Eliffff cok tatlı bu yaaaa maşallah rabbim bahtını açık etsin hep çok mutlu olunnnnnn
elifimmm canımm kocaman bir maşallah diyorum rabbim sana ve babasına bağışlasın rabim korusun bütün kötülüklerden bu güzel meleğiEki Görüntüle 633698 maşallahh
sağolsın teyzesi tşk ediyoruz eminem inş darısı başına kuzum en kısa zamanda güzel haberler alırız ve snein bıcırığıda görürüz bende çok bekledim bu anı bilyosun arkadaşalrın gördükçe mutlu olurum şimdi bende kavuştum meleğime darısı tüm isteyenlerin başına inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çok geçmiş olsun emişnem dikkat et kuzum yaa izin alma imkanın yokmu eve gitsen dinlensen:26:hilalimm evet benim boğazımda şiş öksürük üşütme hepsi mevcut birde idrar yollarımı üşümüşümki sorma gripten daha beter
elifim sende çok sağol canım benim evet ben yine hasta oldum yaa tam geçmeden tekrarlıyo
aminnn inşallah elifim kısmet artık vardır herşeyde bir hayır olmuyosa vardır bir sebebi elbet :26:
rabbim yavrunu size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah
çok geçmiş olsun emişnem dikkat et kuzum yaa izin alma imkanın yokmu eve gitsen dinlensen:26:
aminnnnnnnnnnnnnnnn eminem cümlemizinkini hayırlı kılsın rabbim sabret eminem ben inanıyorum alıcaz güzel haberlerşni
yok elifim izinde alamıyorumki geçen almıştım şimdi yine hastayım desem anlıcakmı sankiklimayıda kapatıyo sinir ediyo beni pinti adam
inşallah elifim acaba banada nasip olurmu tekrar anne olmak:26:
günaydın:2::2::2:
çok kötü üşüttüm ben yaa boğaz şiş baoğazdan daha kötüsüde idrar yollarımı da üşüttüm mahfediyo beni sürekli bir üşüme halindeyim
pisss patronda klimayı kapatıyo nefret ediyorum
neyseki masanın altında elektirikli soba var onu yakıyorum en azından ayaklarım ısınıyo
Hayırlısı olsun birsumumgecmiş olsun cnm bnm..
testim negatif buaraa pazar günü muayne olmaya gidicem..
pco olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyorum sanırımm
manyak adam ne diye kapatıyo ne cimri adammış eminem tabiki nasip olucak sen merak ertme dertlrnme balıumrabbim hayırlı zamanda nasip edek bak gçör sen kusurma bakma ge.ç yazdım eminem altını açtım emzirdim yazamadım hemen
gençler nabıyonuz
kızım çok hasta oldu ateşlendi tahliller ultrason filan idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor
iğne verdi 4 tane bide antibiyotik
çok ağlıyo iğnede nefesi kesiliyo resmen
6 saat arayla ateş düşürücü vermeme rağmen yine çıkıyo ateşi
gençler nabıyonuz
kızım çok hasta oldu ateşlendi tahliller ultrason filan idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor
kızlar geçen söylemiştim ya hani sirkelet sonra gebe kal diye bir konu var diye:26:
konu sahibi gebe olduğunu yazmış bu ay bende deyim bakalım
sonuç ne olacak
günaydın:2::2::2:
çok kötü üşüttüm ben yaa boğaz şiş baoğazdan daha kötüsüde idrar yollarımı da üşüttüm mahfediyo beni sürekli bir üşüme halindeyim
pisss patronda klimayı kapatıyo nefret ediyorum
neyseki masanın altında elektirikli soba var onu yakıyorum en azından ayaklarım ısınıyo
rahat ol diyicemde duygum insan ne yaparsa yapsın rahat olamıyo işte ağırlaşıyosun sürekli takiptesin az oynadı oynamadı o bu derken geçiyo günler vallaha benim hem rahat geçti hem değil ama çok şükür nasıl biranda geldi anlamdım inan biranda nişanım geldi 3-5 saat bekleidm sancım geldi gittiğimde 7 cm açılmam vardı hep düşünürüdüm sancım olucakmı normalmi sesryanmı 40 haftayı geçermi tehliksi olurmu süt olurmu emermi diye ama inanki herşey olamsı gereken ne ise öyle oluyo benim çok rahat geçti doğumumda doktor çok iyi durumdasın dedi tabiki sancı hali biraz ağır ama olsun olabildiğince rahat olmaya çalışl son zamanlar ruh halide çok önemli duygum heyecan korku endişeler bir arada oluyo ecemi strese sokma Allahın izniyle gleicek anesinin kollarına uslu bir kız olucak balım benim rabbim hepinize hayırlı kolay doğum naisp etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNN
kokladım teyzesi şimdi birde öptüm çok tatlı kuzum çok Allahım herkese nasip etsin eşim diyoki daha önce aklımız nerdeymiş neden yapmamaışız başka birşey bu başkaa
ztarım canım benim sğaolsın kuzum Allah razı olsun darısı inş başınıza sneinde çok az kaldı bakrsın ben gibi erkende gelebilir kuzum Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı kolay doğum naisp etsin canım benim
gençler nabıyonuz
oyyy kuzummmm
su bebeler hasta olmasalar konusana kadar
kıyamam ben ona
gecmıs olsun ınsallah cabucak atlatır
aynen ztarım yaa kıl adam ne karışıyosun değilmikuzum gecmis olsun yav. sizin patron da tam pataklamalik dimi eminem:
selam hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?