- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Evt every zor ama sayılı gün olunca insan bi şekilde dayanıyor bazen bende annemleri özlüyorum eşim alalım bilet git diyor ama bu seferde eşimi özlüyorum nadirde olsa birlikte gittikmi deymeyin keyfime
kelebegim bnm annemde akupukturla hemde kızılayda yaptırdı ve diyetle 20 kilo vermişti bnm dügün zamanında,refleksolojide aynı alternatif tıbba giriyor ayak masajı ama özel noktalara yapılıyormuş ama işte onunda uzmanı varmış
elibeses tatlum bu ay ben saldım karar aldım hiç düşinmiycem die ama yaparım ben çok sevdim bu karışımı
heee elissss ses ver bacımm ?
sorma cnm iki haftadan beri uyku uyuamıorm gttm dra tahller yapldı karaciger fonskyonlarına bakldı bi sıkntı çıkmadı çok şükür ki cildiyeciye yonlendrdi drum o da bi liste verdi bazı yiyecekleri yememem gerekıomş onlar yapablrmş losyon verdi dkkat edıorm yedklerme falan azaldı ama yne de oluo kaşntılar pslkjk de olablr cnm tam nedeni belli degl yani ama bazı hamileliklerde oluomş bebş gelnce gecıomş hemen
yarin esimin dogum gunu bi de, offf surekli unutuyorum.
cok kotu bi esim ben.
pasta yapmam lazim, hediyesini sevgililer gununde vermistim onceden
ama yine de kutlamak lazim ayip olur. 30 yasina giriyor. canim kocam benim :)
cok sukur bak azaliyor artik kasintilar :):)
kardesin de ins yeniden is bulabilir.. Rabbim bi kapiyi kapar baskasini acar demisler.
komsunuza da Allah akil fikir versin, hic bulasmayin bence kendi kendilerine kavga etsinler dursunlar :)
evt cnm çok şükür uyyablmek çok guzel az olsa da oluo hala ama artık takmıorm yeter ki uyuym geceleri son uykular olcak bunlar zaten
bulur cnmm inşşşş belki devreder buyuk bi firmanın servisi cunku başka birinin tkrar açması buyuk olaslık
aminnnnnn cnm bulaşmıorz cnm mahkemelkler zaten ikisi bi gör mahkemeler avukatlar polsler biz dışındayız ama bi mahkeme de biz de var hiç bi sucumuz yokken arada kaynıorz ama allahım büyük bi şeklde sıyrılcaz biz onların bu durumu kmse anlamıo ama bu husumet başka boyutlara gdıo Rabbim akıl versn ıslah etsn ...
Evt every bencede arada güzel oluyor
aa bu arada elibeses essue cnm
duygumm sen nasılsın bi yardımım dokunursa yapayım söylemen yeter biliyosun dimi
son zamanlar nasil geciyor canim
cabuk geciyor mu
heyecan coktur
anladim canim umarim yoklamaz seni sIkInti vermez
benimki de ne anlamadim ama artarsa ben de gorunurum
zaten hamile oldugumdan beri dis tedavisi oldum 2 ay , kanal tedavisinden enfeksiyon tedavisine hersey yapildi disime
sonra goz icin gittim bugun, damarlanma vardi ve goz numaram miyop ilerledi saniyordum dusmus hamileliktehormonlar olumlu yonde etki yapmis lens numarami degistirdik ama dogumdan sonra ne olur bilinmez
kasinti da icten icten gelip bir iki yokladi kabardi falan ama bakalim durum ne olacak
Sagol duygum sende iyiki varsın bişeye ihtiyacın olursa ben yakındayım canında sıkılırsa dertleşiriz ama sendeki bu enerji hepimize yansıyo valla
bak işte dun yuzmeye gden anın tadını çıkaran kıza yakşmıo tutmucak galba sözüanladm canim benim hem kilo vermem hem rahatlamam lazim, akupunktur iyi olabilir ins o yuzden :)
elibeses i goremedim ben nick i mi degisti?
ben de dukan diyetine basliyim diyorum, yarin da asilama olcam.
sanirim tutmiycak bu ay diye surekli kafam baska yerlerde.
asilamayi erteleybilirdik ama artik igneyi filan yaptim,
bi de sigorta karsiliyor zaten pek bi sey odemiyoruz.
yaptiralim bari.
ben de 4 gun atak evresi yapicam dukan icin sonra da seyir.
