günaydın kızlar geçmişe bakarken kk beni dısarı atdısonrada hangı sayfada oldugumu unutdumm
hilalcım bırtek senın sorunu hatırlıyorum ben oglumdan sonra 4sene sipiral kullandım. bu bebekden sonrada dogum kontrol hapı kullanıyorum ama bu ay yıne spiral takdırmayı dusunuyorum cok rahat ve temiz banada uyuyor acıkcası....
eminem hakkında hayırlısı bırdaha kı ay ınsallah gelıcek bebişin.....
canım sağol inşallah bakalım adet oldum zaten yarın doktora gidicem hormonlara baktırıcam ve adet sonrası kısmetse rahim filmini çektiricem:18::18:
buarad patron denen kendini beğenmiş adam şuan yokpisssssssssssss
hayırlısı olsn eminem bak bu bat da senn için bi başlangıç inşş bundan sonra gelcek hemenceck bebş Rabbimn iziniyle ....
İNŞALLAH DUYGUM BUDA BENİM BAŞLANGICIM (YİNE )RABBİM BANADA VE OLMAYAN BÜTÜN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
KARIŞIK DUYGULARDAYIM BU SIRALAR HAVADANMIDIR NEDENDİR BÖYLE GEL GİTLER YAŞIYORUM :26:BİRAN DİYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK VE YOLUNA GİRECEK DİYORUM MUTLU OLUYORUMBİRANDA DİYORUM YA EMEKLERİM ELİMDE KALIRSA
NE BİLEYİM KARIŞIĞIM İŞTE:26:
DÜN AKŞAMA KADAR YER VE GÖK ARASINDAYDIM SANKİ NE YERE İNE BİLDİM NEDE ÇIKABİLDİM PİSKOLOJİK BİR ÇÖKÜNTÜ VARDI AMA EŞİME DEDİM BEN BUGÜN ADET OLMAZSAN YARIN KESİN OLURUM BUGÜN KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUMKİİ ZATEN 1 SAAT SONRA ADET OLDUM YARIN DR A GİDİCEM RAHİM FİLMİ KORKUTUYO BENİ ŞİMDİDEN İNŞALLAH HERŞEY NORMAL ÇIKAR RABBİM YARDIMCIM OLSUN
eminemm demek rahim filmi çektireceksin..
sakın korkma benim acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen yaptırabldim..
inşallah temiz çıkar canım herşey..ama bak filmini tek doktorla sınırlandırma mutlaka 4-5 doktora göster...
bak bana temiz dediler tüp bebekte yaptılar ama yeni örendim ki problemliymiş
Allah yardımcımız olsun eminem
aysununmmm
canım sen ne yaptın zayıflama işini nerdeysen bende geleyim yanına belki şuanki piskolojiyle bir adım atabilirim
ben cuma zayıflama yarışmaa takımlarına girdim canım..5.takımdayım..
15 tatilde ist.ankara vs gittik ya koptum diyetten canım toparlamaya çalışıyorum..
kilo verdim sayılmaz pek
bende sıkı bir disipline ihtiyacım var malum br çok iradeli değilim oyüzdenben cuma zayıflama yarışmaa takımlarına girdim canım..5.takımdayım..
15 tatilde ist.ankara vs gittik ya koptum diyetten canım toparlamaya çalışıyorum..
kilo verdim sayılmaz pek
eminem kırmızıların gelmiş:26::26::26:
lütfen kendini üzme biliyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun
çok şükür ki dünyalar tatlısı bir kızın var allah ona uzun ömür versin
kızın çok istiyor biliyorum kardeş ama olunca kıskanacağının farkında değil şuanda
eşimin dayısınında tek çoçuğu vardı sürekli kardeş istiyorum falan diyordu bigün ağlamış hatta bu yüzden düşün yaşıda 12-13 bebek doğunca kıskandı canım çok fena siz beni sevmyorsunuz falan diye
ben daha önce çektirdim aysunum nasıl bişey olduğunu bildiğimden daha çok korkuyorum işte:18:
benim gittiğim bir doktor var ona göstericem başakda doktor tanımıyorumki :26:
bende sıkı bir disipline ihtiyacım var malum br çok iradeli değilim oyüzden
yokk hülyamm üzülmüyorum sadecee duygular karışık vardır herşeyde bir hayır
evet kızım kıskanç olcağı kesindüşün doğum cd mi izledik orda aynasıl talı felan derken bir baktım kızım küsmüş gitmiş bile kendi kendini kıskanmış
bence iyi gidiyorsun canım araya tatil girdi o yüzden normal
en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
kızlar slm
biraz acelem var hazır güneş varlen çıkıp dışardaki işlerimi halletmem lazım
bnm yazın düşük yapan arkadaşım vardıya ben ona zorla tromboz paneli testti yaptırttım
mtfr c67..homozigot mutasyon çıkmış yani onda da var kan pıhtılaşması
bide d vit cok eksik çıkmış bide dr.demişki demekki sende folik asit eksiliğide varmış ne alaka orasını anlayamadım
bana danışman doktorum diyo martta bize gelcek bütün sonuçlarını getircekmiş
cumarteside doktoruna göstercek,dedim üzülme çaresi var ben sana herşeyi anlatırım
bide nette araştırmış morali bozulmuş skın yapma dedim
aslında buraya gelse ne güzel olur
ben şimdik kaçtım işlerimi halledeyim gelcem gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?