemişimdir böyle kurslara gitmeyi artık senden tarifler bekliyoruz ferda haklısın valla zaman çok çabuk geçiyor ama insan bazen öyle yoruluyorki bi an önce büyüsün istiyor çocuğu...bugün bizde bi plan yapıcaktık ama daha tık yok hayırlısı bakalım neyse yaaa önemli olan sevgimizin baki kalması zaten
saol cnmm huzurum çıkmadı çok şükür ...inş gececek bu sıkntı da ....Gecmis olsun canım Onemli bir sey çıkmamasına sevindim
kızlar benim oğluş bu ara zorlanıyor gibi ses çıkarıyor, kabız değil ama arada kafasına estimi çıkarıyor keyfi yerinde allah şükür bebişi böyle ses çıkaran varmı acaba .ilgilenmeye başlayınca hemen kesiyor o zorlanma sesini acep benimi kandırıyor ilgimi çekmeye çalışıyor.:26:.bilemedim
o sesı benımkıde cıkarıyor bende cözemedım hala nıye yapıyor
ıkınıyor gıbı dımı ama kaka yapmıyor
sınırlenıncemı yapıyor dıkkat cekmeye calıısncamı bende bılmıyorum
bazende uyutmaya calıısnca zorlanma sesını cıkarıyor
normadır heralde
bunları ben yaptımmm kutunun içide dolu orda değişik çeşitlerde var ama açamam kocam açcak
Eki Görüntüle 633231 Eki Görüntüle 633232
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?