Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

didem ve hilallll iyki doğdunuz ve iyki warsınız canlarımmmm yeni yaşınız size sağlık mutluluk versin

slm
eminee :26: kısmet öteki aya inşsallah

elif evt cnm o zambak bizim zammbak korunduğu halde hamile kalmış :18::18:

anammmmmmmmm naısl olmuş anlamadım şaşırdımki ama vardır bir hayır demekki ne halelre girdik olamdı konmayla kaldıysa hayırl vardır elbet sağlıkla alır kucağına inş masterim sen naıslsın kuzum

ben bugün doktora gittim hormon testleri sonucunu saat 4 te alıcam eminim hepsi alt üsttür
rahim filminide kısmetse pazartesi çektiricem:18::18:
bugün gittim konuştum anestezi felan uygulamıyolarmış ağrı kesici verirz dedi
inşallah çok canımı yakmazlar

gunduz de kmse yok artık yaaa neler oluo bizeee
son 28 sayfaaa 20 binlere gelczz abonelklerme baktım da 20 bin sayfalık ilk bizim topk olcak aralarnda hadii kızlar hadii
bu arada sevgili anneler tansaşta dalin sını deterjan 16 90 blmıorm nerelerde tansaş var ama :44:
bi de roxy aldım 4 lira ve çok guzel bi sabun tozu dalanın misler gibi kokuo tamammen btksel yaglardan olşmş bu sabun tozu oyle yazıo üstüne ....
kotam az yne bu aralar :26:idareli kullanmak adına az az dururm net başnda ...

alt üst degl çok guzel çıkacak inş cnm hormonlar da biraz yukseklk olsa ble ilaçlarla hallolcak naslsa kuzucm
adet sancısı gibi oluomş eminem bazen hiç agrı olmuo dıolar inş senn de agrısız olcakk

Canım tedaviye başlama kararı almışsın hayırlı olsun inşallah tez zamanda gelsin kuzun.inşallah testlerin sonuçları iyi çıkar.Rahim filmi gözünü korkutmasın ben daha başlamadan ağlamaya başlamıştım canım çok yanacak diye ama bittiğinde boşuna ağladığını anlamış oldumAnestezi bende istemiştim dr um hiç gerek yok demişti gerçektende gerek yokmuş.

Lütfen Vajinamı Kesme - Acemi Anne- ntvmsnbc.com Kızlar şöyle bir haber okudum. Siz ne düşüyorsunuz? Uzunca bir süre oturmada da sıkıntı oluyormuş, tuvalet sorunları, cinsel problemler filan.. Perine kesisi gerçekten gerekli mi? Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Düzensiz yırtıklar yerine düzenli bir kesi daha kolay mı diyor? Ona mı kolay peki, bize mi? Biraz bir yırtığın iyileşmesi mi yoksa uzunca bir kesinin iyileşmesi mi? Ya gazeteciyim, can sıkmak istemiyorum ama sizler de bunun gibi haberler duyuyorsunuzdur, ben daha fazlasını duyuyorum. Cerrahpaşa'da neşterle bebek ölümüne soruşturma - ZAMAN Tek istediğim sağlıklı bir şekilde kuzumu kucaklamak ve ona bakabilecek gücü bir an önce kazanmak. Hem ev, hem eş, hem bebek, hem iş hepsiyle aynı anda ilgilenmek zorundayım. Bilmem, pek de başarılı olamam gibi geliyor bazen. Bari bir an önce sağlığımıza kavuşalım.. Öyle, endişelerim var işte.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim hamilelik öncesindede böbreklerimde sıksık taş olurdu bir yıl içinde 3-4 kez böbrek taşım olmuştu ama hamilelik boyunca çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım diye seviniyordum.
Dün gece böbreğim çok ağrıdı ağlayarak uyudum ağrısından.
çok korkuyorum yine taş olacak diye inşlalah üşüttüğüm için ağrımıştır taş yoktur.
Taş varsa o taş düşene kadar çok kötü ağrılar çekiyorum.

