Sarı kabuklu soğanın kabuklarını soyup klorsuz kaynamis 1 buçuk su bardağı suya atıp 5 dk daha kaynatiyordum ve soğanlarla beraber suyu ilimaya bırakıyordum sabah yemekten önce akşam da yatmadan önce icmistim 5 6 gün bilmem doğru yaptim mi birde kaynatirken ağzını kapatmak gerekiyormuş ben hiç kapatmadim umarım bu sefer ise yarar. 15 günden fazla icsem de olur mu yani siz yaptınız mıEvet canım 21 sen fazla içme 15 de içsen olur ama aksatmadan içmen lazım. Sabah aç karnına taze yapıp içicen akşam aç karnına taze yapıp içicen ve soğan mor veya net beyaz olmamalı. Hangi soğan veya nasıl yapılıyor biliyorsun dimi ?
çok güzel yazmissin cnm bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor benim bi arkadaşım verdi 2 ay arayla evlendik oda diyordu sende bi sıkıntı yok hemen olur sizin diye o ay arkadaşım hamile kaldı polikistik over di rabbim ol dedikten sonraArkadaşlarım canı veren Allah. Siz böyle ümitsizliğe kapılmayın nolur. Bilmem kaçıncı tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanlar var. Önce rabbim in OL demesi gerkiyor. Demek ki zamanı gelmemiş. Bende bebiş düşünüyorum 2,5 aydır. Olmuyor hemde polikistik overim var benim. Ama ümitsizliğe kapılmayacağım işi Allah a bırakacağım. Onun bunu sözüne itibar etmeyin lütfen. Hayırlısı deyip geçin. Hayıt tohumu için, soğan kürü yapın. Hayırlısını dileyelim hep beraber.
Evet bende yaptım canım. Ama kabuklarını soymayacaksın normal dörde bölüp kaynayan suya atıp ağzı kapalı kaynatıcaksınSarı kabuklu soğanın kabuklarını soyup klorsuz kaynamis 1 buçuk su bardağı suya atıp 5 dk daha kaynatiyordum ve soğanlarla beraber suyu ilimaya bırakıyordum sabah yemekten önce akşam da yatmadan önce icmistim 5 6 gün bilmem doğru yaptim mi birde kaynatirken ağzını kapatmak gerekiyormuş ben hiç kapatmadim umarım bu sefer ise yarar. 15 günden fazla icsem de olur mu yani siz yaptınız mı
iltihap ben de de vardı doktor alttan muaynede söylemişti senın şuan tüplerini görmüyo olmam gerekir ama okdr şişmişki gözüküyor dedi.fitil ve ilaç verdi rahım filmi çekil dedi ilaçları kullandım film çekildim çok şükür geçti. hafife alma bence. geçmş olsun..Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı
Yaa kabukları ile mi kaynatulacakti.Evet bende yaptım canım. Ama kabuklarını soymayacaksın normal dörde bölüp kaynayan suya atıp ağzı kapalı kaynatıcaksın
Bana da alttan muayne etti iltihap var dedi hamilelik için önce iltihabı kurutmamiz lazım dedi fitil antibiyotik verdi rahim filmi nasıl yapılıyor benim birde haziran da 2 gün adet geçilmesin de sonuç 9 50 çıkmıştı böyle durum da benim de tüplerim tıkalı olabilir mi acabailtihap ben de de vardı doktor alttan muaynede söylemişti senın şuan tüplerini görmüyo olmam gerekir ama okdr şişmişki gözüküyor dedi.fitil ve ilaç verdi rahım filmi çekil dedi ilaçları kullandım film çekildim çok şükür geçti. hafife alma bence. geçmş olsun..
çok güzel yazmissin cnm bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor benim bi arkadaşım verdi 2 ay arayla evlendik oda diyordu sende bi sıkıntı yok hemen olur sizin diye o ay arkadaşım hamile kaldı polikistik over di rabbim ol dedikten sonra
Şimdi arkadaşımın çocuğu 2 yaşına girecek bizim hala yok nasip iste rabbim herkese hayırlı evlat versin
Anladım. 1 sene dolunca çekiyorlar dimi hsg yiilaçları düzenli kullan çok işe yarıyor.tüpler tıkalı mı değil mi orasını bilemem ama rahim filmi alttan içeri ilaç veriyolar sonrada filmini çekiyorlar. ben anesteziyle olmuştum sonrasında da adet gibi ağrın oluyor. biraz kanaman oluyor okadar.
