Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya bnm rahm tarfmda bi acı var ben once idrar yolları sandım ama temz çıktı idrar tahlili rahmde enfeksyon gibi bşey mi var acaba ara ara bi sızı grıo yanma gibi boyle :26:

çıkarma cnm çıkarma üştmden o bence dra da gdnce soyle bakalm ....

kızlar ya bnm rahm tarfmda bi acı var ben once idrar yolları sandım ama temz çıktı idrar tahlili rahmde enfeksyon gibi bşey mi var acaba ara ara bi sızı grıo yanma gibi boyle :26:
Duygum bendede oluyor bu aralar arada bir içeriden bir değişik sızı giriyor sanki karnımın iç tabakalrını kesiyorlar gibi değişik bir sancı normaldir heralde göbüşler büyüyor sürekli
çıkarma cnm çıkarma üştmden o bence dra da gdnce soyle bakalm ....

Sölicem gidince dr a hatta çok ağrım olursa ilerleyen dönemlerde belki bende isteğe bağlı sezeryan yapmak zorunda kalabilirim çünkü böbrek ağrısı çok kötü oluyor inşallah öyle bağırtacak kadar ilerlemez.

ztarm ben once idrar yolları sandm dra da oyle soyledm ama temz çıktı
senn de oluo demek ki meganm o zaman normal içim rahat etti bak şimdi aynı oyle kesıolarmş gibi boyle :26:

Günaydınnnnnnn
Bak gene kimseler yokkk

Son düzenleme:
inanılır gibi değil ama ben rejime girdimm
uzun zamandır yürümeyi bırakmıştım 2 gündür işten eve yürüyorum 3.5 km
sabah hariç ekmek yemiyorum öğünlerimi azlttım birde yapabildiğimce mekik çekmeye çalışıyorum YEŞİL ÇAY İÇİYORUM GÜNDE 2 FİNCAN ARTI SUYUDA ELİMDEN GELDİĞİNCE ARTTIRMAYA ÇAILIŞIYORUM HENÜZ 1.5 LİTREYİ GEÇMEDİM
nisan ayına kadar bu kilolar Gİ-DE-CEK

bugünlerde bir acayiplik var bende farklı bir enerji:26:
sanki hamileyim ve doğuma birkaçgün kalmış gibi farklı bir heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…