Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozimmm çok çok sevndm cnm kuzucm bak haftasını da yakalamş şükürler olsn Rabbime çokk opyrzz ececikle siziiiiiii ece slm soyluo senn kuzucgna
Canım duygum çok şükür rabbime okadar güzeldiki elleri ayakları dıye gösterdi daha mincik tam transfer tarıhını yskalamısız cok şükür hiç bir problem yok dedi elhamdülillah yerim ben o slm söyliyen ecemi benim fındıgımda ablasına slm soyluyo

Sağol hilalim iğneler hiç zor değil inş en kısa zamanda darısı başına inş yani kolumdanda yapsam göbişimdende yapsam mosmır oluyo tenım cok hassasmış napalım kuzum için deger o saglıklı olsun yeterki biraz mide bulantılarım sarsıyo ama inan ondanda hiç şikayetçi değilim

akupunktur bende dşünüyorum cnm..
eger tüp yaparsam transfere kadar gidip tutunma seansları görmek istiyorum açıkçası

ahh hilalim inşallah uzum yaa..nasib cnm bnmmmm

Ozim cnm nasıl mutlu oluyorum sen böyle güzel haberlerle gelince canı gönülden mutlu olmanı istiyorum

keten helvam merak ettim yaa saglıkla ilgili olmasında hallolur inş

kıyamam opeym de gecsnn
neolcak bu halmz oramız buramız son aylar zormş gerçekten ben :26:
ilk aylar kolaymydı yok o zaman da bulantı bi beş ile yedi arası rahattı bnm
Benim geceleri sırtımın sağ tarafı ağrıyor birde dizlerim ağrımaya başladı son günlerde kıtır kıtır ediyor ama olsun hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzularımız inşallah.
İnşallah everym hepimizin kolay olsun inşallah doğumu.
Annemin ilk doğumu çok kolay geçmiş inşallah bende ona çekmişimdir.
Sabah nişanı gelmiş hastaneye gitmiş henüz çok az açılma varmış akşam 17 civarı doğurursun demişler
yatışını yapmışlar sancı odasında bekle demişler annem gitmiş sancı odasına birkaç kadın daha varmış annem bir yatağa kıvrılmış uyumuş.
Sonra akşama doğru uyanmış sıkılmış biraz dolaşmış ama hiç sancısı yokmuş
sıksık sıkışmaya tuvalete çıkmaya başlayınca ebe hemşireler şüphelenmiş gel bir muayene edelim demişler doğum başlamak üzereymiş hemen çatala almışlar ay bile demeden pıt diye doğurmuş.
Allah hepimize böyle doğumlar nasip etsin.
Canım dene iyi yapmazsa peşinden bir daha yaptıktan sonra ne kıymeti olucak başkasını bulursun yada eşin idare eder ne kaldı ki şurada doğuma.Benim annem hafta ortası temizlior cumaartesilerde eşim süpürüp silip tozları alıyor sağolsunlar idare ediyoruz öyle.
Perim ztarım yazmış sağolsunKübra olacak kızımızın adı Allah kısmet ederse kesinleşti değiştirmiycez
Ztarım yetişecekler inşallah
teyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene
Ozim çok sevindim çok şükür inşallah hep böyle gitsin ne zaman pıtırcığın fotosunu ekleyeceksin
Canım inşlalah bebiştendirrrr

Canım olacağı varsa bir yumurta yeter inşallah hayırlı olsun tedavin hayırlısıyla gelsin kuzucuğun bu ay

Megim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında Allah anne olmayı nasip etsin diğer yaş gününü miniğinle kutla inşallahhhhh

Ya kızlar ben haftada 2gün balık yemeye calışıyorum demim yedim ama böyle kuscak gibiyim bozuk mu cıktı balık güvenilir yerden de aldım ama tadınıda beyenmedim acaba ondan mı
Hilalim bende geçen gün yedim aynı oldum hep aynı yerden alıyorduk babam bu defa farklı bir balıkçıdan almış yerken farketmedim ama yedikten sonra çok midem bulndı çıkardım.Her yerin balığı aynı olmuyor sanırım.

Ketenhelvam sen ne zmn istiyosan o zmn anlat cnm ama sakın içine atma ben cok yaptım daha kötü oluyor insan mutlaka blrine anlat

selamlar henüz testi yapmadım 1 saat sonra felan yapıcam bakalım bana dua edin ne olur16:

Eminem dualarımız senle ama bencede sabah idrarıyla yapsan
umarım kocamannn cift cizgi çıkar pesinden de biz geliriz

kızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh

Birsumum inş bi dahaki aya hayırlısıyla gelsin inş.

Hakanozge tebrik ederim allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Pofffff kayıp şehiri izliyorum gece uykum gelmek bilmiyor sabah eşimin alarmı çalmadan kalkıyorum ne olcak benim halim eşimde pofur pofur uyuyo yanımda hemde saat 10 dan beri gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…