KIZLAR BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ GELEMİCEM ÜZGÜNÜM
SEBEBİ NEMİİ PİSS PATRONN BAŞKA NE OLACAK YASAKLADI
ÇOK BİLMİŞ NE OLACAK ARTIK BURDAN BU SİTELERE GİRMEYECEKMİŞİM
NEYSE ÖPÜYORUM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM YİNE AMA HERAN TEPEMDE
KIZLAR BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ GELEMİCEM ÜZGÜNÜM
SEBEBİ NEMİİ PİSS PATRONN BAŞKA NE OLACAK YASAKLADI
ÇOK BİLMİŞ NE OLACAK ARTIK BURDAN BU SİTELERE GİRMEYECEKMİŞİM
NEYSE ÖPÜYORUM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM YİNE AMA HERAN TEPEMDE
canım kurabiye istedi yaptım ama çok kötü omuş yaaaaaa offfff hiç bişiy beceremiyorum beeeennnnnn
canım inşallah hepimizin beişleri bu ay gelir artıkpericim, yeni ay imiz yeni tedavimiz hayirli olsun ins :)
ben de bugun kontrole gittim 12. gunum bugun. bi tane yumurtam varmis buyuk, digerleri kucukmus.
ama rahim duvarim inceymis, estrogen vercekmis doktor. kalinlastirmak icin.
olmazsa obur ay klomid i birakip letrozole e gececekmisim, klomid duvari inceltiyor diye.
ins Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin. 1 yumurtayla olmaz gibime geliyor ama nasib tabi,
bu gece catlatma ignemi vurucam, carsamba da asilama olucak.
esimin de dun aksamdan itibaren 2.5 gun olmus olcak, aslinda 3.5 gun olsa daha iyi cikiyordu sayi.
ins sonumuz hayrolsun.
dun havuze gittim cok mutlu oldum cok ozlemisim yuzmeyi, kac haftadir gidemiyordum.
bi de her gittigmde yeni teknikler ogreniyorum, bu sefer gozluk takip kafami batirarak yuzemeyi denedim, biraz acemice ama yavas yavas olcak ins. :)
cars asilama olduktan sonra pazar tekrar yuzmeye gidebilir miyim acaba? iceri su giriyor mudur? hamile olanlar yuzuyorlar ama, daha en basta olunca yuzmemek mi lazim acaba?
emine cim ins hamissindir canim..
birsum cum ins senin rahim duvari da bebekten dolayi kalindir :) benimki bugun 4 mm idi, yani inceymis seninki baya kalin demek ki :)
kan testinin sonucunu da bize yaz mutlaka canim merakla bekliyoruz!!!
Hiloş ben senden çok umutluyum önce sen arkadanda ben o derece yani totem yaptım ister stres ol ister olma çabuk hamiş kal sıra var burdaBirsumm güzel haberlerini bekliyorumm
beyazkelebek ve perim umarım bu ay son olur hepimiz gebe kalsak ne güzel
eminem testtini bekliyoruzzz
huzurum ne oldu dlycem ama tahmin edebiliyorum yorgunluk uykusuzluk vs vs heralde
ozimmm maşalllah size,nasıldı bebiş ultrason fotosu koysana?geç döllenme glbiydi başta ama normal haftasını yakalamış,igneler nasıl zormu?
Aksum ben senden hbr bekliyorum bi yer daha gördüm yakında acılacak diyo güzel bi yere benziyordu
canım inşallah sorun düzelir biz herzaman burdayız istediğin zaman içini dökebilirsinmoralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook
bebişine 1 ay daha yaklaştın canım kaç gözyaşı kaç ay kaldı bilmiyoruz ama 1 ay daha yaklaştığını biliyoruzkızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh
Duygucum herşey güzel gönlünce olsun ömrün boyunca gelicek dimi inşallahozim gozlerm doluyo be cnm oyle içimden hissedıorm ki mutlulgunu kelimeler tarfsiz gerçekten maşallaah dıormm size kocamannn bi maşalalhhhhh
yagmurum bnm gibi yapıosn sen şu anda ben de tedavi suresnce gezdm tozdum yürüdm yüzdm mutlu oldkça herşey gerçekten yolnda gtti sanrm en onemli şey ii şeyler hissetmek vucudumuzu sevdgmz şeyler yaparak kasmamak rahat bırakmak ondan sonrası su gibi olup gecıo zaten aynenn dvmm cnmama aşılama gunnde yüzme yok tabii ki o zaman ohh yan gel yat hayatmmm
meganm haklısın kuzucum bakıcam bi kere daha yne aynı şey olursa ondan sonra düşnücem bşeyler bakalm ....
perimmm eceye guzel bi kardes gelcek senden bak umudumuzu hiç bırakmıorz tmm mı bu dedklerimi bi gun hatırlatcaksn banaaaa
benimdeeeeee pok temizlemek ve uykusuzluktan bitmiş bile olsam topuklu ayakkabılarımda bebek arabası kullanmak istiyorum avmlerdeBenimde acaip hamilelik takvimi yapasım vaarr göbek büyütesim varrr hatta bebek boku temizleyesim varrrrr bu uykusuzlukların bir anlamı olur be yaa
eminemm nasip değilmiş bebişe 1 ay daha yaklaştın en hayırlı ve kısa zamanda gelicek inşallahben gebe değilimm validemmm
İldacım hoşgeldin canım kızın nasıll öp onu benim için
Birsumum inş bi dahaki aya hayırlısıyla gelsin inş.
Hakanozge tebrik ederim allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Ztarım rüyamda seni gördüm dogum yapmıştın bizde tebrik ediyorduk ama böyle birebir yanındaydık cok güzeldi böyle bayram havası vardı
Ohh ketenhelvam ellerine saglık olur arada öyle hatta bana cok sık olur:)
didoo hatırlayamadımki bnm 21 i hatta ben bugün yüzsüzlük yapıp annemlere hatırlattım dedim arkadaşım gelcek hediyeleri onunla gönderebilirsiniz:):)
evt ztraım aklım sende valla ne zmn gelcek diye hayırlara vesile olsun ama bana cok az kaldı geliyo sonları beklemiycek benimde adımı bagır hee
Ohh ketenhelvam ellerine saglık olur arada öyle hatta bana cok sık olur:)
didoo hatırlayamadımki bnm 21 i hatta ben bugün yüzsüzlük yapıp annemlere hatırlattım dedim arkadaşım gelcek hediyeleri onunla gönderebilirsiniz:):)
evt ztraım aklım sende valla ne zmn gelcek diye hayırlara vesile olsun ama bana cok az kaldı geliyo sonları beklemiycek benimde adımı bagır hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?