Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neee öyle yasak mı olur ya bu adam sana takmış

neeeeee
deli mi bu adam yaaaa
ona ne işii aksatmıyosan yaniiii alla allaaaa

canım kurabiye istedi yaptım ama çok kötü omuş yaaaaaa offfff hiç bişiy beceremiyorum beeeennnnnn

300 gr un
200 gr tereyağ/matgarin
100 gr şker
tarçın,bol badem ceviz
hamuru uzun yılan haline getir 2 parmak kalınlığında kes ,kestiklerini çatalla azcık ez şerkil olsun
ya da yuvarlar şeklinde koy
esmerleince pişti demektirr canım çok lezzetli oluyo

ben boken yapıyorum kavanoza koyuyorum çayın yanına misss

canım inşallah hepimizin beişleri bu ay gelir artık
eğer pozitif değilsen erteleyebilirsin bence aşılamayı
ama sana şunu söyliyim benim önceki ay 4 yumurtam geçen ayda 2 yumurtam vardı rahim duvarı kalınlığı gayet iyiydi e2 vs. herşey yolundaydı olmadı çünki nasip değildi eğer nasipsen 1 tane yumurtayla olur ama senin kendini iyi hissestmende önemli rahim dvarı kalınlığını takip edin ilaç içiyorsundur heralde o bebeğin tutunması için çok öenmi yani döllendikten sonraki adım

herşeyin hayırlısı inşallah hepimizin yüzü güler allah büyüktür

bende c.tesi kontrole gidicem bakalım çatlatma iğnesi verir uhtemelen

Hiloş ben senden çok umutluyum önce sen arkadanda ben o derece yani totem yaptım ister stres ol ister olma çabuk hamiş kal sıra var burda

moralim inanılmaz bozuk kızlarrrr sebebini sormayın ama çok kötüyüm çooook
canım inşallah sorun düzelir biz herzaman burdayız istediğin zaman içini dökebilirsin

kızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh
bebişine 1 ay daha yaklaştın canım kaç gözyaşı kaç ay kaldı bilmiyoruz ama 1 ay daha yaklaştığını biliyoruz

Duygucum herşey güzel gönlünce olsun ömrün boyunca gelicek dimi inşallah

Benimde acaip hamilelik takvimi yapasım vaarr göbek büyütesim varrr hatta bebek boku temizleyesim varrrrr bu uykusuzlukların bir anlamı olur be yaa
benimdeeeeee pok temizlemek ve uykusuzluktan bitmiş bile olsam topuklu ayakkabılarımda bebek arabası kullanmak istiyorum avmlerde

ben gebe değilimm validemmm
eminemm nasip değilmiş bebişe 1 ay daha yaklaştın en hayırlı ve kısa zamanda gelicek inşallah

Gamzeee onun o suratını yirimmmm vuhuuu Rüzgarın yeni yaramazlık arkadaşıyla tanştık sanırım

veeeee Selamm gençlerrr

selam şekerler
bu kız tüm boş vaktimi alıyo resmen hastalığıda cabası oldu üstüne
idrar kültürü temiz çıkmayınca ilaca devam etmek zorunda kaldık
kavga dövüş 3 kişi zor içiriyoruz antibiyotiği
bitsede kurtulsak tabi tahlilinde temiz çıkması lazım

Meggilimin doğum günüsüymüş iyi ki doğmuş
Gamzeeee en çokda sana sevindim barışmışsınız ne güzel Allah bi daha ayırmasın inşallah
daha ne kaçırdım bilemiyorum geçmişi okuyamadım :44:

Perimmmm valla enerjin burdan bana yansıdı demek sıra var hee tmm ben elimi cabuk tutayım,sen akunpuktur tedavisini duydun mu hiç nasıl oluyor acaba o igneler nereye batıyor bikaç yerde daha duydum gebe kalmak için yaptıranlar var

eminemm o gıcık patronun ........
Diycem diyemiyorum ekmek parası işte ne yapalım cnm siz iyi olunda.

Didoo gecmiş olsun

ketenhelvam ne oldu cnm ya bende dün akşam kurabiye yapmak üzere yola cıktım ama ölçüler cok fazlaydı bize fazla gelir die azallttım ama bu sefer fırında birleşti şeklini görsen gülersin tadı oldu ama ,ne olcak hepimizin başına geliyo zmn zmn hele sen aynı zamanda 2 cocukla ugrasıyorsun kendine haksızlık etme

Ztarım rüyamda seni gördüm dogum yapmıştın bizde tebrik ediyorduk ama böyle birebir yanındaydık cok güzeldi böyle bayram havası vardı

eminem gerçektende patronuna gıcık oldum neyse ewinde net warsa ordan takıl bari kuzumildacım tarif için çok sağol onuda yarın deniyim bari malum bugünlük boyumun ölçüsünü aldımhilalcim walla benimkilerin hem tadı hemde görüntüsü kötüydü malesef:120:bide knorun rulo köfte harcını denedim bugün önce biraz kıvamsız geldi hatta müşteri destek hattını arayıp ordakilere dert yandım ama dolaba koyduktan sonra bi tane pişirdim az önce tadımlık gayet güzeldi şükürrrdidem kızçene çok geçmiş olsun bu arada ha bide destek olan herkese çok teşekkürler biliyorum geçicek bu günler

Ztarım rüyamda seni gördüm dogum yapmıştın bizde tebrik ediyorduk ama böyle birebir yanındaydık cok güzeldi böyle bayram havası vardı

ay ne guzel sabah hayirlarina gitsin :)) insaallah az kaldi ya ondan gormussun.. bir de aklin bendeyse dogurdu doguracak diye..

Ohh ketenhelvam ellerine saglık olur arada öyle hatta bana cok sık olur:)

didoo hatırlayamadımki bnm 21 i hatta ben bugün yüzsüzlük yapıp annemlere hatırlattım dedim arkadaşım gelcek hediyeleri onunla gönderebilirsiniz:):)

evt ztraım aklım sende valla ne zmn gelcek diye hayırlara vesile olsun ama bana cok az kaldı geliyo sonları beklemiycek benimde adımı bagır hee

oyle mi dersin kuzu

bana da tam zamaninda olacak gibi geliyor ya haydi hayirlisi bakalim

hislerin kuvvetli midir

bir arkadasim diyor ki gecen benden dua istemislerdi dogum yaklaslti diye, hem de hic alakam olmayan insanlarin isimlerini vermislerdi ve ben ne hikmetse onlarin bile ismini hatirladim diyor. bakalim insaallah bende size dua edicem o animda

aynıymıs demekki

Yok ztraım öyle müneccim bi tarafım hiç yok rüyalarımıda genelde hatırlamam gamzenin hisleri kuvvetli
söyle tabi bizim adlarımızıda vesile olur inş çatır catır gebe kalırız

Oooo çifte kutlama yaparız o zmn dido,ya ben dogum günlerini çok seviyorumm böyle içim kıpır kıpır oluyo burcumuda cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…