Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meganm şöyle bşey var o verdigi losyon kortizon içerıomş eczacı eşimi uyarmş dr saıkncası yok kullanablrsn demşti içindeki recetede de ilk trimester dısında kullamılablr yazıo ama adı ustunde ya kortizon olnca kullanmaym dedm zaten çok da bi faydası da olmadı geceleri kaşntı oluo cnm ama eşim beni rahatlattı saolsn çok kıprdıorm edıorm ama ses çıkarmıo sen rahat et yeter ki dıo ondan artık ne kadar kaşnsam da kalkmıorm ytaktan o zaman da dalıp gdıorm bugun de aldm uykumu çok şükür
rapor işi pazartesi olcak aile hekmnden aldım iki hafta rapor :18:inş drum verr cnm ya anyşlı olurr en dogal hakkımş ya çok araştrdm saglıgm el vermeynce çalşamaz raporu alablrmşm yani ama dr bnm ne der blmıorm işte :26:

İyiyi yapmışsın duygum kullanmamakla zaten çokta faydası olmuyordu diyorsun.Bazen benimde hafif kaşıntı oluyor gibi elim karnıma gidiyor bir kaşırsam sürekli kaşımak istiyorum o yüzden alimi hiç karnıma götürmemeye çalışıyorum.

Tabi rapor en doğal hakkın.Artık 35. haftadasın bence vermesi lazım inşallah sorun çıkarmaz verir raporunu.
Duygum benim de karnımın sağ ve sol yanında iki küçük kırmızı tırnak izi gibi birşey olmuş yeni farkettim sanırım çatlak

saol güzelim insallah canım rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı ömürle sınasın seninde bişeyin kalmamış hadi hayırlısı olsun

ay evtt cnm az kaldı yaa sezeryan mı olmştu senn cnm nasl agrı sızı oldu mu bebşin emmesi falan nasldı ilk etapta anlatsana birazcık

saol canım cok teşekkürler darısı başına artık 1,5 ay sonra sennde dogum haberini alırız
canım bana sadece d vitamini verdiler bebek için 15 günlükkende gazı olursa gaz damlası veriyolar canım

Duygum sen şuan ilaç olarak ne kullnıyorsun ben magnezyumdan artık çok midem bulandı bırakmak istiyorum ama kasılmalar erken doğuma neden olur diyede korkuyorum.Şuan kan hapı, kalsiyum, haftada 3 kez balık yağı hapı birde magnezyum kullnıyorum.

meganm bnm de kaskta aynı dedgn gibi dikey bi kırmızlkla başladı biraz daha arttı yaglıorm surekli her gun kontrol edıorm gebek deligimi gecmedi altlarda
ama tam gobegmn sag tarfnda da çok haff bi çizgi var inş oyle kalır artmaz ya :26:
ay atarsa da ne ypayım dıorm bundan once gymemşm bikini mikini şimdi mi giycem sanki
bi de zamanla beysazlşçcak zaten goze batmıcak o zaman ne yapalım boyle avutuorm işte kendimi
inş senn de artmasn cnm yaglamaya dvm mucadele son ana kadar

bana balık yagı vermedi cnm ama o kaşntı yapıomş zaten drun listesnde de vardı dıorm onu emzrme donemnde içeym ben
kan hapı elevit bi de magnezıom cnm magnezıum her gun içmıorm arada krampım kalmadı fakat dun kasgmda bi kaslma oldu içeym ben hatlatmşken

saol canım cok teşekkürler darısı başına artık 1,5 ay sonra sennde dogum haberini alırız
canım bana sadece d vitamini verdiler bebek için 15 günlükkende gazı olursa gaz damlası veriyolar canım

Ayy inşlalah hayırlısıyla sağlıcakla alalım bizde kucağımıza
Hulyam nasıl bebişin gazı oluyormu sakinmi birde foto istiyoruzzzzzz

