Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalcim adet zamanın gecti mi?
bal + çörek otuna devam edicekmisin merak ettim...

kızlar bu bal çörekotu karışımı nasıl oluyor ne sıklıkla yemek lazım? ve ne zaman yemek gerekiyor? bu arada yavruları olanların yavrusunu Allah bağışlasın, yavrucuk isteyenleri Allah yavrularla müjdelesin :) Allah herkesin gönlüne göre versin inş...

bizzat o karışımla hamile kalmış biri olarak yazabilirim:))
yumurta tembelliğim vardı 2. ayda hamile kaldım

adetin 2. günü ile 12.günleri arasında yeniyor.
günde 2 defa yada 1 defa yiyebilirsin :)))

senin sorunun ne peki biliyormusun *?

canım ilk gebeliğimde evlendikten 1.5 ay sonra hamile kalmıştım. ondan sonra da ne hap kullandım ne de başka bir yöntem... ben korunmadım yani ama 3 aydır anlayamadığım şekilde olmuyor.. üstelik çok ağrım oluyor normalde olmazdı böyle. yarın da hastaneye gideceğim bakalım dr.ne diyecek canım. senin yavrunuda Allah en kısa zmanada kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar ben regl oldumm..
nasib degilmiş bu ay..
nasibim önümüzdeki aylara inşallahhhh
Canım inşlalah önümüzdeki ay gelsin hayırlısıyla minik mucizen
Annemin köpeği ateş rüzgarı kıskanıyo emziğini çaldı rüzgar ayakta sallanıyo diye ayakta sallanarak uyuyo Eki Görüntüle 636744
Gamze kızzz bu nasıl köpek kendini bebişmi sanıyorAilenle barışmana çok sevindim
Nasıl özlemişsinizdir birbirinizi büyük buluşma nasıl duygusal bir an olmuştur çok şükür Allah bir daha ayırmasın sizi
rüzgar ne yaptı köpeği görünce
Canım hiç denk gelemedik seninle Allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben bebeişini görmedim ne zaman foto ekleyeceksin albüme eklesene
Senin patrona kafa göz dalasım var benimNe kadar gıcık bir adam bu yaaa
Sensiz olmaz gelirsin sen yine çaktırmadan yada akşamları evden girersin.,
Canım inşlalah Bu ay olmazsa öbür ay gelecek hayırlısıylsa bebişin
Mahşallah subhanallah çok tatlı olmuş büyümüş ben çok özelemiştimmmmm pijamalarını sevsinler onun süslüüü ayakından bir diş alabilirmiyim

petshopta bunlar ve bunlara benzer şeyler var..
alelacele 2 foto çekiverdim
Megim tükkanın hayırlı uğurlu olsun çok güzel
Ayy ne güzel hep hayvanseverlerle muhatap olucaksın o dükkanda

yarın misafirim var aylardır yapmadığım temizliği 2 saatte bitirdim eteklerim tutuştu ne zmndır insan içine çıkmıyodu evim
Ohh mis gibi olmuştur evin Temizlik yoruyor ama sonrasında yaağını uzatıpta evinin mis gibi olduğunu bilmek çok güzel
Canım çok sevindim senin adınaaaa

Son düzenleme:

ne güzel bir kere hamile kalmışsıın
tabi doktora git bi kontrole alırlar en azından benimde bir düşügüm var
ondansonra da gitmiştim kontrole yumurtalarım büyümüyordu doktor tembel biraz demişti .. eger seninde öyleyse bu karışım yardımcı olur sana.

3 ay normal bir süre ama cok kafana takma istersen ama bu tür şeylerde şansı yükseltir :)) bence cok gecmeden yine hamile kalırsın inşallahh
düşüğün sebebi belli mi peki?
ne kadarlıkken düştü?

bebekler ikizdi teki düştü ondan sonra yeniden gebe kaldım 2 kez ikiside düştü sonra korunduk şimdi olmuyor nedense :::::::S

bebekler ikizdi teki düştü ondan sonra yeniden gebe kaldım 2 kez ikiside düştü sonra korunduk şimdi olmuyor nedense :::::::S

anladım canım, gecmiş olsun .. o zaman senin doktora gitmen lazm
bu kadar düşükte başka bir sorun vardır
sen zaten hamile kalabiliyormuşsun
bal çörekle pek işin olmaz gibi:)))

Allah ın izni ile yine olur
ama bunların doktor kontrolünde olması en doğrusu canım düşün sebebi pek cok sey olabilir..

Allahım sen nasıl şeker neşeli bişiysin böyle maşallah 41 kereeee
yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın

petshopta bunlar ve bunlara benzer şeyler var..
alelacele 2 foto çekiverdim

meg ne güzel ypmışsın rengarenk valla hani bebeği olup hersei almak isteyen gibi bi hayvanım olsa hepsinden almak isterdim yaniiii
Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin
Helal olsun sana :))))

eşin göreve mni gidiyor? benim eşimde gidiyor zaman zaman çok zor çok Allah kolaylık versin inş.

yok canim biz esimle yurt disinda yasiyoruz normalde
ben hamileligimin son zamanlarini burda gecirmek icin geldim.
ilk defa boyle ayri kaldik evlendigimizden beri cok zor geliyor, bebek icin katlanmaya calisiyorum
dogumdan sonra bebegimizin de 40i ciktiktan sonra gidicem insallah yeniden evimize

sana da Allah kolaylik versin ayrilik gercekten zor ama saglik olsun hepimiz iyi olalim bir sekilde geciyor.

