Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kiz gozunu sevim ne halil sezai el kadar bebeyi bunalim deryalarina mi salalim

kizlar neyse ben yuruyusten geldim, dus aldim kalkim yaglaniyim falan.. hepinizi opuyore.

kiz gozunu sevim ne halil sezai el kadar bebeyi bunalim deryalarina mi salalim

ay nasl uyudu ya nasl aglıodu bi anda şarkı başlaynca kesldi sesi ya ne anlat demi küçücük bebek ya kolik var sanrm bagrsaklarında çok faaliyet varmş zaten de ...kolik bebeklere halil sezai hehehe
ben sezen dnletcem kızıma bakalm işe yarıcak mı

kizlar neyse ben yuruyusten geldim, dus aldim kalkim yaglaniyim falan.. hepinizi opuyore.

çatlak var mı ztarm hiç bnm oldu az ama şimdlk onları da usanmadan yaglıorm çogalmasnlar die tam kasklarmda ama göbek delgnn altında göbşte yok bşey inşş olmaz bakalm

kızlarrrr napıyonuzzzzz ben süperim gelişmeler mikemmel az kaldı sanırım ailemle barışmaya

Kızlar cepten giriyorum alıntı yapamıyorum kusra kalmayın
bi daha buluşursak sizede yapıp getiririm
gülbebegim sen bişeymi ekledin resim fln gibi bi boşluk var mesajında bende merak ettim bazen bazı fotolar cıkmıyoda telde

ztarım yürüyüsler fln maşallah ben kesin tembel gebe olcam totomu kaldırmıycam çünkü sonrası coook zor

elifim allah razı olsun kuzum bende gebe kaldıgımda eger o zamana hala gebe kalmayan varsa bagırıcam adlarını
hastanedekiler kim bu deli diycek rabbim isteyen herkese nasip etsin

duygum sen hala çalısıyormusun gecen hafta rapor alcam dedin die hatırlıyom ben

Gamzeeeee inan çok sevindim allahın izniyle bi barışsanız
cok da merak ediyorum gelişmeleri
sen hep güçlü oldun mükafatını alcaksın demiştim

çatlak var mı ztarm hiç bnm oldu az ama şimdlk onları da usanmadan yaglıorm çogalmasnlar die tam kasklarmda ama göbek delgnn altında göbşte yok bşey inşş olmaz bakalm

catlaklarim ben ne oldugunu anlamadan mantar gibi bitiverdiler. yukariya dogru cikmaya basladilar ama israrla yagliyorum bakalim cogalir mi cogalmaz mi bilinmez..

kızlarrrr napıyonuzzzzz ben süperim gelişmeler mikemmel az kaldı sanırım ailemle barışmaya

hadi hayirlisi gamze insaallah barisirsiniz tez vakitte.

hilal napim bende son bir haftadir yuruyorum cunku doktorum yurumem gerektigini soyledi. her gun yarim saat yuru ki bebik tam dogum kanalina girsin , dogumun kolaylassin yoksa yine sen ugrascan dedi. hakli. zaten iyi de geliyor oksijen aliyorum. uzerimdeki kasveti atiyor. hic halim olmuyor ama ya Allah diyip atiyorum kendimi disari napim. az kaldi zaten insaallah ..

Gamzeeeee inan çok sevindim allahın izniyle bi barışsanız
cok da merak ediyorum gelişmeleri
sen hep güçlü oldun mükafatını alcaksın demiştim

canım halam bana evlendiğimde hediye almıştı neyse ben bunu kovunca kocamı rezil etmiş sokak ortasında karına söyle ne aldıysam getirecek diye.
bende gönderdim hepsini. teyzem bana dedi ki kızım eşyalarını alabildin mi dedim teyze kurutma makinama kadar var sadece tencerem yoktu böle bir olay oldu yeni yeni alıyorum.