meraba hanımlar nasılsınız 17 aralıkta oğlumu kucagıma aldım şükürler olsun 2 aylık oldu paşam bgn verem aşısı yapıldı şimdi uyuyo fırsat bulmuşken haber veriyim dedim adı emir

meraba hanımlar nasılsınız 17 aralıkta oğlumu kucagıma aldım şükürler olsun 2 aylık oldu paşam bgn verem aşısı yapıldı şimdi uyuyo fırsat bulmuşken haber veriyim dedim adı emir

Çok sevindim Hülya ne mutlu..
Allah bağışlasın,uzun ömürlü olsun inşallah..
Bu kadar zamandır nerdeydin sen bakiim

cnm evt biraz sıkntı oluomş o keskler dogumdan sonra ama bi süre sonra iileşıo die duydum hiç kesksz de olan var ama genelde kesmek zorunda kalıolar die duyuorm
cnm haklısın zor bi sürec ama artık normalde de sezeryanda da çabuk kalkılıo ayaga hayırlısı ne ise o olsn
şu son ay oyle zor ki ben de senn gibi bi sürü soruyla bogşuyorm kafamda gece uykularm kaçıo
ama butun endşelerme korkularma ragmen kalbimi de ferah tutmaya çalşıorm elmden geldgnde kzularmzla saglıkla kavuçz Rabbimn iziniyle
meganmm kıyamam sana ben belki üştmşsndr kuzum taş degldir inşş bu gece olmaz agrın falan olursa druna mutlaka soyle cnm bu durumu ne bleym durumna uygun agrı kesici falan verr belki de o agrıyı çekmezsn

Canım bence kesiyi gözünde çok büyütme ben gerekli olduğunu düşünüyorum.Çünkü dr lar her doğumda kesi yapmıyor gerekli gördüklerinde yapıyorlar.Kesinin gerekli olduğu durumlardada kesilmediğini düşünürsek düzensiz yırtıklar oluşacak onlarda dikişş gerektirecek ve doğum sonrası yine bahsettiğin zorluklar yaşanacak o yüzden gerekli ise kesi olması daha mantıklı.

hülyacmm çok sevndm ömürlü olsn şansı hepp açk olsn kuzucugnn foto beklıorzzz bi an oncee

Son düzenleme:
Canım Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

İnşallah üşütmeden dolayıdır dün otururken üşüdüm yatağa girdim bir süre ısınamadım ağrıda sonrasında oldu inşallah üşüdüğüm için olmuştur.Yoksa taş varsa o ağrıyı çekicem başka yolu yok.Benim defalarca kez böbreğimde taş oldu ama dr ları inandırana kadar aylarca ağrı çektim tahlillerde çıkmıyor ilaçlarda ağrımı kesmiyor ama bol su içerek çok zorlu ağrılarla düşürebiliyorum taşı.

inş taş degldr kuzucm bnm bugun hiçç agrın olmadan mışıll mışıl uyursun inşşşşşşşş

Hülyam sen taze doğum yapmış biri olarak merak ettiğim birşey var.Dr doğum sonrası bebeiş için bir reçete yazıyorya alınması gerekenler o reçetede neler oluyor ben çok merak ediyorum Düşününce almadığımız bir eksik yok gibi ama o reçetede neler yazıyor gerekli olan neler var daha bilmek adına merak ediyorum.

inş taş degldr kuzucm bnm bugun hiçç agrın olmadan mışıll mışıl uyursun inşşşşşşşş

İnşallah duygum senin kaşıntılarla aran nasıl geçtimi losyon işe yaradımı?
Birde izini ne yaptın izine ayrıldınmı yoksa şuan raporlumusun?

Ben dün sağlık ocağında troid için gerekli tahlillerimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı ama hemşire yeni gelmiş genç bir kızdı bir kolumdan alamadı diğerine geçti gıcık iki kez canımı yaktı

Yani foto ister miyiz??? E isteriz doğrusu :98:

havai fişekler için cok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…