Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımm benimm yaa inşallah öyledir sağlıkla olsun hepimizin inşallah

teyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene

kızlar bende dün doktora gittim..
malum adet olamıyorum diye..
doktorum muayne etti..rahim kalınlıgım 14 mm olmuş.
ya gebelik yada adet olamamandan dedi..
önce bata istedi eğer hamişlik yoksa adet söktürücü kullanıcam..
yarın kan verecem baalım nasib artık..

pericim, yeni ay imiz yeni tedavimiz hayirli olsun ins :)
ben de bugun kontrole gittim 12. gunum bugun. bi tane yumurtam varmis buyuk, digerleri kucukmus.
ama rahim duvarim inceymis, estrogen vercekmis doktor. kalinlastirmak icin.
olmazsa obur ay klomid i birakip letrozole e gececekmisim, klomid duvari inceltiyor diye.

ins Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin. 1 yumurtayla olmaz gibime geliyor ama nasib tabi,
bu gece catlatma ignemi vurucam, carsamba da asilama olucak.
esimin de dun aksamdan itibaren 2.5 gun olmus olcak, aslinda 3.5 gun olsa daha iyi cikiyordu sayi.
ins sonumuz hayrolsun.

dun havuze gittim cok mutlu oldum cok ozlemisim yuzmeyi, kac haftadir gidemiyordum.
bi de her gittigmde yeni teknikler ogreniyorum, bu sefer gozluk takip kafami batirarak yuzemeyi denedim, biraz acemice ama yavas yavas olcak ins. :)

cars asilama olduktan sonra pazar tekrar yuzmeye gidebilir miyim acaba? iceri su giriyor mudur? hamile olanlar yuzuyorlar ama, daha en basta olunca yuzmemek mi lazim acaba?

emine cim ins hamissindir canim..

birsum cum ins senin rahim duvari da bebekten dolayi kalindir :) benimki bugun 4 mm idi, yani inceymis seninki baya kalin demek ki :)
kan testinin sonucunu da bize yaz mutlaka canim merakla bekliyoruz!!!

yazarım cnm yazmam mı?
ama gebelikten değildir..
sancılarım var memişlerde acıyor fena haldee artık nasib ne yapalım cnmm

aşılamadan sonra ne yüzmesi güzelce evinde yat dinlen ayrıca..
inşallah hamiş olursun cnmmm

teyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene

cok sukur canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim!
ben de ikimizin de 18 inde doktor randevusu var diye aklimda tutuyordum.
ins biz de bi gun sizler gibi pitpitlari duyariz..

hmm ins vardir bebis canim ya surpris olur iste ne guzel :)
ama tabi insan kendini biliyor, 1-2 yilda uzman oluyorsun vucudundaki degisiklikleri takip ettikce :)
Beth Kiley nin Personal Path to Pregnancy kitabini okuyordum o da cok fayadali bi kitap.
bu forumlarda okudugumuz bilgilerin hepsini toplamis, 94 sayfalik bi kitap.
okumasi da skc degil. kendisi 2 defa dusuk yapmis, sonra hamile kalabilmis akupunktur la filan.
bi de soyle tablolar yapmislar cok faydali.
http://www.mymonthlycycles.com/pdf/bbt_c_long.pdf

tamam ben gitmiyim madem havuza, ama cok seviyorum yuzmeyi,
yoga filan yapiyim bari evde, bi tane video bulmustum hamile kalabilmek icin yoga diye.
Fertility Yoga - Bend Breath Conceive Fertility Yoga DVD
puff.. ben oyle yatamiyorum ki, ise gelmem gerek.. bu ay da olmicak gibime geliyor.
1 yumurtayla olmaz ki en az 3 tane filan lazim gibime geliyor.
neyse ben mizildanmayi birakip islerime doneyim..
arada gelirim yine :)

Merhaba kızçeler
ne diyim birkaç dakika anca okuyabiliyorum
bu topikin adını bebek bekleyenler ve bebeklerine kavuşmuş arkadaşlarım yerine
bebek bekleyenler ve bebeklerine kavuşmuş ve kendini kaybetmiş arkadaşlarım
olarak değiştirelim bence
çok özledim sizi

cok sukur canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim!
ben de ikimizin de 18 inde doktor randevusu var diye aklimda tutuyordum.
ins biz de bi gun sizler gibi pitpitlari duyariz..

ozim gözünaydın cnmmmm..
sağlıkla al kucağına inşallahhhhhh

Tesekkür ederim kızlar inanın hep duamdasınız inş rabbim sizlerede tattırıcak ben inanıyorum yılmak yok allahımcok buyuk vaktıni bekliyo sıpalar

Birsumm güzel haberlerini bekliyorumm

beyazkelebek ve perim umarım bu ay son olur hepimiz gebe kalsak ne güzel

eminem testtini bekliyoruzzz

huzurum ne oldu dlycem ama tahmin edebiliyorum yorgunluk uykusuzluk vs vs heralde

ozimmm maşalllah size,nasıldı bebiş ultrason fotosu koysana?geç döllenme glbiydi başta ama normal haftasını yakalamış,igneler nasıl zormu?

Aksum ben senden hbr bekliyorum bi yer daha gördüm yakında acılacak diyo güzel bi yere benziyordu

cnm bol boll dinlen kalkma uyu ye iç yorganına sarıl kocana sarıl yok yada sarılma sıcak basar
canın ne istiyosa onu yap bebiş geldıkten sonra insanlıktan çıkacaksın çünkü
ya insan elindeki hazır yemeği yiyemez mi yok yiyemiyorm feleğim şaştı :111:
galiba bizim dişler yolda cook huysuz oldu çıktı

Ya kızlar ben haftada 2gün balık yemeye calışıyorum demim yedim ama böyle kuscak gibiyim bozuk mu cıktı balık güvenilir yerden de aldım ama tadınıda beyenmedim acaba ondan mı

ozimmm çok çok sevndm cnm kuzucm bak haftasını da yakalamş şükürler olsn Rabbime çokk opyrzz ececikle siziiiiiii ece slm soyluo senn kuzucgna

hilal cim eski bi balik miydi acaba, biz de gecen buyuk bi marketten alabalik aldik, ama ben sevmedim, kokuyordu boyle, hepsini de yiyemedim. tarihi de yeniydi ama yine de bozulmus demek ki.
ama dikkat et canim, mideni bozma..baligi pisirmeden once de guzeelce yika, bakteriler gitsin.
biz haftada 1 yiyoruz sanirim, gecen bi restoranda yedik, mangolu aci biber soslu tilapia, o da baya guzelde ama evde yapamayiz tabi :) tilapia nin turkcesi neymis bi bakayim. yokmus turkcesi, afrikadan bir tatlisu baligiymis. hem aci hem mango tadi degisik olmus :)

kiz kalkmim ama nasil olacak yemegimi kim getircek onume

yine de olmuyor da hayirlisi napim. eee artik bebekten sonra olacak insaallah boyle yogunluklar. napalim..

sana kolay gelsin bacim valla zor .. bakalim biz nasil olcaz,,

bi de yat yat sklyrm ya..

moralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook

kuzu insaallah bir sn evvel rahata erersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…