benden sonra annnemle konuşmuş kızın başına bu olay gelmiş demiş. annem delirmiş benim kızıma aldığı hediyeyi nasıl ister biz onun kızlarından geri mi istedik madem kızımı böyle duruma sokmuşlar her bir iğnemi eksizsiz ve yepyeni geri istiyorum :)

dikkat kızıma nasıl yapar demiş yani ısınmış yaaaa

günaydın:2::2::2:
çok kötü üşüttüm ben yaa boğaz şiş baoğazdan daha kötüsüde idrar yollarımı da üşüttüm mahfediyo beni sürekli bir üşüme halindeyim
pisss patronda klimayı kapatıyo nefret ediyorum
neyseki masanın altında elektirikli soba var onu yakıyorum en azından ayaklarım ısınıyo

gamze süper gelişmeler bunlar
çok sevindim çok anne baba gibisi varmıya ne olursa olsun evlatlarının tırnağına zarar gelmesini istemezler

rahat ol diyicemde duygum insan ne yaparsa yapsın rahat olamıyo işte ağırlaşıyosun sürekli takiptesin az oynadı oynamadı o bu derken geçiyo günler vallaha benim hem rahat geçti hem değil ama çok şükür nasıl biranda geldi anlamdım inan biranda nişanım geldi 3-5 saat bekleidm sancım geldi gittiğimde 7 cm açılmam vardı hep düşünürüdüm sancım olucakmı normalmi sesryanmı 40 haftayı geçermi tehliksi olurmu süt olurmu emermi diye ama inanki herşey olamsı gereken ne ise öyle oluyo benim çok rahat geçti doğumumda doktor çok iyi durumdasın dedi tabiki sancı hali biraz ağır ama olsun olabildiğince rahat olmaya çalışl son zamanlar ruh halide çok önemli duygum heyecan korku endişeler bir arada oluyo ecemi strese sokma Allahın izniyle gleicek anesinin kollarına uslu bir kız olucak balım benim rabbim hepinize hayırlı kolay doğum naisp etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNN
ii gecelerrrrrr cnmmm bebşini koklaaa bnmm içinnnnn olur muuuuu
kokladım teyzesi şimdi birde öptüm çok tatlı kuzum çok Allahım herkese nasip etsin eşim diyoki daha önce aklımız nerdeymiş neden yapmamaışız başka birşey bu başkaa

ztarım canım benim sğaolsın kuzum Allah razı olsun darısı inş başınıza sneinde çok az kaldı bakrsın ben gibi erkende gelebilir kuzum Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı kolay doğum naisp etsin canım benim

elifimmm meleğinn nasıl
senin yazını okurken sanki grip olmuşsunda sesin kısılmış hissi doğdu içime ben gribim acaba ondanmıki:26:

elifimmm meleğinn nasıl
senin yazını okurken sanki grip olmuşsunda sesin kısılmış hissi doğdu içime ben gribim acaba ondanmıki:26:

çok şükür iyi eminem biraz gazlı bu aralar ama idare ediyoruz işte aman hasta mı oldun sen yinee sen hasta olduğun iin olmasın hissiyatın kuzum sen incemi giyiosun daha ggçene günkini tam atlatamadan yine hsatalandın çok geçmiş olsun eminem yaa doktra gittinmi:26:

şu ruhu pislik insanlardan nefret ediyorum sapıklıkta yapmayacakları şey yok pisliklerin

konu şuki fecede annelerin paylaşım yaptığı bir sayfa var bebekleriyle ilgili sorunları yada yararları paylaşıyolar

salak adamın biri çıkıyo argo bişeyler söylüyo oradaki paylaşım yapan bayanlar hitaben kahrolasıca ruhu pislik adam (lar)

heryerde üremiş yararsız zararlı hücreler aile kavramı nedir insanlık nedir namus nedir bilmeyen dengesizler okadar kızdımki okadar nefret ettimki

o yüzdendirki kendi arkadaşlarım hariç üye olduğum hiç bir başlığın altında ne yazarım nede beğenirim bu gelişimini sadece biryere odaklayan pislikler yüzünden

Sllm kızlar
emine benimde bogazlarım acıyo gece yutkunurken cok acıdı uyutmadı resmen ,bal zencefil fln yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…