Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminecim maşallah kız sana pek bi güzelsin kilon falan yok bence bende şişkoyum bosver bence yakısmıs allah nazarlardan korusun bı gr et bın ayıp örter demişler bende gecen evlendıgımdekı resımlerıme baktım ahh ahhh ınsan fotoları görunce anlıyo :44:

emienm yeminle taş gibi hatunsuın sen neyini takıyosun kafana anlamıyorum gerçekten tam olamsı gerekn kıvamdasın yeminle bak fazlalığın yok kuzum takaa sne kafana litfen
yaa demee böyle şişko de bana balina de ben bu halde olsam utanırım de de dede kendime geliyim siz böyle diyosunuz ben şımarıyom sonra amaaann boş ver diyip yiyorum
ahh bende yapabilsem didemim bende iradeli değilim ama irademle sonuna kadar savaşmaya karar verdim

kontrol ediom bakın kimler oy kullanmış
afferim jaledam
ben çalışkan öğrenciyim örtmenim
ben deniz ürünleriyle aram pek yoktur ama oyumu kullandığım arkadaş sunumuylada görüntüsüylede gerçekten hak etti ellerine sağlık

ozimmmmmmmmm
canımm benimmm boş ver sen elbisenin üstünden görünenei birde elbisenin altına bakmak lazım
o bir dirhem etler yakında totomuda örter ondan korkuyom

hahhh ya zeynebim doğum yaptığında haber verebilecekmisin bize merak ederiz seni:26::26::26:

Veririm eminem insaallah vermem mi:)

Zaten hic sesimi cikarmazsam bi iki gun ve asagida da gorunmuyorsam anlayin birseyler olmustur :)

Sende verecegin alti ustu 5 kilo azcik hirs yapsan havada karada verirsin. Tamam boga burcuyuz, yemek icin yasiyorum ama biseye de taktik mi Allahin izniyle kurtulamaz elimizden.

ztarım doğurdun sandım bende..
inşallah kolaycacık sağlıkla al bebeğini kucağına kuzumm

Son düzenleme:
ztarım doğurdun sandım bende..
inşallah kolaycacık sağlıkla al bebeğini kucağına kuzumm

Meggimmmmm

Bu hatunlar klubundeki ilk goz agrimmmm I

Ya msn kullanamiyorum aslinda ordan daha iyi haberlesebilirz de skype olmus ya bende atladim azan gibi ama cok kotu bu degisik degisik insanlar yazdi bende sinirlendim acmiyorum. Napcam :26: bi ton da arkadasim vardi. Seni de ekleyecektim sozde.

sen de benim için o kadar değerlisin ki
biliyorsun zaten..

du sana ben gene de msn imi veriim..

veririm tabbeee kim tutar beniiyok yok yaktım ben akşamlarda azıcık spor yaptımmı tammadır
bugün akşam ne yaparlarsa yapsınlar yemice hatta mercimek köftesi bile olsa
salata kafii

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr varmı doğuran varmı gebe kalan varmı yan gelip yatan.:)))))))))))))))))öptüm hepinizi

sen de benim için o kadar değerlisin ki
biliyorsun zaten..

du sana ben gene de msn imi veriim..

msn adresin var bende zaten dur bi skype acim gene uyuz olursam bilmiyorum yeniden msn yuklucem olmadi

veririm tabbeee kim tutar beniiyok yok yaktım ben akşamlarda azıcık spor yaptımmı tammadır
bugün akşam ne yaparlarsa yapsınlar yemice hatta mercimek köftesi bile olsa
salata kafii

ya ben mesela diyet modunu hiiiiccc sevmiyorum. birseyi sonsuza kadar yiyemeyeceksen yasanir mi yahu

ben napiodum eminem biliomusun,. haftada bir gun tarti ve odul gunum vardi. o gunu de pazar secmistim cunku esim evde oluyor. beraber disarda vakit geciriyoruz onu yimem bunu yimem gibi triolere girmeyeyim diye. pazar zabah tartiliyodum aksama kadar serbestti. ki zaten senin vermek istedigin kilo cok az yahu. hemencecik gider

meganmmm artık kaşntıya alştı sanrm bunye olsa da bi süre sonra uyku basıo sanrm yedklerme de dkkat ettgm için eskisi kadar da şiddetli degl bi şeklde uyuorm işte
agrınn olmamamsna çok sevndm cnm kuzum bnmm

Ztraım valla göremeyince aklımıza dogum geldi cok az kaldı ya heyecan yaptıkk allah bir avazda kurtarsın inş cnm

moonum ben varım tan gelip yatan dışarda bir yagmur bende bir miskinlik,dün cok yorulmuşum bugün kendime izin verdimm

Yaaaaaaa kızlar kargo geldi az önce arkadaşım koca bi kutu göndermiş ama nasıl duygulandım içinde bi sürü düsülmüş hediye eliyle yaptıgı seyler hatta mor sümbül bile cıktı dün de cok duygulandım aglıycammmmmmmm yaaaa

1))avniye
2)sifaa
3)gobeklim
4)ztar
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
zaman nasıl da cabuk gecıo Rabbim hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsinn ....
isteyen herkese de hayırlısyla nasip etsin Rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…