Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminemm çok sevndm sonçların ii çıkmasna ben sana demştmm
bak gör rahm filmi de gayet ii çıkacak kuzumm
yalnz senden bi istegm var rahm filmini çektrdkten sonra onu birden fazla dra goster cunku bazı drlar yorumlamayı blmıor bu filmi aysunn durumda bunu ii anladk cnm ....ama bence o da ii çıkacak

hilalim çok sevndm guzel bi dogum gunu gecrmene moralinn ii olmasna ii şeyler olcak evt bunu blıosn hissedıosn yaknda bize mujdeler verceksn inşşşşşşşşş

canim ben de cok bilmiyorum ama tsh 2 olmasi cok guzel. 2.5 tan az olmasi gerek.
ben de bugun doktora ilac yazdirdim tiroid ilaci 3 ten 2 ye dusurmek icin.

canim benim dogum gununun cooook guzel gecmesine cooook sevindim :):):)
hadi bakalim ins iyi haberler gelcek senden yakinda ben de hissediyorum :)

Benimde sebepsiz infertilite vardı.Evet insan bir sorun olduğunu söyleselerde ona yönelsem diyor Bir sebebi var ama bulunamıyor gibi geliyor ama banada sebepsiz dendi 6 ay yumurta takibi 2 olumsuz aşılama sonrası 3.5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldım.Demekki gerçekten sebepsizmiş zamanı varmış.
Presedd kullandım bal çörek otu denedim şuan aklıma gelmeyen ne duyduysam denedim ama sadece bir kez ilişki olan ayda hiçbir takip yapmadığım ayda kendiliğinden geldi.İnşallah sanada miniğin en yakın zamnda süpriz yapar.

Troid ilacına başlamanı isterse dr başla onu ilaç olarak görme o vücudun kendiliğinden üretmesi gerekipte üretmediği bir hhormonu dışarıdan almak yani ilaç bile değil sentetik hormon.Eğer gerekli ise mutlaka kullanmalısın gebeliğe engel oluyor ama dediğim gibi bir tahlile güvenip hemen başlama 15 gün sonra bir tahlil daha yaptır çok yüksek değil çünkü.

Canım çok sevindim doğum günün iyi geçmesine.İnşalalh Allah bu mutlu huzurlu yuvanızı bir bebişle taçlandırsın.Bende herşeyin güzel olacağına inanıyorum senin adına

Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Hilalim tsh harici hepsini yazmış benimde tek anladığım tsh oda süper çıkmış

Beni yine uyku tutmadı çok şükür ağrım yok ama yinede uyuyamıyorum duygum senide belki uyku tutmamıştır diye geldim ama sen şuan mışıl mışıl uyuyorsun sanırım.Olsun canımm arkadaşım aman kaşıntı olmasında uyu güzel güzel

Son düzenleme:
hoşbuldum köyümün güzeli eminem sanada bu yıl bebiş gelsin inşallahhh
canımınn kediciğiii inşallah canım benim
duygummm temiz kalplim benim ALLAH razı olsun
evet aysun da söyle başka doktorlarada göster diye ama benim burada bildiğim pek doktor yok:26:ama yinede araştırıcam:44:

kelebeğimmm
sağol canım benim inşallah seninkide biran evvel normale döner

Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Hilalim tsh harici hepsini yazmış benimde tek anladığım tsh oda süper çıkmış
bende hiç birinden anlamıyıyorum yaa cahilmiyim neyim

slm kızlar nasılsınız birşey sorucaktımda ben yaa bu alt tarafın dikişleir kaç güne düşer tamamen ne zaman geçer kanama ne kadar sürer bileiniz söyleyiversin litfennnn

slm kızlar nasılsınız birşey sorucaktımda ben yaa bu alt tarafın dikişleir kaç güne düşer tamamen ne zaman geçer kanama ne kadar sürer bileiniz söyleyiversin litfennnn

şimdiiii ben bakamadım dikişlerime hiç ama çok fazla sürmedi bende düşmesi 20 güne filan bişi kalmadı
kanama 35 gün sürdü totom pişik olmuştu resmen

( 3 yazmışım yaa :) )

Son düzenleme:
şimdiiii ben bakamadım dikişlerime hiç ama çok fazla sürmedi bende düşmesi 20 güne filan bişi kalmadı
kanama 3 gün sürdü totom pişik olmuştu resmen

canım benimde 20. günüm bugün açıkçası son bir haftasır bende bakmıyorum çünkü görmek sinirleirmi bozuyo hep öyle kalıckamış gibi ama dünden beridir bir ağrı var altta otururken birşey batıyo gibi anlamdımki nedir kanmamda hala devam ediyo aynen benimde totom pişik oluyo günlük duşa girmesem ne olurdum bilmiyorum :26::26:

kanama 35 gün sürdü totom pişik olmuştu resmen

( 3 yazmışım yaa :) )

hee bende didim 3 günmü böyle kaldım resmenşimcik anlaışldı temam

hastanede verdikleri sargı bezli pedler varya
ona baticon döküp koymuşlardı bende
evde ona benzer bişi yapmıştım bende sık sık döküp değiştiriyodum
çabucacık geçti
hatta ben salaklık etmeyip yan otursaydım daha bile çabuk geçerdi

banada verdiler canım bende onlarla yaptım sonra evde de yaptım ama dediğin gibi bende direk olduğu günden üzeirne oturdum halada öylee gören sen doğum yaptın ne işin var ayakta yatman lazım dedi ama ben 20 gündür hep ayaktayım ve uyumuyorum son 3 gündür biraz biraz uyuyabilyorum işte şeyy birde abes kaçıcak belki ama temizliği yapabilme şansım nasıl dokunmadım bugüne kadar korkumdan zararı olurmu acep :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…