Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayyy didoooo bu zilli cok tatlı olmuş hele o ayak beni benden alıyo bide mutlu cocuk belli oluyo ya huzurlu belli

Ya kızlar benle alakası yokta bnm görümcemde de kan pıhtı.oldugundan dolayı dogum kontrol hapını düzenli kullanamıyor sizler dogum sonrası hangi yöntemi kullanıyorsunuz?yani igne ,spiral,vs yaptırıp memnun olan varmı

didooooooooooooo
maşallah zilli cadımıza

petshopta bunlar ve bunlara benzer şeyler var..
alelacele 2 foto çekiverdim

didemmmmmmmmmmmmmm maşallah ya tam ısırmalık

yarın misafirim var aylardır yapmadığım temizliği 2 saatte bitirdim eteklerim tutuştu ne zmndır insan içine çıkmıyodu evim

yarın misafirim var aylardır yapmadığım temizliği 2 saatte bitirdim eteklerim tutuştu ne zmndır insan içine çıkmıyodu evim

oohhh sefan olsun walla bende annem olmsa harap durumdayım temizlşik konusundabu arada merve sana bişey sorucam konu açmak istediğimizde ne yapıyoruz sen biliyormusun:26:

Yaa ketenhelvam benimde konu açsasım var ama cepten giriyorum şimdi bi yerde konu aç butonu vardı
bende refleksoloji ve akupunktur hakkında merak ettiklerim var gebe kalmak için yaptıranlar veya düşük yapanlar tercih ediyorlar ama nerde kim tarafından ne kadara yapılıyor kafamda çoooook soru var

evet canim estogen vericek yarin asilamadan sonra ona baslicakmisim, sabah bir aksam 1 hap.
rahim duvari inceyken olmuyor biliyorum. bakalim estrogen in faydasi olcak mi.
bi de obur ay klomid yerine letrozole e gecebilriiz dedi bakalim..
ben de dun gece catlatma ignemi vurdum, cok zor degilmis, ince zaten baya ignesi.
sonra da sitenin jimnastik salonuna gittik esimle biraz spor yaptik.
igne de heralde iyie yayilmistir :)
bugun sabah canim bi gebelik testi yapmak istedi, igneden dolayi pozitif oluyor ya,
soyle adam akilli bi pozitif goreyim diye :)
unuttum ama sonra yapmayi..

evet hilal bak sira sende, sonra bize gelir ins belki bi gun sira da... akupunktur ben de cok merak ediyorum, ama normal tedavinin yaninda oluyor mu, ayrica bos tedavisiz bi ayda mi yapmak lazim acaba? bizim eve yakin bi salon varmis. bi sormam lazim ama cesaret edemiyorum :/

Gamze cim annenin kopegi cok komikmis cidden :) kiskanc kopek hic gormemistim :)
Didem cim kizina masallah.. cok mutlu bir bebege benziyor :)
Meg cim hem yeni yasin hem de yeni is yerin hayirli olsun canim..
bizim de akvaryumumuz var, 6 tane renkli baligimiz var, cok seviyoruz onlari :)
ztar cim hadi bakalim ins saglikla kucagina alirsin canim, sanci baslayinca haber et bize de,
ablamla ayni anda dogurcaksiniz sanirim, onun due date i de 5 mart.
ay cok heyecanli hadi bakalim Allah kolaylastirsin..

ketenhelvacim, derdin neyse Rabbim derdine derman versin ins canim..
tanger cim sana da buyuk gecmis olsun, kaybini bilmiyordum, ins her sey cok guzel olur canim senin icin de..

hepinizi opuyorum kizlar, islerime bakayim biraz ben de.
dun bosu bosuna calismisim, tatilmis :/ bugun daha az calisabilirim o yuzden :)

kelebekim tesekkur ederim benim dua date de 2 mart bakalim insaallah guzel olur hersey. hakikaten ablanla pek bir yakinmisiz. sende tedavilerle ugrasiyorsun insaallah bu kadar ugrasin, imtihanin sonunda Rabbim sana seker mi seker birsey emanet edecek.

tanger im ben inan ne diyebilecegimi bilemiyorum bu durumlarda. senin kaybini ilk okudugumda ben bile oyle kotu olmustum ki, senin psikolojinin duzelmesi de zamanla olacak elbette. Rabbim yardimcin olsun arkadasim. zaman,, zaman,, zaman,, insaallah sende, esinle iliskiniz de en kisa zamanda duzelirsiniz.

sen gel yaz burda bizlere. kendinden , haberdar et. eger sana iyi geliyorsa bizimle muhabbet et. kendine de cok iyi bak

naber kizlarrr biz iyiyiz, kocacim gelecek coooooooooooook mutluyum. daha fazla dayanamadim ayri kalmaya dedi, 2 aydir gormuyorduk birbirimizi. o kadar yoldan gelecek sadece bir haftaligina ama bana ilac gibi geldi. artik dayanma gucum kalmamisti, sabredemiyordum. onu gormek cooook iyi olacak. sonra da dogum icin zaten az kaldi geri kalan zaman daha rahat gecer umarim. opuyorum sizleri

ben geldim ama kimse yokk
meegg canımm tükkanın çok güzel olmuş bol kazançlar olsun inşallah

Kelebegim valla bende merak ediyorum genelde tüp bebek merkezlerinde tedaviyle birlikte yaparlarmış,gebe kalamayanlara da yapıyorlarmış nette başarı oranı %50 diyorlar,refleksoloji içinde güzel seyler okudum ama malum bu bebek sektörü sömürülmeye cok açık,çünkü herkes herşeyi yapmaya hazır ondan iyi araştırmak lazım

Everyimm gözün aydın insan cok özlüyor valla uzak olunca sende baya iyi dayandım kocanla hasret giderin bol bol

Everyimm gözün aydın insan cok özlüyor valla uzak olunca sende baya iyi dayandım kocanla hasret giderin bol bol

cooook zor hılalcım ayrı kalmak, gercekten hep ileride mutlu sekilde yasayacagimizi dusunup sabretmeye calisiyorum ama bazen dayanamiyorum. o yuzden esimi gormek bana cok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…