Ozimm elisimm cok teşekkür ederim
bu şarkı hem kendim hem didem için
hepide bürt dey too youu
happpppi amanunnnnnn
bu yeni yaşımda yuvamda saglık,huzur,mutluluk ve bir ufaklık diliyorum
Hilalcim şimdiden yeni yaşın kutlu olsun mutlu olsun inş sana hayatında anlamı cok buyuk olan mutluluklar getirsin inş canım benim bende cok severim doğum gunumu hepte cocuk gıbı heycanlanırım topik sessiz nazara geldik kimseler yok ben gecen sene boynum için akıpuntur yaptırmıştım boyun fıtıgım var kulagıma bir sürü iğne takınca snlamıyosunda arada cok sancılı oluyo sinir lere denk getırıyolar cunku ondan ıkı ay sonrda asılamam tutmustuama hamılelık için yapıldığını duymamıştım
Evt every zor ama sayılı gün olunca insan bi şekilde dayanıyor bazen bende annemleri özlüyorum eşim alalım bilet git diyor ama bu seferde eşimi özlüyorum nadirde olsa birlikte gittikmi deymeyin keyfime
kelebegim bnm annemde akupukturla hemde kızılayda yaptırdı ve diyetle 20 kilo vermişti bnm dügün zamanında,refleksolojide aynı alternatif tıbba giriyor ayak masajı ama özel noktalara yapılıyormuş ama işte onunda uzmanı varmış
elibeses tatlum bu ay ben saldım karar aldım hiç düşinmiycem die ama yaparım ben çok sevdim bu karışımı
heee elissss ses ver bacımm ?
slm herkese didemcim halilcim doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inş
slm canım iki haftalık olmuş bebeğin maşallahnasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?