banada verdiler canım bende onlarla yaptım sonra evde de yaptım ama dediğin gibi bende direk olduğu günden üzeirne oturdum halada öylee gören sen doğum yaptın ne işin var ayakta yatman lazım dedi ama ben 20 gündür hep ayaktayım ve uyumuyorum son 3 gündür biraz biraz uyuyabilyorum işte şeyy birde abes kaçıcak belki ama temizliği yapabilme şansım nasıl dokunmadım bugüne kadar korkumdan zararı olurmu acep:26:
ben epey bi müddet dokunmadım canım ya
akşam benim piskolojimm şeyoldufotoğraflara bakarken yeni evlilik hallerimi gördüm nasıl zayıfım nasıl narinim ne giysm yakışır sıfır yağ
ama şimdi karın ve bel bölgesinde 5 kilo yağ var
elif geçmiş olsun canım ben normal doğum yapmadım ama hep duyduğum yan oturulması yani direk üstüne oturmaman lazım
ayrıca en az 1 hafta yatıp dinlenmen lazımdı senin tabi sezeryan için dahada uzuyo bu zaman kendine dikkat et hergün banyo
yapıyosun ama bir yeri iyi ediyim derken diğer yerlerini hasta etme sen lahusasın çok çabuk üşütebilirsin
ayağından çorabını patiğini eksik etme üzerinde sürekli kalın hırka yada yelek olsun tabi evin nasıl bilmiyorum soğukmu sıcakmı ama sen
her ihtimale karşı kendini koru
not: kaynana emine
ya emine bi git yaayağı varmışda bilmem ne görmesek yani
sen benim halimi görsen oturup ağlarsın heralde löpür löpür her yanım
akşam benim piskolojimm şeyoldufotoğraflara bakarken yeni evlilik hallerimi gördüm nasıl zayıfım nasıl narinim ne giysm yakışır sıfır yağ
ama şimdi karın ve bel bölgesinde 5 kilo yağ var
yaa valla bak ayağa kalktığımda karnımı içime çekiyorum ama kalça üstleri bıngıl bıngıl
oturuyorum karnıma bakıyorum çuval gibi yığılmış
ama yok bu böyle olmayacak akşam yemeğinde ne olursa olsun akşamları bol limonlu salata yanındada ayran yada yoğurt okadar
eminem kuzum ben ilk günden doğumdan çıakr çıkmaz dik oturdum ilaçları etkisinden sanırım sonra geldime ve eltim ve kaynım geldi ee onalrın yanında sürekli yat gibi birşey edemedim kaynım sen yat desede yapamadım en sonunda adam rahat edemiyorum diye kalktı gitti banyoyuda süte faydası var diye yapıyorum ama deidğin gibi az biraz boğazımda şişlik var bir kaçgündür dinelenmke kim ben kim eminem kimsem yok eşim sağolsun vallaha işe başladığı halde sabahları 6 dan sorna alıp bakıyo ben uyuyorum dayanmıyorum artık ayaklarım sıkıda sırtım için aynı şeyi diyemiycem çünkü darlanca çıakrıyorum atletle kalıyorum uzunca bir süre eşimde çok kızıyo ma ateş basıyo vallaha yaa not snein gibi kayananya can kurban
işta yatığın en büyük yanlışlardan birtanesielifim atletle gezmek ne demek tamma nalıyorum sıcak olunca zor oluyo ama lahusayken gelen rahatsızlıklar genelde kalıcı oluyo bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü bir anne olman lazım hastalığa davet çıkarma elifim bak se hasta olsan kim ilgilenecek bebeğinle bak sen büyük sözü dinle
çok haklısın emienm yanlış yapıyorum farkındayım ama işte tamam söz öıkarmıycam haklısın kimsemiz gelmedi bak birşey olsa kuzuma ne olur düşüncesizlik bencilik benimki
heehhh şöyleeee seviyorum seni canım arkadaşımm
ketenim helvam eski yok ama yenii halimi albüm yapıyım ordam bakarsın göbekli emineye
bende snei seviyorum emoşum benim yapda bende bakem resimlere hadi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?