Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ins canim :):)

bu arada biz asagi yukari ayni zamanlarda evlenmisiz :)
ankarada olmustu bizim dugun, hey gidi gunler..

ins canim :):)

bu arada biz asagi yukari ayni zamanlarda evlenmisiz :)
ankarada olmustu bizim dugun, hey gidi gunler..

evt demi iki ay var aramzda ne sıcak bi gundu ya temmuzda evlenmştk balayına bi hafta sorna gtmştk kuzenmn dugunu vardı cunku bi hafta arayla
gerçekten heyy gidi gunlerr heee ne cabuk gecıo zaman be

Son düzenleme:

teşekkürler yağmurcum

Ocak ayından itibaren petshoplarda canlı satışı yasaklandı..
bazıları her zamanki gibi yasağı deliyorlar
ancak ben hayvan satışı zaten yapmam!
çok karşıyım buna..
sırf cins oldukları için sürekli olarak çiftleştirilip üretilen ve sağlıksız koşullarda kafeslerde satın alınmayı bekleyen 4 ayaklı dostlara çok üzülüyorum..
sokaklar Türk kedisi,köpeği doluyken,bu cins merakı da nedir dimi..

bizim evde bir zilli var,ben onunla bol bol oynaşıyorum halihazırda zaten
sana da tavsiye ederim kedicik veya köpecik..
tekrar teşekkür ederim

Canım Allah duanı kabul etsin inşallah hayırlısıyla meryem suresi bitimindeki ay adet olmazsın inşalalh gelir minik mucizen

Duygum hastaneye giderken yanımızda bebek için göbek bakım seti bulunmalımı bilgin varmı yoksa dr mu yazacak
Acaba bebeğin göbeğinin çabuk kuruyup düşmesi için ne kullanmalı.
Birde gaz için en iyi ilaç hangisi bunlarıda alıp bulunduralım.

Evettt yaa çişe diye kalktım oturuyorum uyku tutmuyor.Aklımda sürekli bişiler dolanıyor
bnm de bugun kaşntıdan degl bnm uykuszlk kaya raporu takııorm başka şeyleri takıorm son anlarda bi korku sardı bebşimi bi kucagmda gorsem saglıklla

cnm gobek bakım setleri var saf alkolden olşuo bak nete çıkar mutlaka ben de alcaktım ama yeni dogum yapan arkdasım alma sakın bende kaldı getririm sana dedi ondan alcam ben
10 tl mi ne fiyatı da hemen düşuo gobek zaten çok kullanlmıo eczanelerde de vardır mutlaka hastanye gdnce de temn edeblrsnz ...

Bende kafaya takıcak bişiler buluyorum mutlaka şu ara bir dar boğaza girdik Allah yardımcımız olsun inşallah bebişimiz rızkıyla gelsin.
Doğumu düşünüyorum panik atağım tuttu yine bugün nefes alamadım ondan korkuyorum.
Duygum peki bu setler işe yarıyormu acaba bende gördüm internette ama bir tek omu kullnılacak göbeğin kolay düşmesini sağlıyormu?

Duygum internetimiz bağlandı sonunda artık daha rahat girebilicemm

cnm şoyle anladm ki ben gobegn cabuk düşmesi baglanmasyıla ilglymş baglyan kişi ne kadar üzgün bağlarsa o kadar cabuk düşuomş ama bakım da onemli mkrop kapmaması için set ondan gerekli ama belki sana hastaneden verckler onu blemem onlar yonlendrir de şunu al die hastaneye gore degşıo cunku

O zaman madem eczaneden kolaylıkla bulunabiliyor yanımızda götürmeye gerek yok dediğin gibi oradan hangisini isterlerse onu alırım.İnşalalh çabucak düşer
anneler var ya anneler en buyuk kurtarıcmız bizim beş dk mesafemz arada nasıl ii oldu anlatamam en buyk destekcm gerçekten

Evet iyiki varlarrr
Duygum inşallah şurada bir ay yada 40 gün sonra gece bu bebiş neden ağlıyor vs yada uykusuzluktan ölüyorum uyumuyor gibi sohbetler ediyor olacağız.

ya oyle bşey ki gecen sabah bi anda boyle aklma kötü bşey geldi yatakta hemen yokladm uyuo kuzucum içerde belli :))
kız dedm ses ver baya boyle haff vurdm falan boyle zayf bi tekme attı kıyamam burdaym iim der gibi aklma çıkıo ya ki rahattım yani ben hormonlardan mı blmıorm korku sardı hiç boyle hssetmıodm daha once gerçekten son aylar tuhafmş çok ii anlıorm şimdi

bnm üç arkdasım dogum yaptı birisinn bi hafta dgerleri de beş gunde düştü cnm bzm de cabuk düşer
ayy evt ya o zamanlar da zor belki ama bi şeklde düzene sokcazz kızlar sabah dicekler bu gunleri arıcaksnz die ama bu gunler de zor yaa

Bnaada oluyor sabah uyanıyorum genelde sıkışmış oluyorum kendimi uykum bölünmesin diye nasıl kasıyorsam karnım ağrıyarak uyanıyorum ve çok sert oluyor çok korkuyorum birde aç olduğumdan sakin oluyor hemen kahvaltı yapıp elim karnımda bekliyorum oynamaya başlayınca rahay bir nefes alıyorum.Allah hayırlısyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…