merhaba iyi geceler yardım edicek birileri var mıydı ??
bnm üç arkdasım dogum yaptı birisinn bi hafta dgerleri de beş gunde düştü cnm bzm de cabuk düşer
ayy evt ya o zamanlar da zor belki ama bi şeklde düzene sokcazz kızlar sabah dicekler bu gunleri arıcaksnz die ama bu gunler de zor yaa
merhaba iyi geceler yardım edicek birileri var mıydı ??
mrb hoşgeldn tabi elmzden gelen bldgmz bşeyse tabii ki ederiz cnm ...
Bnaada oluyor sabah uyanıyorum genelde sıkışmış oluyorum kendimi uykum bölünmesin diye nasıl kasıyorsam karnım ağrıyarak uyanıyorum ve çok sert oluyor çok korkuyorum birde aç olduğumdan sakin oluyor hemen kahvaltı yapıp elim karnımda bekliyorum oynamaya başlayınca rahay bir nefes alıyorum.Allah hayırlısyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Benim eşim izinini ayarlamış 15 gün evde olacak doğum sonrası inşalalh çok zorlanmam gibi geliyor ama uykusuzluk tabi olucak artık kızlarımız yanımızda olsunda onada katlanılır.
Ayyy tam yazarken hoparlör devrildi evde sessizya aklım çıktı hala kalbim pırpır atıyor çok korktummmm
Ben sanmıyorum ama yinede içini rahatlatmak için eczaneden bir gebelik testi alıp yapabilirsin.hoşbulduk ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr(
aminnnnnn cnm aminnnnnnn şu anda o da uyanık bak demek ki bu saatlerde ben çokk otruo olacagmm
cunku uyku saatleri anne karnındakne benzıomş kimisi dıo mesela gece hiçö uyumuodu kıpdrıodu dognca da uyumadı die
bnm uyuo uyanıo geceleri ara ara
ayy kaşntıdan uyuyamamaktansa bebegm içinn otrmayo binn kez terch edermmm
Ben sanmıyorum ama yinede içini rahatlatmak için eczaneden bir gebelik testi alıp yapabilirsin.
Yumurtlama dönemine bağlı olarak 1günlük göğüs ağrısı yaşamak normal midir sizce?
ayy gece sesszlgnde çok fena olur oyle şey cnm su iç istersen biraz
bnm de eşim bi hafta izin alcak ...
Yumurtlama dönemine bağlı olarak 1günlük göğüs ağrısı yaşamak normal midir sizce?
Bir günlük göğüs ağrısı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum benim gebeliğimin ilk haftalarında aylarca ağrımıştı.
whatsaap ben de sanmıorm cnm normal adet bence o yerlşme kanaması degl bazen kısa süreblıo adetler de cunku ....
ii geceler meganm sohbet ii geldi uykm geldi bnm de ii geceler whatsaap sana da ...
teşekkürler yağmurcum
Ocak ayından itibaren petshoplarda canlı satışı yasaklandı..
bazıları her zamanki gibi yasağı deliyorlar
ancak ben hayvan satışı zaten yapmam!
çok karşıyım buna..
sırf cins oldukları için sürekli olarak çiftleştirilip üretilen ve sağlıksız koşullarda kafeslerde satın alınmayı bekleyen 4 ayaklı dostlara çok üzülüyorum..
sokaklar Türk kedisi,köpeği doluyken,bu cins merakı da nedir dimi..
bizim evde bir zillivar,ben onunla bol bol oynaşıyorum halihazırda zaten
sana da tavsiye ederim kedicik veya köpecik..
tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?