Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladm canim benim hem kilo vermem hem rahatlamam lazim, akupunktur iyi olabilir ins o yuzden :)
elibeses i goremedim ben nick i mi degisti?

ben de dukan diyetine basliyim diyorum, yarin da asilama olcam.
sanirim tutmiycak bu ay diye surekli kafam baska yerlerde.
asilamayi erteleybilirdik ama artik igneyi filan yaptim,
bi de sigorta karsiliyor zaten pek bi sey odemiyoruz.
yaptiralim bari.

ben de 4 gun atak evresi yapicam dukan icin sonra da seyir.
hic dukan diyeti yapan var mi aranizda, yanlis topige soruyorum bu soruyu galiba :):)

yarin esimin dogum gunu bi de, offf surekli unutuyorum.
cok kotu bi esim ben.
pasta yapmam lazim, hediyesini sevgililer gununde vermistim onceden
ama yine de kutlamak lazim ayip olur. 30 yasina giriyor. canim kocam benim :)

anladim canim umarim yoklamaz seni sIkInti vermez
benimki de ne anlamadim ama artarsa ben de gorunurum
zaten hamile oldugumdan beri dis tedavisi oldum 2 ay , kanal tedavisinden enfeksiyon tedavisine hersey yapildi disime
sonra goz icin gittim bugun, damarlanma vardi ve goz numaram miyop ilerledi saniyordum dusmus hamilelikte hormonlar olumlu yonde etki yapmis lens numarami degistirdik ama dogumdan sonra ne olur bilinmez
kasinti da icten icten gelip bir iki yokladi kabardi falan ama bakalim durum ne olacak

arada kisa sureli ayriliklar iliskilerde iyi oluyor hilalcim
aski kuvvetlendiriyor
ama uzun sureli olunca cok zorluyor insani, omrumden omur gidiyor, cok sukur bebegim var ona bakiyorum ama bir parcam hep esimde oluyor

yarin esimin dogum gunu bi de, offf surekli unutuyorum.
cok kotu bi esim ben.
pasta yapmam lazim, hediyesini sevgililer gununde vermistim onceden
ama yine de kutlamak lazim ayip olur. 30 yasina giriyor. canim kocam benim :)

ben hic beceremem pasta isini, goruntu guzel olur ama tadi cok kotu en guzeli hazir alip baska suprizler yapmak evde

Kelebek valla akupunktur işe yarayabilir ama güvenilir yer bulmak lazım bide o igneler neremize batcak o da önemli:)
bide ne demek olmıycak pozitif ol hiç ummadıgın anda geliverir bebiş,kocana da evin her tarafına güzel notlar yapıştır şöyle ufak bi pasta tamamdır eee hedlyesinide almışsın

Evt every bencede arada güzel oluyor

aa bu arada elibeses essue cnm

duygumm sen nasılsın bi yardımım dokunursa yapayım söylemen yeter biliyosun dimi

cok sukur bak azaliyor artik kasintilar :):)
kardesin de ins yeniden is bulabilir.. Rabbim bi kapiyi kapar baskasini acar demisler.
komsunuza da Allah akil fikir versin, hic bulasmayin bence kendi kendilerine kavga etsinler dursunlar :)

evt cnm çok şükür uyyablmek çok guzel az olsa da oluo hala ama artık takmıorm yeter ki uyuym geceleri son uykular olcak bunlar zaten
bulur cnmm inşşşş belki devreder buyuk bi firmanın servisi cunku başka birinin tkrar açması buyuk olaslık
aminnnnnn cnm bulaşmıorz cnm mahkemelkler zaten ikisi bi gör mahkemeler avukatlar polsler biz dışındayız ama bi mahkeme de biz de var hiç bi sucumuz yokken arada kaynıorz ama allahım büyük bi şeklde sıyrılcaz biz onların bu durumu kmse anlamıo ama bu husumet başka boyutlara gdıo Rabbim akıl versn ıslah etsn ...

son zamanlar nasil geciyor canim
cabuk geciyor mu
heyecan coktur

Evt every bencede arada güzel oluyor

aa bu arada elibeses essue cnm

duygumm sen nasılsın bi yardımım dokunursa yapayım söylemen yeter biliyosun dimi

cnm kuzumm bnm saoll burda dertleşıorm ya sizle inan ilaç gibi gelıo
iii ki varsn ve ii ki varnszz hepnzzzzz

son zamanlar nasil geciyor canim
cabuk geciyor mu
heyecan coktur

gecıo valla everym bak 40 gundu kaldı otuz gun tabi ben sezeryana gore hesapladgm için
ya aslnda tabi ağrlştı hareketlerm falan yorluorm artık cabuk çok yuruyemıorm falan sıkntıları var ama dedgn gibi heyecanı kıprdamaları yetıo insana şükürler olsn ki ben çok iyimser ve ve rahatmdr aslnda ama son zamanlarda illa bi korku oluo cnm bu da normal sanrm yakştkça gecen bi an sabah uyandm aklma kötü şeyler geldi sanki anlamş gbi hemen kıprdadı kuzucm herşeyi ii olacak inşşşşşş elmden geldgnde kalbimi ferah tutmaya çalşıorm Rabbime sıgınarak

