Gebeliğe Hazırlık BEBEK İSTEYENLER OKUSUNNN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavin17

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
74
70
8
Arkadaşlar merhaba . ben 1 sene çocuk aradım olmadı rabbim nasip etmedi. belirgin problemimiz yoktu . benim yumurtalarım biraz tembeldi ama cocuga engel değildi. 1 sene somra hamile kaldım 5 aylık düşükle sonuçlandı . şimdi yine hamileyim 1 bucuk aylık . nasip olur insallah sağlıcakla doğar . ama demek istediği başka. lütfen lütfen lütfen soğan kürünü deneyin lütfen benim çocugum zor oluyordu düşündüğüm ay adet bitiminden sonra 15 gün boyunca sabah aksam orta boy soğanı 1bucuk su bardagı kayamıs suya atıp kapagı kapatıp 5 dk kaynatım içilecek sıcaklıga gelince içtim . soğuk olmayacak . çocuk istiyorsak katlanıcaz. sabah aksam mutlaka için . işe gidiyorsanız işten gelince ve yatmaya yakın için koyu kahve akıntınız olacak normal benimde oldu bazısında olmuyormuş akıntı . hemen hamile kaldım . 2 ay üst üste yapılabilir ama Olmaza 3. ay havuç incir kürü yapın soğan kürü artık yapmayın. ben incir havuç denemedim . ama yapılışı nette vat .eğer olmazsa da 6 ay en az kür yapmayın artık fazlası zarar . sizi seviyorum rabbim kucagımızı boş bıtakmasın sağlıklı sıhhatli inşallah

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. İsteyen herkese de böyle güzel haberler nasip eylesin.

Ben geçen sene Kasım ayında soğan kürü yaptım ocakta evlendim Mart ayında incir havuç kürü yaptım Mayıs'ta hamile kaldım pcos hastasıyım aynı zamanda :) ama bir ay önce senin gibi bende düşük yaptım. Hayırlısı ile Ekim ayında ikincisi için uğraşıcam :)

Allah tamamina erdirsin bende bu ay yapiyorum sogan kurunu ucuncu gunum insallah banada faydasi olur

Allah tamamına erdirsin canımm

Allah tamamina erdirsin bende bu ay yapiyorum sogan kurunu ucuncu gunum insallah banada faydasi olur

kesiblikle devam et ve inanarak yap . benim yumurtlamadığım aylar oldu yumurtalarım gelişmedi yumurta tembelliği vardı buna rağmen kür yaptıgım ay gebe kaldım inşallah sağlıcakla doğar insallah

işe yaradııgı kesin ❤❤

kesiblikle devam et ve inanarak yap . benim yumurtlamadığım aylar oldu yumurtalarım gelişmedi yumurta tembelliği vardı buna rağmen kür yaptıgım ay gebe kaldım inşallah sağlıcakla doğar insallah
Insallah

Brn denedim ama hep yarım bıraktım ama 10 gün fela. İçtiğimde oldu bi işe yaramadı sadece akıntım oldu bol bol bebek yok halen 1.5 seneyi geçiyo evleneli yok hiçte korunmadım valla bana da yazık üzülüom kendime ama kimseye açılamıyorum takmıyorum diyorum herkese ama içim içimi yiyor ve gelip bide bebeğin yokmu daha diyorlar sinir oluyorum artık salaklara off vala bıktım sabrım kalmadı artık tamamen vazgeçecem bu seferde olursa bu hevesim olmayacak biliyorum kendimi hatta olmaz bile diom vazgeçsem bile olmayacak gibi geliyor artık bana

