Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende diyodum ya yolda doğurursam diye ama emin ol o kadar kolay değil cnm hele ilk doğumda nerdeyse mümkün değil :26:
korkma sen
düşünme doğumu ya kendiliğinden gercekleşiyo zaten planlı bişi değil hiç stres olma boşuna tadını cıkar bu günlerin

emine cim kolay gelsin canim, ins cok guzel cikar hormon testleri sonucu bize de yaz ins.
rahim filminden korkma canim ya, yani dayanikli biriysen normal bi pap smear gibi dusun adet sancisi gibi basinc ve agri oluyor ama cok kisa bi sure, o yuzden agri kesici alman yeterli yarim saat oncesinde.

megan im senin de mi tiroid kontrol ediliyor? tsh in kac cikiyor? benim 3 cikti, sanirim ilac kullanmam gerek 2-2.5 a dusurmek icin.
bi de bobrek agrisi degisldir ins canim gecmis olsun, ins hic artmaz hemen gecer..

Hulya cim hayirli ugurlu olsun ins gule gule buyut oglun Emir i. :)
duygucum kasintilarin azlamasina sevindim :) cok sukur uyuyabilmissin.

dogum gunu kizlari nere gitti parti yapiyolar galiba,
benim de bugun babamin dogum gunu :) ben de bi onu ariyim.

ay cok komik oldu, cem yilmaz bel fitigini anlatiyor, aaaynisi ayynisi kaynimda da var diyor ya,
onun gibi ne deseniz ben de lafa atliyorum :)

ben biraz tsh ile ilgili arastirma yapiyim bakalim, ne bulucam..

Evet benimde hipotroidim var hamile kalmadan önce öğrendim ilk öğrendiğimde tsh 14 tü bir süre düzene girmesi için ilaç kullandım.
Ama 3 çok yüksek sayılmaz bence biraz takip et belki ilaç kullanmana gerek olmayabilir.Ben hamile kaldığım ay tsh ım 4 tü.Gebelik boyunca düzenli olarak ilaç kullanıp her ay tahlil yaptırdım çok şükür çok yükselme olmadı iyi gidiyor.Dün yaptıdım yeni tahlilimde sonuç 1,38 .

Takip et 3 ten yüksek çıkmazsa ilaç kulanmana gerek olmayabilir ama bir süre 15 günde bir kan verip takip et hamile kalıncada mutlaka hemen yaptır tahlillerini bazen gebelikten önce olmasada gebelikte çıkabiliyor.Eğer varsada korkma düzenli ilaçlarını kullandığın ve tahlillerini yaptırdığın sürece korkulacak birşey değil ve hamile kalmayada engel değil ama takip etmek gerekiyor.

Cem yılmazı bende izlemiştim hala izlesem yine gülüyorum çok komikti

Son düzenleme:
Nasılsın masterim oğluşun nasıl yakın zamanda foto koymadın hiç.
Evet aslında ne kadar düşünsem boş biliyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum kendi kendime planlar yapıyorum
Ama panikleyip hastaneye koşmazsam eğer sancıları evde çekmek istiyorum bakalım hayırlısı yaşayıp görücez.

iyiyim cnm saol oğlum bu aralar huzursuz galıba diş gelecek sürekli bişeyleri ısırmak istiyo
hakkında hayırlısı olsun cnm saglıkla kavuşun gerisi boş

aciklama icin cok saol canim.
yani tsh in 3 olmasi gebelige engel degil diyosun. ya ben de acaba bu yuzden mi kac yildir ugrasiyoruz da olmuyor diye dusunmustum.
belki 1 filan olsa kolayca kalabilcem sandim ne bileyim ya, sebepsiz infertilite dendigi icin insan bi sebep bulup onun icin ugrasmak istiyor. 4 ken hamile kaldin sen demek, ya megan cim unutmusum hakkini helal et, senin asilama ile mi olmustu bebegin kendiliginden mi geldi? ben simdi clomid, ovidrel, estrogen, progesteron, vitamin hapi bissuru bi sey kullaniyorum bi de tiroid ilaci eklenince vucudum allak bullak olacak gibime geliyor :/
bugun doktoru aradi esim, bu ay tiroid ilacina baslayabilir miyiz diye, ama henuz geri donmedi doktor bakalim bekliyoruz.

selamlarrrr

hormon tahlillerim yapıldı dr herşey normal dedi perloktin bile:44:
:26:

sonuçlar
FSH 8.54
TSH 2.00
PROGESTERON 0.31
PROLAKTİN 10.39
ESTRADİOL 34
LH 4.67

ANLAYAN VARSA LÜTFEN BİRDE SİZ YORUMLAYIN
FERDA OLSA YORUMLARDI AMA ODA UĞRAMIYO

hayatımın en güzel dogum gününü yaşadım yşıyorum kızlar
çok mutluyum eşim varya böyle beni dumur etti
nasıl hazırlık yapmış ve hiç anlamadım kendini aştı bu sefer
herşeye daha da pozitiffffffffffffff bakıyorummm
herşey çok güzel olcak biliyorum hissediyorummm

hilalcim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara eşin ve bebişinle inşallaahhh yeni yaşında hediyen bebeğin olsun:)

rabbim mutluluğunu daim etsinn hilalimm

kedicikk sende hoşgeldin

Sen anlıyomusun hilalimm bir el at bakıyıımmm

hemen bakıyorum eminem progesteron 10 nun üzerinde o ay yumurtlama oldu derler ki dha olmamış haliyle
fsh da yumurtlamayla ilgili o da 10 un altı normal oluyor
prolaktinde normal ,lh da normal benim anladıklarım bunlar herşey çok güzel gözüküyor

merhabaaaa su BAT tablosunun liknini atmanizi rica edecektim.
bir de nette aratip buldukarimiz hepsi dogru ve standart midir
herkese kolay gelsinnnn

hoşbuldum köyümün güzeli eminem sanada bu yıl bebiş gelsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…