slm
eminee :26:kısmet öteki aya inşsallah
elif evt cnm o zambak bizim zammbak korunduğu halde hamile kalmış :18::18:
ben bugün doktora gittim hormon testleri sonucunu saat 4 te alıcam eminim hepsi alt üsttür
rahim filminide kısmetse pazartesi çektiricem:18::18:
bugün gittim konuştum anestezi felan uygulamıyolarmış ağrı kesici verirz dedi
inşallah çok canımı yakmazlar
ben bugün doktora gittim hormon testleri sonucunu saat 4 te alıcam eminim hepsi alt üsttür
rahim filminide kısmetse pazartesi çektiricem:18::18:
bugün gittim konuştum anestezi felan uygulamıyolarmış ağrı kesici verirz dedi
inşallah çok canımı yakmazlar
cnm evt biraz sıkntı oluomş o keskler dogumdan sonra ama bi süre sonra iileşıo die duydum hiç kesksz de olan var ama genelde kesmek zorunda kalıolar die duyuormLütfen Vajinamı Kesme - Acemi Anne- ntvmsnbc.com Kızlar şöyle bir haber okudum. Siz ne düşüyorsunuz? Uzunca bir süre oturmada da sıkıntı oluyormuş, tuvalet sorunları, cinsel problemler filan.. Perine kesisi gerçekten gerekli mi? Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Düzensiz yırtıklar yerine düzenli bir kesi daha kolay mı diyor? Ona mı kolay peki, bize mi? Biraz bir yırtığın iyileşmesi mi yoksa uzunca bir kesinin iyileşmesi mi? Ya gazeteciyim, can sıkmak istemiyorum ama sizler de bunun gibi haberler duyuyorsunuzdur, ben daha fazlasını duyuyorum. Cerrahpaşa'da neşterle bebek ölümüne soruşturma - ZAMAN Tek istediğim sağlıklı bir şekilde kuzumu kucaklamak ve ona bakabilecek gücü bir an önce kazanmak. Hem ev, hem eş, hem bebek, hem iş hepsiyle aynı anda ilgilenmek zorundayım. Bilmem, pek de başarılı olamam gibi geliyor bazen. Bari bir an önce sağlığımıza kavuşalım.. Öyle, endişelerim var işte.. Siz ne düşünüyorsunuz?
meganmm kıyamam sana ben belki üştmşsndr kuzum taş degldir inşş bu gece olmaz agrın falan olursa druna mutlaka soyle cnm bu durumu ne bleym durumna uygun agrı kesici falan verr belki de o agrıyı çekmezsnBenim hamilelik öncesindede böbreklerimde sıksık taş olurdu bir yıl içinde 3-4 kez böbrek taşım olmuştu ama hamilelik boyunca çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım diye seviniyordum.
Dün gece böbreğim çok ağrıdı ağlayarak uyudum ağrısından.
çok korkuyorum yine taş olacak diye inşlalah üşüttüğüm için ağrımıştır taş yoktur.
Taş varsa o taş düşene kadar çok kötü ağrılar çekiyorum.
Lütfen Vajinamı Kesme - Acemi Anne- ntvmsnbc.com Kızlar şöyle bir haber okudum. Siz ne düşüyorsunuz? Uzunca bir süre oturmada da sıkıntı oluyormuş, tuvalet sorunları, cinsel problemler filan.. Perine kesisi gerçekten gerekli mi? Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Düzensiz yırtıklar yerine düzenli bir kesi daha kolay mı diyor? Ona mı kolay peki, bize mi? Biraz bir yırtığın iyileşmesi mi yoksa uzunca bir kesinin iyileşmesi mi? Ya gazeteciyim, can sıkmak istemiyorum ama sizler de bunun gibi haberler duyuyorsunuzdur, ben daha fazlasını duyuyorum. Cerrahpaşa'da neşterle bebek ölümüne soruşturma - ZAMAN Tek istediğim sağlıklı bir şekilde kuzumu kucaklamak ve ona bakabilecek gücü bir an önce kazanmak. Hem ev, hem eş, hem bebek, hem iş hepsiyle aynı anda ilgilenmek zorundayım. Bilmem, pek de başarılı olamam gibi geliyor bazen. Bari bir an önce sağlığımıza kavuşalım.. Öyle, endişelerim var işte.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.meraba hanımlar nasılsınız 17 aralıkta oğlumu kucagıma aldım şükürler olsun 2 aylık oldu paşam bgn verem aşısı yapıldı şimdi uyuyo fırsat bulmuşken haber veriyim dedim adı emir
cnm evt biraz sıkntı oluomş o keskler dogumdan sonra ama bi süre sonra iileşıo die duydum hiç kesksz de olan var ama genelde kesmek zorunda kalıolar die duyuorm
cnm haklısın zor bi sürec ama artık normalde de sezeryanda da çabuk kalkılıo ayaga hayırlısı ne ise o olsn
şu son ay oyle zor ki ben de senn gibi bi sürü soruyla bogşuyorm kafamda gece uykularm kaçıo
ama butun endşelerme korkularma ragmen kalbimi de ferah tutmaya çalşıorm elmden geldgnde kzularmzla saglıkla kavuçz Rabbimn iziniyle
meganmm kıyamam sana ben belki üştmşsndr kuzum taş degldir inşş bu gece olmaz agrın falan olursa druna mutlaka soyle cnm bu durumu ne bleym durumna uygun agrı kesici falan verr belki de o agrıyı çekmezsn
Canım Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah üşütmeden dolayıdır dün otururken üşüdüm yatağa girdim bir süre ısınamadım ağrıda sonrasında oldu inşallah üşüdüğüm için olmuştur.Yoksa taş varsa o ağrıyı çekicem başka yolu yok.Benim defalarca kez böbreğimde taş oldu ama dr ları inandırana kadar aylarca ağrı çektim tahlillerde çıkmıyor ilaçlarda ağrımı kesmiyor ama bol su içerek çok zorlu ağrılarla düşürebiliyorum taşı.
inş taş degldr kuzucm bnm bugun hiçç agrın olmadan mışıll mışıl uyursun inşşşşşşşş
havai fişekler için cok teşekkürler canımÇok sevindim Hülyane mutlu..
Allah bağışlasın,uzun ömürlü olsun inşallah..
Bu kadar zamandır nerdeydin sen bakiim
cok teşekkürler güzelim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah valla bütün vaktimi bebeğimle gecirdiğim için ancak fırsat buldum arada aglıyo aniden cıkarsam topikten nedenini peşin peşin söyliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?