Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim eşim izinini ayarlamış 15 gün evde olacak doğum sonrası inşalalh çok zorlanmam gibi geliyor ama uykusuzluk tabi olucak artık kızlarımız yanımızda olsunda onada katlanılır.
Ayyy tam yazarken hoparlör devrildi evde sessizya aklım çıktı hala kalbim pırpır atıyor çok korktummmm

mrb hoşgeldn tabi elmzden gelen bldgmz bşeyse tabii ki ederiz cnm ...

hoşbulduk ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr (

aminnnnnn cnm aminnnnnnn şu anda o da uyanık bak demek ki bu saatlerde ben çokk otruo olacagmm
cunku uyku saatleri anne karnındakne benzıomş kimisi dıo mesela gece hiçö uyumuodu kıpdrıodu dognca da uyumadı die
bnm uyuo uyanıo geceleri ara ara
ayy kaşntıdan uyuyamamaktansa bebegm içinn otrmayo binn kez terch edermmm

ayy gece sesszlgnde çok fena olur oyle şey cnm su iç istersen biraz
bnm de eşim bi hafta izin alcak ...

Ben sanmıyorum ama yinede içini rahatlatmak için eczaneden bir gebelik testi alıp yapabilirsin.

Benim kızımda uyanık şimdi ee biz gece kuşu olunca kızlarimizda öyle olacak haliyle.Duygum ben biraz uzanayım uyumaya çalışıyım inşallah uyuyabilirim.Sbah 9 da sağlık ocağında olmam lazım kan tahlilim var.Öpüyorum seni iyi geceler.Sende uzan belki uyursun

ayy gece sesszlgnde çok fena olur oyle şey cnm su iç istersen biraz
bnm de eşim bi hafta izin alcak ...

Evet ev sessiz nasıl tırstım anlatamam Neyseki geçti şimdi ama o an çok korktum su içmekte aklıma gelmedi ama olsun şimdi içeyim.

Çok sevindim duygum eşlerimizin yanımızda olması iyi olur ben çok duygusalım zaten lousalığımda hiç çekilmez eminim.

whatsaap ben de sanmıorm cnm normal adet bence o yerlşme kanaması degl bazen kısa süreblıo adetler de cunku ....

Bir günlük göğüs ağrısı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum benim gebeliğimin ilk haftalarında aylarca ağrımıştı.

teşekkür ederim canım en azından biraz rahatladım şuan köydeyim cuma günü test yapıcam dua edin bana allah bebişlerinize ve sizlere mutlu birer hayat nasip etsin iyi geceler.

whatsaap ben de sanmıorm cnm normal adet bence o yerlşme kanaması degl bazen kısa süreblıo adetler de cunku ....

canım teşekkür ederim çünkü dikkatli bayanlar hamile olduklarını fark edebiliyorlarmış gerek göğüs ağrısı gerek akıntı artması bulantılar ve bende şuan kendmi gözlemliyorum sıkıntı yok gibi duruyor :)

sen oyle diyince biraz utandim biz yurt disindayken daha 1. senemizde esim bana supriz yapmak istemisti bir yilbasi pisicigimizle gelmisti ama o petshoptan almadi da internet uzerinden satis yapan birinden almisti cins kedi, ama cok arastirmisti hangisi iyidir hangisi uysaldir insalcildir oyuncudur falan diye zaten yasadigimiz yerde sokakta kedi bulmak imkansiz, gorduklerini hemen eve aliyorlar ve neredeyse her evde kedi var ordapetshop olayi dedigin gibi icler acisi o cok kotu gercekten, orda gordugumde ben de kiyamiyordum mama almaya ya da baska ihtiyacini almaya gittigimde. bizim sokaktaki kedilerimiz de cok sekerler bizim apartmanin onunde cok seker kediler var ailece ilgileniyoruz onlarla, annem ozellikle beyaz yesil gozlu bir pisicik var bayiliyor ona, oglumuz olmasa alirdim eve diyor ki annem bir zamanlar kedilerden huylanan, kedi gorse bakmayan biriydi

yalniz kedi ya da kopek sahiplenmek icin iyice dusunmek lazim buna hazir olup olmadigimizi..cunku gercekten buyuk sorumluluk ve yillarca onlarla yasamaya her ihtiyacini karsilamaya hazirsak o gucu buluyorsak kendimizde o zaman sahiplenmeliyiz. yoksa bakip zorlaninca, bize yuk olmaya baslayinca sokaga birakma luksumuz yok! ozellikle bir yere gitme durumunda , acil durumlarda mutlaka birakabilecegimiz guvenebilecegimiz birileri gerekiyor cevrede. ve kedilerrrr cok sekerlerrrrrrrr :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…