Gebeliğe Hazırlık BEBEK İSTEYENLER OKUSUNNN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sarı kabuklu soğanın kabuklarını soyup klorsuz kaynamis 1 buçuk su bardağı suya atıp 5 dk daha kaynatiyordum ve soğanlarla beraber suyu ilimaya bırakıyordum sabah yemekten önce akşam da yatmadan önce icmistim 5 6 gün bilmem doğru yaptim mi birde kaynatirken ağzını kapatmak gerekiyormuş ben hiç kapatmadim umarım bu sefer ise yarar. 15 günden fazla icsem de olur mu yani siz yaptınız mı

çok güzel yazmissin cnm bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor benim bi arkadaşım verdi 2 ay arayla evlendik oda diyordu sende bi sıkıntı yok hemen olur sizin diye o ay arkadaşım hamile kaldı polikistik over di rabbim ol dedikten sonra
Şimdi arkadaşımın çocuğu 2 yaşına girecek bizim hala yok nasip iste rabbim herkese hayırlı evlat versin

Evet bende yaptım canım. Ama kabuklarını soymayacaksın normal dörde bölüp kaynayan suya atıp ağzı kapalı kaynatıcaksın

Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı
iltihap ben de de vardı doktor alttan muaynede söylemişti senın şuan tüplerini görmüyo olmam gerekir ama okdr şişmişki gözüküyor dedi.fitil ve ilaç verdi rahım filmi çekil dedi ilaçları kullandım film çekildim çok şükür geçti. hafife alma bence. geçmş olsun..

Bana da alttan muayne etti iltihap var dedi hamilelik için önce iltihabı kurutmamiz lazım dedi fitil antibiyotik verdi rahim filmi nasıl yapılıyor benim birde haziran da 2 gün adet geçilmesin de sonuç 9 50 çıkmıştı böyle durum da benim de tüplerim tıkalı olabilir mi acaba

ilaçları düzenli kullan çok işe yarıyor.tüpler tıkalı mı değil mi orasını bilemem ama rahim filmi alttan içeri ilaç veriyolar sonrada filmini çekiyorlar. ben anesteziyle olmuştum sonrasında da adet gibi ağrın oluyor. biraz kanaman oluyor okadar.

Rabbim hayırlısı ile bizlerede nasip etsin canım.

Anladım. 1 sene dolunca çekiyorlar dimi hsg yi

Eger hiç bir küre başlamadıysan direk hayıt tohumunu uygula çok tez zamanda alırsın mutlu haberini canım deneyen ve yanılan 100/3 kişi var.
Hayır canim canım daha hiç bi kure başlamadım doktora gittim sıkıntı yok dedi ama başka bisey için ultrasona girdigim de yumurtalıklar da mikrokistler mevcuttur yaziyo yani pco. Hayıt tohumunun faydası neler

Hayır canim canım daha hiç bi kure başlamadım doktora gittim sıkıntı yok dedi ama başka bisey için ultrasona girdigim de yumurtalıklar da mikrokistler mevcuttur yaziyo yani pco. Hayıt tohumunun faydası neler
Hayır tohumu pco kılar için mucize bişey çoğu Kişiler Allah’ın izniyle bununla hamile kalmış. Hatta kullananlar var burada istersen bul sayfayı oku.

Hayıt tohumunu hemen al ve yap. Onun faydasını göreceksin

bu hayıt nasıl yapılıp içiliyor ? gecen ay soğan suyunu duzenli içtim bu ay 3 gün içtm bıraktım kistte düşmemiş pek bi işe yaramıyo gibi geldi. bari hayıt deniyim.

bu hayıt nasıl yapılıp içiliyor ? gecen ay soğan suyunu duzenli içtim bu ay 3 gün içtm bıraktım kistte düşmemiş pek bi işe yaramıyo gibi geldi. bari hayıt deniyim.
Hayıt tohumu hormon için bildiğin kadın ilacı yani. Soğan kürünü sadece 6 ayda bi kere uygulanabiliyorsun fazlası zarar. Hayıt gebe kalamayanlar için.

Malzemeler

• 2 adet büyük havuç
  • 20 adet kuru incir
  • Yarım litre klorsuz su(marketlerde satılan 500 ml ’lik pet şişe suları da olur)
Yapılışı

• Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın.
  • Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin.
  • Tencerenin kapağını örtüp, 20 dk boyuyunca kısık ateşte kaynatın.
  • Farklı bir tencerede kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içine
  • 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip içine katın.
  • Kapağını kapatıp, kısık ateşte 15 dk kaynatın.
  • İki ayrı tencereyide ocaktan alıp, incir ve havuç haşlama suları çok ılınmadan
    karıştırın.
  • 20 gün boyunca aç karına her sabah kahvaltıdan 15 dk önce 1 bardak için. ibrahim saraçoğlu havuç incir kürü yazıp youtubeden izleyebilirsiniz

Malzemeler

• 2 adet büyük havuç
  • 20 adet kuru incir
  • Yarım litre klorsuz su(marketlerde satılan 500 ml ’lik pet şişe suları da olur)
Yapılışı

• Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın.
  • Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin.
  • Tencerenin kapağını örtüp, 20 dk boyuyunca kısık ateşte kaynatın.
  • Farklı bir tencerede kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içine
  • 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip içine katın.
  • Kapağını kapatıp, kısık ateşte 15 dk kaynatın.
  • İki ayrı tencereyide ocaktan alıp, incir ve havuç haşlama suları çok ılınmadan
    karıştırın.
  • 20 gün boyunca aç karına her sabah kahvaltıdan 15 dk önce 1 bardak için. ibrahim saraçoğlu havuç incir kürü yazıp youtubeden izleyebilirsiniz

Merhaba bende de iltihap Var soğan yararlı olur mu ACABA birde adet bittiği gün mu başlamak gerekiyor adet bitiminden 2 gün sonra mı

iltihap için diye bahsettiğini duymadım hiç. ibrahim saraçoğlunun soğan kürü videosunu internetten acıp dinleyin ben arada duyamamıs olabikitim

Merhaba anestezili rahim filmini ozeldemi cektirdiniz ne kadardri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…