Canım duygum çok şükür rabbime okadar güzeldiki elleri ayakları dıye gösterdi daha mincik tam transfer tarıhını yskalamısız cok şükür hiç bir problem yok dedi elhamdülillah yerim ben o slm söyliyen ecemi benim fındıgımda ablasına slm soyluyoozimmm çok çok sevndm cnm kuzucm bak haftasını da yakalamş şükürler olsn Rabbime çokk opyrzz ececikle siziiiiiii ece slm soyluo senn kuzucgna
Birsumm güzel haberlerini bekliyorumm
beyazkelebek ve perim umarım bu ay son olur hepimiz gebe kalsak ne güzel
eminem testtini bekliyoruzzz
huzurum ne oldu dlycem ama tahmin edebiliyorum yorgunluk uykusuzluk vs vs heralde
ozimmm maşalllah size,nasıldı bebiş ultrason fotosu koysana?geç döllenme glbiydi başta ama normal haftasını yakalamış,igneler nasıl zormu?
Aksum ben senden hbr bekliyorum bi yer daha gördüm yakında acılacak diyo güzel bi yere benziyordu
hmm ins vardir bebis canim ya surpris olur iste ne guzel :)
ama tabi insan kendini biliyor, 1-2 yilda uzman oluyorsun vucudundaki degisiklikleri takip ettikce :)
Beth Kiley nin Personal Path to Pregnancy kitabini okuyordum o da cok fayadali bi kitap.
bu forumlarda okudugumuz bilgilerin hepsini toplamis, 94 sayfalik bi kitap.
okumasi da skc degil. kendisi 2 defa dusuk yapmis, sonra hamile kalabilmis akupunktur la filan.
bi de soyle tablolar yapmislar cok faydali.
http://www.mymonthlycycles.com/pdf/bbt_c_long.pdf
tamam ben gitmiyim madem havuza, ama cok seviyorum yuzmeyi,
yoga filan yapiyim bari evde, bi tane video bulmustum hamile kalabilmek icin yoga diye.
Fertility Yoga - Bend Breath Conceive Fertility Yoga DVD
puff.. ben oyle yatamiyorum ki, ise gelmem gerek.. bu ay da olmicak gibime geliyor.
1 yumurtayla olmaz ki en az 3 tane filan lazim gibime geliyor.
neyse ben mizildanmayi birakip islerime doneyim..
arada gelirim yine :)
Birsumm güzel haberlerini bekliyorumm
beyazkelebek ve perim umarım bu ay son olur hepimiz gebe kalsak ne güzel
eminem testtini bekliyoruzzz
huzurum ne oldu dlycem ama tahmin edebiliyorum yorgunluk uykusuzluk vs vs heralde
ozimmm maşalllah size,nasıldı bebiş ultrason fotosu koysana?geç döllenme glbiydi başta ama normal haftasını yakalamış,igneler nasıl zormu?
Aksum ben senden hbr bekliyorum bi yer daha gördüm yakında acılacak diyo güzel bi yere benziyordu
Ozim cnm nasıl mutlu oluyorum sen böyle güzel haberlerle gelince canı gönülden mutlu olmanı istiyorum
keten helvam merak ettim yaa saglıkla ilgili olmasında hallolur inş
Benim geceleri sırtımın sağ tarafı ağrıyor birde dizlerim ağrımaya başladı son günlerde kıtır kıtır ediyor ama olsun hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzularımız inşallah.kıyamam opeym de gecsnn
neolcak bu halmz oramız buramız son aylar zormş gerçekten ben :26:
ilk aylar kolaymydı yok o zaman da bulantı bi beş ile yedi arası rahattı bnm
İnşallah everym hepimizin kolay olsun inşallah doğumu.lovely insallah kolay bir dogum olur canimbekleyen herkes icin
hamileligin en guzel kolay zamanlari bitti sanirim benim de sirt agrisi kalca agrisi yavastan zorlamaya basladi, uykular da bolunuyor uyuyamiyorum sanirim bundan sonrasi zorlasacak ama zaman yaklastikca ne guzel oluyor
Canım dene iyi yapmazsa peşinden bir daha yaptıktan sonra ne kıymeti olucak başkasını bulursun yada eşin idare eder ne kaldı ki şurada doğuma.Benim annem hafta ortası temizlior cumaartesilerde eşim süpürüp silip tozları alıyor sağolsunlar idare ediyoruz öyle.slm canlar bugun kadın vardı geldi gtti çok ii yapmıo bu da ya soyledgm şeyleri de yapmadı bi kere alcam denicem bi daha boyle olursa bırakır başkasını bulrm ne yapayım ama yne temz oldu evim esksnden
