İNŞALLAH DUYGUM BUDA BENİM BAŞLANGICIM (YİNE )RABBİM BANADA VE OLMAYAN BÜTÜN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
KARIŞIK DUYGULARDAYIM BU SIRALAR HAVADANMIDIR NEDENDİR BÖYLE GEL GİTLER YAŞIYORUM :26:BİRAN DİYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK VE YOLUNA GİRECEK DİYORUM MUTLU OLUYORUMBİRANDA DİYORUM YA EMEKLERİM ELİMDE KALIRSA
NE BİLEYİM KARIŞIĞIM İŞTE:26:
DÜN AKŞAMA KADAR YER VE GÖK ARASINDAYDIM SANKİ NE YERE İNE BİLDİM NEDE ÇIKABİLDİM PİSKOLOJİK BİR ÇÖKÜNTÜ VARDI AMA EŞİME DEDİM BEN BUGÜN ADET OLMAZSAN YARIN KESİN OLURUM BUGÜN KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUMKİİ ZATEN 1 SAAT SONRA ADET OLDUM YARIN DR A GİDİCEM RAHİM FİLMİ KORKUTUYO BENİ ŞİMDİDEN İNŞALLAH HERŞEY NORMAL ÇIKAR RABBİM YARDIMCIM OLSUN
tamm canım hele bir çektireyim ALLAH ın izniyle :18::18: iyice korkak oldum ben yaanladım cnm..
başka hastane ye gidebilirsen bi doktora daha göstermeyi dene cnm bnm..
ne bileyim benim başıma böyle bişey geldiği için herşeyden işkilleniyorum eminem
sor bakalım aysunum ya bana disiplin lazım höt diyince oturmam lazım yoksa ben duramıyorum:125:canımcım takımlarda 13-14 kişi oluyormuş bizim takımda şu an 13 kişi var.
istersen kaptana sorabilirim 1 kişi daha alınabilir mi diye..
link versene aysunum nerdeymiş bu :26:yada cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var oraya kendini özetleyen bir yazıyla başvuruyorsun
takımda eksikleri olan kaptanlar çağırıyorlar..
kurallar oluşturulmuş yani..baya disiplinli eminem
canımsın sen yaaaa şu sonda yazdığın varya (ablam için uğraşmışlar benim için uğraşmıolar)eminecim benden sana nacizane bi tavsıye rahım fılmı cekılmıssın onceden yanı eger ımkanın varsa hıstereskopı yaptır yanı rahım fılmının daha detaylısı rahım ve tupler daha net gozukuyo rahım yapısı seklı tup yerlerı falan yanı daha ayrıntılı kı ben bişi cıkıcagını sanmıyorum allahın ıznıyle hem anestezılı cekıyolar genelde bişicik duymazsın sen elinden geleni yapıp tevekkül olduktan sonra ıns gelıcek mınıgın belkı bıraz destek istiyo annesi sen doktora gıt bıraz uzerıne düş bakalım nazlanıyo ablam için ugrasmıslar benım için ugrasmıyolar dıyo belkı annnesi
melisam canımm işine karışmış gibi olayayım ama bence yaptırma yaa :26:Selam kıslar nasılsınız
Ayısıgım nadıldun canım
Ben dusundum tasındım doktorumlafa gorustum
Icım rahat emesı için taptıracam amnıyosentezı kazasuz beladız atlatırım insalşah
Derya tekrar tenklı ultroson cektırme dedı aklın iyice karısır dedi.
ayyy deliricem ya nasıl konu açılacağını bi türlü bulamadım beeen:26:
tamm canım hele bir çektireyim ALLAH ın izniyle :18::18: iyice korkak oldum ben ya
sor bakalım aysunum ya bana disiplin lazım höt diyince oturmam lazım yoksa ben duramıyorum:125:
link versene aysunum nerdeymiş bu :26:
canımsın sen yaaaa şu sonda yazdığın varya (ablam için uğraşmışlar benim için uğraşmıolar)
beni hem duygulandırdı hem güldürdü
rabbim sana ve bütün gebelerede sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
melisam canımm işine karışmış gibi olayayım ama bence yaptırma yaa :26:
zaten diğer doktorda demiş ben olsam yaptırmam die :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-401.html
burası canım..kurallarına bi bak bakalım..
hergün paylaşımda bulunman gerekiyor..
her cuma sabahları aç karnına tartılman ve aynı gün öğleye kadar bildirmen gerekiyor..
2-3 hafta üst üste bildirimde bulunmayan üyeler takımdan diskalifiye ediliyorr ve 6 ay hiç bir takıma giremiyor vsvsvs gibi kuralları var...aklıma gelenler bunlar eminem...bi bak bakalım
keten helvam hangi bölümde konu açacaksın sana link vereyim ordan açarsın
canım akupunkturu biliyoum ama hiç etrafımda gebelik için yaptıran olmadı ne için tedavi olduğuna göre değişir iğnenin yeri kol bacak sırt ama çok ince bi iğne can acıtıcağını sanmamYaa ketenhelvam benimde konu açsasım var ama cepten giriyorum şimdi bi yerde konu aç butonu vardı
bende refleksoloji ve akupunktur hakkında merak ettiklerim var gebe kalmak için yaptıranlar veya düşük yapanlar tercih ediyorlar ama nerde kim tarafından ne kadara yapılıyor kafamda çoooook soru var
canım ben o ilaçları blmiyorum ama inşallah en kısa zamanda gelicek senin kievet canim estogen vericek yarin asilamadan sonra ona baslicakmisim, sabah bir aksam 1 hap.