hic dukan diyeti yapan var mi aranizda, yanlis topige soruyorum bu soruyu galiba :):)
canim ya hicbir sey kalmadi cok az kaldi kizin kucaginda olacakgecıo valla everym bak 40 gundu kaldı otuz gun tabi ben sezeryana gore hesapladgm için
ya aslnda tabi ağrlştı hareketlerm falan yorluorm artık cabuk çok yuruyemıorm falan sıkntıları var ama dedgn gibi heyecanı kıprdamaları yetıo insana şükürler olsn ki ben çok iyimser ve ve rahatmdr aslnda ama son zamanlarda illa bi korku oluo cnm bu da normal sanrm yakştkça gecen bi an sabah uyandm aklma kötü şeyler geldi sanki anlamş gbi hemen kıprdadı kuzucm herşeyi ii olacak inşşşşşş elmden geldgnde kalbimi ferah tutmaya çalşıorm Rabbime sıgınarak
inşş artmaz cnm snir bozucu oluo cunku ...kabarma yok bnm sadece dedgn gibi içten içe ...dvm ederse soylersn cnm dra
diş sorunu oluo cnm hamilelklerde ama çok şükür tedavisini yapıolar artık bebşlere doknmucak bi sürü spreyler uyuştrucular var cunku
inş goz numaran bi daha artmaz cnm havuç ye bol bol bi de balık yagı kapsulu çok iimş gozlere emzrrken de hiç bi zararı yokmş ...
canim ya hicbir sey kalmadi cok az kaldi kizin kucaginda olacakcok cok heyecanli dualarimiz seninle kolaycacik bir dogumla kavus kizina
sonra da bizler takip edelim seni
emzirirken miyop ilerleyebiliyormus, o yuzden o kapsulleri icerim herhalde
su an kullaniyor musun son 2 ayda bazen gerekli olabiliyormus sanirim
ben balik ve ceviz yiyorum bir ara birkac gun ictim sonra biraktim bulantilarim gecince hersey yiyebiliyorum cunku
ben hic beceremem pasta isini, goruntu guzel olur ama tadi cok kotuen guzeli hazir alip baska suprizler yapmak evde
Kelebek valla akupunktur işe yarayabilir ama güvenilir yer bulmak lazım bide o igneler neremize batcak o da önemli:)
bide ne demek olmıycak pozitif ol hiç ummadıgın anda geliverir bebiş,kocana da evin her tarafına güzel notlar yapıştır şöyle ufak bi pasta tamamdır eee hedlyesinide almışsın
bak işte dun yuzmeye gden anın tadını çıkaran kıza yakşmıo tutmucak galba sözü
neye inanırsak inan o oluo kuzucum ii düşnelm de ii olsn ne olur aşılama annda bol dua et ve ii şeyler düşün rahat bırak kendini tmm mı
Tükanı beğenmenize çok sevindim kızlar
Çok teşekkür ederim..
cnm tabii ki herşeyin hayırlısı olmazsa cnmz saolsn elbet oyle ya da boyle gelecek tabi ama neden bu sefer gelmesn ki olmaması için hiçç bi sebep yok Rabbim ol desn yeter kidogru diyosun canim, bi tane yenebilen caiz pastalarin oldugu bi dukkan var bakiyim oraya gidebilirsem aliyim ins.
ya da en kotu rulo pasta yaparim, yumurtam ve muzum eksik sadece.
ins canim, igneler iste tedaviye gore degsyor sanirim, mesela esimde kronik boyun agrisi var, o da gitmek istiyor aku ya, belki beraber gideriz.
guzel notlar yazmak super bi fikir canim :) bugun aksam isim var, yarin da asilama var, hangi ara yapicam bilmiyorum,
olmadi dogum gununu bi kac gun sonra kutlariz.
bizim labda biz kiz esi 30 yasina giriyor, psikolojik olarak zor bi donem diye, esine BMW araba almisti :) oha yani, ben kucucuk bi sey bile alsam esimin haberi olur.
o yuzden biraz ozel bi dogum gunu olmasi lazim aslinda..
cok dogru diyosun duygucum, ins olur, ama olmasa da pek umudum yoktu zaten deriz :)
hep dua ediyorum zaten.. 41 meryem suresine basladik, 6 mart ta bitecek ins, bat im da 6 mart a denk geliyor :)
meg cim tekrar hayirli olsun, sadece malzemeler mi var, hayvanlar da var mi? biz akaryuma bisiler almaya gidince bakiyoruz, kuslara kedilere falan cok tatlilar, aa ben korkuyorum diye simdilik sadece balik :) bi arkadasin evinin bahcesinde kuzusu vardi, cocuklar oynuyodu filan cok sirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?