- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
- Konu Sahibi hazychampagne
-
daha cok yeni evlisiniz ve evliliğin ilk yılları çok çabuk geçer. bence siz de bunun tadını çıkarın, eşiniz de mantıklı düşünmüş önce ev alalım diyor. çocuk olunca ararsınız bu günlerinizi, çok büyük sorumluluktur çünkü. hayatınızı tamamen değiştirir. 2 sene çok kısa bir zaman zaten siz de keyfini cıkarın :)
Çok teşekkür ediyorum. kucak dolusu sevgiler.İnşallah ikinizinde istediği birgün olur :)
Yanlış anlamışsın.Konuyu dün öğlen açtım, daha 24 saat bile olmadı yani sizi niçin bu kadar rahatsız etti ben anlayabilmiş değilim hanımefendi?
Zaten tatmin oldum tamam yapılması gerekeni yaparım. Hemen konuyu silip, üyeliğimide iptal edip, bilgisayarı da kapatıyım isterseniz?
Yanlış anlamışsın.
Bebek konusunu kapat demek istedim yani eşine karşı, neticede hemen çocuk yapmama kararı almışsınız, o karara sadık kalma açısından konuyu şimdilik kapat, çok dile getirme bence. Burada açtığın konudan bana ne ister kapatırsın ister açarsın.
Konuyu açarken yazdığınız ilk mesaja istinaden yazdım, (bebek konusu) konuyu kapatayım mı diye sorduğunuz için sizin sorduğunuz şekilde cevap verdim. Siz de kendi yazdığınız ilk mesajı tekrar okumuş olsaydınız benim yazdığım şeyi daha iyi anlayabilirdiniz. Neyse, önemli değil, olur öyle şeyler.Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. İkinci mesajınızdaki gibi kendinizi iki üç cümleyle ifade etseydiniz bende sizi daha iyi anlayabilirdim. Kusura bakmayın yazı dili bazen bu şekilde sorun olabiliyor.
bu konuyu kapat sıkma adamı bence.. beni de çok sıktılar artık irrite oldum..
Tesekkurler sevgiler..Bence de esiniz hakli evinizi alin oturtun biraz duzeninizi bebeginiz oldugunda ona her turlu imkani sunarsiniz yani evde rahatca kosturur cizer kirar ama simdi kiradaysaniz sizde rahat edemezsiniz eliniz kulaginizda olur :) Bekleyin derim :)
Ben konuyu açalı bir kaç ay oldu şimdi eşim de bu fikre ısındı hatta çalışmalara da başladık Allah sana da nasip edecektir zor olsada sabret arkadaşım.aynı durumu suan bende yasıorum. napılır bilmiorum
bzde tatlmmm cok sukur bakalm rabbm ne zaman nasip edicekBen konuyu açalı bir kaç ay oldu şimdi eşim de bu fikre ısındı hatta çalışmalara da başladık Allah sana da nasip edecektir zor olsada sabret arkadaşım.
Çok sevindimm bekleyen derviş muradına erermiş!bzde tatlmmm cok sukur bakalm rabbm ne zaman nasip edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?