eşim gtti aile hekmnden rapor aldı beş gunlk daha dr demş ben on gunden fazla veremıorm bi daha versem de kabul olmaz aklnzda bulunsun haftaya kaldım druma inş verr artık çalşamaz raporu dun gece yne uyuyamadım kaşntıdan anlatcam birbir sanki çalşcak halim kaldı artık bnm düz yolda hış hış kalıorm
Perim ztarım yazmış sağolsunnazlı Eceuğraştırıyor annesini ama o herşeye değer mis süt kokulu yakın olsak gelip yerdim
Ztarcım canım tüm dualarımız o yönde hepinizinkiler sağlıcakla gelsin inşallah
minik kızlar basıyor topiğimize bi Ecenin adını biliyoruz Lovely ve sen isim düşündünüzmü
Ztarım yetişecekler inşallahannemlerin bileti doktorun bana verdigi dogum tarihine epey yakin bir tarih :)) annem yetisemicez gibi hissediyorum dedi ama bende henuz tik yok. hic de belli olmaz anlik seyler bunlar da aman eminem saglik olsun. bu saatten sonra gec gelseler de bir sorun olmaz insaallah..
Ozim çok sevindim çok şükür inşallah hep böyle gitsin ne zaman pıtırcığın fotosunu ekleyeceksinteyzeleri biz geldik kontrolumuz vardı hersey yolunda cok şükür 8+4 günlük olmuşuz cok şükür yoldayız yazarım gene
Canım inşlalah bebiştendirrrrkızlar bende dün doktora gittim..
malum adet olamıyorum diye..
doktorum muayne etti..rahim kalınlıgım 14 mm olmuş.
ya gebelik yada adet olamamandan dedi..
önce bata istedi eğer hamişlik yoksa adet söktürücü kullanıcam..
yarın kan verecem baalım nasib artık..
pericim, yeni ay imiz yeni tedavimiz hayirli olsun ins :)
ben de bugun kontrole gittim 12. gunum bugun. bi tane yumurtam varmis buyuk, digerleri kucukmus.
ama rahim duvarim inceymis, estrogen vercekmis doktor. kalinlastirmak icin.
olmazsa obur ay klomid i birakip letrozole e gececekmisim, klomid duvari inceltiyor diye.
ins Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin. 1 yumurtayla olmaz gibime geliyor ama nasib tabi,
bu gece catlatma ignemi vurucam, carsamba da asilama olucak.
esimin de dun aksamdan itibaren 2.5 gun olmus olcak, aslinda 3.5 gun olsa daha iyi cikiyordu sayi.
ins sonumuz hayrolsun.
dun havuze gittim cok mutlu oldum cok ozlemisim yuzmeyi, kac haftadir gidemiyordum.
bi de her gittigmde yeni teknikler ogreniyorum, bu sefer gozluk takip kafami batirarak yuzemeyi denedim, biraz acemice ama yavas yavas olcak ins. :)
cars asilama olduktan sonra pazar tekrar yuzmeye gidebilir miyim acaba? iceri su giriyor mudur? hamile olanlar yuzuyorlar ama, daha en basta olunca yuzmemek mi lazim acaba?
emine cim ins hamissindir canim..
birsum cum ins senin rahim duvari da bebekten dolayi kalindir :) benimki bugun 4 mm idi, yani inceymis seninki baya kalin demek ki :)
kan testinin sonucunu da bize yaz mutlaka canim merakla bekliyoruz!!!
Hilalim bende geçen gün yedim aynı oldum hep aynı yerden alıyorduk babam bu defa farklı bir balıkçıdan almış yerken farketmedim ama yedikten sonra çok midem bulndı çıkardım.Her yerin balığı aynı olmuyor sanırım.Ya kızlar ben haftada 2gün balık yemeye calışıyorum demim yedim ama böyle kuscak gibiyim bozuk mu cıktı balık güvenilir yerden de aldım ama tadınıda beyenmedim acaba ondan mı
moralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook
selamlar henüz testi yapmadım 1 saat sonra felan yapıcam bakalım bana dua edin ne olur16:
selamlar henüz testi yapmadım 1 saat sonra felan yapıcam bakalım bana dua edin ne olur16:
kızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?