yarın misafirim var aylardır yapmadığım temizliği 2 saatte bitirdimeteklerim tutuştu ne zmndır insan içine çıkmıyodu evim
oohhh sefan olsun walla bende annem olmsa harap durumdayım temizlşik konusundabu arada merve sana bişey sorucam konu açmak istediğimizde ne yapıyoruz sen biliyormusun:26:
canım inşallah hepimizin beişleri bu ay gelir artık
eğer pozitif değilsen erteleyebilirsin bence aşılamayı
ama sana şunu söyliyim benim önceki ay 4 yumurtam geçen ayda 2 yumurtam vardı rahim duvarı kalınlığı gayet iyiydi e2 vs. herşey yolundaydı olmadı çünki nasip değildi eğer nasipsen 1 tane yumurtayla olur ama senin kendini iyi hissestmende önemli rahim dvarı kalınlığını takip edin ilaç içiyorsundur heralde o bebeğin tutunması için çok öenmi yani döllendikten sonraki adım
herşeyin hayırlısı inşallah hepimizin yüzü güler allah büyüktür
bende c.tesi kontrole gidicem bakalım çatlatma iğnesi verir uhtemelen
veeeee Selamm gençlerrr
Perimmmm valla enerjin burdan bana yansıdı demek sıra var hee tmm ben elimi cabuk tutayım,sen akunpuktur tedavisini duydun mu hiç nasıl oluyor acaba o igneler nereye batıyor bikaç yerde daha duydum gebe kalmak için yaptıranlar var
ketenhelvam ne oldu cnm ya bende dün akşam kurabiye yapmak üzere yola cıktım ama ölçüler cok fazlaydı bize fazla gelir die azallttım ama bu sefer fırında birleşti şeklini görsen gülersin tadı oldu ama ,ne olcak hepimizin başına geliyo zmn zmn hele sen aynı zamanda 2 cocukla ugrasıyorsun kendine haksızlık etme
Everyimm gözün aydın insan cok özlüyor valla uzak olunca sende baya iyi dayandım kocanla hasret giderin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?