Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eliffff cok tatlı bu yaaaa maşallah rabbim bahtını açık etsin hep çok mutlu olunnnnnn

sağolsın hilalim Allah razı olsun kuzum inş darısı başına yemin ederimki çatalda sneinde adını saydım kuzum rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inş kuzum benim

elifimmm canımm kocaman bir maşallah diyorum rabbim sana ve babasına bağışlasın rabim korusun bütün kötülüklerden bu güzel meleği Eki Görüntüle 633698 maşallahh

sağolsın teyzesi tşk ediyoruz eminem inş darısı başına kuzum en kısa zamanda güzel haberler alırız ve snein bıcırığıda görürüz bende çok bekledim bu anı bilyosun arkadaşalrın gördükçe mutlu olurum şimdi bende kavuştum meleğime darısı tüm isteyenlerin başına inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hilalimm evet benim boğazımda şiş öksürük üşütme hepsi mevcut birde idrar yollarımı üşümüşümki sorma gripten daha beter

elifim sende çok sağol canım benim evet ben yine hasta oldum yaa tam geçmeden tekrarlıyo

aminnn inşallah elifim kısmet artık vardır herşeyde bir hayır olmuyosa vardır bir sebebi elbet :26:
rabbim yavrunu size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah

çok geçmiş olsun emişnem dikkat et kuzum yaa izin alma imkanın yokmu eve gitsen dinlensen:26:
aminnn inşallah elifim kısmet artık vardır herşeyde bir hayır olmuyosa vardır bir sebebi elbet :26:
rabbim yavrunu size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnn eminem cümlemizinkini hayırlı kılsın rabbim sabret eminem ben inanıyorum alıcaz güzel haberlerşni

yok elifim izinde alamıyorumki geçen almıştım şimdi yine hastayım desem anlıcakmı sanki klimayıda kapatıyo sinir ediyo beni pinti adam

inşallah elifim acaba banada nasip olurmu tekrar anne olmak:26:

elif ben göremedim fotoları

profil sayfana albüm yapıp,özel albüm seçeneğini işaretlersen,sadece arkadaş listen görebilir..

bu arada miyaba herkese

Son düzenleme:
yok elifim izinde alamıyorumki geçen almıştım şimdi yine hastayım desem anlıcakmı sanki klimayıda kapatıyo sinir ediyo beni pinti adam

inşallah elifim acaba banada nasip olurmu tekrar anne olmak:26:

manyak adam ne diye kapatıyo ne cimri adammış eminem tabiki nasip olucak sen merak ertme dertlrnme balıumrabbim hayırlı zamanda nasip edek bak gçör sen kusurma bakma ge.ç yazdım eminem altını açtım emzirdim yazamadım hemen

gecmiş olsun cnm bnm..
testim negatif buaraa pazar günü muayne olmaya gidicem..
pco olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyorum sanırımm

gecmiş olsun cnm bnm..
testim negatif buaraa pazar günü muayne olmaya gidicem..
pco olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyorum sanırımm
Hayırlısı olsun birsumuminşallah pco felan değildir rabbim daha fazla artmaz inşallah sanada en kısa zamanda gelir meleğin

öp benim yerime o küçük meleği annesii
ne kusuru elifim ya her zamna burda hali hazırda duramayızki

kızlar geçen söylemiştim ya hani sirkelet sonra gebe kal diye bir konu var diye:26:
konu sahibi gebe olduğunu yazmış bu ay bende deyim bakalım
sonuç ne olacak

gençler nabıyonuz

kızım çok hasta oldu ateşlendi tahliller ultrason filan idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor
iğne verdi 4 tane bide antibiyotik
çok ağlıyo iğnede nefesi kesiliyo resmen
6 saat arayla ateş düşürücü vermeme rağmen yine çıkıyo ateşi

gecmiş olsun cnm bnmm
Rabbim acil şifalar ihsan etsin kuzucugunaaaa

oyyy kuzummmm
su bebeler hasta olmasalar konusana kadar
kıyamam ben ona
gecmıs olsun ınsallah cabucak atlatır

kuzum gecmis olsun yav. sizin patron da tam pataklamalik dimi eminem

canim beniiiimmmmmmm cok tesekkur ederim amiinnnn diyorum. ne guzel rahat bir dogum olmus masallah .. bir de benim su anki ruh halimi anlatmissin resmen demekki bendeki bu psikolojikk haller normal

canim 36 dan sonra zaten her an hazir olmak gerekiyor artik ama ben daha hastane cantami bile hazirlamadim

didem senden nbr bunalima girmistin azcik rahatladin mi :26:

deniz pitircigina gecmis olsun yaaa insaallah tez vakitte sifa bulur yavrucak

oyyy kuzummmm
su bebeler hasta olmasalar konusana kadar
kıyamam ben ona
gecmıs olsun ınsallah cabucak atlatır

nerdesin sen kis

kuzum gecmis olsun yav. sizin patron da tam pataklamalik dimi eminem :
aynen ztarım yaa kıl adam ne karışıyosun değilmi
selam hanımlar nasılsınız

sanada selam elisim nerelerdesin bakalım kaçak seni
giden gelmiyo neoldu anlaştınızmı anlamadım
azrada gelmiyo nişan yaptınızda haberimizmi yok yoksam

buarad iyice dökülmeye başladım eve gidip yatmak istiyorum ama nerde
akşam kayınvalidedeymişiz yemek ye bulaşık yıka eve dön ohoo yine 12 i bulur benim yatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…