- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi hazychampagne
-
Biz de 9 sene sonunda evlendik,26 yaşındaydık, ben hemen istiyodum eşim de seninki gibi 2 yıl sonra diyodu, oturup konuştuk ve ortalamasını aldık, yani 1 yıl, ve 1.yıl dönümümüzde korunmayı bıraktık benzer bir yola gidin derim
bence biraz evliliğin tadını çıkarın.düzeninizi tam yerli yerine oturtun,borçlarınız varsa ödeyin...zaten bu süre zarfında bir yıl geçmiş olacak...belki karşınıza bebiş isteğinizi erteletecek bir fırsat çıkar kim bilir...belki ailenin büyüklerinden torun,yeğen talebi gelirse eşinizde yeniden düşünebilir...
Esinizle uyuyup uyanmanin kafaniza gore anlik planlar yapmanin cocuksuz tatil yapmanin tadini cikarin.cunku cocuk olunca esinizle daha az ilgilenir olacaksoniz mesela pazar sabahi 7 de uyanip esinizi yatakta birakip siz pijamalarla yerde kule yapacaksiniz....biraz bekleyin....
Bu “çocuk isteme” hormonları 25 yaşında coşuyorsa ben geç kalmışım, 28 oldum tık yok.
paylaşım için teşekkürler. sevgiler.4 aylik evlilik neden acele ediyorsun ki? Esini dinle derim. Sevgililik donemi farkli ayni evde yasamak farkli iliskimiz uzun falan diye guvenme
ben bebek düşünmüycektim 1 sene sora düşünüyordum hiç de hazir hissetmiyordum... eşim illa çocuk çocukk... bi kerede gücendirdim eşimi yapmayalim deyince. bende hadi yapayım bari dedim ama hala hazir hissedemiyorum bak 7 aylık hamileyim.. bebek istediler hep... bu konuyu okuyunca benim için ters oldu. abimin düğünü bile hazirlayamadim.. hiç de pek istediğimi yapamadim hep eşimin dediği en büyük istek eşimin oluyor
hamile halimle hiç bişey yapamiyorumçok zor oluyor.. sen en iyisi evliliğin tadini çikart eşiniz hakli tabi:)
Bu “çocuk isteme” hormonları 25 yaşında coşuyorsa ben geç kalmışım, 28 oldum tık yok.
Gezip tozun ya. Bebek olunca zor çünkü gönlünce gezmek.. Zaten olucak biraz evliliğin tadını çıkarın :)
Seni çok iyi anlıyorum canım ya. bizde ilk 1 yıl çocuk yok demiştik eşimle ama ben 1 aydan sonra çocuk aşkına düştüm. Eşimi ikna ettim ben ama sende yapabilirsin eğer çok istiyorsan.gerçi 2 gün önce 1 yılı devirdik hala çocuk yok oda ayrı bir konu
bende ikinciyi istiyorum ama eşim biraz daha zamanı var diyor. zorlada olmaz ki. bekleyeceğiz galiba
Esin haklı bence keşke benim eşim de istemese. .
Bizde 3. Yıla girdik hala istemiyorum. .
Evimızı arabamızı aldık çok şükür 1 buçuk seneye bitiyor tüm borç..
Bende onu bekliyorum. .
O zaman ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?