Benimde başka biryerde yok bacak içlerimde zaten belli belirsiz çatlaklar doğum öncesinden vardı ama çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor.Şuan karnın iki yanında eşit sağ ve solda tırnak izi gibi inşlalah artmaz ama harita gibi olmasında ufak tefek çatlağa razıyım ben.
Tüm göbeğim harita gibi olacak diye korkmuştum.Bende hergün kremliyorum.
Balık yağı çok kilo yapıyormuş banada içmene gerek yok dedi ama ben haftada üç kez içiyorum güzel beslenemiyorum diye.
Benimde magnezyumu bırakınca kasılmalar oluyor ama tadıda çok iğrenç dayanabilsem 36. haftaya kadar içip bırakıcam normal doğumu zorlaştırıyormuş doğruluğu varmı bilmiyorum.

ay evtt cnm az kaldı yaa sezeryan mı olmştu senn cnm nasl agrı sızı oldu mu bebşin emmesi falan nasldı ilk etapta anlatsana birazcık

yok canım yanlış hatırlıyosun normal dogum yaptım pazar sabahı nişanım geldi hastaneye gittim eve yollladı henüz 2 cm lik acılmam varmış. geceye dogru aralıklarla sancım artmaya başladı dayanabildiğim kadar evimde gecirmek istedim bu süreyi güzelce duşumu yaptım ılık suda oturdum pazartesi sabahı 3bucukta düzenli sancılarla hastaneye gittim 5 cm acılma, nst, lagma derken bi baktım dogum odasındayım ve doguruyorumcok şükür oglumu kanlı manlı bagrıma bastım ilk kucaklaşmamız ve kopmaz bağımızı kurduk oğlumla o artık kollarımdatabiki agrı sızı oluyodu canım dikişlerim acıyodu 1 hafta totomun üzerine zor otudum şimdi atlattık o günleri cok şükür güzel emiyor oğlum ilk gün zor oldu memeye alıştırmak canım böyle işteee

tadı kötü magnezıomn evt :26: ama işe yarıo gerçekten kramp gecti bak son zamanlarda kaslmalara karşı içmek lazm ama belki de dogrudur normal dogumu zorlşatrması mantıken cunku düşün kaslma ne kadar artarsa açlma o kadar olcak sonçta

Canım ne güzel bir doğum hikayen var inşalla benimde doğumum böyle kolay olur.Bende hastanede sattlerce sancı çekmekten korkuyorum.Hastanede eve çok yakın 5 dk lık mesafede.Oyüzden bende sancıyı evde dayanabildiğim kadar çekerim diye düşünüyorum ama yolda doğururum diyede korkuyorum.Duşun çok faydası oluyor sanırım okuduğum doğum hikayelerinde sancı gelince evde duş alanların doğumu genelde rahat olmuş.

iyilik ne olsun cnm paşamla büyüyorz
cnm sende 40ının cıkmasını bekle gercekten bıraz da olsa düzene girecek seni cok iyi anlıyorm uykusuzluk sancılar bu dönem bıraz zor geciyo ama gececek
eminim sen daha doğumun stresini bile üstünden atamadın

meraba hanımlar nasılsınız 17 aralıkta oğlumu kucagıma aldım şükürler olsun 2 aylık oldu paşam bgn verem aşısı yapıldı şimdi uyuyo fırsat bulmuşken haber veriyim dedim adı emir

hayırlı olsun cnm doğurmuşsun da büyütmüşsün bile

ay ne guzel yaaa işte normal yapmak için evde oyalanmak şart anladgm kadarıyla evde hem insan rahat oluo ne guzel anlatmssn kuzum ya
ilk gunde de alştrma işi hallolmş ohh süper darısı başmıza inşşş

Ayy inşlalah hayırlısıyla sağlıcakla alalım bizde kucağımıza
Hulyam nasıl bebişin gazı oluyormu sakinmi birde foto istiyoruzzzzzz

valla canım bebek gercekten 40nı bekliyomuş cok gaz sancısı cekti en pahalısından en ucuzuna kadar gaz damlasıymış, elma yağıymış, zeytinyagı neler denemedimki hiç faydasını görmedim 40 ı cıktıktan sonra biraz daha iyiyiz şükürler olsunki bide bunun kötü yanı cocugun kıvranıyo aglıyo sıkılıyo bozarıyo ama elinden hiç bişe gelmiyo ins siz yaşamazsınız canım

Çok şükür şimdi gazı yok sanırım inşallah bizlerde yaşamayız ama sanırım hemen her bebekte oluyor gaz sorunu.

saol canım cok teşekkürler ee dünyaya gelen büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…