Aaa doğru balık olabilirr senin prensesin o zaman.
Sıcak su torbası hamile değilken derdimin tek dermanıydı yapışık yaşıyorduk sıcak su torbasıyla.AMa şimdi direk böbreğin olduğu bölüme koymam gerek oda zararlı olur diye koyamıyorum.Neyseki çok şükür çok şiddetli tutmuyor şiddetli olursada hastanelik olurum eskidende gidiyordum serum takılıyordu.İnşallah o kadar ağrımaz sıcak tutuyorum şuan çok iyi belimden atkıyı hiç çıkarmıycam.
Bende çok merak ediyorum ama annem bebek doğunca emince gelecek süt herkeste erken gelmez diyor.
amiinnnn..
benim gogus uclarim aciyor ya krem sururken falan :44: yani cok fena degil ama cok hassas gibi
kızlar ya bnm rahm tarfmda bi acı var ben once idrar yolları sandım ama temz çıktı idrar tahlili rahmde enfeksyon gibi bşey mi var acaba ara ara bi sızı grıo yanma gibi boyle :26:
Ztarım senin şimdi bir hafta kaldı doğuma artık normaldir o yüzden bence içeriden süt kanalları ile ilgili olabilir.
Duygum bendede oluyor bu aralar arada bir içeriden bir değişik sızı giriyor sanki karnımın iç tabakalrını kesiyorlar gibi değişik bir sancı normaldir heralde göbüşler büyüyor süreklikızlar ya bnm rahm tarfmda bi acı var ben once idrar yolları sandım ama temz çıktı idrar tahlili rahmde enfeksyon gibi bşey mi var acaba ara ara bi sızı grıo yanma gibi boyle :26:
çıkarma cnm çıkarma üştmden o bence dra da gdnce soyle bakalm ....
Emoşummmmmmmmmm
tükan bekliyoruz dimi seninle
tabee gelen müştereler geri dönmesin
megim sen ne yapıyosun dedğini görmüş gibi yazmışımdönmesinler evet
napıyosun başka?
bir kahve kapıp geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?