Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evinize götürürken arkaya bakan bebek koltuğuna ihtiyacınız var. Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?

ilahi takvim

nerdesiiniz kızlarrrr
çoooooooooook heyecanlıyım ben güzel şeyler olacak
gelecek o nazlı velet biliyorum

nerdesiiniz kızlarrrr
çoooooooooook heyecanlıyım ben güzel şeyler olacak
gelecek o nazlı velet biliyorum

burdaym yawrucm bennn
ohh ne guzel işte guzel şeyler olcakk biz de doya doya sevnrzzz hep guzel şeyler olsnnnn inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kesinlikle megim gelcek duyguma katılıyorum hayırlı zamanda gelcek
böyle içim kıpır kıpır bahar gelsinnnnn artıkkk
ve o bebek gelene kadar kendimi hiç yıpratmıycam uykusuz geceler ve zorluklar için moral enerji depolıycam
ona daha fazla sevgi verebilmek için bol bol mutluluk depolıycam

hilal normalde balık burcından korkardm ben cunku karamsar oluolar ya boyle bnm kızım da balık olcak çok büyk ihtmal ama artık senn sayende kormuorm inşş bnm de kızım hilal teyzesi gibi güçlü kuvvetli umut dolu bi balık olurrr

Son düzenleme:
aayyy cnm duygum sagolasın sene 2011 bizde bu bebek olaylarına yeni düşünmeye başaldıgımızda
çok istiyorduk balık burcu olsun ,eşimde bende balıgım en yakın arkadaşlarım hep balık ve kova
ama gel görki hayat farklı pencereler açtı ama herşeyde bi hayır olduguna hep inandım
demekki böylesi hayırlıymış balık burcu çabuk dağılır çok hassaas olur ama ok çabuk toparlanır bide ben farkında değilim
çok ama herkes çok güçlü oldugumu söyler :26:
bide sevgi arsızıdır ne kadar çok sevgi gösteririsen 10 kat fazlasını sana verir

ben kovanın son günü,balığın ilk günüyüm :86:
yükselen,ay may hepsi balık benim :92:

ay tam bana gore bi burç işte
ben de yengecm su gurubu ben de çok ii anlşrm balıkla ve ii de dengelerz asldna brbirimizi o daglnca ben toparlarm ben daglnca o beni
eşim de kova bnm demek ii anlaşr kovayla da buna da çok sevndm bak

eee megim boşuna mı ilk günden beri ayrılmadık burdayım

aynennn
canımmsın hilalim

yımırtlama gününden bihaber gariban hilal ve meggildik bi vakitler dimi :2:

gelsin şu bebeler yoksa fena olcak ama he

Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr (

kızlar 2gün öncesinde size bu soruyu sormuştum bilmem hatırlar mısınız? bu sabah evde test yaptım ve sonuç negatif allahıma binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen arzulayan herkesi boş çevirmesin yarabbim.eğer gebelik mümkün olsaydı yaklaşık 6haftalık olucaktı ve kesinlikle testte çıkardı değil mi?

tabi çıkardı cnm yok gebe deglsn sen hadi gozunaydın tatlım

gözünüz aydın teste çıkardı hamile olsaydınız istemiyorsanız bebiş korunun:34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…