Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben epey bi müddet dokunmadım canım ya

elif geçmiş olsun canım ben normal doğum yapmadım ama hep duyduğum yan oturulması yani direk üstüne oturmaman lazım

ayrıca en az 1 hafta yatıp dinlenmen lazımdı senin tabi sezeryan için dahada uzuyo bu zaman kendine dikkat et hergün banyo

yapıyosun ama bir yeri iyi ediyim derken diğer yerlerini hasta etme sen lahusasın çok çabuk üşütebilirsin

ayağından çorabını patiğini eksik etme üzerinde sürekli kalın hırka yada yelek olsun tabi evin nasıl bilmiyorum soğukmu sıcakmı ama sen

her ihtimale karşı kendini koru

not: kaynana emine

akşam benim piskolojimm şeyoldu fotoğraflara bakarken yeni evlilik hallerimi gördüm nasıl zayıfım nasıl narinim ne giysm yakışır sıfır yağ
ama şimdi karın ve bel bölgesinde 5 kilo yağ var

akşam benim piskolojimm şeyoldu fotoğraflara bakarken yeni evlilik hallerimi gördüm nasıl zayıfım nasıl narinim ne giysm yakışır sıfır yağ

ya emine bi git yaa yağı varmışda bilmem ne görmesek yani
sen benim halimi görsen oturup ağlarsın heralde löpür löpür her yanım

eminem kuzum ben ilk günden doğumdan çıakr çıkmaz dik oturdum ilaçları etkisinden sanırım sonra geldime ve eltim ve kaynım geldi ee onalrın yanında sürekli yat gibi birşey edemedim kaynım sen yat desede yapamadım en sonunda adam rahat edemiyorum diye kalktı gitti banyoyuda süte faydası var diye yapıyorum ama deidğin gibi az biraz boğazımda şişlik var bir kaçgündür dinelenmke kim ben kim eminem kimsem yok eşim sağolsun vallaha işe başladığı halde sabahları 6 dan sorna alıp bakıyo ben uyuyorum dayanmıyorum artık ayaklarım sıkıda sırtım için aynı şeyi diyemiycem çünkü darlanca çıakrıyorum atletle kalıyorum uzunca bir süre eşimde çok kızıyo ma ateş basıyo vallaha yaa not snein gibi kayananya can kurban

ya emine bi git yaa yağı varmışda bilmem ne görmesek yani
sen benim halimi görsen oturup ağlarsın heralde löpür löpür her yanım

yaa valla bak ayağa kalktığımda karnımı içime çekiyorum ama kalça üstleri bıngıl bıngıl
oturuyorum karnıma bakıyorum çuval gibi yığılmış
ama yok bu böyle olmayacak akşam yemeğinde ne olursa olsun akşamları bol limonlu salata yanındada ayran yada yoğurt okadar

emienm yeminle taş gibi hatunsuın sen neyini takıyosun kafana anlamıyorum gerçekten tam olamsı gerekn kıvamdasın yeminle bak fazlalığın yok kuzum takaa sne kafana litfen

şu dediğini bende yapabilsem ama olmuyo
benim yemek saatlerim çok dandik
sabah 10 da kahvaltı yapıyorum bazen işe gitmeden annemde atıştırıyorum
akşam yemeğim 5 te daha sonra yeme imkanım yok işin saatlerinden dolayı
işten çıkınca anneme gidiyoruz yemek hazırlamış oluyo hergün yemicem desem de karnım çok acıkmış oluyo dayanamıyorum

işta yatığın en büyük yanlışlardan birtanesielifim atletle gezmek ne demek tamma nalıyorum sıcak olunca zor oluyo ama lahusayken gelen rahatsızlıklar genelde kalıcı oluyo bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü bir anne olman lazım hastalığa davet çıkarma elifim bak se hasta olsan kim ilgilenecek bebeğinle bak sen büyük sözü dinle

çok haklısın emienm yanlış yapıyorum farkındayım ama işte tamam söz öıkarmıycam haklısın kimsemiz gelmedi bak birşey olsa kuzuma ne olur düşüncesizlik bencilik benimki

eminem bana özelden önceki ve şimdiki hallerinin fotosunu yollarmısın gerçekten çok merak ettim seni balım

çok haklısın emienm yanlış yapıyorum farkındayım ama işte tamam söz öıkarmıycam haklısın kimsemiz gelmedi bak birşey olsa kuzuma ne olur düşüncesizlik bencilik benimki

heehhh şöyleeee seviyorum seni canım arkadaşımm

ketenim helvam eski yok ama yenii halimi albüm yapıyım ordam bakarsın göbekli emineye

kontrol ediom bakın kimler oy kullanmış
afferim jaledam

Selam kizlar

Didemim

Hilalim

Daha dogurmadim dun nette problem vardi giremedim sonrada esimle disarida isler falan.. Bekliyoruz artisti bakalim ne zaman tesrif edecek:)

Yahu gecmisi hep okuyorum da yazarken aklima gelmiyor..

Emine sonuclar iyi cikmis sanirim ne guzel bacim masallah..

Beyazkelebekim ikinci asilaman hayirli olsun hadi bakalim sonuc hayirlisiyla pozitif gelse topige taze kan:)

Azra yok hala yaaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…