Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozim gozlerm doluyo be cnm oyle içimden hissedıorm ki mutlulgunu kelimeler tarfsiz gerçekten maşallaah dıormm size kocamannn bi maşalalhhhhh

yagmurum bnm gibi yapıosn sen şu anda ben de tedavi suresnce gezdm tozdum yürüdm yüzdm mutlu oldkça herşey gerçekten yolnda gtti sanrm en onemli şey ii şeyler hissetmek vucudumuzu sevdgmz şeyler yaparak kasmamak rahat bırakmak ondan sonrası su gibi olup gecıo zaten aynenn dvmm cnm ama aşılama gunnde yüzme yok tabii ki o zaman ohh yan gel yat hayatmmm

meganm haklısın kuzucum bakıcam bi kere daha yne aynı şey olursa ondan sonra düşnücem bşeyler bakalm ....

perimmm eceye guzel bi kardes gelcek senden bak umudumuzu hiç bırakmıorz tmm mı bu dedklerimi bi gun hatırlatcaksn banaaaa

Benimde acaip hamilelik takvimi yapasım vaarr göbek büyütesim varrr hatta bebek boku temizleyesim varrrrr bu uykusuzlukların bir anlamı olur be yaa

Kızlar hepinize tek tek tesekkür ederim duygum burdaki herkezin sevincimi mutlulugumu endişemi ve herseyımı ole ıyı anladıgını bılıyorumki biz burds beraber yuruduk kah agladık dualar ettık birimiz uzuldu herkez uzuldu mutlu haberlere bi oldu gönlümüz inanın ailemden yakınsınız ailemin bilmediklerini size açtım tüp bebişi bile yalnız siz biliyosunuz canımsınız iyki varsınız duygusalım hormonlar tavan yaptı sanırım hrpinizi çok seviyorum hilalim az kaldı gelicek miniğimiz ben ayağımı sürüdüm patır patır dökülceksiniz hem sen benim hetetezigot kardeşimsin az kaldı sen höbiş buyutmeyıde o mis evlat kokusunu duymayıda fazlasıyla hskedıyosun cok guzel ni anne olucsksın inş Rabbimin izniyle duamdasın herzaman birsum zaten ümitli değildin insan vücudunu tanıyo kan vermedrn grlmesıne sevindim insan daha cok üzülüyo inş en kısa zamanda seninde güzel haberini alıcaz canım benim meganım cok tesekkür ederim cok şükür miniğim buyuyo ultrason fotosu vermedi burdaki doktoruma gidicem bikaç gune o verir ozaman eklerim cok minnak daha meg dükkanın hayırlı olsun esnaflık yapmış biri olarak kolaylık dılıyorum sana hem cok keyıflı hem zor inş bol kazanclı muylu gunler görürsün gamze cok sevindim ailenle olanlara msşsllah allah ayırmasın bidaha hep gül güzel arkadaşım keten helvam kıyamam kim niye üzdüyse seni iki meleğine bak al sana psıkolog inş hemencik gecsın sıkıntın canım eminecim test yapıcam yazmışsın midem felaket seni bekliyorum inş sen beni buhalimle beklettin Allah da seni gebe etsin mide bulsntılarına gel inş:26:ztar cok az kaldı ay maşallah bizde okadar olurmuyuzki inş hani bebişinin partısı oldumu foto ısteriz kızlar şuan aklıma gelenler bunlar midem fenalarda 7 . Haftadan sonra basladı sanki surekli lunsparkta balerıne binip iniyorum midem altust genede cok şükür bulansın yerım ben onu dayanırım kuzum ıyı olsunda don bişi ben tarama ysptırmak istemiyorum sma ömerlezdrki doktorum 12.hafta gel bakalım dedi bişi dıyemdim

duygucum pozitifligine bayiliyorum, insallah biz de senin gibi olabiliirz.
kendimi surekli bi seylerle mesgul etmek istiyorum bu sekilde hem vakit de daha cabuk gecer.
carsamba gunu asilama olcam, havuz pazar aksam, o zamana kadar sperm falan kalmaz zaten icerde,
bugun aksam catlatma ignemi yapicam. bilemedim ki cok gitmek istiyorum havuza,
ama benim yuzumden kotu bi sey olmasini da istemiyorum.
neyse bu hafta gitmeyim bari baska bi seyler yapayim,
oyun filan kiralayalim esimle evde oynariz, tabu filan.
ya da sinemaya gideriz belki :)
gecen bi bowling salonuna gittik, icerisi duman alti, ay dedim burasi nasi bi yer, icki iciyorlar tmm ona bi sey demiyorum da, kapali alanda sigara icmek de neymis. hemen ciktik ama ustumuz basimiz sigara koktu..

dogum gunun kutlu olsun canim benim

nice seneler huzurla, saglikla, hayirla yasa insaallah

Meggggggg dogum gunun kutlu olsun canim nice nice guzel yillar mutlu yillar seninle olsun

Eki Görüntüle 635591 Eki Görüntüle 635592 Eki Görüntüle 635593
doğum günün kutlu olsun canımmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

slmm

meggg canım benım doğum günün kutlu olsun seni seviyoruzzz :119:inşallah hamiş haberini de böyle kutlarız

emineee test yapmadın mı sen hala biliyorm içten içe sende merak ediyosunnn

megim canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş yeni yaşın sana mutluluk sağlık bebeiş getirsin inş canım benim :79::132:

iyki doğdun meg.....nice mutlu yıllara

Megim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında Allah anne olmayı nasip etsin diğer yaş gününü miniğinle kutla inşallahhhhh

