yaa demee böyle şişko de bana balina de ben bu halde olsam utanırım de de dede kendime geliyim siz böyle diyosunuz ben şımarıyomemienm yeminle taş gibi hatunsuın sen neyini takıyosun kafana anlamıyorum gerçekten tam olamsı gerekn kıvamdasın yeminle bak fazlalığın yok kuzum takaa sne kafana litfen
ahh bende yapabilsem didemim bende iradeli değilim ama irademle sonuna kadar savaşmaya karar verdimşu dediğini bende yapabilsem ama olmuyo
benim yemek saatlerim çok dandik
sabah 10 da kahvaltı yapıyorum bazen işe gitmeden annemde atıştırıyorum
akşam yemeğim 5 te daha sonra yeme imkanım yok işin saatlerinden dolayı
işten çıkınca anneme gidiyoruz yemek hazırlamış oluyo hergün yemicem desem de karnım çok acıkmış oluyo dayanamıyorum
ben çalışkan öğrenciyim örtmenimkontrol ediom bakın kimler oy kullanmış
afferim jaledam
ozimmmmmmmmmeminecim maşallah kız sana pek bi güzelsin kilon falan yok bence bende şişkoyum bosver bence yakısmıs allah nazarlardan korusun bı gr et bın ayıp örter demişlerbende gecen evlendıgımdekı resımlerıme baktım ahh ahhh ınsan fotoları görunce anlıyo :44:
Selam kizlar
Didemim
Hilalim
Daha dogurmadim dun nette problem vardi giremedim sonrada esimle disarida isler falan.. Bekliyoruz artisti bakalim ne zaman tesrif edecek:)
Yahu gecmisi hep okuyorum da yazarken aklima gelmiyor..
Emine sonuclar iyi cikmis sanirim ne guzel bacim masallah..
Beyazkelebekim ikinci asilaman hayirli olsun hadi bakalim sonuc hayirlisiyla pozitif gelse topige taze kan:)
Azra yok hala yaaaa((
ozimmmmmmmmm
canımm benimmm boş ver sen elbisenin üstünden görünenei birde elbisenin altına bakmak lazım
o bir dirhem etler yakında totomuda örter ondan korkuyom
hahhh ya zeynebim doğum yaptığında haber verebilecekmisin bize merak ederiz seni:26::26::26:
ztarım doğurdun sandım bende..
inşallah kolaycacık sağlıkla al bebeğini kucağına kuzumm
Meggimmmmm
Bu hatunlar klubundeki ilk goz agrimmmm I
Ya msn kullanamiyorum aslinda ordan daha iyi haberlesebilirz de skype olmus ya bende atladim azan gibi ama cok kotu budegisik degisik insanlar yazdi bende sinirlendim acmiyorum. Napcam :26: bi ton da arkadasim vardi. Seni de ekleyecektim sozde.
Veririm eminem insaallah vermem mi:)
Zaten hic sesimi cikarmazsam bi iki gun ve asagida da gorunmuyorsam anlayin birseyler olmustur :)
Sende verecegin alti ustu 5 kilo azcik hirs yapsan havada karada verirsin. Tamam boga burcuyuz, yemek icin yasiyorum ama biseye de taktik mi Allahin izniyle kurtulamaz elimizden.
sen de benim için o kadar değerlisin ki
biliyorsun zaten..
du sana ben gene de msn imi veriim..
veririm tabbeee kim tutar beniiyok yok yaktım ben akşamlarda azıcık spor yaptımmı tammadır
bugün akşam ne yaparlarsa yapsınlar yemice hatta mercimek köftesi bile olsa
salata kafii
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr varmı doğuran varmı gebe kalan varmı yan gelip yatan.:)))))))))))))))))öptüm hepinizi
pisiiiimmmm
ben daha dogurmadim beklemedeyim
meganmmmBeni yine uyku tutmadı çok şükür ağrım yok ama yinede uyuyamıyorum duygum senide belki uyku tutmamıştır diye geldim ama sen şuan mışıl mışıl uyuyorsun sanırım.Olsun canımm arkadaşım aman kaşıntı olmasında uyu güzel güzel
Ben oyumu kullandım arkadaşlarım
Hadi bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/596822-deniz-urunleri-23.html#post28979291
bende kullandım tercihlerimiz aynı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?