Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese merhabaaa
Moonum nasılsın Sen bebişin göbeği için ne kullandın?Yanında götürmüşmüydün yoksa oradan dr un isteğine göremi aldınız?
Birde dr hastanede taburscu olmadan bebiş için gereki ilaçları yazıyormu neler yazıyor evde sürekli bulunması gerekenler neler bunları merak ediyorum.

Zatrım nasılsın ağrın sızın kasılman varmı?Nişanın gelmedi dimi henüz.

teşekkürler kızlar allah size kolaylık versin hamiş olan arkadaşlar sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin allah henüz hamiş olmayan arkadaşlarımada biran önce müjdeyi ver rabbim :)

hastaneye kordon temizleme seti götürmene gerek yok cnm orda hemşireler yapıyor dr sana söyler reçetene yazar zaten hastane çıkışı alırsın cnm.senin kullanman gerekenleri yazıyor bebiş için ilaç olmuyo ilk başta merak etme dr herşeyi anlatıyor zaten doğumdan bir hafta sonra kontrole götürmeye başlıyorsun.

ıyı aksamlar kızlar bugun burda hafta sonuydu kız kardeşimi güzelce gezdirdik cok yorulduk ama cok guzel bır gundu 10 martda turkıyeye donuyor şimdiden üzüldüm ya gidişini düşününce...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 639844 rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ıyı aksamlar kızlar bugun burda hafta sonuydu kız kardeşimi güzelce gezdirdik cok yorulduk ama cok guzel bır gundu 10 martda turkıyeye donuyor şimdiden üzüldüm ya gidişini düşününce...

kıyamam neyse on marta var daha tadını çıkaracagnz gunler baya var hala cnm evt haklsn insana koyuo gerçekten bi anda ayrılmak

Moonum çok sağol ne bilim gaz şurubu göbek bakım seti bunlar şimdiden alınmalımı diye merak ettim birde karın ağrısına iyi gelen kremler gördüm o zaman dr un yazmasını bekliyelim.

Duygum ececikte koç olacak büyük ihtimalle benim bildiğim mart sonu nisan başı koç oluyor
Evet bizim evde son sözü ben söylerim

kuzum sadece nadiren kasiklarimda sanki elektriklenme gibi bisey oluyor ama o kadar. hala bsey yok

Kızlar benim böbreğim artık hergün ağrıyor yine başladı ağrımaya ama neyseki çok değil hafif hafif ağrıyor karnım yanlarım üşümesin diye uzunca bir atkıyla sardım kendimi haftaya kontrolüm var dr uma söyliycem ama ne yapabilecek bilmiyorum.

Allah saglik versin de tanger im ayriliklar kisa sureli olsun varsin olsun. gurbette olmak cok degisik birsey. genelde hep veda eden oluyor insan. ayrilip giden.. hep yolu gozlenen oluyorsun saniyor herkes muhtemelen ama senin gozlerin neler bekliyor ancak yasayan bilir.. uzme canini sizin mesafeler yakin.. yeniden yeniden kavustursun Yaradan

kuzum sadece nadiren kasiklarimda sanki elektriklenme gibi bisey oluyor ama o kadar. hala bsey yok

Olmasın daha iyi çok şükür annenleri bekliyor prensesin gelmek için.
Kızlar sizlerde göğüslerden süt gelme varmı.Bazen gebelikte son haftalarda göğüslerden süt geliyormuş bende hiç öyle birşey olmadı:44:

yok ya benden de bisey gelmiyor. bazen diyorum siksammi baksam geliyor mu gelmiyor mu diye

ama ugrasmiyorum. sadece benim goguslerimin ucunu acik kahverengi gibi, sarimsi birseyler kabuk baglamisti. hatta dormustum burda ferda sute hazirlaniyor demisti. sonra ben dogum sonrasina hazirlik olsun diye simdiden gogus ucu kremi kullanmaya baslarim. kremden sonra kabuklar dokulmeye basladi. bir gogusumde gitti tamamen oburunde duruyor. bilemiyorum sutumuz de oolur insaallah

cnm ben balık hesaplıorm cunku sezeryanda 38 de çagrlıolar ya 19 20 mart gibi bi zamana denk gelıo ama mesela 22snde çagrdı drek koç o zaman hayırlısı ne ise o olsn saglıkla dogsn da hayırlısyla ...
sıcak su torbası işe yarr mı ki meganm :44:

süt işi en mrk ettgm konu ben azcık sıktın sonra korktm bıraktm bu gibi bşey gelır gibi oldu ama çok sıkmak lazm ben de göğslerme susam yagı suruorm gun aşırı

O kabuklanma bendede çok oluyordu bende krem sürdüm şimdi hiç kalmadı göğüs uçlarımda acıma vardı onada iyi geldi krem en azından şimdi iyi olsunlarki bebeişimiz gelir gelmez emzirme sorunu yaşamayalım.Gelir inşallah sütümüz şıkır şıkır taşar inşallah

amiinnnn..

benim gogus uclarim aciyor ya krem sururken falan :44: yani cok fena degil ama cok hassas gibi

Aaa doğru balık olabilirr senin prensesin o zaman.
Sıcak su torbası hamile değilken derdimin tek dermanıydı yapışık yaşıyorduk sıcak su torbasıyla.AMa şimdi direk böbreğin olduğu bölüme koymam gerek oda zararlı olur diye koyamıyorum.Neyseki çok şükür çok şiddetli tutmuyor şiddetli olursada hastanelik olurum eskidende gidiyordum serum takılıyordu.İnşallah o kadar ağrımaz sıcak tutuyorum şuan çok iyi belimden atkıyı hiç çıkarmıycam.
süt işi en mrk ettgm konu ben azcık sıktın sonra korktm bıraktm bu gibi bşey gelır gibi oldu ama çok sıkmak lazm ben de göğslerme susam yagı suruorm gun aşırı

Bende çok merak ediyorum ama annem bebek doğunca emince gelecek süt herkeste erken gelmez diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…