Çok çok çok ama çok çokkkkk teşekkür ederim canlarımmm
Sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz dimi

hilal cim ben gecen bi arkadasin ogluna baktim 2 saat kadar, ve o dedigin seyi yaptim gercekten, ilk defa hayatimda bi bebegin toklu bezini degstrdm.
10 aylik oldugu icin cocuk durmuyor, donup gitmek istiyor, bi bacagini tuttum kacamasin diye, tek elimle degstrdm, biraz zor oldu ama tertemis olduu :):)

Özlem nasıl gidiyor
karsilasamiyoruz hic

Canıım görmedim yazdığını iyiyiz biz kızımın topik kardeşi napıyo bakim:))
Annemlerdeyim 1 aydır evimin hâli berbat kociş içine etmiş haftaya da kaynımla eltim gelcek istanbula valla nası temizlicem bilmiyorum ama çol heycanlıyız amcası ilk kez görücek besteyi.
Asel nasıl çığlık atmaya başladı mı:)0

Annemin köpeği ateş rüzgarı kıskanıyo emziğini çaldı rüzgar ayakta sallanıyo diye ayakta sallanarak uyuyo

Son düzenleme:

iyi olmanıza sevindim
öp yiğenimi yerime
çığlık atmaya başladı
yeri göğü inletiyoruz
sürekli de kucak istiyor
evde dört dönüyoruz

tanger canım hoş geldin ne oldu inşallah herşey bir an önce yoluna girer :26:
bizde seni özlemiştik gelmedin uzun zamandır

bende sizleri özlemişdim canım bundan sonra daha sık burdayım insallah.....

bende umud ediyorum canım insallah bekliyorum

sagol canım bılıyorum herzaman destekcı oldunuz buyuzden bu topiği çok seviyorum su an bebiş düşünmesekde burdakı arkadaşlıklar için sürekli geliyorum....

Çok çok çok ama çok çokkkkk teşekkür ederim canlarımmm
Sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz dimi

inşhilaliminş geçer uykuzuluk insanı bitiriyo kuzum çok skain aslında ağrısı yoksa karnı toksa hiç ağlamıyo bile uyansa bile izliyo beni sadece ne sallanma ne bişey memede uyuyo o kadar ama bu gaz onu çok yıpratıyo benide tbi zormuş onu anladım hilaim günlük ılık suyla duş alıyorum kuzum uçlarında sıkıntı yok yara değil ama hani bütünlemesine ağrı sızı oluyo emerken oda humanın çayı yok eczanelerdenmi almak lazım onu aldırayım bugün ben cnaım

etmezmiyyim eminem ederim tabi her fırsatta dile geiriyorum zaten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip et diye rabbim gönlünüze göre versin iş eminem zor geçiyo uykusuzluk yorgunluk biraz ağır geldi birde kimsemiz yok yaa biraz sinirlerimde iyi değil ancak uzaktan kumanda gibi yönteiyolar çok bilmiş gibi dayanamıyorum sinrilerim alt ist oldu inş geçer kuzum iyi olsunda geçer tbi ama bende payımı alıyorum yani tmm sütüm yok demiycem emienm şey kayanana eminem

Duygum olcak inş sagolasın pozitif arkadaşım

ozim pıhtık kardeşim az kaldı banada öyle geliyor umarım peşinden gelirim

tanger cnm gel tabi ztn bizde hep bebek konuşmuyoruz mesela ben aylarca korunmadaydım yaklaşık 7ay fln burda kızlar sagolsun kafamızı dagıttık hunileri taktık arada:)

eminemm hayırlısı olsun kuzum

özlem kolay gelsinnn

kızlar biraz önce aştta yazan bir topiğe girdimde zambak adlı arkadaş açmış 2. hamile 7 ylık oğlu varmış acaba bizim zambakmı haberi olan varmı

Cnm bnm görümcem e bebekten alıyor elifim netten sipariş veriyor hem orda primanın bezide daha uygun oluyor ,ama eczanelerde de gördüm ben hatta markette bile gördüm ,büyük bi eczaneye sor sen yoksa bile getirir hmn
ve allah yardımcınız olsun
gaz için valla yediklerine dikkat etsende oluyor rezene çayı vermişti dr 4çay kasıgımı gibi cok az bi miktar ama sen doktoruna sormadan sakın verme daha cok kücük minigin ne olur ne olmaz

anladım hilelim tmm ben eşime söyliyim baksın olmadı ebebketen bakarız sağolsın hilaim inanki yedikleirmede dikkat ediyorum ne acı ne ekşi meyve kestim ama o zamanda yedikelrim aynı vitamin alamıyorum ki sütüme faydası olsun şaştım kaldım herşeyde birşey yazıyo yok çikolta çay işte süt herşeyde gaz diyo e bendaha ne yiyicemki bilemiyorum vallaha yok vermem hileim doktoruma sormadan yani ne olur ne omaz benim bir arlkdaşda hem ıhlamur hemde rezene veirymuş çocuğuna da ben vermem dedim kafadan:26:

KIZLAR BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ GELEMİCEM ÜZGÜNÜM
SEBEBİ NEMİİ PİSS PATRONN BAŞKA NE OLACAK YASAKLADI
ÇOK BİLMİŞ NE OLACAK ARTIK BURDAN BU SİTELERE GİRMEYECEKMİŞİM
NEYSE ÖPÜYORUM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM YİNE AMA HERAN TEPEMDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…