Kübra Zehra Ece kızlarımızın isimleride çok güzel maşallah
bi arkadaşım kızı olucağını öğrende o da ZehraGül düşünüyor
Herşey nasip aynen öyle canım biz ne yaparsak yapalım hrşeyin bir vakti saati var Rabbimden tek dileğim bu duamın en yakın ve hayırlı zamanda kabul olması çok istiyorum onun iziylede olucak inşallah tüm bekleyen topik arkadaşlarım içinde aynı duayı ediyorum sizde sancınız gelinde dua edin bize kabul olur inşallah öyle derler hep
annenler inşallah yetişir yetişemeseler bile yeterki gelsinler canım bi kaçgün idare edersin gerekirse hayırlısı herşeyin
ben çıkıyorum kızlar hepinizi v güzel bebişlerinizi öpüyorum
Eminem senin karnındakinide öpüyorum ayy inşallah ordadırda
teyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene
Kızlar selammmm
Meg kuşum iyiki doğdun iyiki varsınyeni yaşının sana bol kazanç ve bebiş getirmsini diliyorum canım herşey gönlünce olsun
Emine hayret bişeysin git test yap gel inşallah hamişsindirde görürsün
Duygucum bencede listeye birebir uymalısın azıcık dayan kuzucum şu günerini rahat geçir
Gamzeeee çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum senin adına inşallah herşey dahada güzel olsun hayatında
ben yine klomene başladın bu arada prolaktinim biraz yükselmiş dostinexte kullanıyorum ayrı kendi kendimede aspirine başladım Allah sonumu hayır etsin
yazarım cnm yazmam mı?pericim, yeni ay imiz yeni tedavimiz hayirli olsun ins :)
ben de bugun kontrole gittim 12. gunum bugun. bi tane yumurtam varmis buyuk, digerleri kucukmus.
ama rahim duvarim inceymis, estrogen vercekmis doktor. kalinlastirmak icin.
olmazsa obur ay klomid i birakip letrozole e gececekmisim, klomid duvari inceltiyor diye.
ins Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin. 1 yumurtayla olmaz gibime geliyor ama nasib tabi,
bu gece catlatma ignemi vurucam, carsamba da asilama olucak.
esimin de dun aksamdan itibaren 2.5 gun olmus olcak, aslinda 3.5 gun olsa daha iyi cikiyordu sayi.
ins sonumuz hayrolsun.
dun havuze gittim cok mutlu oldum cok ozlemisim yuzmeyi, kac haftadir gidemiyordum.
bi de her gittigmde yeni teknikler ogreniyorum, bu sefer gozluk takip kafami batirarak yuzemeyi denedim, biraz acemice ama yavas yavas olcak ins. :)
cars asilama olduktan sonra pazar tekrar yuzmeye gidebilir miyim acaba? iceri su giriyor mudur? hamile olanlar yuzuyorlar ama, daha en basta olunca yuzmemek mi lazim acaba?
emine cim ins hamissindir canim..
birsum cum ins senin rahim duvari da bebekten dolayi kalindir :) benimki bugun 4 mm idi, yani inceymis seninki baya kalin demek ki :)
kan testinin sonucunu da bize yaz mutlaka canim merakla bekliyoruz!!!
teyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene
yazarım cnm yazmam mı?
ama gebelikten değildir..
sancılarım var memişlerde acıyor fena haldee artık nasib ne yapalım cnmm
aşılamadan sonra ne yüzmesi güzelce evinde yat dinlen ayrıca..
inşallah hamiş olursun cnmmm
cok sukur canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim!
ben de ikimizin de 18 inde doktor randevusu var diye aklimda tutuyordum.
ins biz de bi gun sizler gibi pitpitlari duyariz..
ozim gözünaydın cnmmmm..
sağlıkla al kucağına inşallahhhhhh
ketenhelvam neyse bi an once halollur inş anltmak istedgnde biz burdayız kuzucum herzaman yanndayızmoralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook
ketenhelvam neyse bi an once halollur inş anltmak istedgnde biz burdayız kuzucum herzaman yanndayız
cnm bol boll dinlen kalkma uyu ye iç yorganına sarıl kocana sarıl yok yada sarılma sıcak basar
canın ne istiyosa onu yap bebiş geldıkten sonra insanlıktan çıkacaksın çünkü
ya insan elindeki hazır yemeği yiyemez mi yok yiyemiyorm feleğim şaştı :111:
galiba bizim dişler yolda cook huysuz oldu çıktı
moralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?