Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminecim benden sana nacizane bi tavsıye rahım fılmı cekılmıssın onceden yanı eger ımkanın varsa hıstereskopı yaptır yanı rahım fılmının daha detaylısı rahım ve tupler daha net gozukuyo rahım yapısı seklı tup yerlerı falan yanı daha ayrıntılı kı ben bişi cıkıcagını sanmıyorum allahın ıznıyle hem anestezılı cekıyolar genelde bişicik duymazsın sen elinden geleni yapıp tevekkül olduktan sonra ıns gelıcek mınıgın belkı bıraz destek istiyo annesi sen doktora gıt bıraz uzerıne düş bakalım nazlanıyo ablam için ugrasmıslar benım için ugrasmıyolar dıyo belkı annnesi

Selam kıslar nasılsınız
Ayısıgım nadıldun canım
Ben dusundum tasındım doktorumlafa gorustum
Icım rahat emesı için taptıracam amnıyosentezı kazasuz beladız atlatırım insalşah
Derya tekrar tenklı ultroson cektırme dedı aklın iyice karısır dedi.

anladım cnm..
başka hastane ye gidebilirsen bi doktora daha göstermeyi dene cnm bnm..
ne bileyim benim başıma böyle bişey geldiği için herşeyden işkilleniyorum eminem
tamm canım hele bir çektireyim ALLAH ın izniyle :18::18: iyice korkak oldum ben ya
canımcım takımlarda 13-14 kişi oluyormuş bizim takımda şu an 13 kişi var.
istersen kaptana sorabilirim 1 kişi daha alınabilir mi diye..
sor bakalım aysunum ya bana disiplin lazım höt diyince oturmam lazım yoksa ben duramıyorum:125:
link versene aysunum nerdeymiş bu :26:

canımsın sen yaaaa şu sonda yazdığın varya (ablam için uğraşmışlar benim için uğraşmıolar)
beni hem duygulandırdı hem güldürdü
rabbim sana ve bütün gebelerede sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
melisam canımm işine karışmış gibi olayayım ama bence yaptırma yaa :26:
zaten diğer doktorda demiş ben olsam yaptırmam die :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-401.html

burası canım..kurallarına bi bak bakalım..
hergün paylaşımda bulunman gerekiyor..
her cuma sabahları aç karnına tartılman ve aynı gün öğleye kadar bildirmen gerekiyor..
2-3 hafta üst üste bildirimde bulunmayan üyeler takımdan diskalifiye ediliyorr ve 6 ay hiç bir takıma giremiyor vsvsvs gibi kuralları var...aklıma gelenler bunlar eminem...bi bak bakalım

ooff çokk katııı ama dur bir araştırayım bakalım

canım akupunkturu biliyoum ama hiç etrafımda gebelik için yaptıran olmadı ne için tedavi olduğuna göre değişir iğnenin yeri kol bacak sırt ama çok ince bi iğne can acıtıcağını sanmam

benim sana bi tavsiyem var sen hamile kalırsın canım bunlara ihtiyacın yok kendine biraz zaman tanı 5-6 içerisinde olur sonuçta hamile kalabiliyorsun acı bi tecrübede olsa bunu biliyoruz en azından
canım ben o ilaçları blmiyorum ama inşallah en kısa zamanda gelicek senin ki
tabiki kısa sürede doğal yolla hamile kalmak çok büyük bir şans ama inan aşılama yaptırabilmekte çok büyük bir şans elin kolun bağlı beklemiyorsun uğrunda bişeyler yapabiliyorsun bence tadını çıkart inançlı ol sımsıkı sarıl umuduna allahın izniyle benkide bu ay gelicek
eşinle bol bol zaman geçir ne güzel vakitte varsa eğlenmenize bakın
yakında kocaman karnın yüzünden sana sarılamıycak

Melisacım Allah yardımcın olsun ben o durumun nasıl riskleri olduğunu pek anlayamadım tatlım amniyo filanda neden yapılır pek bilmiyorum o yüzden hiç bişey diyemiyorum inşallah zaman çabucak geçerde o güzel meleğine sağlıkla kavuşursun

Eminecim seni çok iyi anlıyorum adetine 1 hafta kala ne günler ne saatler geçiyor sanki bi ömür böyle kapkaranlık geçicek gibi geliyor ama olduktan sonra çok rahatlıyorum tamam diyorum herşey bigün yoluna giricek bunun tek sebebi benim için bebek yoksa ben hiç adet öncesi böyle sendromlar filan yaşamazdım
burda birbirimizle dertleşmek için varız herzaman konuşabiliriz ben aslında hep içimde şu inancı saklıyorum herşey gzel olucak işler yoluna giricek ve bigün bi gece yatağıma öyle bir giricemki şimdi uykularımı kaçıran beni üzüntüden ağlatan ne varsa geçmişte kalıcak mutluluk gözyaşlarımla şükredicem
ne kadar sabırsız olsamda o anı sabırla beklemek zorundayım sende öyle ol canım o gece gelicek sende şükredip huzurla uyucaksın inşallah

