Canım ne güzel bir doğum hikayen var inşalla benimde doğumum böyle kolay olur.Bende hastanede sattlerce sancı çekmekten korkuyorum.Hastanede eve çok yakın 5 dk lık mesafede.Oyüzden bende sancıyı evde dayanabildiğim kadar çekerim diye düşünüyorum ama yolda doğururum diyede korkuyorum.Duşun çok faydası oluyor sanırım okuduğum doğum hikayelerinde sancı gelince evde duş alanların doğumu genelde rahat olmuş.
ben bugün doktora gittim hormon testleri sonucunu saat 4 te alıcam eminim hepsi alt üsttür
rahim filminide kısmetse pazartesi çektiricem:18::18:
bugün gittim konuştum anestezi felan uygulamıyolarmış ağrı kesici verirz dedi
inşallah çok canımı yakmazlar
İnşallah duygum senin kaşıntılarla aran nasıl geçtimi losyon işe yaradımı?
Birde izini ne yaptın izine ayrıldınmı yoksa şuan raporlumusun?
Ben dün sağlık ocağında troid için gerekli tahlillerimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı ama hemşire yeni gelmiş genç bir kızdı bir kolumdan alamadı diğerine geçti gıcık iki kez canımı yaktı
Evet benimde hipotroidim var hamile kalmadan önce öğrendim ilk öğrendiğimde tsh 14 tü bir süre düzene girmesi için ilaç kullandım.emine cim kolay gelsin canim, ins cok guzel cikar hormon testleri sonucu bize de yaz ins.
rahim filminden korkma canim ya, yani dayanikli biriysen normal bi pap smear gibi dusun adet sancisi gibi basinc ve agri oluyor ama cok kisa bi sure, o yuzden agri kesici alman yeterli yarim saat oncesinde.
megan im senin de mi tiroid kontrol ediliyor? tsh in kac cikiyor? benim 3 cikti, sanirim ilac kullanmam gerek 2-2.5 a dusurmek icin.
bi de bobrek agrisi degisldir ins canim gecmis olsun, ins hic artmaz hemen gecer..
Hulya cim hayirli ugurlu olsun ins gule gule buyut oglun Emir i. :)
duygucum kasintilarin azlamasina sevindim :) cok sukur uyuyabilmissin.
dogum gunu kizlari nere gitti parti yapiyolar galiba,
benim de bugun babamin dogum gunu :) ben de bi onu ariyim.
ay cok komik oldu, cem yilmaz bel fitigini anlatiyor, aaaynisi ayynisi kaynimda da var diyor ya,
onun gibi ne deseniz ben de lafa atliyorum :)
ben biraz tsh ile ilgili arastirma yapiyim bakalim, ne bulucam..
Nasılsın masterim oğluşun nasıl yakın zamanda foto koymadın hiç.bende diyodum ya yolda doğurursam diye ama emin ol o kadar kolay değil cnm hele ilk doğumda nerdeyse mümkün değil :26:
korkma sen
düşünme doğumu ya kendiliğinden gercekleşiyo zaten planlı bişi değil hiç stres olma boşuna tadını cıkar bu günlerin
Nasılsın masterim oğluşun nasıl yakın zamanda foto koymadın hiç.
Evet aslında ne kadar düşünsem boş biliyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum kendi kendime planlar yapıyorum
Ama panikleyip hastaneye koşmazsam eğer sancıları evde çekmek istiyorum bakalım hayırlısı yaşayıp görücez.
iyiyim cnm saoloğlum bu aralar huzursuz galıba diş gelecek sürekli bişeyleri ısırmak istiyo
hakkında hayırlısı olsun cnm saglıkla kavuşun gerisi boş
Evet benimde hipotroidim var hamile kalmadan önce öğrendim ilk öğrendiğimde tsh 14 tü bir süre düzene girmesi için ilaç kullandım.
Ama 3 çok yüksek sayılmaz bence biraz takip et belki ilaç kullanmana gerek olmayabilir.Ben hamile kaldığım ay tsh ım 4 tü.Gebelik boyunca düzenli olarak ilaç kullanıp her ay tahlil yaptırdım çok şükür çok yükselme olmadı iyi gidiyor.Dün yaptıdım yeni tahlilimde sonuç 1,38 .
Takip et 3 ten yüksek çıkmazsa ilaç kulanmana gerek olmayabilir ama bir süre 15 günde bir kan verip takip et hamile kalıncada mutlaka hemen yaptır tahlillerini bazen gebelikten önce olmasada gebelikte çıkabiliyor.Eğer varsada korkma düzenli ilaçlarını kullandığın ve tahlillerini yaptırdığın sürece korkulacak birşey değil ve hamile kalmayada engel değil ama takip etmek gerekiyor.
Cem yılmazı bende izlemiştim hala izlesem yine gülüyorum çok komikti
hayatımın en güzel dogum gününü yaşadım yşıyorum kızlar
çok mutluyumeşim varya böyle beni dumur etti
nasıl hazırlık yapmış ve hiç anlamadımkendini aştı bu sefer
herşeye daha da pozitiffffffffffffff bakıyorummm
herşey çok güzel olcak biliyorum hissediyorummm
Sen anlıyomusun hilalimm bir el at bakıyıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?