Sagol duygum sende iyiki varsın bişeye ihtiyacın olursa ben yakındayım canında sıkılırsa dertleşiriz ama sendeki bu enerji hepimize yansıyo valla

inşş artmaz cnm snir bozucu oluo cunku ...kabarma yok bnm sadece dedgn gibi içten içe ...dvm ederse soylersn cnm dra
diş sorunu oluo cnm hamilelklerde ama çok şükür tedavisini yapıolar artık bebşlere doknmucak bi sürü spreyler uyuştrucular var cunku
inş goz numaran bi daha artmaz cnm havuç ye bol bol bi de balık yagı kapsulu çok iimş gozlere emzrrken de hiç bi zararı yokmş ...

Sagol duygum sende iyiki varsın bişeye ihtiyacın olursa ben yakındayım canında sıkılırsa dertleşiriz ama sendeki bu enerji hepimize yansıyo valla

saol cnmm arkdasımm bnmmm ben de senn hep yanndaym brlkte hep guzel gunler gorcz inşşş

bak işte dun yuzmeye gden anın tadını çıkaran kıza yakşmıo tutmucak galba sözü
neye inanırsak inan o oluo kuzucum ii düşnelm de ii olsn ne olur aşılama annda bol dua et ve ii şeyler düşün rahat bırak kendini tmm mı

Son düzenleme:
canim ya hicbir sey kalmadi cok az kaldi kizin kucaginda olacak cok cok heyecanli dualarimiz seninle kolaycacik bir dogumla kavus kizina
sonra da bizler takip edelim seni

emzirirken miyop ilerleyebiliyormus, o yuzden o kapsulleri icerim herhalde
su an kullaniyor musun son 2 ayda bazen gerekli olabiliyormus sanirim
ben balik ve ceviz yiyorum bir ara birkac gun ictim sonra biraktim bulantilarim gecince hersey yiyebiliyorum cunku

yok cnm kullanmıorm bana cevz de balık da kaşntı yapan yiyecekler listesnde balık yagı da oyle ne yazık ki
emzrrken kullanaym dıorm cnm süte de gecıo ya hem çocuk için de çok yararlymş o zaman da ...
inşş cnm az kaldı hayırlısyla alcam kuzumu kucagma inşşşş
arkadan sa saglıkla huzurla sizler inşşşşşşşşşşşş

Tükanı beğenmenize çok sevindim kızlar
Çok teşekkür ederim..

ben hic beceremem pasta isini, goruntu guzel olur ama tadi cok kotu en guzeli hazir alip baska suprizler yapmak evde

dogru diyosun canim, bi tane yenebilen caiz pastalarin oldugu bi dukkan var bakiyim oraya gidebilirsem aliyim ins.
ya da en kotu rulo pasta yaparim, yumurtam ve muzum eksik sadece.

ins canim, igneler iste tedaviye gore degsyor sanirim, mesela esimde kronik boyun agrisi var, o da gitmek istiyor aku ya, belki beraber gideriz.
guzel notlar yazmak super bi fikir canim :) bugun aksam isim var, yarin da asilama var, hangi ara yapicam bilmiyorum,
olmadi dogum gununu bi kac gun sonra kutlariz.

bizim labda biz kiz esi 30 yasina giriyor, psikolojik olarak zor bi donem diye, esine BMW araba almisti :) oha yani, ben kucucuk bi sey bile alsam esimin haberi olur.
o yuzden biraz ozel bi dogum gunu olmasi lazim aslinda..

cok dogru diyosun duygucum, ins olur, ama olmasa da pek umudum yoktu zaten deriz :)
hep dua ediyorum zaten.. 41 meryem suresine basladik, 6 mart ta bitecek ins, bat im da 6 mart a denk geliyor :)

Tükanı beğenmenize çok sevindim kızlar
Çok teşekkür ederim..

meg cim tekrar hayirli olsun, sadece malzemeler mi var, hayvanlar da var mi? biz akaryuma bisiler almaya gidince bakiyoruz, kuslara kedilere falan cok tatlilar, aa ben korkuyorum diye simdilik sadece balik :) bi arkadasin evinin bahcesinde kuzusu vardi, cocuklar oynuyodu filan cok sirin :)

cnm tabii ki herşeyin hayırlısı olmazsa cnmz saolsn elbet oyle ya da boyle gelecek tabi ama neden bu sefer gelmesn ki olmaması için hiçç bi sebep yok Rabbim ol desn yeter ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…