selamlarrrr
hormon tahlillerim yapıldı dr herşey normal dedi perloktin bile:44:
:26:
sonuçlar
FSH 8.54
TSH 2.00
PROGESTERON 0.31
PROLAKTİN 10.39
ESTRADİOL 34
LH 4.67
ANLAYAN VARSA LÜTFEN BİRDE SİZ YORUMLAYIN
FERDA OLSA YORUMLARDI AMA ODA UĞRAMIYO
hayatımın en güzel dogum gününü yaşadım yşıyorum kızlar
çok mutluyumeşim varya böyle beni dumur etti
nasıl hazırlık yapmış ve hiç anlamadımkendini aştı bu sefer
herşeye daha da pozitiffffffffffffff bakıyorummm
herşey çok güzel olcak biliyorum hissediyorummm
aciklama icin cok saol canim.
yani tsh in 3 olmasi gebelige engel degil diyosun. ya ben de acaba bu yuzden mi kac yildir ugrasiyoruz da olmuyor diye dusunmustum.
belki 1 filan olsa kolayca kalabilcem sandim ne bileyim ya, sebepsiz infertilite dendigi icin insan bi sebep bulup onun icin ugrasmak istiyor. 4 ken hamile kaldin sen demek, ya megan cim unutmusum hakkini helal et, senin asilama ile mi olmustu bebegin kendiliginden mi geldi? ben simdi clomid, ovidrel, estrogen, progesteron, vitamin hapi bissuru bi sey kullaniyorum bi de tiroid ilaci eklenince vucudum allak bullak olacak gibime geliyor :/
bugun doktoru aradi esim, bu ay tiroid ilacina baslayabilir miyiz diye, ama henuz geri donmedi doktor bakalim bekliyoruz.
hayatımın en güzel dogum gününü yaşadım yşıyorum kızlar
çok mutluyumeşim varya böyle beni dumur etti
nasıl hazırlık yapmış ve hiç anlamadımkendini aştı bu sefer
herşeye daha da pozitiffffffffffffff bakıyorummm
herşey çok güzel olcak biliyorum hissediyorummm
canımınn kediciğiiihoşbuldum köyümün güzeli eminem sanada bu yıl bebiş gelsin inşallahhh
duygummm temiz kalplim benimeminemm çok sevndm sonçların ii çıkmasna ben sana demştmm
bak gör rahm filmi de gayet ii çıkacak kuzumm
yalnz senden bi istegm var rahm filmini çektrdkten sonra onu birden fazla dra goster cunku bazı drlar yorumlamayı blmıor bu filmi aysunn durumda bunu ii anladk cnm ....ama bence o da ii çıkacak
kelebeğimmmcanim ben de cok bilmiyorum ama tsh 2 olmasi cok guzel. 2.5 tan az olmasi gerek.
ben de bugun doktora ilac yazdirdim tiroid ilaci 3 ten 2 ye dusurmek icin.
canim benim dogum gununun cooook guzel gecmesine cooook sevindim :):):)
hadi bakalim ins iyi haberler gelcek senden yakinda ben de hissediyorum :)
bende hiç birinden anlamıyıyorum yaaTahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Hilalim tsh harici hepsini yazmış benimde tek anladığım tsh oda süper çıkmış
kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
slm kızlar nasılsınız birşey sorucaktımda benyaa bu alt tarafın dikişleir kaç güne düşer tamamen ne zaman geçer kanama ne kadar sürer bileiniz söyleyiversin litfennnn
şimdiiii ben bakamadım dikişlerime hiçama çok fazla sürmedi bende düşmesi 20 güne filan bişi kalmadı
kanama 3 gün sürdü totom pişik olmuştu resmen
şimdiiii ben bakamadım dikişlerime hiçama çok fazla sürmedi bende düşmesi 20 güne filan bişi kalmadı
kanama 35 gün sürdü totom pişik olmuştu resmen
( 3 yazmışım yaa :) )
canım benimde 20. günüm bugün açıkçası son bir haftasır bende bakmıyorum çünkü görmek sinirleirmi bozuyo hep öyle kalıckamış gibi ama dünden beridir bir ağrı var altta otururken birşey batıyo gibi anlamdımki nedir kanmamda hala devam ediyo aynen benimde totom pişik oluyo günlük duşa girmesem ne olurdum bilmiyorum :26::26:
hastanede verdikleri sargı bezli pedler varya
ona baticon döküp koymuşlardı bende
evde ona benzer bişi yapmıştım bende sık sık döküp değiştiriyodum
çabucacık geçti
hatta ben salaklık etmeyip yan otursaydım daha bile çabuk geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?