rahim duvari inceyken olmuyor biliyorum. bakalim estrogen in faydasi olcak mi.
bi de obur ay klomid yerine letrozole e gecebilriiz dedi bakalim..
ben de dun gece catlatma ignemi vurdum, cok zor degilmis, ince zaten baya ignesi.
sonra da sitenin jimnastik salonuna gittik esimle biraz spor yaptik.
igne de heralde iyie yayilmistir :)
bugun sabah canim bi gebelik testi yapmak istedi, igneden dolayi pozitif oluyor ya,
soyle adam akilli bi pozitif goreyim diye :)
unuttum ama sonra yapmayi..
evet hilal bak sira sende, sonra bize gelir ins belki bi gun sira da... akupunktur ben de cok merak ediyorum, ama normal tedavinin yaninda oluyor mu, ayrica bos tedavisiz bi ayda mi yapmak lazim acaba? bizim eve yakin bi salon varmis. bi sormam lazim ama cesaret edemiyorum :/
Gamze cim annenin kopegi cok komikmis cidden :) kiskanc kopek hic gormemistim :)
Didem cim kizina masallah.. cok mutlu bir bebege benziyor :)
Meg cim hem yeni yasin hem de yeni is yerin hayirli olsun canim..
bizim de akvaryumumuz var, 6 tane renkli baligimiz var, cok seviyoruz onlari :)
ztar cim hadi bakalim ins saglikla kucagina alirsin canim, sanci baslayinca haber et bize de,
ablamla ayni anda dogurcaksiniz sanirim, onun due date i de 5 mart.
ay cok heyecanli hadi bakalim Allah kolaylastirsin..
ketenhelvacim, derdin neyse Rabbim derdine derman versin ins canim..
tanger cim sana da buyuk gecmis olsun, kaybini bilmiyordum, ins her sey cok guzel olur canim senin icin de..
hepinizi opuyorum kizlar, islerime bakayim biraz ben de.
dun bosu bosuna calismisim, tatilmis :/ bugun daha az calisabilirim o yuzden :)
Melisacım Allah yardımcın olsun ben o durumun nasıl riskleri olduğunu pek anlayamadım tatlım amniyo filanda neden yapılır pek bilmiyorum o yüzden hiç bişey diyemiyorum inşallah zaman çabucak geçerde o güzel meleğine sağlıkla kavuşursunSelam kıslar nasılsınız
Ayısıgım nadıldun canım
Ben dusundum tasındım doktorumlafa gorustum
Icım rahat emesı için taptıracam amnıyosentezı kazasuz beladız atlatırım insalşah
Derya tekrar tenklı ultroson cektırme dedı aklın iyice karısır dedi.
canım nasıl anlatsam mesela dertlerimiz yada benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?vb.yardımcı olursan sewinirim
keten helvam bak burdan açabilirsin yeni konu aç yazan yere tıkla gerisi zaten mesaj yazar gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/
İNŞALLAH DUYGUM BUDA BENİM BAŞLANGICIM (YİNE )RABBİM BANADA VE OLMAYAN BÜTÜN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
KARIŞIK DUYGULARDAYIM BU SIRALAR HAVADANMIDIR NEDENDİR BÖYLE GEL GİTLER YAŞIYORUM :26:BİRAN DİYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK VE YOLUNA GİRECEK DİYORUM MUTLU OLUYORUMBİRANDA DİYORUM YA EMEKLERİM ELİMDE KALIRSA
NE BİLEYİM KARIŞIĞIM İŞTE:26:
DÜN AKŞAMA KADAR YER VE GÖK ARASINDAYDIM SANKİ NE YERE İNE BİLDİM NEDE ÇIKABİLDİM PİSKOLOJİK BİR ÇÖKÜNTÜ VARDI AMA EŞİME DEDİM BEN BUGÜN ADET OLMAZSAN YARIN KESİN OLURUM BUGÜN KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUMKİİ ZATEN 1 SAAT SONRA ADET OLDUM YARIN DR A GİDİCEM RAHİM FİLMİ KORKUTUYO BENİ ŞİMDİDEN İNŞALLAH HERŞEY NORMAL ÇIKAR RABBİM YARDIMCIM OLSUN
okudum keten helvam ve çok üzüldümhay allah razı olsun senden eminem sonunda başardım balım
kalbini ferah tut eminem gayet ii çıkacak filmn inşşş karşk oluo insan arada bu çok norma kalbmzde az ble olsa umut kırpıntısı bi şeklde rabbim nasip edıo gonlmzdekini hiç sıkma canını hayırlı zamanda hayırlısyla gelcek kardeşi guzel kızına
canım tedavine mutlu başla herşey güzel olucak inan bunaprensesimm yok canım ben çok üzgün değilim nedenini bilmediğim farklı bir piskoloji içindeyim ama kötü değil iyi hissediyorum kendimi
çok şükür herşey yolunda canımız sağ evimde mutluyum huzurluyum hamd olsun kendimi üzmem için bir sebep yok rabbim bir evlat daha versin bana inşallah ve olmayan ve bebek aşkıyla yanıp tutuşan herkesetedaviye başlıyorum belki onun mutluluğumu desem endişesimi desem değişik bişeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?