Yaa ketenhelvam benimde konu açsasım var ama cepten giriyorum şimdi bi yerde konu aç butonu vardı
bende refleksoloji ve akupunktur hakkında merak ettiklerim var gebe kalmak için yaptıranlar veya düşük yapanlar tercih ediyorlar ama nerde kim tarafından ne kadara yapılıyor kafamda çoooook soru var
kızlar bu bal çörekotu karışımı nasıl oluyor ne sıklıkla yemek lazım? ve ne zaman yemek gerekiyor? bu arada yavruları olanların yavrusunu Allah bağışlasın, yavrucuk isteyenleri Allah yavrularla müjdelesin :) Allah herkesin gönlüne göre versin inş...
bizzat o karışımla hamile kalmış biri olarak yazabilirim:))
yumurta tembelliğim vardı 2. ayda hamile kaldım
adetin 2. günü ile 12.günleri arasında yeniyor.
günde 2 defa yada 1 defa yiyebilirsin :)))
senin sorunun ne peki biliyormusun *?
Canım inşlalah önümüzdeki ay gelsin hayırlısıyla minik mucizenkızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh
Gamze kızzz bu nasıl köpek kendini bebişmi sanıyorAnnemin köpeği ateş rüzgarı kıskanıyo emziğini çaldı rüzgar ayakta sallanıyo diye ayakta sallanarak uyuyoEki Görüntüle 636744
Canım hiç denk gelemedik seninle Allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben bebeişini görmedim ne zaman foto ekleyeceksin albüme eklesene
inşhilaliminş geçer uykuzuluk insanı bitiriyo kuzum çok skain aslında ağrısı yoksa karnı toksa hiç ağlamıyo bile uyansa bile izliyo beni sadece ne sallanma ne bişey memede uyuyo o kadar ama bu gaz onu çok yıpratıyo benide tbi zormuş onu anladım hilaim günlük ılık suyla duş alıyorum kuzum uçlarında sıkıntı yok yara değil ama hani bütünlemesine ağrı sızı oluyo emerken oda humanın çayı yok eczanelerdenmi almak lazım onu aldırayım bugün ben cnaım
etmezmiyyim eminem ederim tabi her fırsatta dile geiriyorum zaten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip et diye rabbim gönlünüze göre versin iş eminem zor geçiyo uykusuzluk yorgunluk biraz ağır geldi birde kimsemiz yok yaa biraz sinirlerimde iyi değil ancak uzaktan kumanda gibi yönteiyolar çok bilmiş gibi dayanamıyorum sinrilerim alt ist oldu inş geçer kuzum iyi olsunda geçer tbi ama bende payımı alıyorum yani tmm sütüm yok demiycem emienm şey kayanana eminem
Senin patrona kafa göz dalasım var benimKIZLAR BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ GELEMİCEM ÜZGÜNÜM
SEBEBİ NEMİİ PİSS PATRONN BAŞKA NE OLACAK YASAKLADI
ÇOK BİLMİŞ NE OLACAK ARTIK BURDAN BU SİTELERE GİRMEYECEKMİŞİM
NEYSE ÖPÜYORUM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM YİNE AMA HERAN TEPEMDE
Mahşallah subhanallah çok tatlı olmuş büyümüş ben çok özelemiştimmmmm pijamalarını sevsinler onun süslüüü ayakından bir diş alabilirmiyim
Megim tükkanın hayırlı uğurlu olsun çok güzel
Ohh mis gibi olmuştur evin
yarın misafirim var aylardır yapmadığım temizliği 2 saatte bitirdimeteklerim tutuştu ne zmndır insan içine çıkmıyodu evim
Canım çok sevindim senin adınaaaanaber kizlarrrbiz iyiyiz, kocacim gelecek coooooooooooook mutluyum. daha fazla dayanamadim ayri kalmaya dedi, 2 aydir gormuyorduk birbirimizi. o kadar yoldan gelecek sadece bir haftaligina ama bana ilac gibi geldi. artik dayanma gucum kalmamisti, sabredemiyordum. onu gormek cooook iyi olacak. sonra da dogum icin zaten az kaldi geri kalan zaman daha rahat gecer umarim. opuyorum sizleri
cooook zor hılalcım ayrı kalmak, gercekten hep ileride mutlu sekilde yasayacagimizi dusunup sabretmeye calisiyorum ama bazen dayanamiyorum. o yuzden esimi gormek bana cok iyi gelecek
canım ilk gebeliğimde evlendikten 1.5 ay sonra hamile kalmıştım. ondan sonra da ne hap kullandım ne de başka bir yöntem... ben korunmadım yani ama 3 aydır anlayamadığım şekilde olmuyor.. üstelik çok ağrım oluyor normalde olmazdı böyle. yarın da hastaneye gideceğim bakalım dr.ne diyecek canım. senin yavrunuda Allah en kısa zmanada kucağına almayı nasip etsin inş.
