Benimde acaip hamilelik takvimi yapasım vaarr göbek büyütesim varrr hatta bebek boku temizleyesim varrrrr bu uykusuzlukların bir anlamı olur be yaa
dogum gunun kutlu olsun canim benim
nice seneler huzurla, saglikla, hayirla yasa insaallah
Megitommmmmm doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnnnn.
Kızlar valla herşey süper kocamla konuşurken annen bağırdı benim kızım geldiğinde sinir ilacı kullanmıyodu sahip çıkamıyosan torunumuda kızımıda yollamıyom diye kocam tutuştu
günaydın hepinizi seviyorum
Megggggggdogum gunun kutlu olsun canim nice nice guzel yillar mutlu yillar seninle olsun
Eki Görüntüle 635591 Eki Görüntüle 635592 Eki Görüntüle 635593
doğum günün kutlu olsun canımmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Merhaba kızlar bebişi kaybettıkden sonra piskolojım iyice bozuldu elşimlede surekli tartışır olduk işler karısdı yani bizde.....
Megim dogum gunün kutlu olsun...
Kızlar umarım herkes ıyıdır özlemiştim şizleri inş internet olurda daha sıkgelirim....
slmm
meggg canım benım doğum günün kutlu olsun seni seviyoruzzz:119:inşallah hamiş haberini de böyle kutlarız
emineeetest yapmadın mı sen hala biliyorm içten içe sende merak ediyosunnn
megim canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş yeni yaşın sana mutluluk sağlık bebeiş getirsin inş canım benim :79::132:
Kızlar selammmm
Meg kuşum iyiki doğdun iyiki varsınyeni yaşının sana bol kazanç ve bebiş getirmsini diliyorum canım herşey gönlünce olsun
Emine hayret bişeysin git test yap gel inşallah hamişsindirde görürsün
Duygucum bencede listeye birebir uymalısın azıcık dayan kuzucum şu günerini rahat geçir
Gamzeeee çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum senin adına inşallah herşey dahada güzel olsun hayatında
ben yine klomene başladın bu arada prolaktinim biraz yükselmiş dostinexte kullanıyorum ayrı kendi kendimede aspirine başladım Allah sonumu hayır etsin
iyki doğdun meg.....nice mutlu yıllara
Megim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında Allah anne olmayı nasip etsin diğer yaş gününü miniğinle kutla inşallahhhhh
Özlem nasıl gidiyor
karsilasamiyoruz hic
sabah ilk idrarla yapsan daha sağlılkı bi sonuç olmaz mı :26:
Eminem dualarımız senle ama bencede sabah idrarıyla yapsan
umarım kocamannn cift cizgi çıkar pesinden de biz geliriz
sabah yap bebüşş
inşallah gibeyimmm validemmm dersin bizlereeee
Annemin köpeği ateş rüzgarı kıskanıyo emziğini çaldı rüzgar ayakta sallanıyo diye ayakta sallanarak uyuyoEki Görüntüle 636744
Annemin köpeği ateş rüzgarı kıskanıyo emziğini çaldı rüzgar ayakta sallanıyo diye ayakta sallanarak uyuyoEki Görüntüle 636744
Canıım görmedim yazdığınıiyiyiz biz kızımın topik kardeşi napıyo bakim:))
Annemlerdeyim 1 aydır evimin hâli berbat kociş içine etmiş haftaya da kaynımla eltim gelcek istanbula valla nası temizlicem bilmiyorum ama çol heycanlıyız amcası ilk kez görücek besteyi.
Asel nasıl çığlık atmaya başladı mı:)0
tanger canım hoş geldin ne oldu inşallah herşey bir an önce yoluna girer :26:
bizde seni özlemiştik gelmedin uzun zamandır
Slmmmmm
elif cnm üzülme bende birebir şahit oldum aynen moonumun dedigi gibi 40 a girince düzeliyor 40 mucizesi diye bişey varmış gercekten belli bir düzene giriyorr.
Bende nacizane bikaç şey eklemek isterim gögülerini gün içersinde bol bol ılık suyla yıka hafif ovuştur,lansinoh diye gögüs ucu kremi varya ondan sür,dereotu maydonoz üzerine limon sık ye,bide humanın çayı cooook etkili
aksumm olur cnm bana uyar bu ara havada fena degil bakar fiyat alırız ben pazarlıkta yaparım hiç çekinmem:)
tanger cnm merak ediyoz seni umarım herşey yoluna girer
hep boyle mutlu ol eminemmboşşver sen boşbogazlı insanları çok büyük konşmasın başna büyük şeyler gelmesn buyuk sozden hep korkarm ben senn daha iisn demi cnmcmm
tangerm ne zaman fırsat bulrsan gel biz her zaman destegz cnm brbrmize unutma Rabbim melegini saglıkla nasip etcek butun dualarm sennle kuzucum
Çok çok çok ama çok çokkkkk teşekkür ederim canlarımmm
Sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz dimi
inşhilaliminş geçer uykuzuluk insanı bitiriyo kuzum çok skain aslında ağrısı yoksa karnı toksa hiç ağlamıyo bile uyansa bile izliyo beni sadece ne sallanma ne bişey memede uyuyo o kadar ama bu gaz onu çok yıpratıyo benide tbi zormuş onu anladım hilaim günlük ılık suyla duş alıyorum kuzum uçlarında sıkıntı yok yara değil ama hani bütünlemesine ağrı sızı oluyo emerken oda humanın çayı yok eczanelerdenmi almak lazım onu aldırayım bugün ben cnaımSlmmmmm
elif cnm üzülme bende birebir şahit oldum aynen moonumun dedigi gibi 40 a girince düzeliyor 40 mucizesi diye bişey varmış gercekten belli bir düzene giriyorr.
Bende nacizane bikaç şey eklemek isterim gögülerini gün içersinde bol bol ılık suyla yıka hafif ovuştur,lansinoh diye gögüs ucu kremi varya ondan sür,dereotu maydonoz üzerine limon sık ye,bide humanın çayı cooook etkili
aksumm olur cnm bana uyar bu ara havada fena degil bakar fiyat alırız ben pazarlıkta yaparım hiç çekinmem:)
tanger cnm merak ediyoz seni umarım herşey yoluna girer
Hayır yapmadım mervemartı birde ilaç kullanıyorum yapsamda çıkarmıki:26:
inşallahhh elifimmmsen lahusasın duaların kabul olsun inşallah ,elifim şu dönemler senin için biraz zor geçiyo sanırım kolay dğil yeni bir düzene alışıyosunuz hormonlar alt üst oluyo haliyle ama zaman içinde alışacaksın sütün içinde kızların önerisini dikate al birde sütüm yok deme yok dedikçe yok olurmuş not: kaynanana emine
Cnm bnm görümcem e bebekten alıyor elifim netten sipariş veriyor hem orda primanın bezide daha uygun oluyor ,ama eczanelerde de gördüm ben hatta markette bile gördüm ,büyük bi eczaneye sor sen yoksa bile getirir hmn
ve allah yardımcınız olsun
gaz için valla yediklerine dikkat etsende oluyor rezene çayı vermişti dr 4çay kasıgımı gibi cok az bi miktar ama sen doktoruna sormadan sakın verme daha cok kücük minigin ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?