Allah kavustursun canim, cok zor biliyorum, ben de evlendikten sonra aylarca ayri kaldim esimden, 2-3 haftada bi geliyordu ama cok zor oluyordu yine de...

ben geldim ama kimse yokk
meegg canımm tükkanın çok güzel olmuş bol kazançlar olsun inşallah

arada sirada geliyoruz canim ya oldugu kadar, biraz is biraz sohbet :) patronlar duymasin :)

refleksoloji neymis ki hic duymadim ?
akupunktur normalde sadece gebelik icin degil de insanlar alternatif tip yani normal hastaliklarindan kurtulmak icin de kullaiyorlar,
benim turkiyedeyken bi arkadasim ankarada oyle bi doktora gitmisti meshur birisiymis,
akupunktur arti cok saglam bi diyetle (yani 15 gun su icmisti sadece) bel fitigi gecmisti kizin, baya da bi zayiflamisti.
cok firsatcilik yapmazlar ins.
1 seans yetmez diyorlar, 4 seans filan lazimmis. ama olsun ya stresten olmuyorsa (kendi adima konusuyorum) belki stresimi alir ve rahatlarim.
bi tane yoga video su indirecekti esim, onu da yapmak istiyorum stres icin, inc iyi gelir.

meryem cim kayiplarin icin cok gecmis olsun.
pihtilasma ya bakildi mi? ins bi seyin yoktur sag salim tekrar hamis kalirsin ve kucagina alirsin,
ama tekrarlayan dusuklerde pihtilasma proteinlerine ve mutasyon a bakiyorlar canim haberin olsun.
pihtilasma varsa aspririn veya kan sulandirici igne kullaniyorsun seviyesine gore.

essue cim, bal tarcin corek otu da denedim ben olmayinca olmuyor kuzum..
ama sende ise yaramis bak coook sevindim, ins Rabbim tamamina erdirsin. kiz mi erkek mi? Allah anali babali buyutsun ins :))

oy oy oy topigimiz dolmus tasmis bissuru kizlar gobikliler bebisliler gelmis masallah :):)

slm canlar dun gece guzel bi uyku uyudk kızımla şükrler olsn ki yne kaşntı oldu ama uyumamızı engellemedi gunduz de biraz uyumşm gerçekten çok ii geldi
bugun azcık cnm sıkldı kardesm bi ay oldu işe grdi o servis tamamen kapatıomş bi ay sonra yne iş bulma telaşı ama rabbim nice kapılar açar inşş herşeyde bi hayır vardır
bi de manyaklıgn otesnde bi komşmşz var dger komşyla düşmanlar resmen ama arada biz de zarar goruorz huzrsuz oluorz yaptıgı şeyler akıl sır ermez ona da cnm sıkldı Takdiri İlahi dıorm başka da bşey demıorm bu iki şey dışında gayet iim çok şükr

megimmm dukkan harika gorunuo gerçekten gelenlerin butun bu aksesuarlarda aklı kalcak gör bak bi sürü de dvmlı muştern olcak çok başarlı olcaksn kuzum bnm bol kazançlar olsun inşşşşşşşş

Evt every zor ama sayılı gün olunca insan bi şekilde dayanıyor bazen bende annemleri özlüyorum eşim alalım bilet git diyor ama bu seferde eşimi özlüyorum nadirde olsa birlikte gittikmi deymeyin keyfime

kelebegim bnm annemde akupukturla hemde kızılayda yaptırdı ve diyetle 20 kilo vermişti bnm dügün zamanında,refleksolojide aynı alternatif tıbba giriyor ayak masajı ama özel noktalara yapılıyormuş ama işte onunda uzmanı varmış

elibeses tatlum bu ay ben saldım karar aldım hiç düşinmiycem die ama yaparım ben çok sevdim bu karışımı

heee elissss ses ver bacımm ?

cok sukur bak azaliyor artik kasintilar :):)
kardesin de ins yeniden is bulabilir.. Rabbim bi kapiyi kapar baskasini acar demisler.
komsunuza da Allah akil fikir versin, hic bulasmayin bence kendi kendilerine kavga etsinler dursunlar :)

suesue kasinti hamilelikten mi oluyor canim ? bende birkac gundur var rahatsiz ediyor, psikolojik mi diye dusunuyordum ama icten icten geliyor.

sorma cnm iki haftadan beri uyku uyuamıorm gttm dra tahller yapldı karaciger fonskyonlarına bakldı bi sıkntı çıkmadı çok şükür ki cildiyeciye yonlendrdi drum o da bi liste verdi bazı yiyecekleri yememem gerekıomş onlar yapablrmş losyon verdi dkkat edıorm yedklerme falan azaldı ama yne de oluo kaşntılar pslkjk de olablr cnm tam nedeni belli degl yani ama bazı hamileliklerde oluomş bebş gelnce gecıomş hemen

Evt every zor ama sayılı gün olunca insan bi şekilde dayanıyor bazen bende annemleri özlüyorum eşim alalım bilet git diyor ama bu seferde eşimi özlüyorum nadirde olsa birlikte gittikmi deymeyin keyfime

kelebegim bnm annemde akupukturla hemde kızılayda yaptırdı ve diyetle 20 kilo vermişti bnm dügün zamanında,refleksolojide aynı alternatif tıbba giriyor ayak masajı ama özel noktalara yapılıyormuş ama işte onunda uzmanı varmış

elibeses tatlum bu ay ben saldım karar aldım hiç düşinmiycem die ama yaparım ben çok sevdim bu karışımı

elissss ses ver bacımm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…