o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben de de durum aynıııı. 3 yıldır evliyiz. 1.5 yıl vajınusmusla urastıktan sonra 1.5 yıldır da bu çocuk olayı canımı sıkıyor. soğan kürünü yaptım gecen ay da bu ayda devam ediyorum ama tık yok ümidim kalmadı artık bide çevre katkısı üzerine tuz ekiyo sağolsunlar sinirlerim bozuluyo artık. herkes cocuk soruyo sormasa da imaa ediyor illa.sanki biz keyfimizden yapmıyoruz istemıyoruz kendilerinin istemeden pat diye olmuş diye herkesin öyle kolay sanıyorlar. kayınv. bile çarsıya pazara gidelim bebek kıyafetlerine bakıp bakıpp ayyy ne guzeller diyip duruyor ayar oluyorum ama ne diyebilcen. Rabbim bian önce nasip etsin inşllah. ama hiç olmıycakmıs gibi geliyo artık hayal kurmayı bıraktım. heveslenmek bile istemıyorum sonuc her ay hüsran..

2 ay sığandan sonra incir havuc uygulayın zorlu vakalarda öneriyor saraçoğlu . hem soğan sadece kist problemini rahatlatıyor. incir sogan yumyrtlamayı mukemmel arttırıyomus. tabi sizde de sorun olacak diye bişey yok. eşinizde bi ara muayene olsun . bide eb kızdıgım seydi kafana takma beynini boşalt laflar. ama emin olun işe yarıyor.

2 ay sığandan sonra incir havuc uygulayın zorlu vakalarda öneriyor saraçoğlu . hem soğan sadece kist problemini rahatlatıyor. incir sogan yumyrtlamayı mukemmel arttırıyomus. tabi sizde de sorun olacak diye bişey yok. eşinizde bi ara muayene olsun . bide eb kızdıgım seydi kafana takma beynini boşalt laflar. ama emin olun işe yarıyor sevgiyle kalın..

Arkadaşlarım canı veren Allah. Siz böyle ümitsizliğe kapılmayın nolur. Bilmem kaçıncı tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanlar var. Önce rabbim in OL demesi gerkiyor. Demek ki zamanı gelmemiş. Bende bebiş düşünüyorum 2,5 aydır. Olmuyor hemde polikistik overim var benim. Ama ümitsizliğe kapılmayacağım işi Allah a bırakacağım. Onun bunu sözüne itibar etmeyin lütfen. Hayırlısı deyip geçin. Hayıt tohumu için, soğan kürü yapın. Hayırlısını dileyelim hep beraber.

Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı

Selamun aleykum canim havuç ve incir kuru nasıl yapılıyo peki bilgi verir misin..bizim de 4.5 senedir bekliyoruz bu sure de iki kez düşük oldu şimdi muayne oldum tekrar ama esim ve bende sorun çıkmadı bu kürleri denemek istiyorum ama adetim biteli 4 gün oldu cevap verirsen sevinirim...

Canım bence zaman geçmeden hemen başla. Havucu yapma çünkü onu soğan kürüyle yapman daha iyi oluyor. Ayrı ayrı kaynatıp tek bardakta birleştirip sabah akşam içiyorsun. Sen direk hayıt tohumu al aktardan direk 3 ay içinde çok hamile kalan var. İncir kürünüde sorarsan ben uyguladım. Her gün sabah ve akşam aç karnına içtim. 2 bardak klorsuz suya 6-7 adet kuru inciri ortadan böldüm su kaynadığında içine atıp kapağı kapatıp 5 dakika kaynattım sonra süzüp ılık şekilde içtim. Rabbim yardımcımız olsun inşAllah

Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı
Adetliykende yapabilirsin bitirip günde başlayabilirsin farketmez ama 21 gün geçirme şakın.

Eger hiç bir küre başlamadıysan direk hayıt tohumunu uygula çok tez zamanda alırsın mutlu haberini canım deneyen ve yanılan 100/3 kişi var.

Yani 21 günden fazla içme mi diyorsunuz adetten 2 gun sonra başlayıp 15 gün icsem olur mu ki
Evet canım 21 sen fazla içme 15 de içsen olur ama aksatmadan içmen lazım. Sabah aç karnına taze yapıp içicen akşam aç karnına taze yapıp içicen ve soğan mor veya net beyaz olmamalı. Hangi soğan veya nasıl yapılıyor biliyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…