Hayır canim canım daha hiç bi kure başlamadım doktora gittim sıkıntı yok dedi ama başka bisey için ultrasona girdigim de yumurtalıklar da mikrokistler mevcuttur yaziyo yani pco. Hayıt tohumunun faydası nelerEger hiç bir küre başlamadıysan direk hayıt tohumunu uygula çok tez zamanda alırsın mutlu haberini canım deneyen ve yanılan 100/3 kişi var.
Hayır tohumu pco kılar için mucize bişey çoğu Kişiler Allah’ın izniyle bununla hamile kalmış. Hatta kullananlar var burada istersen bul sayfayı oku.Hayır canim canım daha hiç bi kure başlamadım doktora gittim sıkıntı yok dedi ama başka bisey için ultrasona girdigim de yumurtalıklar da mikrokistler mevcuttur yaziyo yani pco. Hayıt tohumunun faydası neler
Hayıt tohumunu hemen al ve yap. Onun faydasını göreceksinBrn denedim ama hep yarım bıraktım ama 10 gün fela. İçtiğimde oldu bi işe yaramadı sadece akıntım oldu bol bolbebek yok halen 1.5 seneyi geçiyo evleneli yok hiçte korunmadım valla bana da yazık üzülüom kendime ama kimseye açılamıyorum takmıyorum diyorum herkese ama içim içimi yiyor ve gelip bide bebeğin yokmu daha diyorlar sinir oluyorum artık salaklara off vala bıktım sabrım kalmadı artık tamamen vazgeçecem bu seferde olursa bu hevesim olmayacak biliyorum kendimi hatta olmaz bile diom vazgeçsem bile olmayacak gibi geliyor artık bana
Hayıt tohumu hormon için bildiğin kadın ilacı yani. Soğan kürünü sadece 6 ayda bi kere uygulanabiliyorsun fazlası zarar. Hayıt gebe kalamayanlar için.bu hayıt nasıl yapılıp içiliyor ? gecen ay soğan suyunu duzenli içtim bu ay 3 gün içtm bıraktım kistte düşmemiş pek bi işe yaramıyo gibi geldi. bari hayıt deniyim.
Selamun aleykum canim havuç ve incir kuru nasıl yapılıyo peki bilgi verir misin..bizim de 4.5 senedir bekliyoruz bu sure de iki kez düşük oldu şimdi muayne oldum tekrar ama esim ve bende sorun çıkmadı bu kürleri denemek istiyorum ama adetim biteli 4 gün oldu cevap verirsen sevinirim...
Selamun aleykum canim havuç ve incir kuru nasıl yapılıyo peki bilgi verir misin..bizim de 4.5 senedir bekliyoruz bu sure de iki kez düşük oldu şimdi muayne oldum tekrar ama esim ve bende sorun çıkmadı bu kürleri denemek istiyorum ama adetim biteli 4 gün oldu cevap verirsen sevinirim...
Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı
Peki tesekkurleriltihap için diye bahsettiğini duymadım hiç. ibrahim saraçoğlunun soğan kürü videosunu internetten acıp dinleyin ben arada duyamamıs olabikitim
Merhaba anestezili rahim filmini ozeldemi cektirdiniz ne kadardriilaçları düzenli kullan çok işe yarıyor.tüpler tıkalı mı değil mi orasını bilemem ama rahim filmi alttan içeri ilaç veriyolar sonrada filmini çekiyorlar. ben anesteziyle olmuştum sonrasında da adet gibi ağrın oluyor. biraz kanaman oluyor okadar.
evet özel de çektirdim 600 tl.di.Merhaba anestezili rahim filmini ozeldemi cektirdiniz ne kadardri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?