Gebeliğe Hazırlık BEBEK İSTEYENLER OKUSUNNN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rahim filmi çekimi sonrası 3ay da bebek sahibi olma şansı yukseliyomus diye de bişeyler duymustum hani ilaçla beraber tüpler açılıp rahatlıyınca heralde ama ben de tabıkı de olmadı bu durum.

rahim filmi çekimi sonrası 3ay da bebek sahibi olma şansı yukseliyomus diye de bişeyler duymustum hani ilaçla beraber tüpler açılıp rahatlıyınca heralde ama ben de tabıkı de olmadı bu durum.
Ben birşey diyim ibrahim saraç oğlu kürlerini deneyin kızlar vede ebru destanın ben yaptım hamileyim

Bişey soracam kızlar. Bu kürleri doktor muyenesinden sonra mı yaptınız. Yani hiçbir sorun yok ama çocuk olmuyorsa yapılabilir mi

Bişey soracam kızlar. Bu kürleri doktor muyenesinden sonra mı yaptınız. Yani hiçbir sorun yok ama çocuk olmuyorsa yapılabilir mi
Ben doktora gitmedim ama şimdi meryem ana otuna baslicam adet bitince kolaylassin bazı şeyler diye

Cnm benim meryem ana otunu nasıl kullaniosn anlatirmisin bnde yapmak istiyorum da
Henüz baslamadim adetlyim ama soyle adet bitiminde yumurtalamadan 2 gun önceden basliyosun 1 sürahi suyun içine otu atiyosun suya 3 kez meryem süresi okuyosun bide bir kac süre felak nas ayetel kursi ve 2 rekat namaz kiliyosun esinle ve ertesi gun suyu icmeye basliyosun 1 bardak esin 1 bardak sen yumurtlamadan 2 gun sonraya kadar sonra birakiyosunuz içmeyi... içmeden bile uzerindede tasinabilyor bir parça kopariyosun beze sarip sağ gogsunde tasiyosun yine yumurtlama sonrası çıkartıyosun benim bildiklerim bunlar ama arastir sen yinede

Kizlar bende 3 yil olucak evlenrli.ben de nerdeyse herseyi her duydugumu denedim olmadi esim sperm testi ysptirdi sayisi gebelik icin dusuk cikti hap kullaniyor su an.yani siz ne yaparsaniz yapin esinizde sperm sorunu varsa olmayacak tabi Rabbim bilir ol derse olur ama benim demek istedigim once sorunu ogrenin gec kalmayin derim

Acaba yazacaklarımı alır mısın bilmiyorum.senin adına sevindim.inşallah eline almayıda Rabbim nasip eder inşallah.bi sorum olucak sana. Adet bitiminden sonra kullandim dedin peki yumurtlaman olucağını biliyosun kiminde 10.gün yumurtlama oluyo kiminde 12.gün.demem şu ki yumurtlama evresine geldiği günlerde de mi soğan kürü kullanmak gerek.ben ara ara yaptim ama her zaman değil yumurtlama günüm olur die içmedim sen nasıl kullandın yazabilmen mümkün mü

Merhaba kızlar bende aranıza yenı katılanlardanım 1.5yıllık evlıyım gebe kalamıyorum hıc sorun yokken amh değerım 4.24 progestron 11.41 prolaktın 17 Rahım fılmıde de ıkı tüpüm acık eşımın degerlerı de normal ama hamıle kalamıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum

Merhaba kızlar ben de 2 yıllık evliyim daha yeni cocuk düşşnmeye başladık ve bu ay denemelerin 3. Ayı olcak .inşallah bu ay nasip olur . Ben de kür yapmayı düşündüm ama daha cok erken diye hiç dengemi bozmasam diyorum. Güvenemiyorum bir de ters bir etkisi olur belki diye , herkesin bünyesi farklı sonucta . Cok kararsızım...

Canim bence hiç bir sorununuz yoksa için rahat olsun ne güzel en azından bir problemle başa cıkmak için stres cekmiyorsunuz, olumlu yönünden düşünün.. problemi olanlar önce onları aşmaya sonra da cocuk aramaya başlıyolar, umutları kayboluyo.. ama sizin öyle bir durumunuz yok demek nasip degilmiş bu güne kadar ki olmamış, inşallah en kısa zamanda olurr :)

Gerçekten yıpratıcı bı durum kürler yapıyorum yıne yok Allah herkese versın ınsallah kısa zamanda hayırlı evlatlar sızın degerlerınız nasıl

kesiblikle devam et ve inanarak yap . benim yumurtlamadığım aylar oldu yumurtalarım gelişmedi yumurta tembelliği vardı buna rağmen kür yaptıgım ay gebe kaldım inşallah sağlıcakla doğar insallah
Ya merhaba bende ovulasyon testi aldım onu kullanacağım ama soğan kürüde kullanmak istiyorum . Ozaman nasıl kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…