- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
- Konu Sahibi hazychampagne
-
canım ya sende haklısın eşinde haklı, hakkınızda ne hayırlıysa o olsun ama sen biraz daha sabretmeye çalış,belki eşin kendiliğinden ister
Eşin istemeden bebek sahibi olursanız bu sorumluluğu kaldıramayabilir.
İki tarafında rızası olmalı birbirinizi zorlamayın.
evliliğin keyfini çıkar. tam yıldömünunde gel bir daha konuşalım
Ortak bir karar aldiysaniz tekrar dillendirmenin mantigi yok. Olumsuz cevap alip uzuleceksiniz.
Once mal mulk sahibi olmak daha dogru. Cocuk bi tek sevgyle buyumuyor, ilerisi de var.
Yasiniz cok genc.
Bunları aslında bilsem de, belki de başkalarından da duymaya ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim.Devamlı bebek konusu açıp Adamı irite etme. Akışına bırak biraz. Daha çok yeni evlisiniz. Çocuk büyük sorumluluk. Çocuksuz hayatın tadını çıkar.
teşekkür ederim inşallah :)İkinize de hak verdim hakkınızda hayırlısı olsun doğru zamanda kucağınıza alırsınız inşallah :)
evet hazalcım eşim benim lise aşkım :)15 yaşından beri mi sevgilisiniz hay masallah
Bence esiniz hakli daha 4 ay olmus cok erken
esiniz hakli. basta öyle anlasmissiniz tekrar tekrar konuyu acip esinizi iyice cocuk fikrinden sogutmayin.
vardir Bunda da bi hayir. daha yeni evlenmissiniz esinizle tadini cikarin
aynı bız ama durumlar ters 10 senedir birlikteyiz cocukluk askı.
ama ben esınızım sızde benım esım. lutfen esınıze bu konuda baskı yapmayın ya..
banada ısrar edıldıkce soguyorum. hazır degılım ıstemıyorum suanda. kendımı hazır hıssedınce olucak zaten.
onun cocuga hazır olması yeterli degıl bunu anlatmayı basardım bence sızde ustune gıtmeyın.
ve evliligin genclıgın tadını cıkarın.. zamanı gelınce hersey olur.
En başından 2 sene çocuk yok diye anlasmissiniz. Şimdi oyun bozanlik yapmanın anlamı yok. Hem daha 4 ay olmuş evleneli.
ve ben 3 senelıkte evlıyım yanı ona ragmen dıpnot olsun :):):) doğru söylüyorsunuz saygı duyup bekleyeceğim tabi ki ama lütfen siz de çok katı olmayın bu konuda eşinizi çok iyi anlıyorum çünkü :)
ve ben 3 senelıkte evlıyım yanı ona ragmen dıpnot olsun :)
bızım fıkrımızde hep bı yapma ıhtımalı var ama sızınkınde gerı donusu olmayan bı sorumluluk
bende sızın esınızı cok ıyı anlıyorum lufen sızde ısrarcı olmayın dogru yoldasınız:))))
umarım benimkinin bu fikri üç yıl sonra da sabit kalmaz bak korktum şimdi
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Çok teşekkür ederim.:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?