kızlar ben bugun arkdasa gttm üç aylık bebşi var bu ara huyszugu oluo sebepsiz boyle meme almıo uyumuo bi an inatlaşıo anneyle nasl da aglıo ... her gun boyleymş dedi şimdi bak nasıl uyuycak halil sezaiyi açtı var ya onn çok guzel bi şarkısı ay actıgı an nasl uyudu ya şaştım hayranlıkla izledmdedm bu şarkıyı at bana mutlaka belki lazm olur ilerde dıolar mozart dnle şimdi sonra da çocuk uuyrmş mozartla ne yapsn çocuk mozartı halil sezai varken
kiz gozunu sevim ne halil sezai el kadar bebeyi bunalim deryalarina mi salalim
kizlar neyse ben yuruyusten geldim, dus aldim kalkim yaglaniyim falan.. hepinizi opuyore.
çatlak var mı ztarm hiç bnm oldu az ama şimdlk onları da usanmadan yaglıorm çogalmasnlar die tam kasklarmda ama göbek delgnn altında göbşte yok bşeyinşş olmaz bakalm
kızlarrrr napıyonuzzzzz ben süperim gelişmeler mikemmel az kaldı sanırım ailemle barışmaya
Kızlar cepten giriyorum alıntı yapamıyorum kusra kalmayın
bi daha buluşursak sizede yapıp getiririm
gülbebegim sen bişeymi ekledin resim fln gibi bi boşluk var mesajında bende merak ettim bazen bazı fotolar cıkmıyoda telde
ztarım yürüyüsler fln maşallah ben kesin tembel gebe olcam totomu kaldırmıycam çünkü sonrası coook zor
elifim allah razı olsun kuzum bende gebe kaldıgımda eger o zamana hala gebe kalmayan varsa bagırıcam adlarını
hastanedekiler kim bu deli diycek rabbim isteyen herkese nasip etsin
duygum sen hala çalısıyormusun gecen hafta rapor alcam dedin die hatırlıyom ben
Gamzeeeee inan çok sevindim allahın izniyle bi barışsanız
cok da merak ediyorum gelişmeleri
sen hep güçlü oldun mükafatını alcaksın demiştim
canım halam bana evlendiğimde hediye almıştı neyse ben bunu kovunca kocamı rezil etmiş sokak ortasında karına söyle ne aldıysam getirecek diye.
bende gönderdim hepsini. teyzem bana dedi ki kızım eşyalarını alabildin mi dedim teyze kurutma makinama kadar var sadece tencerem yoktu böle bir olay oldu yeni yeni alıyorum.
benden sonra annnemle konuşmuş kızın başına bu olay gelmiş demiş. annem delirmiş benim kızıma aldığı hediyeyi nasıl ister biz onun kızlarından geri mi istedik madem kızımı böyle duruma sokmuşlar her bir iğnemi eksizsiz ve yepyeni geri istiyorum :)
dikkat kızıma nasıl yapar demiş yani ısınmış yaaaa
rahat ol diyicemde duygum insan ne yaparsa yapsın rahat olamıyo işte ağırlaşıyosun sürekli takiptesin az oynadı oynamadı o bu derken geçiyo günler vallaha benim hem rahat geçti hem değil ama çok şükür nasıl biranda geldi anlamdım inan biranda nişanım geldi 3-5 saat bekleidm sancım geldi gittiğimde 7 cm açılmam vardı hep düşünürüdüm sancım olucakmı normalmi sesryanmı 40 haftayı geçermi tehliksi olurmu süt olurmu emermi diye ama inanki herşey olamsı gereken ne ise öyle oluyo benim çok rahat geçti doğumumda doktor çok iyi durumdasın dedi tabiki sancı hali biraz ağır ama olsun olabildiğince rahat olmaya çalışl son zamanlar ruh halide çok önemli duygum heyecan korku endişeler bir arada oluyo ecemi strese sokma Allahın izniyle gleicek anesinin kollarına uslu bir kız olucak balım benim rabbim hepinize hayırlı kolay doğum naisp etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNNay demi ya cnm ben gecsn su gunler dıorm ama içinde olması da ayrı bi duygu her anın tadını çıkarmak lazm aslnda ...
evt cnm haklsn dkkat edıorm ama sıcak tutuorm ayaklarmı falan da ...
rahat olmayı başarcm inş elifim eskden rahattm 32den sonra bşey oldu bana sanrm kafayı takıorm ben biraz rapor durumu var çalşamıorm artık rapor almam lazm onu takıorm biraz da bebş gelnce ne olcak btcek azcık korku var boyle işte sütüm yetcek mi emcek mi gibi sacma sapan şeyler işte atıcam ama onları da inşş o zaman daha ii olcam ....
kokladım teyzesi şimdi birde öptüm çok tatlı kuzum çok Allahım herkese nasip etsin eşim diyoki daha önce aklımız nerdeymiş neden yapmamaışız başka birşey bu başkaaii gecelerrrrrr cnmmm bebşini koklaaa bnmm içinnnnn olur muuuuu
heh bak yazacam yazacam unutuyorum kafa kalmadi bende
elifcim canim benim evladin hayirli, ugurlu olsun insaallah..
evinizin nesesi, bereketi, goz nuru, hayirlisi olsun insaallah..
Rabbim hayiryli, uzun, guzel , iyiliklerle ve iyi insanlarla dolu bir omur nasip etsin yavruya..
darisi da basimiza
elifimmm meleğinn nasıl
senin yazını okurken sanki grip olmuşsunda sesin kısılmış hissi doğdu içimeben gribim acaba ondanmıki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?