Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalimmmm ve Didemcim doğum gününüzü kutlamak için girdimmm.Doğum gününüz kutlu olsunn nice mutlu senelereee..Rabbim dilediğiniz ne varsa onu versin.Hilalimmmm evin bebiş ile taçlansın inşallah.En güzel günler en güzel yarınlar sizinle olsun.İyiki doğdunuz iyiki varsınız....

hilalimmm nice mutlu yılaraa inşşşşşşş cnmm bnmmmmmmm o guzel yüzün yeni yaşında hep gülcek ve melegin saglıkla gelecek annesine bu yıl çokk guzel geçecek inşş cnmm bnmmmm

didemimmm nice mutlu huzurlu yıllara guzel kızn ve eşinle tatlım bnmmm herşeyyy gonlunzce olsnnnnnnnnnnnnnnn

Dogum gunleriniz kutlu olsun kizlar..

Rabbimhayirli, saglikli, bereeketli omurler versin olmus ve insaallah olacak olan yavrularinizla:))

ayy ne guzel senlik havasi olmus topik de :)
dogum gununuz kutlu olsun kizlaar :):) Allah hayirli uzun omurler versin, ailelerinizle mutlu huzurlu yasayin ins, tum dilekleriniz gercek olsun.

bugun bnm esimin de dogum gunuydu 30 yasina girdi. yine bugun 2. asilamamizi olduk, esim de diyor, dogum gunu hediyesi olarak belki bebegimiz olur :):) ins tabi Allah tan umit kesilmez..

ketenhelvacim, Allah yardimcin olsun cnm.. herkeste turlu turlu imtihanlar var iste. Rabbim yuvalarimizi huzurumuzu bozmasin..
bol bol dualar oku evinin her kosesinde, nazar degmesin, kotu ruhlar uzak dursun, ins bence faydasini gorursun..
nazar duasi oku, felak nas oku.. ne bileyim, ins yanlis anlamissindir ve oyle bi sey aslinda hic yoktur :)

baska ne vardi? Gamzecim evine hosgeldin, artik buraya daha cok gelirsin diye umuyorum :)

ben bi sey sorucam ama bilen var midir acaba? bugun asilama icin doktora gittik, tsh a baktirmisti doktor tekrar en son mayis 2011 de bakildignda 2.5 tu. normal demislerdi. bugn 3.09 cikmis. doktor boyle duraksadi morali bozuk gibiydi, yani sanki asilamayi bosuna yapiyormusuz gibi anladim ben. tsh i dusurmek icin tedavi olmam gerek saniyorum. acaba 3 ken filan hamile kaliniyor mu? rahim duvarim da ince, estrogen almaya basladim, cuma da progesteron almaya basla. boyle her tarafi yamali bi elbise gibi oldu. oyuzden siz ne kadar kizsaniz da pek umudum kalmadi bu aydan. yine kucuk bi umutcuk hep orda duruyor da iste gercekleri de kabul etmek lazim sanirim.

tsh neden yuksek oluyor acaba? kesin kilo vermem lazim, saglikli seyler yemem lazim, off hep bu pis bogazim yuzunden

neyse ben bayram havasini bozmiyim, ins mutlu gunler gelecek ve bir gun hepimiz bebislerimize kavusucas :):) insaAllahhhh....

hilalcim sen yine sal ama bence devam et karışıma sanki bir adım yaklaştın gibi geldi hee:)))

bende sırf tadını begendiğim için yemiştim:)))

Kızlarrrrrr valla dogum günü moduna girdim hepinize cok teşekkür ederim
dido ne çok sevenimiz varmış o zmn benden bir şarkı daha
la la la laaaaaa la la la laaaaaaaa

bu arada dogum günü mesajı sabah ilk olarak irenbe kadın saglıgı merkezinden geldi cok güldüm :)

slm canım iki haftalık olmuş bebeğin maşallah nasıl gidiyor

a.slm canım sağolsın nasıl gitsin biraz yorucuydu ilk günler alışmak idare etmek uykusuzluk derken çok şükür son 3 gündür hereşy yoluna giriyo uyku düzneimizde yaptık artık gece 11 de yatıryorum sabaha akdar sadece süt için kalkıyo uykumu alınca bende çok iyi oluyorum biraz sıkıntılar atlattık ama şükürler olsunki geçti sen nasılsın nasıl gidiyo maaşallah az kalmış oğluşuna kavuşmana normalmi sezeryanmı düşünüyosun :26:

doğum gününüzz kutluu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…