Meg bayıldım zaten evime köpek istiyorum aşka geldim ama evdeki köpeğim kabul etmiyor
hayırlı uğurlu olsun canım kocaman göbüşünle bi yandan müşterilere bakarken bi yandanda rafların tozunu almaya çalışırsın inşallah

vee Denizzz sen ne güler yüzlü bir bebeksin kocaman maşallah sanaaa ömrün hep o gülücüklerle geçsin kendin gibi güzel bir hayat yaşa

prensesimm yok canım ben çok üzgün değilim nedenini bilmediğim farklı bir piskoloji içindeyim ama kötü değil iyi hissediyorum kendimi
çok şükür herşey yolunda canımız sağ evimde mutluyum huzurluyum hamd olsun kendimi üzmem için bir sebep yok rabbim bir evlat daha versin bana inşallah ve olmayan ve bebek aşkıyla yanıp tutuşan herkese tedaviye başlıyorum belki onun mutluluğumu desem endişesimi desem değişik bişeyler var

kalbini ferah tut eminem gayet ii çıkacak filmn inşşş karşk oluo insan arada bu çok norma kalbmzde az ble olsa umut kırpıntısı bi şeklde rabbim nasip edıo gonlmzdekini hiç sıkma canını hayırlı zamanda hayırlısyla gelcek kardeşi guzel kızına

hay allah razı olsun senden eminem sonunda başardım balım
okudum keten helvam ve çok üzüldüm

inşallah duygumm canım çok sağol desteğin içinseni çookk seviyorum biliyosun değilmi

canım tedavine mutlu başla herşey güzel olucak inan buna
ben rahim filmi çektirdim hemde anestezisiz ozaman ki dr.umda çok iyi bir bayandı hemşireler dr. tuttu elimden ve ben sadece bigün doğum yapıcağımı hayal ettim acısını filan şuanda hiç hatırlamıyorum yani bence korkma tatlım
sonucunda güzel çıksın inşallah aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

ne oluyorr yaww öğlen yazdım geldim 1 sayfa ilerlemiş bu topiğin çenesi düşüğü ben miyim neyim:26:
eminem canını sıkma desem boş insan arada böyle gel gitler yaşıyor ama önemli olan kendini yıpratmadan
bu süreci atlatmak ve eger için rahat etcekse çektir cnm aaa bide arada çok fark yksa bencede histeroskopi çektir

periiiim evt hamilelik için akupunktur tedavisi varmış netten araştırdım hatta yurtdışındada tüp bebek merkezlerinde
mutlaka yapılırmış,refo.gelince o da stres vs vs için yapılıyor cnm beklesem olur tabi ama bnm de baya oldu aslında
hazirandan aralığa korunmaydı hsg di vs vs derken.bide bende bişeyler yaparken daha rahatım kafa olarak

ozimm arkadaşım cumartesi gitcekmiş doktora,ama netten baktıgı kadarıyla ben taşıyıcıymışım o kalıtsal(hetero-homo.)
onunki daha mı yogun bilemedim ben bakalım doktoru ne diycek ama bende kokrtum ben arada hasta olunca yani folik asiti o hafta bırakıyordum sonra gene başlıyordum ama sonuçta kaç kutu folik asit bitirdim kaç marka satın aldım banada gına geldi
vücutta depolanmıyor biliyorum ama yaklaşık 1,5 yıldır folik asit içiyorum allah dermansız dert vermesin sonuçta tedavisi var ,meleğinle seni öpüyorummm

aaaa bide bugün şöyle bişey oldu burdaki tek akrabam hani arada bahsediyorum ya aradı bugün yrn bize gel dedi
dedim yrn dogum günüm akşama belki eşimle bişeyler yaparız gelirim ama erken dönmem lazım fln y
yok yok mutlaka gel gidersin gene akşama dogru mutlaka gel fln dedi
şüphelendimacaba bana süpriz yapmaya bizizmkilerden birilerimi geldi
sonra annemi aradım uzun uzun çaldı açmadı sonra konuştum ama ne bilim içime şüphe düştü
süpriz paranoyası yaptımmmmmm

Hilalcim şimdiden yeni yaşın kutlu olsun mutlu olsun inş sana hayatında anlamı cok buyuk olan mutluluklar getirsin inş canım benim bende cok severim doğum gunumu hepte cocuk gıbı heycanlanırım topik sessiz nazara geldik kimseler yok ben gecen sene boynum için akıpuntur yaptırmıştım boyun fıtıgım var kulagıma bir sürü iğne takınca snlamıyosunda arada cok sancılı oluyo sinir lere denk getırıyolar cunku ondan ıkı ay sonrda asılamam tutmustu ama hamılelık için yapıldığını duymamıştım

gamzecim evine gelmişsin HOŞGELDİN.....

aysuncum verdiğin topige bende bakıcam şimdi bende kendım evde dıyet yapıyorum dogumdan sonra 1 kılo verebıldım bu ara ıyıdegılımde habıre yıyorum ınsallh bu topık işe yarar...

Ozimm elisimm cok teşekkür ederim
bu şarkı hem kendim hem didem için
hepide bürt dey too youu
happpppi amanunnnnnn

bu yeni yaşımda yuvamda saglık,huzur,mutluluk ve bir ufaklık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…