Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi geçmiş olsun bunuda atlattın canım losyon iyi gelicek inşallah doğumada bişey kalmadı zor günler bitiyor mis kokulun başını döndürücek artık mutluluktan

Çok şükür duygum sen takılma kaşıntı biraz psikolojıkte oluyo benımde alerjıktır bunyem biseye kafayı taksam heryerim kaşınır şimdiye kadarda hiç bişi bulunamadı alerji testlerindede herseye hassas cıkıyorum gecer inş canım benim yok bişi bak maşallah

bu arada 2380 olmşz 44 cmzzz
maşallahh meleğimize

duygum çok geçmiş olsun birşey çıkmamasına sevingim
inşallah dahada iyi olacaksınız

hadi geçmiş olsun bunuda atlattın canım losyon iyi gelicek inşallah doğumada bişey kalmadı zor günler bitiyor mis kokulun başını döndürücek artık mutluluktan

gerçekten zor gunlerdi perim inşş btmiştr sürdüm losyonu
he bu arada bi liste verdi yumrta balık kızarma fıstık .... bi sürü yiyecek var yersn de bunları çok az mktar ye dedi ...
yünlü şeyler giyme pamuklu giyin dedi gerçekten bak o deynce daha bi farkettm yun çorap var ayagmda ve kaşnıo hep ayakalrm çıkardm hemen corapları
ya hassas bi cildm var bnm e bebekte buyuynce daha bi etki edıo herşey işte hassaslık artıo neyse artık bi losyonm var çok şükür

kafaya da herşeyi takıorm ozim o da etkli olablr stres de oalblr blemıorm ki diyorum ya eski rahatlgm yok 32den sonra ruhsal olarak da daha farklı oldum oda etklidir heralde ama gece yne uyudm şükürler olsn daha iim azcık uykumu aldgm için

eminemmm saol kuzucm inşşşş daha ii olacak herşey

canım prensesim bak herşey çok güzel çıkmış sorun yok yani bebekte zamanını bekliyo ama önce sen bu düşünceyi at kafandan
ahh keşke olsa be prensesim hayırlısı ne diyelim

evet canımoyasaklı şeylerden uzak dur birde yünden bence rahatlıcaksın Ozim haklı psikolojikte olabilir sonuçta az kaldı canım sabır herşey çok güzel olucak

canım prensesim bak herşey çok güzel çıkmış sorun yok yani bebekte zamanını bekliyo ama önce sen bu düşünceyi at kafandan
ahh keşke olsa be prensesim hayırlısı ne diyelim

neden olmasın Eminem bi sorun olsa kızında olmazdı bence olucak doğal yolla ama neyi bekliyorlar bi bilsem

Eminecim bana çok uzak geliyor ben bu ayı son günee kadar çok rahat ve aklım başka şeylerde geçirdim bence bizdeb i sorun var inşallah en kısa zamanda ortaya çıkar

perim preseed kullansanza bi de bakalm kullandın mı blmıorm da sebepsizde etkili olablıo preseed ne vesile olcak hiç belli olmaz cunku ....

Son düzenleme:
benim odun aradı sabah sevgililer günümü kutladı hediyeni gelirken getiricem dedi istemem dedim çemkirdim bende bi güzel dün akşam kızdırdı beni

CANLARMM ii dleklernz için çokkk saolun herşey hepmzn gonlunce olsn inşşş sıkntılar olur bter yeter ki dermanlı olsn dertlermz hepnizi çokk opyrm arkdasa gtcm biraz görşrz yneeee

Kızzzzzlarrrr slmm
ben mutluluk hormonuyla dolup taşdım bugün çikolata kursum vardı cok güzel geçti aslında bilgisayardan girip resimlerinide ekliycem bide kalpli kutu verdiler afrodizyak etklside varmış çikolatanın bakalım akşama görcez
bugün kayınvalidemin dogum günü telde kutladım
bende sabah eşimin mesajıyla uyandım akşama bende süpriz yapcam cooook heyecanlıyım

duygum cok şükür bende cok merak ediyordum maşallah eceyede

benim odun aradı sabah sevgililer günümü kutladı hediyeni gelirken getiricem dedi istemem dedim çemkirdim bende bi güzel dün akşam kızdırdı beni
kızım bırak alsın hediyeni adamcağızın hevesini kursağında bırakma bugünün tadını çıkart
benimki daha aramadı bile hoş akşama planımız var ama öküz işte

perim preseed kullansanza bi de bakalm kullandın mı blmıorm da sebepsizde etkili olablıo preseed ne vesile olcak hiç belli olmaz cunku ....
canım yaa o böyle 5 -6 ayda hamile kalamayanlar için yani bi sorun olmayanlar için bence 1,5 sene olucak bana yarıcağını sanmam sama yinede saol bebeğim

ben niye hiç heycanlı değilim ya
acaba tamda bugün adet olduğum için mi
bencede çikolata aşkına diyorum Hiloşum
ben kocamın hdiyesini aldım benimkini birlikte almamız lazımdı aramadı ki gidelim alalım gerçi ben o hediye yerine tedavi olalım dese daha mutlu olucam o ayrı
akşamada balık restoranına gidicez amaaan hepsi boş geliyor bana bazen duygularım alınmış benim olsada olur olmasada

selam kizlar

duygucum gecmis olsun insaallah onemsiz birseydir .. bi baksinlar bakalim ne var ne yok..

valla kizlar hepinize teker teker yazmka istiyorum da kafami toplayamiyorum ki birseyler yazayim. hep kontrol ediyorum ama yazamiyorum.

bizde sevgililer gunu kutlanmaz. kutlayanlarinki kutlu olsun.

Perimmm sen beni cıldırtcan valla gelirim memleketine seni şöyle bir sallarım silkelerim
sana olumsuz konuşmayı yasaklıyorumm tamam mı?
Bak eşin ne güzel yemek ayarlamış şöyle giyin süslen akşama romantizme bağla sonra eşine deki seninle çok mutluyum ama bi cocugumuz olursa daha mutlu olucam en azından benle bi kere doktora gelde
doktoruda ayarla tabi eşine tedavi olması şart fln desin ki bencede bişey yok ama bu süreç cok yıpratıcı hızlandırmak lazım senin sabrın kalmadı anlıyorum.
Ama eşinde sana kıyamaz unutma tatlı dille herşey halllolur

çikolata aşkına yap bunları tamam mı:)

bu arada 2380 olmşz 44 cmzzz

Duygum çok sevindim karaciğer fonksiyonlarıyla ilgili olmamasına.İnşallah cildiyenin verdiği losyonla kaşıntılarında geçerde mışıl mışıl uyursunMahşlalah eceyede

Kızalr internetten bir tv sehası satın almıştım çok severek aldım ürün bugün geldi kargocunun yanında kontrol etmedim o gidince bir açtımki sehpanın cam kısmı paramparça çok canım sıkıldı şimd ürünü satın aldığım yerle irtibata geçtim ama onlarda kabul etmeyecek kargocunun yanında açsaydın diyecekler yani elimde kaldı moralim çok bozuldu.

ohh süper hilalcım valla ne güzel kafan dagılırr..bencede paylaş bizde faydalanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…