ne güzel bir kere hamile kalmışsıın
tabi doktora git bi kontrole alırlar en azından benimde bir düşügüm var
ondansonra da gitmiştim kontrole yumurtalarım büyümüyordu doktor tembel biraz demişti .. eger seninde öyleyse bu karışım yardımcı olur sana.
3 ay normal bir süre ama cok kafana takma istersen ama bu tür şeylerde şansı yükseltir :)) bence cok gecmeden yine hamile kalırsın inşallahh
düşüğün sebebi belli mi peki?
ne kadarlıkken düştü?
bebekler ikizdi teki düştü ondan sonra yeniden gebe kaldım 2 kez ikiside düştüsonra korunduk şimdi olmuyor nedense :::::::S
eşin göreve mni gidiyor? benim eşimde gidiyor zaman zaman çok zor çokAllah kolaylık versin inş.
naber kizlarrrbiz iyiyiz, kocacim gelecek coooooooooooook mutluyum. daha fazla dayanamadim ayri kalmaya dedi, 2 aydir gormuyorduk birbirimizi. o kadar yoldan gelecek sadece bir haftaligina ama bana ilac gibi geldi. artik dayanma gucum kalmamisti, sabredemiyordum. onu gormek cooook iyi olacak. sonra da dogum icin zaten az kaldi geri kalan zaman daha rahat gecer umarim. opuyorum sizleri
ben geldim ama kimse yokk
meegg canımm tükkanın çok güzel olmuş bol kazançlar olsun inşallah
Kelebegim valla bende merak ediyorum genelde tüp bebek merkezlerinde tedaviyle birlikte yaparlarmış,gebe kalamayanlara da yapıyorlarmış nette başarı oranı %50 diyorlar,refleksoloji içinde güzel seyler okudum ama malum bu bebek sektörü sömürülmeye cok açık,çünkü herkes herşeyi yapmaya hazır ondan iyi araştırmak lazım
slm canlardun gece guzel bi uyku uyudk kızımla şükrler olsn ki yne kaşntı oldu ama uyumamızı engellemedi gunduz de biraz uyumşm gerçekten çok ii geldi
bugun azcık cnm sıkldı kardesm bi ay oldu işe grdi o servis tamamen kapatıomş bi ay sonra yne iş bulma telaşı ama rabbim nice kapılar açar inşş herşeyde bi hayır vardır
bi de manyaklıgn otesnde bi komşmşz var dger komşyla düşmanlar resmen ama arada biz de zarar goruorz huzrsuz oluorz yaptıgı şeyler akıl sır ermez ona da cnm sıkldı Takdiri İlahi dıorm başka da bşey demıorm bu iki şey dışında gayet iim çok şükr
suesue kasinti hamilelikten mi oluyor canim ? bende birkac gundur var rahatsiz ediyor, psikolojik mi diye dusunuyordum ama icten icten geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?